Лятно слънце и море НОЕМВРИйчето зове

• 12 440
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
  • някъде там
поклон пред Джако  Flowers Rose Flowers Rose

# 286
  • София
Здравейте, милички  Hug
Много ми е криво и не ми се пише, затова само за малко ще ви поплача и си отивам  newsm45
Тази седмица съм си вкъщи, Александър уж само с конюктивит, да не навлизам в подробности, но днес започна да вдига температура, привечер го водихме при педката, тя каза, че задължително трябва да си го гледам у дома, другата седмица ни изпраща на комисия, за да ми удължат болничния с минимум половин месец???Супер се издразних, от понеделник го лекувам по нейната схема, днес детето е по-зле, а тя казва, че е време да го лекуваме, все едно досега....Каза, че аз съм виновна да е в това състояние, защото никога не изчаквам да се излекува напълно, а бързам да го пускам на ясла.То и аз съм си виновна, де, но за други неща.Ще чакам да ми мине, за да не кажа повече, отколкото ми се иска  newsm12.Сега спи, милото ми, а бузките му направо изгоряха, само се буди и плачка през 10 минути, така ми е мъчно  smile3518

Иначе цял ден въртят по всички телевизии Майкъл, още по-тъжно ми стана, наистина е велик, май е единственият музикант, който няма парче, което да не е хит.Жалко, вярно е, че музиката вече няма да е същата  Heart Eyes.
Дитка, в първата секунда като чух, си помислих за теб и колко зле ще ти се отрази, как се готвехте за концерта и как си мислим, че известните са застраховани.Целувам ви с Моната  Hug /тя сигурно знае половината му песни, както Али на чичо си Дейв /от Депеш  Laughing//.

Маруся, миличка, отминава ли ти кривото настроение, я си хвани двамата мъже и идете някъде през уикенда, да видим после как ще си  Hug

Ренка, как е Емата, на теб сигурно душичката ти се е свила, стискаме палци всичко да мине бързо и успешно, много целувки  Hug

Роска, аз като Биси да попитам: каква е идеята на тоя Фейсбук  newsm78, нямам много време да поразгледам старателно, но нещо сложничко ми се видя  Embarassed.Хайде да не се излагам, ама май скоро ще питам  newsm47

Арабелка, сега не ме подсещай за тоя Ларедут, че аз още не съм пазарувала от там, но ако има някакви общи поръчки, ще взема да се поразровя  Thinking

Опитвам се да се разведря, но не мога.Не знам какво ми става, напоследък непрекъснато мисля за разни починали хора, мои близки и дори не особено познати хора, но някак натрапчиво ми влизат в главата, плаша се и се опитвам да ги изхвърля.Значи ли нещо всичко или съм преуморена /или за психиатър  Mr. Green/

