Лятно слънце и море НОЕМВРИйчето зове

• 12 589
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Сладуркааааа  Grinning Ми ти си близо до нас, моме  Grinning Няма начин да ни подминеш и да не се видим!  Grinning Ще си чукнем една срещичка на ъгъла на Оборище и Черковна и ще пием кафе при Зита  Grinning
От Витошка, може да отидеш на НДК и да хванеш автобус 72, който спира точно на Оборище и Черковна. Единственият транспорт от центъра до нас. Качваш се на НДК посока центъра (минава през Графа, през Орлов мост) и слизаш на 6-тата спирка (без да броиш НДК). Връщаш се малко назад до кръстовището с Черковна (автобуса движи по Оборище) и тръгваш наляво, нагоре към пазара Ситняково. Тръгвайки нагоре от дясно ти е Военната академия, не можеш да я сбъркаш. Мисля, че това търсиш- не можеш да я сбъркаш.
А пък на Зита клубчето е до спирката на 72- вижда се една ламя отпред  Grinning Ще чакам да ми се обадиш!

# 256
Привет, майчета!

Ренка, хубаво е, че все пак се е взело някакво решение за очето. Всичко ще мине както трябва, с теб и Емка сме. Hug

Лейди, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и усмихната! Нагушкай Мишка от нас! Hug

Бубитка, добре дошла. Мама на близначета, прекрасно. Heart Eyes Сега се подсещам да ви кажа, че оня ден на нашата площадка дойдоха тризнаци, на около година и 2-3 месеца. Две момиченца и момченце. Бяха с двете си бавачки и ми беше много сладко да ги гледам. Heart Eyes

юл4е, бързо оздравяване на домочадието. Hug

Бакси, хм, да видим какво ще каже ортопеда. Тя и Моната е много спъната, деца по-малки от нея ходят и търчат доста по - умело, ама не пада чак толкова често. Чакаме новини. Hug

Момичета, Симона тези дни ми разказва играта. Направо се чудя понякога дали не греша в подхода. Много е игрива и весела, но науми ли си нещо.... и не го ли изпълним на мига... #Crazy ooooh! Вчера, примерно, реши, че сама ще носи 2 торби с череши по килограм всяка. Shocked Те тежат, тя се спъва, мрънка, не дава да й помогнем, хеле па да ги вземем. Най-накрая и ги изтръгнах от ръцете, последва тръшакне и рев по учебник на асфалта. В този момент минаха 2 момичета и майка с около 6 месечно бебе, които цъкаха с език и явно не одобряваха как седя до нея и не реагирам на тръшкането. Close Много им здраве. После пък в парка се тръшна като си замина любимото й куче и рев ви казвам... Crazy Тогава една баба се завтчете да успокоява. Аман. Освен това, приспиването ни на обед е жив кошмар. Спи й се та 2 не вижда, обаче, не и не. Залита, ама все намира с какво да се заиграе. Tired Оххххх....наистина в такива моменти ми иде да я ошамаря и после като си я видя мъничка, затръскала къдрите нанякъде и си викам - какво искам от това малко човече!Много я обичам.

Лягам, целувки. Hug

# 257
  • София
Имах гости на вечеря и чак сега приключих с разчистването и ще лягам  Tired

Вече доста мами са ми писали къде и кога ще бъдат на море + джиесемите, пращайте още да подготвя списъка и да го пускам на който иска  Peace

Бакси, само на теб да кажа - наистина звучи обезпокоително това с Ангелчо , но силно се надявам да е просто криза на растежа  Praynig Забелязала ли си колко см е дръпнал в последно време? Разбира се, аз просто си разсъждавам, задължително трябва да го види невролог, ама защо чак на 8ми юли, сигурно е при някой специалист, на когото държите? Все пак в София са най-добрите специалисти в тази област, ако не дай си Боже се окаже, че има проблем, задължително ще уредим нещо! Пиши, ако имаш нужда!

Василия я е прихванало нещо, постоянно ми сваля завивките на земята, ляга и се завива там и вика Нани, нани! ooooh! Не мога да я завра да си спи в леглото  Tired Специално за Бакси една снимка с новата "прическа" отпреди един час - http://media.snimka.bg/3445/013145877-big.jpg

Лека!

