Лятно слънце и море НОЕМВРИйчето зове

• 12 442
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Преко сили да драсна и аз два реда. И на мен като Кремито хич не ми тече гладко мисловната дейност  Rolling Eyes

Да кажа и аз добре дошла на новата мама с близначките. Много са сладки момиченцата ти! Heart Eyes

Рени, ми да бяхте продължили към Златните да ударите едно плажче  Whistling Ей тия мъже, бе, няма оправия с тях  Crossing Arms
Една колежка ме врънка да се включвам в нейната поръчка в Ларедут, ама аз нещо не си падам Мими пък ми предложи услугите си за NEXT и зачезна, та се не видя. Ще я тормозя тия дни.

Лейди, честит рожден ден на патерица и от мен! Ще порасне Мишката, няма къде да ходи. Хич няма и да усетиш как ще мине времето  Hug

Арабела, къде си, душа? Я драсни и ти нещо, да вкараш малко свежа мисъл в темата  Laughing

Болните да се явят на отчет и да кажат как са, че да не ги мислим. Тука явно има някаква цикличност, като повлече някой крак, и сума ти народ се изпоразболее после  Confused

Не я усетих как се изтърколи тая седмица, утре е петък и пак съм по борсите, в събота - сватба...Тоя път съвсем няма на кой да оставя детето и май ще я взимам с мен  Confused Тя не е голяма сватба, имаме за 3-4 часа работа, ама то пък се пада баш когато й е следобедния сън да тръгнем. Ох, не знам, понякога ми иде да се гръмна. Маруся, не си сама, душо.....

Василия днес за пръв път се изака в гърне, то не че много съм я слагала, де  Embarassed От няколко дни вика "Ако!" като почне да върши работа, днес го каза преди да я свърши, ама аз като Тома неверни, чак като клекна почнах да й свалям гащите и  пусна малко и в памперса. Ми то си плаче за гърне детето вече, какво чакам и аз. Макар че ми се ще направо да минем на детска седалка в тоалетната. И много се е разбърборила в последните дни, връзва си думичките една за друга  Heart Eyes  От няколко дни ми върти един безкраен монолог след следобедното събуждане, ама ще ви го преразкажа утре. Мамина душица, нямам време да й обръщам внимание  Sad Една хронична умора ме е налегнала и скоро няма да има излизане. Ходя като парцал пребита, днес главата ме сцепи, което е нетипично за мен. И съм се изнервила яко. Старая се да не мисля за това, че чак август ще имам 10-тина дни за глътка въздух и отмора на морето.

Спирам, че едно мислех да пиша, пък друго излезе. Само се оплаквам, пък никой не ми е виновен.

Лека нощ!

# 271
Привет!
Цеце, чета ви, но и мен ме е оставила музата и не мога да си подредя мисълта.
Заседнала съм в ЛаРедутската тема  Mr. Green /този път съм на вълна обувки  Crazy Чудя се и за една хлебопакарна  Mr. Green Много са заразителни тези мацки и много е вреден този форум, много!  Mr. Green/ Следя и седмокласниците тези дни, че живот и здраве, догодина и ние ще се печем на този огън. И затова тук само надничам.
Вubitka, добре дошла!
Лейдибейби, честит рожден ден и от мен! Много щастие и здраве!
Рени, важното е, че все пак реагирате навреме. Ще стискаме палци на 10-ти. Бързо ли протича процедурата? Ако искаш, пиши, и аз съм близо до клиниката. Ако имате нужда от нещо  Hug или просто може да изпием по едно кафе, че да се разсееш и да не се тревожиш много, докато мине.
Пък и пътя до някое място за хапване ще ви покажа  hahaha Mr. Green
Бакши, заради теб щях да се включвам, но наистина не мога много да си подредя мислите. Стискам и на вас палци, но и вътрешно съм уверена, че всичко е наред. Елица до преди месец ходеше предимно на пръсти. Едва сега започна да стъпва повечко и на цял крак, но продължава да ходи чат-пат и на пръсти все още. И какво да ти кажа, ами пада, спъва се и си плете краката, когато бърза и докато е на пръсти, също като Ангелчо. И няма как да не е така, защото няма нужната опора /не знам как да го обясня/. Разбира се, трябва да минете през специалист /и аз съм се допитвала до ортопед/, не искам да подценявам проблема, но не си вкарвай предварително в главата тежки диагнози. Нали, докато го държиш за ръка, ходи нормално и е стабилен?
Дано да се окаже само вреден навик и бързо да го изкорени!
Маруся,  Hug
Бързо оздравяване на всички болни!
Дотук съм. Ще ходя да си лягам, макар въобще да не ми се спи. Така се разсънвам вечер, направо не мога да се насладя на тази тишина и време само за  себе си. Обаче сутрин съм като буреносен облак  Blush
Лек нощ на всички!

