Здравейте
Много ми е натопорчено напоследък и хич не ми е до писане.

Оф тоя ред го пиша от 2 часа.
Надявам се утре да мога да се отчета

добър вечер мили дами
Завидях благородно на тези, които още си гледат слънцата 
И аз съм нова в тази област. Ходя постоянно на педикюр, но е хубаво да си имам нещо и вкъщи за регулярна поддръжка
Липсваха ни постовете ти
Макар, че сега някак си ми звучиш по-сериозна 

Много си е променила режима на село, ей го сега заспа преди малко. Тя и преди не е заспивала рано никога, но това взе да ми идва в повече. Надявах се за 2-3 дни да влезе в ритъм, но не се получава нещо. То днес и не излизахме следобяд да се поизмори малко навън, може и затова да е. Все по-малко време ми остава да свърша нещо из къщи, затова днес предпочетох да останем у нас и да изчистя хладилника, дего го отлагам от един месец 
Специално поразпитах майка ми - не се притеснявай за Тонката. Според нея персоналът ти казва, че е спокоен и е ял, за да не те тревожи
А конкретно за яденето казва, че всички дечица отказват да се хранят в ДГ дори 2-3 седмици. Явно си изпадат в някаква криза в началото, но всичко ще си дойде на мястото. Веднъж си се доверила на тази ясла, като си записала Тони, довери се и на персонала. Знаеш, че доверието между хората е ключов фактор за успешното комуникиране 

Ех, и аз искам трайно обезкосмяване
Още, докато кресна, се е залепила за мен и вика "Мамо! Мамо!" И тази малка душица разбира какво става

Като се опита да каже нещо и не излезне това, което е искала, не го повтаря
И това, което леко ме обезпокои - чуе ли някой да назовава число, започва 2-3, 5-6 и си ги казва много ясно
А да ги държа през цялото време с мен си в София, е просто немислимо. Все пак и аз заемам някаква длъжност на борсата , а този ритъм направо ще ги скапе. Сутрин ставаме в 4, не мога и тях да будя всяка сутрин в толкова 
Ей, нямам търпение вече... 
Кажете нещо за оправяне
Миналата седмица, а и сега в понеделник нямах проблеми, но вчера навръщане явно италианеца караше самолета както си кара колата и ме заболяха ушите чак
Все едно 1.50 лв. на седмица ще ги сбърка нещо
Та докато има малоумни родители ще има чипс, крекери, шоколад и т.н в яслата. А ми се струва невъзможно да не дават на Тончо защото той гледа другите деца, а и е доста по-лесно да му дадат отколкото да им "бучи" на главите
Дано поне Тончо свикне по-бързо, за да не се разстройваш толкова 

Как изкара?
за теб и Тонката, надявам се да свикне по-бързо и не позволявай да ти личи пред него, че се притесняваш - всичко усещат децата.

Но меденки скоро няма да вкуси. 
Както обикновенно, поне от това, което съм видяла досега - има голям напредък, всяка година е така, България все повече се доближава до развитите държави. Но отстрани повече се забелязва.
Струва ми се мисия невъзможна, но току-що виж се стреснал. Освен това ще му виси на главата през ден-два, по съвет на един приятел - каза, че така се правело, какво било това да пишеш имейли на майстора и да му звъниш по телефона за да питаш как върви работата. 
Трето със сигурност не искам пък и няма за кога. 
и ефектът беше поразителен. Така действам вече и с останалите неща, обяснявам кротко, по 100 пъти, ако трябва, но не викам. Свекърва ми така прави, с равен, решителен и много спокоен глас и Рони слуша като препариран - не се плаши, но я слуша задълбочено и сериозно. Аз още тренирам тази глас, защото при мен не действа така все още, някак си не мога да съм 100% спокойна и тогава ефектът не е същия. Съветът на свеки е от професионална гледна точка - тя тотално отхвърля викането и крещенето при възпитанието на децата, както и повече психолози /да не кажа всички/. 

Ще ни разори това дете. Приемам съвети как да го прилъжа да яде обща храна, не иска и не иска. От месец и половина отказва това, което му готвя, а преди ядеше. Някои дни е само на йогурти и каши. Обаче йогуртите да са само на Хумана, а кашите само на Хип. За домашни каши от амарант, просо, елда и т.н. вече и дума не може да става. Ужасно капризен е, сега си е наумил че иска само Маннер бишкоти и други бисквити, които е ял преди, вече не ги иска. Днес пак ще обикалям магазините да му ги търся.
Но доколкото знам Митко на Скреч и Васко на Лилчо си хапват готвено.
Ти ме уби с тоя метод с пеенето,аз май залагам на крещенето
,Ивчето например отдавна яде обща храна.
или спиралата..аз лично бих избрала спиралата,защото съм имала,имам обаче много горчив опит с таблетки,изобщо смятам,че всякакво вмешателство в хормоните е неоправдано. Но "за" и "против" спиралата и таблетките ще стане като "секцио"или "естествено" раждане,винаги има по много твърдо убедени и за двата метода.
нагушкай Лена
,миличката как се е затъжила 
,често се качва в количката си и иска да седи там,а сме на площадката например,а като бебе нямаше сила,която да я задържи вътре
Знае около 10-ина думи само и ги повтаря непрекъснато,но трудно заучава нови...абе не,че съм запрепирала да ми плямпа по цял ден,но взех да си ги мисля еднии.... 
За яденето, нищо не мога да ти кажа, освен че, предполагам от жегите, Влади почти нищо не яде. Кара го на кисело мляко през ноща, а през деня едва успявам някоя мини - кифличка да му дам , а за вечеря - краставици, таратор, евентуално кюфте или риба 
Браво за думичките.
Все едно на стените говоря. Вече в последния момент като кресна, се стряска и дава сигнал че ме е чул. Знам, че не трябва така, ама положението се превръща в ситуация, и то критична.
това е от моето повтаряне какво има на дупето, но явно не го свързва с неговото лично дупе
Браво за таланта ти. И ние се обзаведохме със заветните миди. Ей , какво нещо е форума - може да издигне или съсипе някого

. Цеце, Ditta много сте хубави.

. Само чух как изтропа, леле милинкото ми плаках с него
. Днес е добре.
, но като съм 100% ще пиша на Цецето.
. за събота още не съм сигурна, свекърите споменаваха, че ще идват на гости, но още не са сигурни, ако не дойдат съм на линия. За излизането навън и аз гледам винаги по 2 пъти да е бил навън.

Макар всички да бяха кисели си се видяхме за мъничко. Ама и аз съм една краставица...явно от времето и...в комбинация с М се получава "чудесно".
Любака ходи на градина, имаме много играчки и куче.
Другата седмица ще ви чакам!
Охх, Валенсия, оправи ми настроението
Радвам се, че Рони е понесъл добре пътуването. В тази връзка, като се прибирахме от село, с целия си акъл преди да тръгнем дадох на Василия един голям банан и го изяде целия, по пътя пък й дадох вода и на магистралата избълва всичко накуп
Добре, че нямаше поражения по колата, всичко беше по нея и под гъза й в столчето. Насред магистралата спряхме и чистих и я преобличах, нашта гола на асфалта стои, а покрай нас фучат с 200 км. в час
Интересно, че както си повърна, така невъзмутимо продължи да си дъвче солети, все едно нищо не е станало
Иначе тя обожава да се вози, оставям я отзад и нямам никакви грижи, нито лошо й става, но с тоя коктейл в стомаха тоя път аз й свърших работата 

Ама ти верно, що не записа детето на ясла, ми го мъкна цяла пролет по оранжериите? 
Приятен ден!
Къде хойка, мари?