# 258
Добро утро!

Снощи бях на кръчма с дружки от гимназията. Едната не бях виждала от незнаен брой години, защото живее в Лондон, та укъсняхме и сега едва гледам. Прекрахме си доста весело  Party

Бакси, искрено се надявам предположенията на педиатърката ви да се окажат грешни  Praynig Ицко също ходеше на пръсти доста дълго време , след като проходи. Всъщност той не проходи нормално , а направо започна да тича, като Ангел. Помня, че падаше, но не си спомням колко често  Rolling Eyes Имаше хора, които ми казваха, че това може да е проблем, но аз, неопитна майка тогава, не обърнах внимание и слава Богу всичко му е наред  Peace Дано и при Ангелчо се окаже така  Hug

Вики, радвам се, че вече сте по-добре  Hug

Бубитка, включвай се по-честичко  Hug

Деска, Деска, какво да ти кажа, ще ти изям къдрокосата госпожичка  Heart Eyes

Цеци, това малко човече все повече заприличва на мама  Heart Eyes Както искаш я офъквай, все и е красива  Hug

Сладурче, дано успееш да се видиш с някои мами  Hug

# 259
Мамчета, малко снимки от вчера от бостанчето  Grinning http://www.snimka.bg/album.php?album_id=393210
Сложих му паролка, знаете защо Peace
Ели, Катюшче, първите няколко са за вас  Blush Помагайте, ако можете  Hug

# 260
Роси, разгледах снимките, призвъни ми като ти е удобно да говориш  Peace

Бакши, стискам палци да няма проблеми Ангелчо  Heart Eyes Важното е, че си обърнала внимание и предприемаш съответните мерки.  Hug

Ренка, ще се ядоса Еми на ситуацията с неяденето и непиенето, но хубавото е, че са още малки и няма да има никакъв спомен от преживяването. Отрицателните емоции ще си останат за теб и мъжа ти  Confused Всичко ще е наред - добре, е че и вие вземате мерки навреме - това е най-важното в повечето случай  Peace

Цеце, на снимката Васето ми заприлича на 3 годишно детенце  #Crazy Пу-пу, сладурче мъничко  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 08:36 от madchen

# 261
  • София
Бакси, при кой лекар ще водите детенце? Дано не е нещо сериозно....така, както си го описала звучи притеснително, но факта, че Павката сега влезе в период, в който си влачи краката и пада...малко ме успокоява. Ако не го бях хванала в кой момент реши, че е забавно и от тогава започна, сигурно щях да го водя на лекар. Пиша го с надеждата, че това при вас е период. Ако ще идвате до тук, минете и през невролог  ooooh! Аз съм малко шашава на тази тема и бих изключила всички варианти. За добри ортопеди се спрягат Алексиев (клиниката в Горна Баня) и Драганов (ВМА). Аз съм ходила при вторият, но майки, на чието мнение вярвам, предпочитат Алексиев и затова го пиша. Засега Литвиненко е най-добрият детски невролог (МЦ"Детско здраве" на ул.Ами Буе"- работи със ЗК). Не питала, но аз си казвам  Crazy

Дита, следващият път отсипи от черешите в друг плик и й дай да си носи пликовете. В момента са във фаза, в която носенето на пликове и бутането на колички е върха на сладоледа  Mr. Green И Павката се пробва с тръшкането, което ме ужасява. Нямам много нерви, както преди да подхождам с търпение и не знам кога ще се изпусна. Писна ми от капризи и мрънкане  ooooh! И нас ни гледат интересно, когато влезнем в тази фаза...като вчера...но гледам да ги игнорирам за д асъм съсредоточена, иначе ме разсейват и ще направя крива стъпка

Ренка, стискам палци всичко да мине добре  Praynig

# 262
  • София
Привет и от мен,

Бакши, дано не е нещо сериозно. Стискам палци.
Да кажа и аз за детски невролог - много съм доволна от доц. Христова в Токуда. Работи и със ЗК.
Цеце, голяма е сладурана Васили, как само си е полегнала на земята. Hug
Рени, стискам палци и на вас, дано всичко мине бързо и Ема не се нервира много.
Дита, съвсем в реда на нещата е така да се тръшка. Ела да ме видиш мен като ги прибирам от ясла/градина и трябва да взема и някое комшийче - циркът ряпа да яде  Mr. Green А бабите наистина са много досадни като се забъзат да успокояват.
bubitka, добре дошла   bouquet

Аз нещо се сдобих с вирус  newsm78 ама от онзи ден вечерта ми е много зле - така ме боли стомаха, пристяга ми в ребрата все едно и ми се повдига. Ходих на лекар - не било тревожно, но бил гаден вирус каза личната. Днес ходих да ми взимат и кръв. Дано се постегна малко, че почивката идва.
Майсторите тропат яко в нас, а аз се чудя как да полегна, че ме боли и главата. Дано наистина в неделя свършат, както бяха казали.
Нещо ми перкъсва нета и ще пусна поста, че да не ми спре съвсем.   bouquet

# 263
Здравейте,мами.
Много сте активни,браво на вас.
Аз нямам много време за компютъра.
Сега използвам времето,че малките спинкат
и между готвенето и прибирането на пране
си откраднах време,за да ви навестя.
Ще се опитам да съм по-редовна.
Довечера ще ви попрочета,за да вляза в час с темите,
които обсъждате,за да мога и аз да дам своето мнение.
За сега не давам коментари,защото още не ви познавам.
Надявам се скоро да ви опозная и да си "говорим" свободно.

