Аз съм заредена с много положителна енергия от срещата си с Катюшка
Тъкмо я изпратих . Страхотно се чувствам в нейната компания
Пожелавам си все по-честичко да се виждаме
Очарована съм от нейния жест - да се отклони толкова километри от пътя си, за да се видим
Е, не се получи перфектно -времето ни попречи, но пък си прекарахме супер . Докара ни малко дъждец, за което сме и благодарни
Още като дойде, я грабнах да я разведа из нашите полета и на път за там се зароди буря, та стигнахме само до нашите. На прибежки се прибирахме и пак станахме мокри кокошки
После седнахме в едно заведение да хапнем, побъбрихме си сладко и всички по леглата. Сутринта си я взех вкъщи да пийнем кафенце, не можех да пропусна да прекарам още няколко минутки в нейната компания
Сладурана! Това е от моя страна. Надявам се, че и тя се е чувствала толкова приятно
Сега ще се опитам да ви попрочета, че доста сте пописали
обикновено ядат манджичка и салата за вечеря и десерт - плодове, но този конкретен ден провалихме яденето заради пазаруването.
За мен това е най-добрият начин, за Сашо не отговарям 
Е, и ние знаем що е това цица

.Радвам се, че сте си изкарали хубаво, ама къде сте се мотали по полетата, а не се позавъртяхте из града, че каквито сте мацки, да поизплакнат очи и мъжете 
Добре,че не се е травмирал Ангелчо,стискам палци всичко да е наред
Ивчето миналата седмица така лошо беше паднала-прибират се с баща и и гледам една голяяяма цицина,червено-лилава,бузката и синя и тя жална все там се пипаше 

За противохепатитна не сме мислили. Страх ме е вече от тези ваксини
Не знам защо, обаче от самото начало съм си наумила, че си от град У 
, дано кротне детенце, че се изнервихме и измъчихме взаимно, има-няма 10 дни вече.
, няма опаковка 1-то, 2-ро е със счупена капачка, 3-то изпозлван 3 пръста от съдържанието. еееее-казвам ви изперках, Нямат тел за контакти, а мейл за връзка с клиента - мале кЪв мейл изтрещях, да видите как на 30-тата мин се обади един човек и незабавно започна да се извинява и да реди, че още утре ще имам неразопакован парфюм, а този да остане за мен, абе казвам му, не ми трябва бе, взимайте си го, искам си нов, неразопакован и с нова опаковка. Да видим сега, едва ще го дочакам куриера, псоле ще пиша.
Все още сме единствените със шевове по челото, а другите драскотини, цицини и тем подобни са просто ежедневие за нас
Ти явно тюлен не си виждала. Изглеждаш перфектно