Лятно слънце и море НОЕМВРИйчето зове

• 12 440
  • 298
  •   1
Отговори
# 15
Малко ми дойде времето одеве, та пак съм тук  Whistling

Катюшче, това ме радва изключително много  Party Нямам думи да ти опиша  Hug Дано, дано, дано стане!!! Аз вече съм почти свободна, но и да имам работа, веднага я зарязвам заради теб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ще чакам да ми се обадиш  Hug Всъщност за кога иде реч  Crazy

Мими, ех това вече е живот, нали  Hug С огромно нетърпение ще чакам разказа ти  Hug Да не забравите да се снимате и после да показваш  Heart Eyes

Маруска, надявам се, че положението не е много сериозно  Praynig

Скреч, за педагозите и психологията само да се изкажа и приключвам с темата  Mr. Green Не смятам , че изучаването на психология в случая е от толкова голямо значение. Мисля, че практиката и най-вече обичта към децата е най-важна. Както във всяка друга работа практиката е от първостепенно значение, за да си вършеш работата добре, така и в хода на работа с деца това е най-важно  Peace Да не говорим, че всяко дете има нужда от индивидуално обгрижване и подход и докато не го опознаеш , не можеш да действай клиширано с него, както даден психолог съветва. Едва ли, постъпвайки с моето дете, така както постъпваш с твоето, ще постигнеш идентичен резултат. А това, че определяш даден човек на база лично познание с него, съвсем не означава, че  в друга обстановка с други хора или  в частност с деца, той ще е същият  Wink Аз самата не умея много да забавлявам децата си, но стъпя ли в ДГ, децата се лепват за мен и ме обикват от първите минути заедно  Blush Това ми помагаше изключително много по време на практиката ми в детските градини. Познавам много хора, които си нямат и идея от психология, не умеят да общуват с възрастни хора, но пък сред деца са неузнаваеми  Wink Надявам се, че си хванала мисълта ми. Доста ми е трудно да защитавам тезата си писмено. Всичко това го пиша , просто защото никак не обичам хората да се слагат под общ знаменател за каквото и да било. Животът е шарен, нормално е и хората в него да сме такива пъстри  Hug Казвала съм го и друг път - аз не поставям хората под една черта, затова не обичам и мен да ме слагат под такава  Crazy
Целувки  Heart Eyes

Ох, пак бягам. Голям спорт развивам  Crazy

# 16
  • София
От утре сутрин до петък съм команд, но шефа току що ни предложи да водим една фирма на вечеря ooooh!. Те са такава досада, че дано изклинчим.
Като си спретна срещите следобяд, ще ти чукна да ти кажа кога съм Ямболско-Пловдивският р-н.

# 17
  • София
Добро утро,

Стефан е станал много крив днес, за най-малкото нещо реве. Отказа да го храня и му оставих купата да се бори сам, сега всичко е с кус кус по земята  Crazy и като знам как ми изключва прахосмукачката всеки път...ще видя как ще изчистя.

Маруся
, дано не е нещо сериозно при вас.
Роси, на Стефан са си му чисто кафеви очите, няма дори заченък на нещо светличко за жалост  Sad Заявих на мъжО, че за 3-тото ще си търся синеок мъж, поне да е по-сигурно за светли очи  Mr. Green
Мими22, приятна почивка, ама ти не се спираш направо  Hug
За срещата в събота - ако сме тук мисля да дойда  Simple Smile Е, надявам се и Стефан да е здрав - засега е по-добре, утре сутрин сме на контролен и ще ни кажат.

