Rastina, аз също мисля да засоквам бебка след шестия месец. Дано само да си кърмя нормално и безпроблемно. Всъщност на педиатрите са им дадени (поне на тези в нашата поликлиника) едни книжки, "Дневникът на мама". Добре би било да ги раздават на мамите. Добри са и са полезни. Включително и за стъпките с включването на хранения. То добре би било и те да ги прочетат в случай, че са спрели развитието си към времето, когато ние сме били бебета.
Конкретно на въпроса ти - защо не купиш по едно бурканче от марките, налични на пазара? Едва ли популярните са повече от 6-7 вида. Така сама ще добиеш представа какъв вкус имат, цени, дали съдържат захари, консерванти, всевъзможни добавки. И накрая пак изборът ще го направи твоето мъниче.
ЙоЙо, ние точно на море няма да водим дребната, но през август ЖЗ мислим да я замъкнем на гости на баба и дядо. Оттам ще навестим и Албена няколко пъти. Това ни е планировката засега.
Деси, радвам се за вас около 100% засега.

Срещите са хубаво нещо, но все още си мисля, че ни е рано. Аз само с малката не мога да се споразумея за режим, а с още толкова много хора какво остава ...

Сега отивам да видя снимките.