Лятно слънце и море НОЕМВРИйчето зове

• 12 615
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Роси - искрено съжалявам за градушката! Дано последствията да не са сериозни и да могат да се възстановят разстенията...но ти се пази и недей да се разболяваш заради това!
Мадхен - и аз попринцип се оправдавам често с кръвното и менструацията за да злоупотребявам,но този път ми се гадеше при мисълта за каквото и да било,дори вода...А ти как си след кризата причинена от гадната безвъглехидратна диета?

Сладурче,желая ти много здраве,любов и попътен вятър! Нека всичко се нареди така както си го представяш!!!

За майчинството бих се включила и аз...кирзата ми продължи само през първите 2-3 месеца,когато не можех да се примиря с това,че моят живот се помени на 360градуса,а този на милото си остана същия.Чувствах се мого зле психически и изморена физически,въпреки,че майка ми ми помагаше,милото не си мърдаше пръста:(  След това се поуспокоих.Свикнах да правя нещата,ентусиазмът ми по разни тъпотии,които смятах че трябва на 100% да върша (гладене на всичко,преваряване по 100пъти на ден,съчетаване на бебешките дрехи,постоянна чистота,която около бебе знаете е невъзможна)  изчезна и така ежедневието ми се улесни,Ная растеше,майка продължаваше  (продължава и до днес) да ми помага....та тя замества бащата на Ная,който не се впусна в бащинството толкова,колкото на мен ми се искаше. Така по лека лека станах майка,която не си бях представяла,че ще бъда.Много силно съм привързана към Ная. Имам нужда от почивка,но повече от 1 вечер ми идва в повече и търча да си я прибирам.А пък като я оставям някъде и ми се свива корема на топка.  От както брат ми почтина,чувството стана още по силно. Сега не може човек да ме отлепи от нея.Всяка пакост която прави ми се струва маловажна и не ме интересува.За този семестър дори не можах и да уча кой знае колко,но не се ядосвам когато Ная дойде и ме дърпа - зарязвам всичко,гушкам я и почваме да тнцуваме.  Не съм очаквала ,че ще бъда такава.Винаги съм била малко егоист,тъй като съм отгледана като едно дете ( с батко разликата ни беше 11 години) но ето на - станах точно такава,каквато не съм очаквала.Изпитвам силна нужда да участвам във всичко което върши и не искам да изпусна и миг дори от развититето и...

# 211
  • София
Сладурче, честит рожден ден!
Пожелавам ти най-вече здраве, повече бодрост и настроение! Много красиви мигове с любимите ти хора и успешна професионална реализация! Следвай мечтите си и бъди щастлива!

Ние сме добре, ще пиша по-късно. Приятна вечер!

# 212
  • София
ЧРД, Сладурче! Да си все такава сладурка, и много обичана и щастлива!

newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday

# 213
Пожелавам ти да бъдеш здрава , все така очарователно красива и по-често нежната ти усмивка да озарява лицето ти! С лекота да постигаш своите цели и мечти в живота!

# 214
  • София

# 215
Честит рожден ден, Сладурче!
Много щастие, здраве и сбъднати мечти!

# 216
  • София
Пожелавам ти много здраве, щастие, лични и професионални успехи (дано да са в София Crazy)

# 217
Сладурка,много щастливи мигове ти желая от сърце!Сбъдни всичките си мечти и бъди най-обичаната жена на света!

Голям смях пада покрай опитите на дребосъчката да говори Crazy Преди малко я слагам да спи и тя нещо пъшка охка,вдига и ми сочи краката.Тъкмо и обух чорапките,помислих си да не се е закачил някой конец за пръста,свалях пак и го обух нямаше нищо.Обаче тя продължи да се вайка и ми вика "има паткаш"(което на нормалне език ще рече пясък Joy).Та трябваше да и сваля наново чорапа да се направя че тупам "паткаш"-а и да обуя наново.Това непрекъснато ми го съобщава обаче като сме навън.И дори да няма пясък според нея ако има трябва да съуем обувките да изтупаме и пак да обуем и така по няколко пъти на вечер Mr. Green