Той приключи с яденето и ще ставам, че като го гледам ще си метне купата по мен  Laughing

# 18
Добро утро!
Роси честити очила! Абе нали са на Армани,другото не го мисли Crazy
Виктоалия,Скреч снимков материал няма ли Sunglasses от срещата?
Бакши Ангелчо оправи ли се сега с тоя Инфлуцид?
Таш най-после драсна и ти повече от два реда Crazy Душичка Алекс Heart Eyes,ама не им ли дават следобедна закуска Thinking И не,за съжаление не е Георги,щеше ми се някой от нас да е там вече,ама тцъ Sad
Гале и аз гледам Ивчето да я извеждам по два пъти на ден като почивам,баба и сега я извежда преди обед,а аз като я взема сме поне до 20.30 навън,тя и моята маймунка не тръпи вкъщи де,като закуси и почва д ами принася я обувки,я друго Crazy

Отивам да работя Tired

# 19
Гале, Наньо го извеждам средно по веднъж на ден. Днес е изключение, игра и сутринта в пясъчника. Много съм доволна - появи се едно момиченце (тук всички излизат много по-късно от нас, чак към 11) и той не се дръпна нито веднъж от нея и даже й даде веднага едно чуждо гребло да си играе и тя (при нас играчките нощуват в пясъчника, почти никой от постоянните играчи там не си ги прибира, не изчезват). Малко се успокоих, може би не съм споменавала, но направо ме е страх да помисля как ще тръгва на ясла  Crazy  Сигурно няма да спира да реве по цял ден и после вкъщи ще ми е непрекъснато обиден, дето съм го зарязала при някакви си непознати. Та поне от деца не се срамува, малко ми е по-спокойно. Иначе да го заговори възрастен - веднага идва да се крие в мен или ако е в количката, си хваща шапката с две ръце и я нахлупва до врата си (вчера си говорих с един съсед до входа и после го откарах в този вид - с нахлупена до врата шапка, държи я с две ръце нахлупена и се цупи сърдито и обидено) чак до кухнята. Ако пък някой се осмели да го пипне - лелее, това е ужас и трагедия, някакви си там плебеи да си позволяват такива волности - рееееев! И въобще всяка вечер преди заспиване си мисля като как ще я бъде тази работа с яслата наесен  Tired Знам че ще свикне, но на каква цена  Tired

На мен също мо се исакаше Данката да е със зелени очи, но не - кафяви  са.

# 20
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Здравейтееее

Дес   bouquet Мерси за темичката

Таш миличкия Алекс пак ми стана много мъчно за него.Ама как няма да яде трохичките милия,като следобедната им закуската им беше  Sick ужасна.Трябваше да представлява някакво жито(или овесени ядки newsm78) с прясно мляко,ама то грам захар нямаше и на дъното на купичката се гонеха 10ина зрънца абе гадно си беше и едно такова лепкаво млкякото дето са го варили с това чудо.Имах вчера невероятната възможност да опитам храната,защото вчера като отидох да взимам Тонката,тъкмо будеха децата (моя човек поспал малко) и им давах ада ядат и решиха да изнесат храната и аз да му давам да хапва.Ами да ти кажа и аз да съм и аз няма да го ям,колкото и д асъм гладна.Да не говорим ,че Тонката е такъв капризник на тема ядене ,че ..... ooooh!

Другото ,което ме изуми вчера беше ,докато чаках да доведат Антон седнах на пейките в коридорченцето.През стенат асе чуваха лелките как викат на едно момиченце"Айде бе еди-коя-си От колко време си почнала да се обличаш.До кога ще те чакаме!"  Shocked Shocked Shocked Ами колко бързо може да се облече едно дете на мах 3 години. ooooh! Вчера разгадах и израза "Ял е".Едната лелка като ми вика "Е,не може да се каже,че си е изял всичко,но от супичката 1-2 лъжици,от второто и от десерта малко и така все е хапнал."То си е така,ама като са играли цял преди обяд как да се нахрани това дете с 10 лъжички ядене.(ей тука вече заговаря Телеца в мен.Манджата си е движеща сила Joy)  И това похапване трябва да им държи до следобедната закуска със съмнителни вкусови качества.И после как няма да е гладен като го взема и да е готов да изяде света.Вчера след като го взех влязохме в един магазин да му взема плодове да хапва,че нали не искаше в яслата и миличкия като си грабна едни вакуумирани пилешки бонфиленца и отказа да се раздели с тях.Беше и голям зор да ги дадем на касиерката на магазина да ги маркира.И така за следобедна закуска нашия човек яде пилешко на скара  Joy Оф така като пиша само за храненето излиза ,че само от това се интересувам.Не е така,просто само За това мога да съдя ,до момента,в който ще проговори и ще си казва като го питам разни неща.Спирам вече ,че пак стана ферман. hahaha