Отивам да си го гушкам, че ми се е свил стомахът на топка  Rolling Eyes

Лека нощ на всички и много целувки  Hug

# 287
Такааааа изчетох ви малко отгоре-отгоре ама много сте изписали Crazy

При нас цялата работа се оказа бактериална инфекция,но така и не разбрахме каква точно бактерия newsm78 и откъде се е взела пущината.Като допълнение към това,защото само това е малко имаме и двустранен отит,бронхиолит и възпалено гърло за разкош.В неделя започна да му оттича оченцето и видях ,че и лимфните му възли зад ухото са уголемени и си викам няма какво да чакам до понеделник след обяд да го преглежда нашата лекарка и се метнах до един медицински център,за който ни каза нашата педка,там да ходим като има проблем почивните дни.И така там го прегледаха и ми дадоха направление за болница уж да го изследват още същия ден.Насочиха ме към Втора Градска,че ако се наложило да ни хоспитализират,поне да ме оставят при Тонката да сме си двамата,че иначе ума не ми побира как ще го оставя самичък малката буба в болница.Аз щях да полудея от притеснение.И така се озовахме във болницатаааа.Приеха ни и ни казаха че ако изследванията са Ок ни пускат да си ходим на следващия ден.И аз се бях нагласила някак си да си ходя в понеделник и даже се чудих дали да ни носят много багаж newsm78 По тоя повод специални благодарности на мъжа на Марианка,че ме обикаля човека.Идва първо до болницата да му давам ключа за вкъщи после да ни носи телевизор,дрехи,играчки и тн.Добре че беше той иначе щях да  Crazy откача.Ники се прибра в София чак вечерта и дойде на следващия ден,а в себе си нямах нито храна за Тонката,нито памперси ......нищо.Не можех и да сляза да купя нещо,че на пациента му включиха система и няма мърдане.И до тоалетната не бях ходила целия ден и цяла вечер ,че само малко да мръдна и веднага скача и започва да реве CrazyСамо лежи и спи.Добре че беше малко по-уморен,че не знам как щях да го удържам легнал до посред нощите,когато свърщи системата.Целия персонал си мислеше в неделя че Ангел ми е мъж и беше хвален как бързо е реагирал с багажа,че и чак телевизора ми е донесъл.Много ме бил глезел мъжа ми,ама не ги светнах каква е работата де  Laughing Голям смях беше.И така до днес беше на венозен антибиотик и сега продължаване с Аугментин още 4 дни.Милото Тони направо му се взе акълеца 5 дни.Голяма драма му бяха инхалациите(и такава екстра имахме,че чуха някакви хрипове).Брех голям рев,голямо нещо,ама все едно го колят. #Crazy След 5 минути на инхалатора ме боляха ръцете 2 часа (до следващата инхалация почти) дето съм го озаптявала. Иначе като цяло доста се забавляваше с още 2 момченца на по 2 години и 2-3 месеца.Тия въпросните момченца още си бяха с памперсите и не ходина на гърне и аз някакси се успокоих че наистина няма закъде да насилвам нещата. Wink
       Благодаря на всички ,които са ни мислили тези 5 дни и искам да се извиня на тези,които са искали да ми звъннат ,а ми е бил изключен телефона.Наистина в повечето време търчах по Антон ,а след това нямах никакви сили да говоря.Благодаря ви много!Страхотни сте. Hug Много се смях Елица как ви е разказала разговора ни по телефона Joy hahaha На мен вече ми беше минало притеснението,пък и в началото не бях кой знае колко притеснена.Аз съм си дебил по принцип и даже и да се притесня много бързо ми минава и си заемам обичайното волско спокойствие.Ама то друг начин да оцелееш няма като се шашкаш за всяко нещо и да се тресеш от нерви.Оф стиг аза мен дай да видим малко за вас и какво съм запомнила newsm78(че аз какво то бях запомнила май вече го забравих hahaha)

Честит рожден ден (на патерица) на Сладура и Лейдибеиби Hug Да сте живи и здрави момичета,много обичани и много преуспяващи Hug Hug Hug

Таш  Hug Не се чуствай виновна за Али.Ще ти звънна сега Hug Heart Eyes

Добре дошла на новата мама.Надявам се да намираш малко временце да се разписваш.  bouquet Разказвай как е с близнаци.На мен ми се струва най-големия кошмар.Аз с Антон се изморявам ,а с 2 такива деца.... #Crazy #Crazy #Crazy

Просто Аз радвам се че те виждам.Успех с изпитите и не се притеснявай да ни занимаваш с мислите ти,колкото  и мрачни да са те Hug Всички много гобре знаем че в живота няма само розово.А когато "стане тъмно" имаме нужда пред някой да поплачем,да помрънкаме и тн.Мисля че всички са на това мнение.А ако наистина не ти се споделя,недей,но ако не е така,недей да ни щадиш и си пиши какво ти е на душата Hug Hug Hug

Бакси,дано съмненията наистина са без основание и вярвам,че ще е така Praynig прегръщам те много мила Hug

Роскааа Hug Hug Hug Надявам се че загубите не са големи Praynig И да няма много поражения че аз съм се настроила много дини да ям  eat

ЕЕЕ разгеле и Марианка се появи.  bouquet

Рени и от мен имаш стиснати палци за 10-ти.Всичко ще е наред Hug

Цеци как са пръстчетата на Васенцето?Много е готина на снимката пу-пу-пу.Много е порастнала и голяма бърборана е явно.Браво на детето за гърнето Heart Eyes

Юлче как са твоите мъже?А ти как си?Стегна ли багажа за почивката?