# 272
Добро утро!

И моята муза никаква я няма днес  Rolling Eyes

Деска, току-що чух, че Майкъл снощи е починал  Tired

Хубав ден на всички  Hug

# 273
Добро утро и от мен  Hug
С много кофти новина се събудих,не мога да повярвам...  Cry Поклон  Flowers Rose Flowers Rose
http://www.vbox7.com/play:47363b84

# 274
Бог да го прости човека!  Cry

Докривя ми ....

# 275
бих ви казала добро утро но при новината с която се събудих,направо съм като ударена с нещо тежко.почивай в мир майкъл.ти си краля.

# 276
Здравейте момичета!
Аз също съм потресена от новината! Напоследък доста зле ми влияята подобни събития.Нощес дори сънувах мой приятел от детството,който почина на 21 в следствие на свръхдоза - беше прекрасно,симпатично и будно момче.Защо го сънувах - не знам....но ето сутринта се будя и чувам това ужасно нещо... не съм му върл фен,но харесвах песните му и ...се разплаках. Сега пак се тормозя с размисли за това колко е жалък живота ни.

Почивай в мир Джако! Песните ти ще ни жегват винаги така - както тези на Фреди,на Елвис!
И пази мойто братленце!

# 277
Лоша новина за добро утро...Да почива в мир човека Flowers Rose Flowers Rose

Тъй като рядко се включвам, ще пиша, а и малко да ви поразсея. За съжаление такъв е живота.....

Добре дошла и от мен на новата мама. И на мен ми е любопитно как се гледат близнаци. Разкажи повече за вас Hug Hug Hug

Роси Hug а сега трябва някой да ми обясни какво точно се прави в този феисбук Laughing Изобщо не схващам смисъла нещо....

И рожденици сме си имали скоро: Лейди, Сладурка честито. И моя наближава и съм в чуденка какво да правя. Че се и пада в деня за размисъл и няма да се сервира алкохол... Mr. Green Май нямам избор освен да се съберем в къщи Thinking

Рени, стискам палци на 10. И ако имаш нужда от помощ и аз съм на линия във Варна Hug Hug Hug
За упойката, каква ви обясниха че ще е? Пълна какво значи? На Хрис като му правиха сондажа на очето беше с Райски газ, за 5 мин после премина ефекта. Процедурата беше дори по бърза...взеха ми го и след 2 мин. ми го върнаха. А като имаш предвид че от притеснение минутите ти се струват часове.... Знам че няма как да не се притесняваш, но гледай напред. Ще видиш после как и ти като мен ще казваш " защо го мъчихме толкова време детето и не я направихме по рано" Hug Hug Hug

Ние сме добре. Децата са разпределени на ясла и градина. Мъжът ми на работа. А аз дори не мога да изчистя в къщи. Времето лети и докато се обърна дошло време да ги вземам... CrazyИ аз не знам какво правя по цял ден. А другия месец като тръгна на работа как ще успявам не знам...  Crossing Arms
Вчера излязох да се видя с Валенсия в морската. Толкова странно се чувствах сред майки с деца, а аз сама.... Mr. Green

Гого свиква малко по малко с яслата. Сутрин си поплаква пред вратата на групата ( до там стига без проблеми) Но още като влезе и се успокоява. После казват че играел, спял, слушал ....не създавал почти никакви проблеми. Начина му на протест е че отказва да яде. А храната я харесва, като ми даваха обяда едва изчакваше да излезем на улицата и почваше да дърпа бурканчетата. Дори 2 пъти му давах да изпие супата, толкова е нетърпелив Grinning
Другото от което се оплакват е чее всяка сутрин акал(на памперса) Mr. Green Ами знам си го че е редовен....Те какво недоволстват, да го накарам да не ака ли детето Crossing Arms А ма ха.....

Ами това е от мен.
Приятен ден желая на всички Hug Heart Eyes Hug

# 278
ГОРКАТА ДИТТА,ЩЕ Е СЪСИПАНА ОТ НОВИНАТА ЗА МАЙКЪЛ НАЙ-МНОГО ОТ ВСИЧКИ НИ.

БИСИ И АЗ СЕ ЧУВСТВАМ УЖАСНО СТРАННО АКО СЪМ С МАЙКИ С ДЕЦА А МИТКО ГО НЯМА.ДАЖЕ КАТО ГО ДАДЕМ НА МАЙКА МИ И В КЪЩИ МИ Е ЕДНО ПРАЗНО И ТИХО.ФЕЙСБУКА АЗ ОСНОВНО ГО ПОЛЗВАМ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМ.ТАМ НАМЕРИХ ДОСТА МОИ СТАРИ ПРИЯТЕЛИ С КОИТО ОТДАВНА НЕ СЪМ СЕ ВИЖДАЛА.

ОТИВАМ ДА СИ ИГРАЯ С МАЛКИЯ ЧЕ МЕ ДЪРПА ОТ КОМПЮТЪРА.САМО ШЕ ВИ КАЖА ЧЕ ДНЕС СЪМ ГО УДАРИЛА НА УВОЛНЕНИЕ.ДОРИ ОТ ВЕ4ЕРЯТА НЕ СЪМ СИ ИЗМИЛА ЧИНИИТЕ.ПРОСТО ВЕЧЕ ИСКАМ ПОЧИВКА.