Жу ,дамо се оправи бързичко Стеф.А гърлото му как е?Да не е това причината да не иска да яде?Или просто се глези newsm78

Роска много готин пост.И си права за всичко ,което пишеш за терзанията ми.Почти ме разплака Cry Права си,че не може всички да се слагат под общ знаменател,ама май такива като теб са малко,пък и аз в афекта си правя понякога същото,макар да съм с ясното съзнание,че не всички са такива.Браво за АГто вчера Hug И стига си бягала,че от толкова спорт нищо не остана от теб hahaha

Катюш,Роска  искам и аз такава сестраааа newsm45 Горките вие как сте принудени да носите разни неща Laughing Много готина срещичка да си направите Peace

Маруся дано не е нищо сериозно Praynig и да се оправяте бързо

Мими почивай си,почивай си ,че после дълъг разказ те чака.

Гале в повечето случай излизаме на рзходка след обедния сън.Преди него гледам малко да поошетаме,но за сметка на това,като излезем се прибираме чак за вечерния съм.Има и дни,в които много ме примързява и не излизаме по-надалеч от пазара,който е на 5 минути.

Отивам да си допия кафенцето и да започвам да готвя че имам поръчка за супичка.

# 21
  • София

ни двете убавици с Дита  Whistling

Опитвам се да драсна два реда, докато чакам Мими и Василия да се приберат. Снощи откарахме у систъра до 23ч. и детето едвам си изпи млякото, като се прибрахме. И съответно пак ще ви мрънкам, че къщата ми е все така неоправена и ме чакат тонове неподреден багаж  Tired Снощи успях само да ви изчета от предишните дни, но за писане не ми останаха будни мозъчни клетки.

Голям гърч беше последната сватба. Бяхме в един комплекс извън града, общо взето основните ни локации бяха на три нива - ресторантът, мястото за изнесената церемония и помещението, където работехме и правих цветята. За една топлийка да се наложеше, трябваше да въртим сума ти километраж нагоре и надолу  Crazy Никога не съм отмалявала така от умора, не знам на Деската как съм й изглеждала, ама на другия ден направо не знаех къде се намирам...На всичкото отгоре 15 минути преди церемонията се изви ураганен вятър и ни събори арката, та отидоха 5 топки с цветя на кино, то затова и няма много по нея и е такава опърпана. Съответно докато я пооправим ни се забави работата в ресторанта, и такъв екшън настана в послединя момент, че не ми се сеща дори. Ама то си беше ден 13-ти, какво се учудвам и аз  Laughing За сметка на това пък после такава веселия настана, така сладко си апнахме и пийнахме, че чак хубаво ми стана  Laughing

Лучи, ами те повечето деца минават през такава криза при тръгването на ясла - първия и втория ден, докато се усетят какво става, влизат ухилени, но после вече им е ясно, че мама ги оставя и си тръгва, и си променят поведението. И тук според мен е от много малко значение какъв е подходът и персоналът, защото не мож го излъга детето. Иначе за персонала в яслите и аз смятам, че има и много добри, които обичат децата и работата си, и такива, които не се вживяват много-много. При всички случаи ще дойде моментът, когато ще усетиш положителната промяна в Тони, убедена съм, въпреки нещата, които те дразнят сега  Peace

Юле, тежки мисли имаш и ти преди заспиване  Laughing А с Иво имаше ли проблеми с яслата, той как го понесе?

