Лятно слънце и море НОЕМВРИйчето зове

• 12 602
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте, милички!  bouquet

Отдавна не съм писала, но все не остава време. Доста болни и пострадали дечица има- бързо да се оправят! Praynig
Нямам сили да отразявам, че ми е мъчно за всички, които са закъсали и все ми се струват слаби форумските изразни средства, за да изразя колко ви съчувствам и как ме е яд, че не мога да помогна. Надявам се скоро темичката да се напълни с по- позитивни новини и всички да изкарат хубаво и безпроблемно лято.

Целувки на всички! Heart Eyes

# 226
  • София
Снощи така и не се разписах, защото до късно правих снимките за сайта. Я да ви пусна да видите какви съм ги вършила два дни  Wink - ЦЪК! и ЦЪК!.
Днес до по-късно откарах на работа, тъй че ще легна с детето и довечера ще се изкажа по нЕкои актуални въпроси.

Всички болни дечица и мами да оздравяват! Hug Василия е добре, верно й минава като на цигане, както рече докторът  Laughing, даже не си и пази ръката.

Хубав ден на всички! Сладурче, надявам се да се видим!

# 227
  • София
Привет,

Аз се разправям с майстори и чистачки и тъкмо почна да пиша и някой ме извика за нещо.
Сладурка, честит рожден ден на патерици. Много здраве, щастие и любов   bouquet  bouquet  bouquet

Лучка, дано по-бързо се оправи мъника и ви изпишат. Много е гадно в тази болница.
Цеце, и вие каква неприятна случка сте имали  Hug Hug Hug
Дианче, Ели - бързо оздравяване на дечицата.
Роси, дано няма поражения от бурите  Hug
Дес, голяма бърбонака си имаш.  Simple Smile
ПростоАз  Hug
Ето мойта "прахосмукачка" Стефан, след като се е нахранил доволно и вече е слязъл от неговия стол, как фиксира кифлата на кака си и доволно засяда на нейния и продължава с яденето  Blush
Ох, викат ме. Отивам на двора да видя какво става.

# 228
Много пусто днеска Rolling Eyes
Жу важното е,че му се хапва на детитУ Wink Аз ще се радвам Ива и кифла да яде,ама нА Crossing Arms в последно време нищичко не ще Crossing Arms
Цеце надминала си себе си Crazy,то каквото и да кажа малко ще е...

Момичета надявам се да успеем да се видим с някои от вас,предполагам в петък ще съм фрий,късно следобед..абе ще се чуем,важното е да не вали,че тогава не знам как ще стане тая работа Thinking

# 229
  • София
Какво стана със списъчето кой къде ще почива лятото, че нашто заминаване наближава.  Simple Smile

# 230
  • от Луната
Цеце, невероятна красота. Направо ми се прижени  Crazy
Жу, прахосмукачката ти е супер  Mr. Green. Ако не е много нагло от моя страна да изклюкарствам, майстора тоя за който ти казах ли е ? Embarassed

# 231
  • София

Жу, прахосмукачката ти е супер  Mr. Green. Ако не е много нагло от моя страна да изклюкарствам, майстора тоя за който ти казах ли е ? Embarassed
Не, не е той. Този, който се беше потрошил ги е изпратил тези, понеже беше поел ангажимент, та не се наложи да звъним на другия майстор. Но съм му записала телефона, че то с майстори да не се разправяш - никога не се знае какво ще им хрумне и да те зарежат по средата на ремонта.
Още веднъж ти благодаря   bouquet

# 232
Здравейте мами.
Приемате ли още една ноемврийска мама при вас?

# 233
Здравейте мами.
Приемате ли още една ноемврийска мама при вас?

Ама разбира се  Hug Добре дошла!

# 234
  • Варна
Само да кажа Здрасти на bubitka   Hug

Да не би да имаш близначета  Crazy

# 235
  • от Луната
Бубитка, добре дошла
Жу, няма проблеми Hug

# 236
Simple Smile Хайде, стига съм мрънкала Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 21:29 от Росица Петрова

# 237
  • някъде там
Цеце приказно е  smile3501 smile3501 smile3501 Васето как е ?

добре дошла на bubitka  hug

ние тази нощ/рано сутринта къде 5 ще тръгваме за Варна, да видим там хората какво ще кажат за очето на Ема, сърцето ми е свито да    си ви кажа честно страх ме е ако се стигне до сонда, тая пълна упойка си ме плаши и тва си е ......... но пък и така немога да я гледам само да я мъчим с капки и честичко да и сълзи очето и секрети да има, а още повече че в яслата си мисля може да се влоши ..........

ще пиша като се върнем  Hug

# 238
Ренка, успех , миличка  Hug Вярвам, че всичко ще е наред  Peace

# 239
Честит рожден ден на Сладурчето на патерици.Аз влизам да ви почерпя виртуално по случай моя рожден ден, който беше днес.Помъдрях с една годинка. Laughing
Мишето е добре, расте и хубавее... Mr. Green и ме ядосва по малко.

Общи условия

Активация на акаунт