Лятно слънце и море НОЕМВРИйчето зове

• 12 597
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,аз по никое време за мен да драсна два реда.
Пожелавам на всички болнички деца бързо да се оправят. Hug
Рени,късмет във Варна,дано ви кажат какъв е точно проблема и най-вече как да се разреши.

Роси,дано динките да са добре  Heart Eyes за да сте добре и вие.
Добре дошла на новата мама,то аз съм последни човек,който трябва да приветства ,имайки предвид моята активност напоследък  Confused
Относно почивката,аз разглеждам денонощно оферти за морето,но за сега още не съм намерила "нашето " място.Още повече,че на Тони отпуската е под въпрос,така че ми се усложнява още повече организацията  Confused Всичко май ще е в последния момент.

До скоро  Hug

# 241
  • София
Вашите деца сигурно отдавна спят, а нас тепърва ни чакат нощни подвизи. Василия спа днес от 1 до 6.30 следобяд  #Crazy, направо нощен сън си изкара детето  Laughing Не че и на мен ми беше зле да си поспя, ама сега нищо не мога да свърша.

Взех, че я офъках преди малко, и ми стана жал. То и без това не е от най-надарените с коса, пък сега ми е не рапонче направо Sad  Ама 100 човека се изредиха да ми кажат как трябвало да й обера връхчетата, че да й тръгне по-бързо косата  Thinking

Рени, стискам палци! Hug Не се притеснявай от упойката, докторите си знаят работата! Peace Пиши непременно кано се върнете!

Ами дотук бях и аз, отивам да простирам и да мия чинии.

# 242
Искам да предупредя всички , с котио се видяхме в събота, че е възможно да сме ви заразили с афтозен стоматит  Confused Давайте на децата мултивитаминни сиропчета няколко дни, за да подсилите имунитета. Тримата ми мъже са болни. Утре ще пиша повече, защото сега отивам да спя.

# 243
Добра вечер,

Тези дни нали съм си вкъщи и вечер съм голяма свежарка, снощи и филмче си изгледахме до никое време:party:

Ренка стискам палци, пиши като се върнете какво е станало.
Юлче това пък какво е  newsm78? Да оздравяват мъжете Hug
И аз днес звънях на Лучи, но и е изключен телефона, който я чуе целувки и от нас Heart Eyes
Лейди, ЧРД! Много здраве, любов, цветя и сбъднати мечти  bouquet

Лека нощ Hug

# 244
Лейди, ЧРД на патерица! Сладурка, ЧРД на патерици и на теб! Бъдете здрави и обичани!

Лилчо, ами това е възпаление от херпесен вирус. По принцип протича тежко - вдига се висока температура, мускулни болки, ставни болки, устата и гърлото са целите на афти и обикновено хората не могат да се хранят и пият вода няколко дни. Но явно е възможно и да протича скрито, както при Иво, когото ако не бяхме прегледали случайно вчера, нямаше и да разберем, че му е имало нещо - даже е вече на оздравяване. При него само гърлото е засегнато, при това не много. Дани е с афти по езика, венците и гърлото от вчера (естествено, не му се отразяват на апетита, вече си мисля, че на него нищо не може да му се отрази на апетита  Rolling Eyes), а Младен - като най-голям - е най-зле, на него му се падна пълният комплект симптоми, втриса го, едва се храни и едва говори. Аз съм все още здрава. Лекарката каза, че Иво го е донесъл от градината.

Рени, стискам палци за Варна!

Роси, аз успях да те прочета  Wink преди да го изтриеш. Крадливо племе! Надявам се да не се случва повече, макар че съм леко песимист. Ти как си, надявам се да не си се разболяла след онзи дъжд с градушка Praynig 

За лятната почивка - ние сме на някакъв къмпинг близо до Китен (и съответно до Бургас), дето все му забравям името  Blush  Заминаваме сега в неделя и ще бъдем там до другата събота.

# 245
  • София
Лейди, ЧРД! Много здраве, щастие и усмивки   bouquet

Юл4е,   и при Павката вече имаше из цялата уста. Бяха само по гърлото, но има по езичето , даже и по устичката. Но при него си имаше висока температура и не яде и пие  Confused На Любака нищо му няма...преглеждах го...много неприятно и дано твоите го понесат по-леко

# 246
Юле, оздравявайте бързо, че ей я къде е Неделя  Hug Трябва да сте пушка до тогава  Hug
Аз съм добре, благодаря!

Лейди, честит рожден ден на патерици  Hug Много здраве и семейно щастие ти пожелавам !

Днес ходих до училището на Ицко. Видяхме се с госпожата - допада ми, на Ицко също. Мисля, че няма да имаме проблем с ученето, щом още днес се отпусна пред нея, а  и каза, че му харесва. Има си подход жената  Peace Аз ще трябва по-рядко да  се вясвам обаче, понеже и тя е дърдорка като мен  Crazy Не знам в такива случаи кой кого повече задържа  Joy Чудя се как така все на такива сладкодумки попадам (това определено ми харесва) - шивачката ми е такава, фризьорката също, личния лекар,  педиатърката ни ,а сега и госпожата на синковеца  Laughing А може и аз да съм загоритенджера  Mr. Green

Мами, искам да ви питам за квартирата - когато се наема, плаща ли се някаква сума предварително и горе-долу каква според цената на наема  Rolling Eyes Чудим се дали изобщо да се занимаваме с това още първия курс, понеже нямаме никави пари, а тези които ще изкараме от 2 поредни курса може и да не ни стигнат да си върнем заемите и да си покрием идните разходи  Rolling Eyes Нашите са останали с 40ст. у дома  Joy То си е за реване вече, ама...дай Боже оттук нататък да се нареждат нещата  Praynig

Целувки на всички  Heart Eyes Надявам се, че днес всички мами с болни дечица ще се включат и ще се похвалят , че са оздравели  Praynig Лучи и Бакси много ме тревожат  Confused

# 247
Здравейте мами.
Благодаря ви за топлото посрещане.
Казвам се Боряна,на 25 г. и съм мама на 2 момиченца-близначки.
Какзват се Илиана и Натали,на 1 г. и 7 м. са.

