Всеки който има Дюканско потекло е махнал много лесно наднормено тегло - 193

• 31 190
  • 517
  •   1
Отговори
# 465
Хайде, Вещи...
Всички стискаме палци на детето!!!

# 466
  • София
Здравейте момичета кокичета!
Вещи, sejana, BlackSnake успех на дечицата!   Hands Thumbsup fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

оскар, благодаря за полезният пост!   bouquet
Black snake добре дошла отново и успех!  Hug

Хубав и минусов ден на всички!

# 467
  • София
Скарлет  Hug честита трета!   bouquet Дръж под контрол галите и всичко ще е наред!  bouquet
Меган  Hug щом искаш да сваляш още 2 кг, сега е момента  Peace Не е хубаво да прекъсваш с трета, стегни се и ги свали! А ако е такова положението, че не можеш вече във втора, забрави ги и се радвай на постигнатото!   bouquet
Джелинда  Hug мерси и дано! Laughing
П.П. Забравих, че исках да предложа на Дидка_23 да влезе в трета вече. Мила, забелязвам, че от доста време се бориш с последните килограми, а и оставам с впечатлението, че наистина ти е трудно и ти дотежава вече. Защо не опиташ с внимателно включване на продуктите в трета и току виж си отишли и последните килца?

Не мисля, че този съвет е правилен!  Ако не се лъжа, но може и да греша, нека Дидка_23 каже, но нейното зацикляне се изразява в сваляне на 1кг месечно. Това не е хич зациклане, когато става дума за последните 2кг. Точно по 1кг месечно свалях аз накрая. Така карах 3 месеца. Изнервих се доста и също получих съвети, да влизам вече в трета. Радвам се, че не ги последвах и достигнах желаните от мен килограми. Няма резон в трета да се очаква сваляне - я има малко, я не! Но пък често се получава леко покачване - къде от недисциплинирана трета, къде според организма - кой как се повлияе... Тогава какво? Два килограма недосвалени, някой-друг трупнати в трета - това няма да доведе до по- малко нерви, разочарования и накрая пак да се изтърве 'прасето', както е популярно да се нарича тук.
Подобни резултати и недоволството от тях, често водят до завръщане във втора, за достигане на по- добри килограми, ама пък втората не тръгва, щото след въведените нови храни при опита за трета се зацикля... Изкарва се някой месец в безрезултатна втора и пак се решава да се мине на трета, когато съвсем не се знае какво се очаква и какво ще се получи...
Който влиза в трета, да влиза с ясното съзнание, че това са му килограмите и толкова! Да не се хранят напразни надежди, да не се превръща в игра на нерви и безкрайно скачане от фаза във фаза.
Пина Hug адски си права! Искам само да добавя, че не е хубаво да се прескача от фаза във фаза и за почивка при сваляне на повече кг, защото по този начин целта се отдалечава във времето, а мотивацията намалява и режимните храни омръзват.

# 468
Здравейте момичета чета си ви аз най-редовно но рядо пиша и сега имам един въпрос.
Има ли от дюканки които по време на режима приемат или са приемали противозачатъчни?

# 469
  • София
Доре, Айнур  Hug Hug Hug харесва ли ви така?  Joy

# 470
  • Варна
Кри, ИДЕАЛНО, ПРЕКРАСНО!  Hug Hug Hug А, и линийка  newsm78 Ъ?

Блеки   Hug Hug Hug Кураж, душицо. Ще стане работата. И не забравяй, че трети път не бива да има.

# 471
  • Пловдив
Ако смениш и подписа ще е прекрасно  Mr. Green
Тали, никога не е късно за деца  Simple Smile

# 472
  • София
Здравейте момичета чета си ви аз най-редовно но рядо пиша и сега имам един въпрос.
Има ли от дюканки които по време на режима приемат или са приемали противозачатъчни?
Аз пия Логест от 2 месеца и засега май нямам проблеми, поне не с килограмите  Laughing Мисля, че има и още момичета тук, дето пият... Simple Smile

# 473
Доре, Айнур  Hug Hug Hug харесва ли ви така?  Joy

А слончо що се е наредил там ????  Laughing

За мен ти винаги ще си синьото мече !  Heart Eyes

Аз днес като за първи ден, много взех да пиша, ама само искам да кажа, че адмирирам много силно Ванеса Йо, Тумба Лумба ( моля те, Тумбе пиши по-често защото си мноого позитивен човек ), Хепи Смайл, Дододжоро ( дали го написах правилно  Embarassed), Николинчето ( за теб просто нямам думи !!!    bouquet ), Цоци ( тази слънчева жена се изгуби , но постигнала целта си и с години по-млада и в пъти по-красива   bouquet ), Нарциса ( огромна разлика )... поздрави и на всички успели да се преборят с гадните килограми, но които пропускам неволно ( ще се сетя и ще се поправя ) ..знам , че сте много !  Hug
Браво на всички третофазнички , които удържат фронта ( много важна фаза е това !! )
А къде изчезна едно много усмихнато момиче Стелксен ?? Искрено и се радвах как успешно отслабваше. Дано не се е отказала, голяма грешка ще е !!!  Praynig
А Венерас ? Тази красавица беше почнала да пише и пак прекъсна ( забелязах, че леко се беше поналяла, ама с тези умопомрачителни крака , не беше никак страшно ).
А варненската прелест Катяджин и тя не се е отчитала скоро за третата си фаза...
А прекрасната младоженка Татит как ли е ? Дано удържа фронта, че просто ахнах като видях по снимките колко е красива.
Разгледах снимките в Русе и видях Фоли, Перла, Слабе . Страхотни ! ( всички разбира се ..просто тях познавам от по-отдавна ) Heart Eyes
Фоли, за теб спешъли!!  Hug Hug Hug
Много исках още да кажа..ама ще се сетя. За днес няма да товаря темата повече.
Лек и успешен.
Ще чакам с огромно нетърпение снимките на варненки, бургазлийки и русенки..Много хубави жени накуп.  Heart Eyes

# 474
Здравейте.
Аз искам да ви попитам. Ако забременея  Embarassed, което много искам, веднага ще премина в трета олекотена. Но докато разбера това, ще правя 1П/1 ПЗ. Протеиновите дни крият ли някаква опастност при бременност?

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 14:28 от Анонимен

# 475
моля ви, запишете ме ако Вещи пусне нова темичка...отивам да хапна... Hug

# 476
Аз вече хапнах и съм пак на пост Mr. Green Twisted Evil

олачето хей,мисля че няма такъв голям риск тъйкато ако това дайбоже стане ти бързичко ще разбереш!Но ако продължи повечко време мисля че нещо със ячниците се случваше ама да кажат по старите все пак да не те плаша.

# 477
големи Радини вълнения в очкване на новата тема  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
и аз чакам да видя новите снимки  Crazy  обещавам да не се натискам за първа, ще изчакам наплива, пък колкото паднат до края на другата тема, толкова  Peace една приятелка, която беше на Дюкан ми обясняваше как последната седмица-две се сваляло най-много от ханша, та няма да се притеснявам толкова за килата. а да питам нещо тези, които и преди са правили Дюкан - правили ли сте плодолечение след Дюкан? мен ме притеснява това, че ям страшно много и ако продължа така в 3-та за отрицателно време ще ги върна килата. апетита ми е необуздаем  Crazy Crazy  мислех да направя едно плодолечение по средата на 3-та, да ми се свие стомаха. някой да сподели размисли по въпроса?

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 12:21 от chugra

# 478
  • София
О, Кри.... ! Като едно време! Hug   bouquet
Много обичам мечето ти!

# 479
meri_zajo, благодаря!  Hug Дано още някой ми отговори с повече подробности.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт