.Сега спи, милото ми, а бузките му направо изгоряха, само се буди и плачка през 10 минути, така ми е мъчно 
.
/тя сигурно знае половината му песни, както Али на чичо си Дейв /от Депеш 

, нямам много време да поразгледам старателно, но нещо сложничко ми се видя 

и откъде се е взела пущината.Като допълнение към това,защото само това е малко имаме и двустранен отит,бронхиолит и възпалено гърло за разкош.В неделя започна да му оттича оченцето и видях ,че и лимфните му възли зад ухото са уголемени и си викам няма какво да чакам до понеделник след обяд да го преглежда нашата лекарка и се метнах до един медицински център,за който ни каза нашата педка,там да ходим като има проблем почивните дни.И така там го прегледаха и ми дадоха направление за болница уж да го изследват още същия ден.Насочиха ме към Втора Градска,че ако се наложило да ни хоспитализират,поне да ме оставят при Тонката да сме си двамата,че иначе ума не ми побира как ще го оставя самичък малката буба в болница.Аз щях да полудея от притеснение.И така се озовахме във болницатаааа.Приеха ни и ни казаха че ако изследванията са Ок ни пускат да си ходим на следващия ден.И аз се бях нагласила някак си да си ходя в понеделник и даже се чудих дали да ни носят много багаж
По тоя повод специални благодарности на мъжа на Марианка,че ме обикаля човека.Идва първо до болницата да му давам ключа за вкъщи после да ни носи телевизор,дрехи,играчки и тн.Добре че беше той иначе щях да
откача.Ники се прибра в София чак вечерта и дойде на следващия ден,а в себе си нямах нито храна за Тонката,нито памперси ......нищо.Не можех и да сляза да купя нещо,че на пациента му включиха система и няма мърдане.И до тоалетната не бях ходила целия ден и цяла вечер ,че само малко да мръдна и веднага скача и започва да реве
Само лежи и спи.Добре че беше малко по-уморен,че не знам как щях да го удържам легнал до посред нощите,когато свърщи системата.Целия персонал си мислеше в неделя че Ангел ми е мъж и беше хвален как бързо е реагирал с багажа,че и чак телевизора ми е донесъл.Много ме бил глезел мъжа ми,ама не ги светнах каква е работата де
След 5 минути на инхалатора ме боляха ръцете 2 часа (до следващата инхалация почти) дето съм го озаптявала. Иначе като цяло доста се забавляваше с още 2 момченца на по 2 години и 2-3 месеца.Тия въпросните момченца още си бяха с памперсите и не ходина на гърне и аз някакси се успокоих че наистина няма закъде да насилвам нещата.
Много се смях Елица как ви е разказала разговора ни по телефона
На мен вече ми беше минало притеснението,пък и в началото не бях кой знае колко притеснена.Аз съм си дебил по принцип и даже и да се притесня много бързо ми минава и си заемам обичайното волско спокойствие.Ама то друг начин да оцелееш няма като се шашкаш за всяко нещо и да се тресеш от нерви.Оф стиг аза мен дай да видим малко за вас и какво съм запомнила
(че аз какво то бях запомнила май вече го забравих
)
Да сте живи и здрави момичета,много обичани и много преуспяващи

Не се чуствай виновна за Али.Ще ти звънна сега

Разказвай как е с близнаци.На мен ми се струва най-големия кошмар.Аз с Антон се изморявам ,а с 2 такива деца....

Всички много гобре знаем че в живота няма само розово.А когато "стане тъмно" имаме нужда пред някой да поплачем,да помрънкаме и тн.Мисля че всички са на това мнение.А ако наистина не ти се споделя,недей,но ако не е така,недей да ни щадиш и си пиши какво ти е на душата

прегръщам те много мила 
Надявам се че загубите не са големи
И да няма много поражения че аз съм се настроила много дини да ям 

) ли ходите на УНГ ?Имам чуденка къде да заведа Тонката на контролен преглед.От една страна ми се струва разумно лекарката,която го гледа сега ,пак тя да го види другат аседмица,за да прецени по-добре ли е.От друга страна пък самата тя ми каза,че в ИСУЛ били най-добрите УНГ и сега не знам.Че май ще трябва и аз да отида да ме видят,че и мен ме болят уши 
Толкова ми е готино че ще си спя в моето си легло.
за теб и Али, преди време Ема направи някакъв вирусен конюктивит на проблемното око с отоци зачервяване и Т, дано бързо да овладеете ситуацията
и да се оправи мъника
Толкова се радвам, че вече сте си у дома
Поболях се от притеснение какво става, защо не вдигаш
Да нацелуваш малкия сладур
Дано по-бързичко се оправи Алекс
Много е лесно човек да прехвърли вината си на друг
И основно, за което ви предложих да си направите регистрация, да не "губиш" тези свои познати
За пример мога да дам , че онази вечер се видях със съученичка от гимназията, с която не се бяхме виждали и чували от години и ако не беше Фейса, въобще нямаше да разбера, че тя се прибира в БГ
Не е необходимо да правите нещо конкретно . Ако има нещо, което ви вълнува в момента и искате да споделите, може да го напишете на стената си. Абе в общи линии за повечето си е някаква занимавка, за мен не точно
Хубав ден !
. Много силно ви прегръщам вас и дечицата и бързо оздравяване желая от сърце.
. Душичката дано да се оправя бързичко, гушкай го и му се радвай, тъкмо ще си починеш малко и ще си поседиш с детенцето. Стискам палци бързичко да се оправи
.
. На мен ми звучи, че се развива и си наддава много добре детето 

И вие явно сте изкарали от онова на Юлчето? И тя се оплака, че дечицата и са болни от афтозен стоматит май беше
. Радвам се, че и е минало бързо.

върти ми се ентерол ли беше ентеросан ли
плийс, хелпнете ме
при нас положението е много кофти, но няма да ви се впускам в подробности. Само ако някой ми подскаже