Отговори
# 120
  • София
Чак сега смогнах да ви  изчета  Simple Smile .

За възглавничките - в леглото сме без ,само с калъфка. В количката пробвах да слагам , но  нещо  Кари не и се кефи .

Вода - преварявам  чешмяна в каната .

Ние бяхме малко при мама на Враца  Mr. Green . Тооолкова си е хубаво там  Heart Eyes ! Поглезиха ни ... порадваха ни се ... ееех , не ми се тръгваше  Confused , но  нали и на работа трябва да се ходи  по малко  Whistling . Още някой спомена май ,че е  роден там , но  загубих на  коя страница беше . Маги май беше  newsm78 ...

Юмручетата  ги  хапе зверски , чак я водихме днес  при педката  да види да не растат зъбки вече . Каза  ,  че венците  се  подготвят  за зъбки  и ни изписа Генгигел .

Каролина спи от  22:00 - 23:00 до  7-8  часа  сутрин  напоследък .Така направо си се живее  Mr. Green

Обаче  плаче от тези венци  често през деня  и  е  неспокойна  .  

Ааааа, да кажа на бургазлийки , че ни искат за  бургаска снаха  Laughing . Имам  приятелка - съдия в Окръжен съд -Бургас ,та  сватосахме младите  Laughing . Та на дърти години  и аз ще идвам на вашите срещички  Laughing ,че  се е видяло ,че  софийски няма да има  Whistling .

И в  този дух да  добавя,че  февруарките  имат  добра идея (освен ,че  стана егати интригата  разводнена  ooooh! ) и  ние може да  почерпим идея от тях . Ще си правят обща среща ,на мами от всички градове ,някъде на хубаво място  и с преспиване  Peace . Много читаво хрумване  Peace ! Хем  да  си организираме уикенд на хубаво място , хем да се опознаем дружно  и  да си спретнем купон  Mr. Green .  А ? Какво ще кажете ? Навитаци ?  Grinning

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 23:44 от Kafenceto

# 121
  • not found
Купон на мами с бебета  Hug

Не е ли рано за зъбки ?  newsm78 Ние в къщата имаме още едно бебе вече почти на годинка и наскоро му изникна първото зъбче , а мама ми е казвала , че аз съм имала май на 7 мес. , ако правилно съм разбрала  Crazy Ние също имаме едни като пъпчици на венците , първо и аз си помислих , че се подготвят венците за зъбки , но като го споделих и ми се измяха ...  baby_neutral Тони също днес не беше спокоен рева милия , докато не му дадох Дуфалак ... От както решавам сама всичко за детето и той и аз сме по-спокойни , че то до скоро бяха все едни луди спорове и то с дядовците  Shocked луди хора , като разбраха , че няма смисъл от съветите им спряха да знаят  Grinning

А аз как си обърнах режима / нашия тати работи до към 12-1 , а понякога и до сутринта / имам навик да го чакам и така да заспя  Thinking , сама не мога  Sad и сега чак към 2-3 ми се доспива  ooooh! , а Тони сутринта към 6 се буди гладен милия  baby_neutral

# 122
Добро утро на всички. За момента моята принцеска спинка и аз реших да драсна няколко реда. Вчера цял ден нямахме нет. Големи нерви ни създадоха, но явно е бил голям проблема, че да не могат цял ден да го оправят. Иначе сме добре нямаме зачервяване на мястото от убождането. Нито имахме температура. Обаче манинка е стресната защото се събужда с писък и дори на сън плаче и то доста. Трябва да и говоря, че да се успокои. Надявам се това да премине.
Бебка е порастнала и е 60см. и тежи 5460кг. За 23 дни доста е качила, 700гр., но това да и е кусура. Важното е да е жива и здрава.
За възглавничката,аз съм и сложила единствено в количката. Тя е съвсем тъничка и добре и се отразява. Щом излезнем и веднага заспива.
Силви, нашата вода е на Девин с розов етикет. Преваряваме я за всеки случай.
Това е засега. Ако мога да се добера по-късно до компа пак ще пиша.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички.

Мамочка къде се загуби? тези изпити ти взеха акъла.