Е,трябва да ставам.
Довечера пак ще намина.

Лек и усмихнат ден на всички.

# 264
здравейте моми4ета.до днес имах проблеми с компютъра и за това не съм се разписвала.a от няколко дни съм изпаднала в някаква безумна депресия придружена от апатия към всичко.на всичкото отгоре имам сериозни проблеми със сънят.лягам си към 2-3 и се събуждам в 6.днес захванах да си оправям цветята в къщи нещо което никога не съм правила.не ми се готви ,не ми се спи и в една то4ка не ми се гледа.не ми се среща с хора.искам да съм затворена в къщи сама с малкия,а същевременно ми се връща на работа.срамна работа.никога не бях изпадала в такова състояние.добре 4е малкия ме слуша.играем си самичък,заспива бързо и на обяд и ве4ер.хапва по малко,но поне яде.
желая на всички болни майки и деца бързо да оздравяват.кога съм по в настроени ще ви пиша пове4е.

# 265
Маруся,  Hug

# 266
  • София
Лейди, честит рожден ден (на патерици)  bouquet

Маруска, преспи ден-два, после пий кафе с приятелка и разпусни душата, ще мине  Peace Hug

и аз тия дни нямам муза да пиша, нищо не ми ражда т...пата кратуна. надявам се да мине този период  Rolling Eyes

Вubitka, добре дошла, страшни сладурани си имаш, да са ти живи и здрави  Hug

Дита, тоя филм с тръшкането и ние го гледаме напоследък  Popcorn Споко, така щяло да бъде само до 3-тата година  ooooh!

Нашата гледачка се върна на работа, но е по-разсеяна от преди, явно й е харесала почивката  Whistling Само две седмици ще е с нас, после я пускам 2 седмици неплатена отпуска за лятото, така се разбрахме. Дано въобще да иска да се върне от септември, макар че офертата й е добра, да идва на половин ден, но без промяна на заплатата. Дано поне това да я поблазни...

За толкоз ми стигна вдъхновението, явно е, че не съм във форма  Rolling Eyes

# 267
ли4и си че е лято.много е пусто тук.

# 268
Момичета благодаря за честитките. Hug
На всички болни , бързо оздравяване.
И да ви кажа , че малките ви съкровища са станали големи хора вече. Heart Eyes Hug Много са готини всички и нямам търпение и Мишето да порастне.

# 269
  • някъде там
Благодаря ви милички за подкрепата и куража, като наближи деня съвсем ще ми е нужно, знам си че не е сериозно но ми е свито  Embarassed
аз снощи шях да пиша, но уви очите ми бяха като на китайка Wink и отнесох рано

така да ви разкажа за нашето ходене до Варна, тръгнахме към 5.20 на Емка леко и се развали съня докато я обличах и после докато тръгнем постоя около час будна, но после отнесе Wink
клиниката я намерихме много лесно благодарение на Valenciq  Hug  обаче зор видяхме с паркирането Wink важното е че всичко стана навреме. Прие ни е една много приятна лекарка д-р Стойчева /детски офталмолог/ разказахме и всичко до сега, нейното предложение беше сондиране, няма за кога да се отлага, щом досега не се е отпушил напълно канала няма да стане без намеса. По принцип най-добри резултати при запушен и стеснен канал се постигали до 6-8месечна възраст /на нас след като ни казаха че е стеснен канала можело да изчакаме да се израсте според търновски специалисти даже до 3 години не е проблем/, друго разминаване което се получи последните капки които капахме е било напълно безмислено.
Направо  #Cussing out как за нещо което е "козметичен" проблем нашите специалисти немогат да помогнат, камо ли за по-сериозен проблем да не дава Господ да имаш нужда от тяхната помощ  Praynig

Морето само го видяхме, не стигнахме до плаж и не заради нещо друго, ами заради мъжо като приключихме в клиниката вика да отидем да хапнем някъде, но естествено незнаем къде Wink и къде се въртя кво прави та по едно време се озовахме на пътя за Златни Wink нека му като неще да пита а и пътя незнае Wink

Роси много добре изглежда продукцията  Peace
Бакси Hug дано не е нещо тревожно  Praynig
Дита и при нас има такива моменти, само че при Ема все още няма тръшкане по земята, тя налита да шляпа и да хапе Wink ядоса ли се за нещо, което не и дадеш е като разярено куче
хейййй Маруся ние сме тук ако имаш нужда от нещо просто кажи  Hug скоро и бързо да излизаш от дупката
Bubitka
добре сте дошли  Hug, ти сама ли гледаш момичетата как се справяш ? !

за морето все още нищо немога да кажа, възможно е септември да ходим, тя Ема от август ще тръгва на ясла и искам да видя как ще е адаптацията и Wink

отивам да се ровя в Редута че пак настана време за %%%%  Money

Общи условия

Активация на акаунт