Мадхен - и аз попринцип се оправдавам често с кръвното и менструацията за да злоупотребявам,но този път ми се гадеше при мисълта за каквото и да било,дори вода...А ти как си след кризата причинена от гадната безвъглехидратна диета?
Сладурче,желая ти много здраве,любов и попътен вятър! Нека всичко се нареди така както си го представяш!!!
За майчинството бих се включила и аз...кирзата ми продължи само през първите 2-3 месеца,когато не можех да се примиря с това,че моят живот се помени на 360градуса,а този на милото си остана същия.Чувствах се мого зле психически и изморена физически,въпреки,че майка ми ми помагаше,милото не си мърдаше пръста:( След това се поуспокоих.Свикнах да правя нещата,ентусиазмът ми по разни тъпотии,които смятах че трябва на 100% да върша (гладене на всичко,преваряване по 100пъти на ден,съчетаване на бебешките дрехи,постоянна чистота,която около бебе знаете е невъзможна) изчезна и така ежедневието ми се улесни,Ная растеше,майка продължаваше (продължава и до днес) да ми помага....та тя замества бащата на Ная,който не се впусна в бащинството толкова,колкото на мен ми се искаше. Така по лека лека станах майка,която не си бях представяла,че ще бъда.Много силно съм привързана към Ная. Имам нужда от почивка,но повече от 1 вечер ми идва в повече и търча да си я прибирам.А пък като я оставям някъде и ми се свива корема на топка. От както брат ми почтина,чувството стана още по силно. Сега не може човек да ме отлепи от нея.Всяка пакост която прави ми се струва маловажна и не ме интересува.За този семестър дори не можах и да уча кой знае колко,но не се ядосвам когато Ная дойде и ме дърпа - зарязвам всичко,гушкам я и почваме да тнцуваме. Не съм очаквала ,че ще бъда такава.Винаги съм била малко егоист,тъй като съм отгледана като едно дете ( с батко разликата ни беше 11 години) но ето на - станах точно такава,каквато не съм очаквала.Изпитвам силна нужда да участвам във всичко което върши и не искам да изпусна и миг дори от развититето и...
)
).Та трябваше да и сваля наново чорапа да се направя че тупам "паткаш"-а и да обуя наново.Това непрекъснато ми го съобщава обаче като сме навън.И дори да няма пясък според нея ако има трябва да съуем обувките да изтупаме и пак да обуем и така по няколко пъти на вечер
. Много красиво разказваш за вас с Ная

Вече два пъти разбиват градушкови облаци, но този път дойде съвсем неочаквано и изстреляха ракетите едва, след като вече ни удари

и тотално се отказах да се регистрирам в подобни сайтове. Може след време друг акъл да ми дойде