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 17:05 от brawneye

# 123
добро утро!!!заповядайте по едно забавно кафе  Grinning

Анито сега има серия пръц-пръц и е много крива  Crazy
Mamacita Bandida и на нас ни хлътва фонтанелата,но пък Анито ако може ми се струва че може цяло шише с вода да изпие  Crazy
Io_io и на мен ми се отвори зверски апетит и имам чувството че дебелея вместо да отслабвам.сега се старая да ям повечко плодове и кисело мляко и да внимавам с количествата храна  Wink
и ние сме постоянно с ръцете в устата,плюе си бибата и дай ръцете  Laughing
преоткрихме плача и се разбра че като плаче някой ще й обърне внимание  Rolling Eyes Laughing сега елате вижте колко сме хитри и как въртим възрастните  Crazy ама като не мога да я оставя да плаче  Heart Eyes
най-новото откритие вчера-харесва й леко да я подхвърлям във въздуха,чак се опитваше с глас да се смее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes честно ви казвам щях да се разплача,толкова мило ми стана  Heart Eyes
а какво гукане падааа....цели изречения  Laughing
лек и усмихнат ден  Hug

# 124
Вчера бяхме на консултация. Малката ми бузанка е наддала с 1450гр и 5 см.
За ортопед педито каза до 4-я месец, но във Варна няма детски ортопед, който да работи със ЗК. Препоръча частни-Живков или Райков. Ще ги разуча по-късно. Биха ни противохепатитна ваксина и каза да не я къпя вечерта.
Тази вечер Габи спа при баба си и не е плакала, ще я видим довечера как ще е. Във вторник ще ходя на хомеопат. Другото, което й се появява като симптом е, че почти всяка вечер като наближи време за лягане я заболява корема. Слагаме възглавничката против колики, която купих за Вики ooooh! Всичко, което сте ми писали правя. Всяка свободна минута прекарвам с Габи и се гушкаме, глезим и лигавим Heart Eyes
За вкаисните съм по принциоп против, пък камо ли допълнителни доброволни Tired

# 125
 Здравейте мамчета  Hug
 Аз набързо да споделя размисли и страсти преди малкия да се е събудил и размрънкал.
 Първо честити месечинки, племенички и всякакви други радости на всички  Hug
 Нашият хубавец нещо ми е нервничък от около два дена, а от около две седмици точи едни лигииии...себе си прави мокър, мен също...пъха юмруци в устата и и им се кара че не се побират целите  Crazy и си се чудя дали и на нас зъби не ни никнат вече  newsm78 . На 24 сме на консултация и ще се разбере, но снощи след серия от мрънчи мрън мерих температура и имаше 37.3  ooooh!
 Папа добре и май го прехранвам...защото за последния месец по моя кантар е качил 1800гр  Thinking
 Вече се смехурка с глас, говори на играчките над леглото и се присяга и понякога успява да захване някои от тях- много е приятно да го гледам  Heart Eyes
 С половинката сме в ужасни отношения от както съм се прибрала от родилния дом. В началото често плачех и си мислех че хормоните ме перат в главата, но сега ... просто ми е чужд и не го искам в къщата си и ... вече му го казах. Той упорито си стои и се опитва да оправи нещата, но според мен вече няма смисъл, аз наистина не мисля за общо бъдеще...но ще видим, сега съм си казала че няма да се товаря с простотии.
 Първият месец свалих 12кг и от тогава нито грам надолу  #Cussing out...не че се ограничавам де- дори по съм гладна от колкото като бях бременна, ама все си мислех че може чудото да стане и да заслабна. Решила съм да ходя на- фитнес, йога, аеробика, тае-бо, но няма кой да гледа малкият и затова това решение виси във въздуха за сега. За първи път в живота си прекарвам по 24 часа всеки божи ден с друго човешко същество освен мен и ... не че се оплаквам- напротив- щастлива съм, обичам го повече от себе си , но ми е малко странно как не мога да отделя дори 3 часа седмично за себе си  Thinking
 Заговорихте за алергии- и аз съм в стихията си. Към целогодишната хрема имам бонус обрив по цялото тяло...грррр...Зачервява се петно кожа, става надуто, избиват пъпки, чеша се крастава- понякога ми иде да се нахапя като куче, стават рани, раните минават- остава синьо петно с жълто по края. И така навсякъде, постоянно...отвратително е. Мажа с какво ли не- не помага. Дано детенце няма тази екстра  Praynig
 И ние от около две седмици сме на памперси 3 , купих последния път от Слип енд плей и съм доста доволна, много по тънки са от другите които съм купувала и са ароматизирани, миришат на сладкишчета...дори след употреба  Joy
 Олях се с писането, а имаом и още неща да ви казвам...но ще порцирам. Приключвам с първа порция.
 Целувам сладурки и сладурковци и до скоро  Hug