Галаксина къде е че нещо ми се губи newsm78

Дита  Hug Hug Hug

Дианка вие в ИСУЛ(така ли се пише newsm78) ли ходите на УНГ ?Имам чуденка къде да заведа Тонката на контролен преглед.От една страна ми се струва разумно лекарката,която го гледа сега ,пак тя да го види другат аседмица,за да прецени по-добре ли е.От друга страна пък самата тя ми каза,че в ИСУЛ били най-добрите УНГ и сега не знам.Че май ще трябва и аз да отида да ме видят,че и мен ме болят уши ooooh!

За друго сега не се сещам.Отивам малко да опуна кокъла че след малко ще давам антрибиотик и аз лягам newsm35 Толкова ми е готино че ще си спя в моето си легло.

# 288
  • някъде там
Таш огромна  Hug за теб и Али, преди време Ема направи някакъв вирусен конюктивит на проблемното око с отоци зачервяване и Т, дано бързо да овладеете ситуацията  Hug и да се оправи мъника
Лучка много неприятна случка, Тонката как е сега милият ? Милите душици изживяват голям стрес като попаднат в болница, при нас миналата година 1-та нощ в Инфекциозно беше кошмар, до WC ходех на бегом ..... Да си го нагушкаш много момчето  Hug

# 289
Здравейте, мами!

Хайде, бе Лучи  Hug Толкова се радвам, че вече сте си у дома  Heart Eyes Поболях се от притеснение какво става, защо не вдигаш  Confused , но важното е, че вече сте по-добре  Hug Да нацелуваш малкия сладур  Heart Eyes

Таш, миличките ми  Heart Eyes Дано по-бързичко се оправи Алекс  Hug Много е лесно човек да прехвърли вината си на друг  Confused. Не и обръщай внимание на педката  Close

Бакши, ще стискаме палци всичко да е наред  Hug

Биси, Таш, през моите очи Фейсбук дава реална възможност да откриеш стари познати и да възобновиш отношенията си с тях  Peace И основно, за което ви предложих да си направите регистрация, да не "губиш" тези свои познати  Peace За пример мога да дам , че онази вечер се видях със съученичка от гимназията, с която не се бяхме виждали и чували от години и ако не беше Фейса, въобще нямаше да разбера, че тя се прибира в БГ  Peace Не е необходимо да правите нещо конкретно . Ако има нещо, което ви вълнува в момента и искате да споделите, може да го напишете на стената си. Абе в общи линии за повечето си е някаква занимавка, за мен не точно  Laughing Зависи кой как разбира нещата и кой с колко свободно време разполага  Laughing

Нямам нерви да пиша на лаптопа  Crazy Хубав ден !

# 290
Лили е с Т  Tired Как успяват все в почивните дни да се разболяват моите деца  Confused А утре щяхме да пътуваме за София ... Едва ли ще се чувствам добре там, ако оставя тук болното си детенце  Tired

# 291
минавам за да ви пожелая приятен,слънчев,семеен уикенд.

# 292
Здравейте милички,

Аз щях да мрънкам как Васко вчера скача във всички локви и пада и се направи на прасенце, ама като ви прочетох ме досрамя Blush. Много силно ви прегръщам вас и дечицата и бързо оздравяване желая от сърце.
Таш абе на вашата педка и бях голям фен, нали ти казвах,че сме се засичали, ама като казваш какви ги ръси #2gunfire. Душичката дано да се оправя бързичко, гушкай го и му се радвай, тъкмо ще си починеш малко и ще си поседиш с детенцето. Стискам палци бързичко да се оправи Hug.
Бакси дано след прегледа при ортопеда да се разсеят всякакви съмнения за проблеми при Ангелчо Praynig. На мен ми звучи, че се развива и си наддава много добре детето Hug
Роска смъквайте и вие бързо Т. Целувки за Лиленцето Heart Eyes
Марианкаох и вие големи перипетии сте имали, големи щурчовци стават дечицата. Целувки за палавницата Heart Eyes И вие явно сте изкарали от онова на Юлчето? И тя се оплака, че дечицата и са болни от афтозен стоматит май беше newsm78. Радвам се, че и е минало бързо.
Лучи много ви гушкам и аз. Не успях да се свържа с вас, но важното е, че вече сте си вкъщи. Браво на Ангел колко много ви е помагал. Аз пак се двоумя Васко дали да го пускам на ясла от есента или да си го гледам аз ,ама направо ще ме откажете съвсем с тези болести Cry
Marusj приятен уикенд и на теб и никакви дупки, мупки и разни такива Hug
Рени наистина човек да се побърка от различните мнения на лекари. Сигурна съм,че всичко ще мине успешно и най-накрая да си отдъхнете. А кога ще пътувате пак?
Madchen как е Лена?

Прегръдки на всички Hug

# 293
Здравейте.

Лелееееее,колко сте активни.
И какво дълги постове пускате,не мога да ви изчета.

Отивам да хапна,да събера сили и ще се опитам да ви зачета.

# 294
Здравейте дами!
Днес бях на втори изпит (от четири в черири поредни дни) и го взех! Много се кефя,понеже наистина не съм особено подготвена....имам само общата си култура и малко повърхностно четене.Още два остават и след това чааааак февруари.
Бакси - убедена съм,че на Ангелчето ти му няма нищо!:) Точно в този период се мислят за най-самостоятелни и най-много страдат.Ная постоянно е с рани,дори почнах да се дразня,че ме гледат все едно съм некарърна майка! Идете си по лекари,за да не се тревожиш и да мислиш непрестанно за лоши неща,но съм сигурна,че на сладурчето нищо му няма. Личните лекари + това винаги се застраховат.Моята от 2-ри месец ме преследва тревожна да ми дава разни координати на лекари алерголози в Сф,че нещо не и било наред на Ная .... е така и не я водих. Ходихме на дерматолог,но излишно да си травмирам детето няма,понеже за алергии се взимала венозна кръв,а и после трябва да я огранича от около 150 неща....не става:(  А вас ви прегръщам
Маруся,спокойно,кризата ще отмине.Като тръгне малкия на детска градина.Е...в началото ще е ужас сигурно,аз сама НЕ знам как ще се разделя с Ная,но все пак ще свикнем...
Таш - не се обвинявай излишно!
Ренка - стискам палци на 10-ти
Лучи,радвам се че вече сте си вкъщи! Сега бързо бързо ще се оправите!!!

Сега да ви поразкажа какво става около нас:) Нищо за Ная не съм ви говорила май последните дни...
Вече ходим изключително и само на гърне - научи се за 15дни упорство.Много се кефя.
Мога да кажа,че е проговорила почти. Отговаря на всичко с " Да,Не,Добе,Аде" знае думите за всичко -  кушан (куфар)  кошан (шоколад)  соче (столче) и т.н Simple Smile
Първото й изречение е "Обичам мама"  ... (не си спомням дали ви писах,понеже постоянннно го разяправям,така че ме извинете за въодушевлението и ако съм се повторила). Повтаря го по 200 пъти на ден и аз съм се размазала.
Почти се е научила да пие от чаша,имаме 14 зъба общо и така...

-премахнато по желание на автора-

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 12:06 от Доня Туфиня

# 295
Мами как се казваше онова прахче, което се даваше при разстройство  Thinking върти ми се ентерол ли беше ентеросан ли  newsm78 плийс, хелпнете ме  Praynig при нас положението е много кофти, но няма да ви се впускам в подробности. Само ако някой ми подскаже  Hug

# 296
Мами как се казваше онова прахче, което се даваше при разстройство  Thinking върти ми се ентерол ли беше ентеросан ли  newsm78 плийс, хелпнете ме  Praynig при нас положението е много кофти, но няма да ви се впускам в подробности. Само ако някой ми подскаже  Hug
Ентерол  Peace
И при нас положението хич не е добре,но друг път ще пиша,че нямам сили  Hug

# 297
  • от Луната
Освен Ентерола има и Смекта и още едно имаше, но ми изхвърча от главата Embarassed. А от бабешките лекове - чай от чубрица, компот от дренки и предполагам, че другите си ги знаеш

# 298

Общи условия

Активация на акаунт