Само малко да драсна, пък довечера ще гледам да попиша повече.
сладурче, честита диплома!

Ванилия, добре дошла! За яденето не мисля, че е виновно кърменето. Все пак не става въпрос за отказ изцяло от твърда храна, а за предпочитания към готовите каши и пюрета.
А опитвал ли е обща храна? Имам предвид наистина обща - с подправки, с малко сол? Да не би да са му безвкусни вече бебешките манджи?
Защото, като опитам моите бъркочи за Елица, ами то всичко еднакво на вкус
- няма значение какво месо има вътре, няма значение какви зеленчуци. И забелязвам, че с много по-голяма охота хапва от нашата храна, въпреки че продължавам да й забърквам отделно. Хеле пък разни баници, пици и подобни как обича 
Но и тя е, в момента, в период с неособено добър апетит, надявам се заради жегите.
Много драстично решение за предпазване си взела, ама друг път ще те разколебавам

Някой питаше за готовите каши, май Бакшиша - купувам и ги хапва за разнообразие. Докато й харесват, не виждам нищо нередно в това. Не смятам, че са нехранителни и непокриват енергийните нужди, дори напротив. Да не говорим, че някои зърнени храни въобще не биха присъствали в менюто й, ако не бяха кашите. А че е пасирана храна, хич пък не ме притеснява. По същата логика, не трябва да давам кремове, грис, кисело мляко, крем супи и т.п. Нали дъвче други храни, ккаво значение има, че понякога ще яде пасирано.
Таш, много готини обувки! И моята класация е като на Дитта
Роси, ама май наистина напразно се кахъриш. Разбирам да си оставяш децата за седмици при тях, че да го мислиш и да се страхуваш от някакви трайни намеси във възпитанието. Ами нали и сега живееете в една къща, не ми казвай че не прекарват всеки ден, по час-два-три с тях. Същото ще е и като заминете. Щом знаят, че майка ти ще ги гледа, щом ще ходят с нея на градина, какво време от деня ще прекарват със свекърите ти? Няма страшно, всичко ще е наред! Пък и предполагам често ще се връщате, ако забележиш нежелани промени, под влиянието на баби и дядовци, винаги можеш да вземеш нещата в свои ръце

А иначе добре те разбирам, че са трудни отношенията с чешити, не липсват такива и около мен

За излизането - най-често и ние сме по два пъти дневно и прекарваме по 5-6 часа навън. Ама не ми е мания да е непременно на чист въздух /то пък много чист!/. Просто вкъщи, от известно време напира постоянно да й пускаме филмчета на компа и ми се ще да позабрави малко, че започва направо да се пристрастява.
На мен лично, ми е адски скучно да вися и търча по градинките
Хайде, за толкова ми стигна времето, че Елица се пробужда.
Трябва непременно да пиша довечера, че като не съм ви чела няколко дни и напирам да се изкажа по всички теми
И май и паралелни страници трябва да си отворя
. 
, честита диплома и много професионални успехи 

Та това лято може и да пропусна акцията.
Вярно, знае доста думи, обаче нещо не ги връзва в изречения. Освен това започна много да говори на патагонски, което за мен е знак, че късно ще проговори "истински". Племенникът ми на нейната възраст си говореше като голям човек, без бебешки думи. Майка ми ме успокоява, че до 2 години не съм казвала и "мамо" даже, пък после съм се отприщила като "дрът човек"
моята класация е като на Дита белите са
и аз миналата седмица си взех един сандал с висок ток, който си стои още в кутийката кога ли ще му дойде реда
хубаво да си починете
Арабелка, тук се сещам за вашата кака
много, много се радвам че писа, усещаше се липсата ти!