# 126
Здравейте и от нас!
Ние вчера бяхме на консултация оказа се ,че сме наддали доста добре 1400гр и 6 см.Ами то милото си навакса от диетата която му наложих първия месец.Сложихме и Пентаксима,проплака за малко и бързо се успокои,не съм забелязала неспокойство и други проблеми.
Чоки благодаря за инфото за нАправленията за ортопед .Поисках си го,наложи се малко да се позамаяваме ,но резултата е ,че бяхме на преглед с ехограф и сме добре.По повод отпуснатите направления и оглушките на лекарите,майка ми говори с нейна дружка,която и обяснила ,че е препоръчително,но касата не отпущала достатъчно и ако превишат лимита глобява лекарите.И затова ако няма опасения пращат на 4 месеца.Абе луда държава-ние плащаме,други разполагат с парите ни и си ги менкат,а ние се молим все едно на екскурзия искам да ме пращат.
Аз искам да попитам за пъпчетата на бебчетата ,които им бяха по-щръкнали.Нашето се поприбра ,но още трябва и лекарката каза да го слагам по коремче да се прибирал още.При вас как е прибраха ли се вече?
Иначе за проблема с по-големите дечица е много деликатен.И аз гледам да балансирам,хем Ники да получава нужните грижи,хем Вики да не се чувства изолирана.Но ние живеем с родителите ми и Вики спи с баба си още преди да забременея,така че това за нея не е промяна,пък и не е сама.А когато ме помоли ходя да я приспивам и както казва тя да се гушкаме.Надявам се да успявам да се справям добре.
Аз редувам Девин с розов етикет без да преварявам и преварена от чешмата.
Да похваля моя мъж как умело успява да симулира присъствието ми и да приспива Ники,който явно обича да заспива в прегръдките на мама.Слага го на една страна ,доближава моя носена дреха и му дава бибата.Жабче това с дрехата го практикува след като му казах как е заспала една от твоите кукли  Hug
Да ви попитам тези с две дечица -сравнявате ли ги?Аз явно прекалявам ,винаги като коментирам нещо казвам ,а при Вики беше така.Замислих се защото веднъж свекърва ми от името на Ники каза"Мамо, аз не съм Вики аз съм Ники".И то си е така ,но явно аз очаквах всичко да се повтори,но те са различни.
Вики заспиваше сама и не обичаше да я стискам в ръце,докато Ники премрежва поглед още като го гушна и навира муцунка в ръката ми.
Сега да не забравя да честитя на всички ,които имаха,имат и ще имат повод   bouquet
И да кажа колко ми е приятно да разглеждам снимките на най-хубавите деца априлските ,и техните каки и батковци Hug
Ето малко снимки и от нас:
Голямото момче на мама
И аз го мога това с юмручетата
Вече ме забавляват играчките
Мога даже да ги хващам
Моята щура кака
Хубав ден от нас!

# 127
Здравей те на всички.Като чета разбирам че всички дребосъци са добре,дано тъка да продължават.На мен не ми остава мн време за писане,но ви изчитам редовно.
Искам да ви питам нещо:моя малко вече мина периода на соковете,и към края на месеца ще започна да давам плодови пюрета.Док. ми каза аз да си избера на коя ферма да взимам.Обаче като не знам.Насочила съм се към Хип,но.....Моля тези които имат наблюдение да споделят мнението си.Както за тази,тъка и за други марки.Много ви благодаря.

На всички мн усмивки,здрави мъници и приятни разходки!

# 128

Не е ли рано за зъбки ? 

Моята дъщеря малката е родена със връх на зъб,долен

Вода не преварявам,давам Девин розов етикет,но само на вилата когато сме на село,редовно забравям водата и там преаварявам.

Забравих да се похваля,че досега съм свалила 28 кг и не мърдам повече,а имам  Tired

Моля тези които имат наблюдение да споделят мнението си.Както за тази,тъка и за други марки.Много ви благодаря.

Не е ли рано?Но ти си знаеш.
По принцип аз съм давала на Хип на Гербер,на Семпер или на Нестле.Обаче си зависи от детето,някой деца не поемат или не харесват....

# 129
  • not found
dena_klvимаме същото синичко костюмче с лодките и котвичките  Hug

Дея` , а калции пила ли си по време на бременността ?