На Сладурчето да не забравя да честитя дипломата - аз вече ти пожелах каквото трябва, но все пак - дано това да е нов старт не само в професионалната ти реализация, а и в живота изобщо  Hug

Дойдоха си мойте хора, пак няма да мога да си довърша, че ще отида да спретна нещо за хапване. Хубав ден!

# 22
Здравейтееее  Mr. Green
Днес си отспах, Ники стана след мен, в 8,45ч....  Crazy Hug, кеффф., Снощи да ви с епохваля останах сама, заслужено - мъжете носещи еднакви имена изчезнаха и аз си направих една вана със соли, топнах се блаженно - направих си маска на лицето - изгасих осветлението и дремах 20 мин в 1 точка. После напълних отново с топла водичка и още малко процедурки. Абе казвам ви душицата ми се стопли. Никита-та се върнаха след 1,45/в 22ч/ мин, аз вече бях се опружила на дивана и не ми трябваше нищо, освен да зяпам и да се изтягам на дивана, мъника запсла на връщане от разходката, облякохме пижамата и в леглото, псоле малко салатка и си легнах и аз.
Малеее. кеф.....   Peace
Дита -Цеци страхотни сте.
Маруся дано се оправите бързо.
Роска слабост моя  Heart Eyes Честити цайси....  Sunglasses

Таш ееее, ето те и теб най-накрая, лиспваш ми, много, много...... силнос тискам палци да успеете за съботната среща, Simple Smile  Praynig Peace
Лучи домиля ми като четох за пил.филенца, душичка златна той...  Hug  chef
катюш дръж се миличка, знам те че едва издържаш, но това е положението, ние също сме много кривички, сърдим се и плачем за всяко нещо, чак ми е неудобно от хората по улиците като тръгне да ме шамаросва, как ми идва първосигнално д аго перна през ръцете, ама не е начина. Знам, че е криза от зъбоникненето, виждам 2-та горни кучешки, че се подават и като мъниста прозират, ама докато пробият венеца може да се побъркаме в нас......  Sick А си ми беше толкова кротко и добричко детенцето, много ми  е мъчно.

# 23
Мацкииии, да ви запитам нещо, някой да е  проучвал процедурите за - лазарна епилация!!!!!!?????/
На моменти се замислям има ли ефект от това и ако се подложа ще се лиша ли от косъмчета си на "някои места"?

# 24
  • София
Ние няма да можем да дойдем на среща тази събота. Весело изкарване  Hug

Лучи, вашият юнак няма ли режим на спане и хранене? Какво означава спокоен е...чакат го да припадне от умора ли? Или ще си го взимаш да яде и спи у вас или да стои там...И сутрин бъдете усмихнати, ведри, убедени, че това е добро място за него. Децата усещат много.
За обличането и викането не се коси Simple Smile Децата стават към 15-15.30ч и явно наистина вече е изоставало много. На 3 годинки децата се обличат и обуват успешно сами.

Ванилия,
ще ти разрешат ли да пренасяш такова нещо? Ако да, увий го в найлон и го сложи в буркан с винтова капачка  Peace

Аз не съм мнго луда на тема разходки, макар, че реално навън сме повече от 8часа, но на тема режим съм болна. Лишавам се от всякакви гостита, разходки, срещи и късни кръчми заради децата- в 9ч да са в леглата, т.е. 20.30ч се започва с приготовленията за сън. На обяд се яде към 12.15-12.30ч и м/у 13-13.30ч се ляга (зависи от степента на умората). На тази тема съм маниак и от опит с моите деца знам, че това е едно от основните неща, на които се дължи уравновесеното и спокойно поведение. За другите може и да не важи, но за моите важи  Mr. Green

Гале, има ефект, особено, ако си чернокосместа  Mr. Green За мен не става, защото съм руса, но две познати се лишиха от това"богатство" и с амного доволни. Сега след година д аречем ще повторят и така...заслужава си.