# 218
Сладурче, Честит Рожден Ден! Да си много здрава, щастлива и обичана!

ПростоАз радвам се, че писа. Неприятна случка си имала, хубаво е че е минало Sad. Много красиво разказваш за вас с Ная Heart Eyes Hug
Страшно ми е мъчно за Тони и Лучи. Утре ще я чуя Sad
Бакси дано всичко да е наред Praynig
Бързо оздравяване на всички дечица Hug Hug Hug Praynig.
Цеце целувки за Василия Heart Eyes. И Васко се рани за пореден път-падна на острия ръб отстрани на радиатора,  поду се и посиня, има една вертикална линия на челото. Не го заведох на лекар, днес е по-добре, но е синьо. Мисля че щом изгледжа по-добре няма как да е пукнато нещо навътре, ама и аз съм една шматка да го бях завела на лекар вместо да се притеснявам ooooh! Sad
Дес браво на Хриската, голяма бърборанка е Heart Eyes, а как се справя с гърнето ...скри ми шапката Simple Smile
Роска и в Кл е имало страхотна градушка, милата ми майчица се поболява при такива ситуации, та представям си колко е лошо. А тя сега е ангажирана при седмицата при нас и съвсем със сетни усилия се занимава с градината, за да има какво да ни изпрати Sad

Тези дни съм си вкъщи и не мога да припаря до компютъра, целувам ви всички Heart Eyes и дано има хубави новини за болните  дечица  Praynig

# 219
СЛАДУРЧЕ, ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЛЮБОВ ,ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ![/color]
  bouquet

# 220
Добро утро!

Ех, Ели, дано не сте пипнали модерния грип  Praynig Ходихте ли на лекар? Целувки и за двечките  Heart Eyes Дано бързичко се оправите  Hug
Не успях да се свържа с Лучи вчера  Confused Телефонът и беше изключен. Ще пробвам пак днес, но ако не успея, кажи и  че и пращам много положителна енергия и си я чакаме с нетърпение в темичката  Heart Eyes
Всъщност изстрелват ракети  Peace Вече два пъти разбиват градушкови облаци, но този път дойде съвсем неочаквано и изстреляха ракетите едва, след като вече ни удари  Tired

Дианче, радвам се, че сте прекарали чудесно в Свищов  Hug Но защо пък са рязали пръстчето на Любачето  ooooh! Бързо да оздравявате и вие  Hug Няма да се давате на една херпангина  Crossing Arms

Веси, и аз очаквам включване тези дни   Crazy Браво на Стелка  Heart Eyes Ние обичаме да чишкаме куклите в гърнето, ама кога ще ни дойде и на нас реда  Whistling

Таш, заведе ли Алекс на доктор? Как е днес? А радва ли се новото си возило  Heart Eyes
Хайде, направи си вече регистрация във Фейса и ще видиш снимките  Mr. Green

Деска, дано бързичко ви оправят пералнята  Hug

Ей, Софи, сега с това Тае-Бо като станеш още по-засукана мацка, съвсем ще ни забравиш  Crossing Arms  Laughing Hug

Просто Аз, хубаво ми е, когато се включваш по-честичко  Hug

Дес, ще ти изям сладките приказливки от аватара  Heart Eyes

Лилчо, я го заведи детето на лекар, та да се успокоиш  Hug

Тианка, много се радвам да те видя  Hug Сериозно се бях притеснила за теб  Rolling Eyes

Нали съм патица, не знам защо, но нямам телефона на Бакши  Confused Имам само на съпругът и  Crazy Ще видя къде съм забутала нейния, че да я чуя как са. дано са добре  Praynig

Цеце, вие как сте днес? Минава ли ръчичката на Васето  Confused А ти отърсваш ли се вече от стреса  Confused

Сладурче, как прекарахте  Heart Eyes

Много се радвам, че един вид сте приели предложението ми за регистрация във Фейсбука  Hug Сега вече сме се хванали много здраво и няма да се изпуснем никога  Mr. Green Има още някои майчета, които се ослушват, ама се надявам, че и тях ще срещна скоро и там  Heart Eyes

Снощи тук се изсипа доста дъжд  Tired Днес имахме уговорка с хеликоптер да напръска бостана  Rolling Eyes Нещо не го чувам, явно се е отказал да идва  Confused Направо не ми се мисли баща ми в какво състояние ще е ... Като го гледам и направо се разсипвам   Tired Много трудно преживява всичко. Самообвинява се...Приема го като гавра с труда му...Думите на Канелка ми отекват непрекъснато в ушите , че не се прави непоискано добро  Confused Казах му да спре да се раздава. Дето се вика и аз го упрекнах  Tired Каква душа носи този човек!? Ходи , обикаля полята на всички и дава непрекъснато съвети, предлага помощта си, помага, съветва дори агрономите на винпрома кога какво трябва да се направи  Crazy , а сега всички се наслаждават на поражението му  Tired Толкова е нечестно. Ама нека! По-добре да се насландисват, отколкото да ни завиждат...Мен най-много ме е страх от лошите очи на хората. И убийте ме, обаче точно редовете до пътя, за който ви споменах, са в най-лошо състояние  Rolling Eyes

А, Цеци, сега се сещам за това, дето ме пита - дали няма кой да пази бостана . Вчера с радост разбрах (кой да ми каже на мен) , че кметът изпраща човек от общинската охрана да пази  Heart Eyes С баща ми са се виждали само няколко пъти преди 2 години за разрешение да прокопае пътя, за да си поливаме бостана и толкова му е легнал на сърцето, че сега се "грижи" малко по-специално за нас  Heart Eyes Ама той и на него беше дал съвет за нещо, де  Mr. Green  ooooh! Laughing И как да не ни завиждат, кажете  Tired Ама той с добрината си постига всичко... С добрината и с уменията си... Хайде като се видим , повече ще ви разказвам  Hug

# 221
Добро утро!

Лена е добре. Ще мине май без лекарства - само с диета за разстройството. Дано бавачката я спази  Rolling Eyes
А мен естествено ме удари в синузита, но след като си купих капки за 25 лева и хапчета за 10 лв. се чувствам перфектно  Tired Е, това винаги ме е било яд - да давам пари за лекарства  ooooh!

Не съм се чувала още с Лучи. Чакам да стане малко по-късно.

Лилчо, те да не са дини малките главици, че да се пукат толкова лесно  Mr. Green Шегичка, но те затова им казват, че са им гумени главите като са малки  Peace Лошо, че е посиняло и ще го боли няколко дни, но като помислим, че тепърва започват  Wink

Роси, аз още нямам регистрация във Фейсбука, но просто не ми допада цялостната идея. Скоро четох една статия в Капитал май беше  Thinking и тотално се отказах да се регистрирам в подобни сайтове. Може след време друг акъл да ми дойде  Mr. Green

Сладурче, дано не съм те притеснила вчера с късното си включване, но Лена пак беше във фаза преди да заспи и ...  Embarassed

Ще пиша по-късно, че още хора исках да отразя  Hug

# 222
Ели, ти направо ме разстрои  Confused Сега изпитвам лека вина, въпреки че всеки сам решава  Rolling Eyes
Радвам се, че Лена е по-добре  Hug Искам да чуя същото и за теб  Heart Eyes

# 223
  • София
Ние май се събрахме голям отбор във Фейсбук Simple Smile

Весе, нямат обяснение защо толкова често прави херпангини. Нищо не се пие или дава, освен температуропонижаващи. Много е тежко...минава поне седмица, в която детето е гладно жадно и не може да поеме нищо през устата. Най-ме е страх от обезводняване. След толкова боледувания с неядене (варицела и херпангината) хемоглбина му е нисичък...117. Не  е много, но всяко следващо гладуване може да го срине. Много ми е тежко, че плаче на всяка глътчица вода  Confused
Предполагат, а и аз като се замисля, че е от зъбоникненето и отслабената имунна система. Предишният път беше докато избиваха кътниците. Сега пробиват кучешките. Лично на мен това ми звучи логично.

# 224
Добро утро!
Еличке хич не си ме притеснила,ами даже напротив-много се зарадвах на смс-чето Hug Лена само с разтройство ли е? Всъщност не,че е малко,ама дано няма друго де..няма да я пускаш на ясла? А да ти кажа и мен най ме е яд да давам пари за лекарства,ето миналия ден бях на косъм да си купя АБ за 60 лв Shocked,защото като ме почна гърлото,мина през едното ухо с ужасна хрема ooooh!,удържах фронта с парацетамол и цетебе,май се размина Praynig Много целувки и на двете ви   с Лена Hug
Дианче много ми е мъчно да разбера,че някое от децата пак е болничко Confused Аз пък някак си не мога да си обясня тая херпангина(даже не знам какво е Confused) със зъбите..нещо имуностомулатор да се дава? Все ми се струва,че честичко се разболяват,как е Любачето? И на вас много прегръдки Hug
Още си мисля за Лучи и Бакши-как ли са дечицата? Давайте инфо някой,ако знае Hug
Цеце пиши вие как сте Hug

На мен днеска ми е много заспало Tired
Момичета четвъртък или петък ще идвам в София и може би надвечер ще съм свободна за час-два да се видим,дано нещо не се провали,но ще се обадя на тези,на които им имам телефоните Peace

Общи условия

Активация на акаунт