# 130
  • София
И в  този дух да  добавя,че  февруарките  имат  добра идея (освен ,че  стана егати интригата  разводнена  ooooh! ) и  ние може да  почерпим идея от тях . Ще си правят обща среща ,на мами от всички градове ,някъде на хубаво място  и с преспиване  Peace . Много читаво хрумване  Peace ! Хем  да  си организираме уикенд на хубаво място , хем да се опознаем дружно  и  да си спретнем купон  Mr. Green .  А ? Какво ще кажете ? Навитаци ?  Grinning

Кафенце, общофорумските срещи далеч не са откритие на Февруарки'09, практикуват се откакто свят светува.  Grinning Или по - скоро, откакто има Отчетни подфоруми. И аз съм ходила с наборите на сина ми. Peace

А с мнението на Деичка по онзи така размирисал се въпрос Sick, съм съгласна на 100%! Peace
Мила, радвам се, че се обади.  Heart Eyes Как е каката?

poem, недей така крайно. Много лесно можем да изхвърлим някого от живота си, но не винаги това е работещата опция. Говорете, говорете и пак говорете. Малкият ви син има нужда от мама и тати. И от двамата. Стискам палци нещата да се изгладят. Hug

dena, сравнявам ги непрекънато. на ден по 10 пъти сигурно повтарям - Елина е така, а батко и беше еди как си... Не бях се замисляла колко често го правя, сякаш се чудя сама на себе си как може деца от една майка и баща да са толкова различни...
Малкият БАШ набор  Grinning е много порастнал и ми е сладур голям!

Аз тези дни може и свръхлактация да си докарам. Както не можех нищо да изцедя, така докато я кърмя, другата ми гърда е на камък и я поизцеждам. Това "поизцеждане" пълни по едно шише. Shocked Ще си замразя малко да има за зор - заман. Mr. Green

Ето няколко снимки и на виновницата, че съм тук сред вас и толкова си ви обичам: Heart Eyes
Гледам бате как щурее.
Срамежлива усмивка
Бати ме люшка. Laughing
Зеле!
И пак.
Шшшшт!
С моя голяям мек приятел.

# 131
Здравейте и от нас с Ани Heart Eyes

Ние вчера бяхме на консултация,девойката вече е 5кг,61см Flutter(700г,4см порастване за един месец).Пентаксима го понесе геройски,не гъкна изобщо,камо ли да плаче Grinning,усмивки даже раздаваше когато приключи всичко.Температура не е вдигала.

Водичка давам розова Девин,не я преварям.

Моята буболечка вчера си ''открила'' ръчичките и ги разглеждала с голям интерес,татко и я забелязал и ми докладва Laughing,аз още не съм я виждала.

Малко снимчици и от нас:
Ани на разходка 1stroller
Колко е забавен тати Grinning
Обичам по коремче Party
Семейството ни,с избягалия батко на заден план Mr. Green
Плезльовци  smile3534

Кafence,и аз съм ''за'' lalalala lalalala lalalala!Сериозна организация трябва обаче май smile3506

Енигма,честито ти лелинство 

# 132
  • София
Забравих да честитя племенничето на Енигма! Heart Eyes

Деси, сладури сте големи (всичките). Ани е бонбонка абсолютна! Heart Eyes
Виждам, че гордият татко не е заминал. Сияете, сияете. Grinning Поотложил е заминаването или се отказа от странство? Grinning

# 133

Дея` , а калции пила ли си по време на бременността ?[/b]

Не,никакви витамини,единствено много ми се пиееше прясно мляко,цяла бременност пиех  Rolling Eyes

А с мнението на Деичка по онзи така размирисал се въпрос Sick, съм съгласна на 100%! Peace
Мила, радвам се, че се обади.  Heart Eyes Как е каката?

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ами ,добре е ,засега всичко е ок,изследванията и са добри,възможно е да се е възпалил леко.Имаме сега други проблеми и сега е момента да благодаря на ДенаКВ за поста и,,беше ми много полезен  Hug

Големи са ти сладури,да са ти живи и здрави и баткото много грижовен  Heart Eyes

За среща аз съм навита,ама не са ли още малки мъниците?

Ние само август месец ще идем за 6 дни на палатка /така сме решили това лято,омръзна ни от хотелите/,ама само с каката,сега ще търся голяяяма палатка  Mr. Green

Ето ги и Дея&Тея  Mr. Green Не съм им правила нови снимки,извинете ме  Blush  

# 134
Поотложил е заминаването или се отказа от странство? Grinning
Поотложи,с тенденция за отказване newsm44 не съм се похвалила,защото още не е 100 процента сигурно.То с такива съкровища тук,как да тръгне  Blush(умря ми циганката Crazy)

Общи условия

Активация на акаунт