# 25
Дианче - радвам се че се включваш  Hug  Кога ще се видим  вас., на 1 крачка сме, а..? Често се чувствам неудобно, защото си с 2 деца, да се тупнем с Ники , но си го мсиля често Simple Smile  Embarassed

Ще опитам да се поинтересувам за цена, качество и салони, където се правят подобни процедури, знам, че е доста скъпо, но щом има ефект би било супер,.
За режимите съм същата - ядене и спане под час, самото дете подсказва,, че е изморено, гладно и нервничи. Държа много стриктно да се спазва и от гледачките -свеки и майка ми и т.н.

А за разходките самият той иска да е нонс топ навън, но през летния сезон, това е невъзможно, защото ще ни тресне някоя слънчева щуротия. В нас е игрив и занимателен до едно време, изчерпваме се на всякакви теми и започва да мъкне дрехите си, обувките си, на мен панталон, чахлите и да седи залепен на врата,,,, нервничи и иска навън. Тогава ме хваща шубе,защото рядко можем да излезем на глава с него. Признавам си, страх ме е от тези му състояния. А много мразя да съм слаба пред детето си, добре е че не му показвам с действията си. Върша си домакинската работа, подреждаме, давам му прахосмукачка, той чисти, игаре си с снея, ама и това си е до време....

# 26
  • София
Галакси, редовно започвам да събирам тайни пари за тази процедурка, но накрая заминават за нещо у дома Rolling Eyes /голяма съм гъска, нали  Mr. Green/.Иначе профилактично си проверявам тук:http://ideal.bg/product/list/firm/43/
Ще си направя, ама да видим кога, толкова време ще спестя, че то при мен много площи, много нещо  Mr. Green /аз не само за там, де  Embarassed/
Браво за ваничките снощи, редовно да те оставят мъжете ти да релаксираш  Hug
Аз преди малко си купих такова стъргало за пети  newsm78/сега ще си кажете, тая пък откри топлата вода  Joy Joy Joy/, ама все ме беше страх да пробвам.От нетърпение си жулнах малко на петичката-супер става  Laughing

Цеце, Дита, еми хубавки сте си ни, как да не го кажа  Hug

Катюшка, ти не се притеснявай за Нинка, нали е момиченце, хубаво е да е глезанка  Heart Eyes.Аз съм станала ужасно нервна и няколко пъти "се видях отстрани" как истерично се скарах на Александър за някакви глупости, направо го изнервям и него.Сега внимавам повече, от няколко дни се разбрахме и със Слав да не се караме пред него, че не знам какво ни става в последно време  newsm78.Снимките ви са супер, поздрави на Маруся и Митето /той оправи ли се, намериха ли телефон?/.

Хайде пак ще поработвам и ще ви наглеждам  Hug

# 27
Талиииии - а аз няма  и от къде да събирам, просто скоро няма да стане моята, ама ако кажеш колко е процедурата, ще ми спестиш доста лутане и мечтане.... Simple Smile Докато не започна работа, няма как да се отделят пари за тази процедурка, ама.... ех, мечтиии Simple Smile

# 28
  • от Луната
За режима и аз съм сравнително стриктна. Обяд 12.30-13.30 зависи сутрин в колко е станала и венага след него заминаваме за Спанчевци Mr. Green. А вечер към 21.30-22 вече е в кревата. Зимата я слагах по-рано.
За разходките излизам сутрин към 10. Преди и по-рано съм излизал, но сега още не толкова жега, а и другите от компанията излизат към 11 Confused. След обяд излизам към 17 ако трябва да взимам каката от градина, иначе към 17.30-18 и стоим до 20.30-21

Ето и снимките http://www.snimka.bg/album.php?album_id=390010&pid=12955705

# 29
Децата са супер Simple Smile, хеххехе - колко сладко се прегръщат и целуват, мамини рожби.... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт