ПОли-Уоли, честито!

?
Провали ни разходката, много съм нещастна...

За Тео и Рая има 10-15 различни артикула. Аз и взех едно пате, за корито като се къпем, но дрънкалки и глезотии други има също. Иначе гледах ей така 

на мене си 
Вчера за съжаление тръгнахме доста късно , в 10 часа и съответно пътувахме в най - голямата жега, но слава богу пътя мина добре. Вики спа само 1 час на завоите, иначе беше будна през цялото време, гукаше ми и ми се смееше, а майка и, тоезт аз, бях
Заради жегата и заради това че винаги съм пътувала отпред и гледам в пътя, а сега хем отзад хем гледам в нея, ми стана зле и .... абе издържах, няма как 
, вечерта дойдоха на мъжа ми дядо му и баба му да я ивдят, тя се държа много добре. Изкъпахме си я по график, яде при тях и като се размрънка я приспах и си спа до сутринта.

Ми нека ми е все така болно детето. Направо полудЕх. И съм викала, та сигурно в Младост 4 са ме чули.

почнах ги по домова книга м..ка им! Поне не напразно тренирах стрелба навремето. А една кучка като си харесала нашите стълби и отдолу родила,5 броя!Денонощно квичат,вече се и разхождат,ама пусто не мога да ги разкарам нанякъде,че още сучат и ще загинат.Още малко,и на тях им е свирено..