# 248
Бубитка, добре дошла!  Hug   Много са сладки Илиана и Натали  Heart Eyes Занимават ли се една друга или мама е занимавка N1  Mr. Green

Юлче, да се оправят бързо мъжете  Peace горкия Младен  Sad

Лейди, честито на патерици   bouquet

избЕгах....

# 249
  • някъде там
милички само набързо да ви кажа, върнахме се от Варна на 10.07 ще се прави сонда на гладно и жадно с пълна упойка, за яденето лесна работа не е проблем, но с водата как ще я правим като Ема без вода неможе ..........

довечера пак ще ви пиша с подробности

# 250
Рени, ще стискаме палци всичко да протече много гладко  Hug

# 251
  • от Луната
Рени, стискам палци всичко да мине добре Praynig. А за пиенето и яденето преди пълна упойка не дават защото при излизането от упойка може да повърне и да се задави
Юлче много  Hug и за тримата ти мъже  Mr. Green. И дано теб те подмине това удоволствие

Ние вече сме по-добре. Само дрепси още е със запушено и течащо носле и малко храчки, но като цяло е доста по-добре. Само къде горните кучешки са почти пробили и е един киселоч ooooh!

# 252
Мами имам спешно питане-как мога да стигна до ул."Черковна" 90 в Подуене? Например от центъра,"Витошка" какво мога да хвана за там?

# 253
                                                            Добър вечер!
Днес мъжо се прибра след 3 седмична командировка,а аз имам малко време и реших да ви нагледам.

С голямо закъснение ,но от сърце желая много здраве и късмет на Сладурка и Лейдибейби по случай вече отминалите им рожденни дни!

Привет на новото попълнение в ноемврийските ни редици!Бубитка ,добре дошла на теб и твоите момиченца Илиана и Натали!
Лучи,голямо гуш за вас!Знам колко е гадно в болница,дано вече сте по-добре!
Жу,ами нека си яде детето,какво по-хубаво от това,изразходва енергия,значи ще си хапва!
Рени,стискам палци всичко да мине леко,бързо и успешно!
Цеце,я пусни снимка на Васето преди и сега,че да видим как си я "оръфала" LaughingТя е толкова нежничка,че с повече или по-малко коса пак си е сладурка.И на мен все ми е мъчно като пострижа Ангел,но много се поти ,та това е решението.
Юлче,бързо оздравяване на твоите мъже!С тези афти в устата как се хранят дечицата?Аз нали съм с хронични афти,та съдя по себе си,в такива дни съм на кисело мляко и течности.
Роси,от мен по-голяма загоритенджера няма,за теб не вярвам да е така,като се видяхме ти не можа да кажеш почти нищо,защото моята уста не се затвори Laughing

Ние сме добре,юнакът дивее.Следобедните дъжове ни държат в къщи,та не се уморява достатъчно и тези дни ляга вечер по-късно от обичайно,но това не му пречи сутрин да става в 6ч.От 2-3 дена се опитва да говори повече,но в къщи,навън пред други хора се срамува.
С гърнето сме до никъде,вече си мисля,че той ще е първия абитуриент с памперс.До сега (вече 2м.)не е седнал нито веднъж,без значение какво му обяснявам или какви игри измислям.Вчера стъпи в гърнето и поиска да му сложа вода,за да си мие крачетата Laughing,сякаш никога не съм обяснявала какво се прави в него.Ей,такива работи при нас.
Чакаме 8 юли,за да посетим ортопед и да чуем какво ще ни обясни за това,че Ангел от 2седм.не ходи ,а тича на пръсти,преплита краката,на моменти криви стъпалата и на 3-4 крачка пада.За 20мин.има по около 10-15 падания по лице.Сега навън се водим само за ръчичка и ограничих паданията до 3-4,но така пък спъвам развитието му,като му осигурявам опора.Педиатърката ни има няколко не добри съмнения,но за сега са само догадки.

Хубава вечер,спокойни и здрави дечица!

# 254
Бакши, само Дани има афти, не знам как успява, но си хапва добре. Изписаха им Изопринозин, това е антивирусно. Инфекцията определено е от херпес, защото и на мен се опита да ми избие един на устната. Но аз го хванах навреме, намазах го с паста за зъби и той се скри  Mr. Green
А педито ви спомена ли и за невролог? Въобще, ако имаш нужда от помощ за лекар в Пловдив, пиши ми на лични, ще направя каквото мога. Аз ще си бъда в Пловдив след морето и ще съм в Тракия, та ще се видим тогава.

Сладур, ще ми се да мога да ти помогна, но аз в София се движа само с такси  Blush въобще съм много зле с градския транспорт и го избягвам всячески. В бгмапс на картата на София не са ли отбелязани маршрутите на гтрамваите и автобусите? Може би с трамвай може да се стигне. За автобус не се сещам.
Допълвам - в бгмапс няма, но виж тук на сайта на градски трнаспорт: http://www.skgt-bg.com

Общи условия

Активация на акаунт