# 279
  • София
Привет, момичета. Малко е да се каже, че съм натъжена от днешната новина, направо се чувствам покрусена. Разбира се, смъртта е неизбежна - и за идолите, и за обикновените хора, но днес усетих как си отиде част от младостта ми и от цяла една епоха...

Отделно ми е чоглаво и по други причини, не ставам много за приказка  Rolling Eyes Какво става с Тончо на Лучи, някой знае ли?

Хубав ден ви пожелавам.

# 280
Привет!

Вече сме по-добре.Благодаря на всички ви.В неделя ни приеха в болница и днес благополучно се завърнахме у дома.Много гадно беше пуууууу>Не съм ви чела.Влязох само да се обадя че сме Ок вече и като се оправим тука из къщи ще пиша пак подробности а не знам кога ще мог ада ви изчета Confused

Цеци,днес сутринта се събудих с гласа ти на времето и ми стана едно готино ама малко,че преди това слушах новините Cry Ужасна новина за Джако Flowers Rose Flowers Rose Покой на душата му.Много ми е мъчно.

# 281
Милички, благодаря ви. Не мога да пиша, защото ми е много мъчно...и не искам да си изливам тук тъгата...много боли...В главата ми е каша от мисли и разсъждения и хиляди спомени... Благодарна съм, че имам Музиката му.

Спи спокойно, Майки.

Прегръщам ви.

# 282
  • от Луната
Дита  Hug

Поклон  Flowers Rose Flowers Rose

# 283
Ей, какво е това затишие. да взема да се разпиша, че да не ме забравите. От сума ти време нямаме нет вкъщи (криза Money), а в офиса има работа и не мога да смогна. Като гледам не съм изпуснала много.
 Дара е станала една палава и мрънкава. все иска да направи нещо сама, пък не може и се оплаква. От известно време забравихме за изрядно заспиващото самО дете в кошарката и сега за нищо на света не иска да се долижи до своето легло, така че спалнята вече се обитава само от нас двете, а тати е натирен в друга стая. Друг път ще правим второто бебе  #Crazy Та в стремежа си да ни откаже от спане в кошарката преди 2 седмици се преби скачайки от там. Имахме приятна вечер в Пирогов и 2 дни неходене на ясла. После пък миналата седмица, точно след като се прибрахме от партито при Зита (ех, че хубаво беше), Дара се събуди от следобеден сън с висока температура. Прекара някаква инфекция с температура и афти в гърлото. За първи път ми се случи детенцето да е сериозно болно и ми беше много гадничко. Но удържах на стреса и не си позволих да и давам лекарства, само с хомеопатичните капки се оправи. Като гледам май има и други болни дечица. Дано да оздравяват бързо. 
Хайде, че съм на курс по английски. Хубаво да се наспите и в събота и неделя - юруш по парковете.

# 284
Добър вечер!

Момичета ,много сте мили,благодаря ви за съпричасността и загрижеността към Ангел!
Радвам се ,че пиша точно в тази темичка и общувам точно с вас!

След като споделих тревогите си с педиатърката,тя обстойно гледа крачетата на Ангел,накара го да ходи в двора пред поликлиниката,да кляка,става...Каза ми,че детето е доста активно и енергично,затова тича,а не ходи и оттам идвали паданията,но честотата им я притесни и затова каза,че иска консултация с ортопед.Посъветва ни да посетим конкретен такъв(д-р Янакиев от Пловдив),защото според нея той щял да реагира най-адекватно и ако има проблем да постави точна диагноза и лечение.Притеснението ми дойде едва вечерта ,когато видях,че в направлението до ортопеда е написала:съмнтение за скъсено ахилесово сухожилие.
Днес бяхме на консултация и отново говорих с нея-на дълго и широко,тя казва,че за сега това е само съмнение и нямало място за тревога.Искала да чуе мнението на ортопеда и ако се наложило след това ще ни насочи и към невролог.
Иначе за 2м.Ангел е качил 230гр. и е пораснал с 2см.Биха му и последния прием на Пентаксима,затова следобеда е кисел,скимти като ранено кученце,леко накуцва и иска да го гушкам.
За сега това е от нас!
Лучи,радвам се,че вече сте добре и най-важното ,че сте си в къщи.У дома и стените лекуват.
Цеце,ами ти само връхчетата си и взела.Почти не се забелязва,че е постригана.
Марианче,ама и вие сте имали премеждия.Важното е,че всичко сега е добре,а относно спането -Ангел превзе спалнята още като беше на 11м.(наплаши се от кошарите в болницата,докато беше с вирус )
Спирам с писането,че юнакът ме чака за сън.
Спокойна вечер,здрави дечица!

Общи условия

Активация на акаунт