ФЕВРУАРСКА МАМА ЧАКА,ТОЧИЦАТА ДА ПОКАЖЕ ЕХОГРАФА

• 15 787
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Запис  Grinning!

# 166
  • София
Добре дошла, стар!!   bouquet

# 167
nalika и аз съм така... гледна съм, а като хапна нещо все едно съм изяла кит. Онзи ден се прибрах от работа към 22:00 мъртво гладна, треперя вече от глад, седнах .... и изядох една чушка пълнена с кайма и ориз, без хляб, без нищо и знаех че тръгна ли да ям втората ще ми стане много тежко. Но за сметка на това огладнявам доста по често от преди, на няколко часа съм гладна.
Много ми допадна динята предната вечер, май ще ям цяло лято дини  Laughing

# 168
Здравейте момичета,аз малко се позагубих из Стара планина ,но днес бях на линия за прегледа.Имам си ембрионче с пулс в 7-ма седмица,терминът ми е определен за 02.02.2010г.Никакви оплаквания нямам за сега освен засилено обоняние.Пожелавам ви приятни сънища!

# 169
Здравейте момичета,аз малко се позагубих из Стара планина ,но днес бях на линия за прегледа.Имам си ембрионче с пулс в 7-ма седмица,терминът ми е определен за 02.02.2010г.Никакви оплаквания нямам за сега освен засилено обоняние.Пожелавам ви приятни сънища!

Честито ти сърчице,миличка.

# 170
здравейте, бъдещи февруарски мами Simple Smile
от няколко дни ви чета и все не смеех да се обадя. понеже ми е първа бременност и нямам опит за споделяне... в 6 седмица и нямам почти никакви симптоми. терминът ми е изчислен за 16 февруари. след 1 месец имам час за ултразвук. нямам търпение!
поздрави на всички!!!

# 171
Здравейте на всички!

Вчера говорих с моята докторка и тя ми каза да отида след 10-12 дена. Каза ми да си купя фолиева киселина и да почвам да пия, ако не ми дадат от аптеката да мина да ми напише рецепта. Така че до към трети нищо още няма да мога да кажа в повече. Така с нетърпение чакам да дойде другата седмица.
Иначе гаденето ми продължава, всички миризми ме дразнят. На работа имаме един шофьор от който много ми се гади, като застана до него или просто влезе в стаята просто  Sick.

# 172

Добро утро!

Момичета, не съм влизала от няколко дни и много ми липсвате!
През уикенда имах гости от провинцията и нямах време да чета, но сега наваксвам.  Laughing

ОХХ, и аз да се оплача, че на други не смея /освен на мъжа ми, разбира се/. ГАДИ МИ СЕ МНОГООООО. Отвратително мие, особено сутрин, в момента съм на работа даже и едвам издържам, а тук не съм казала на никой още. Ужассс. Не мога да повърна, само гадене. Не понасям НИКАКВИ миризми.

В четвъртък съм на преглед, когато трябва да се чуе сърчицето и същия ден синът ми ще навърши 4 години. Та тези дни ще организирам и детско парти вкъщи. Дано се чувствам по-добре.

Лек ден на всички и по-малко оплаквания!

Hug Hug Hug

# 173
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!МАЙ С ВСИЧКИ ВЕЧЕ Е ТАКА-ГАДЕНЕ,ПОСТОЯНЕН ГЛАД,И КУП МИРИЗМИ.ТАКА Е -.ЛЕСНО МАЙКА НЕ СЕ СТАВА,ЗНАЯТ ГО НАЙ-ВЕЧЕ ТЕЗИ С ОПИТ КАТО МЕН,КАТО ХАРЕМ И ДР.МАЙЧЕТА ,КОИТО СИ ИМАТ ВЕЧЕ ДЕЧИЦА.(ТО МОЙТО ВЕЧЕ НЕ Е ДЕТЕНЦЕ, АМИ ЖИВ ПУБЕР) football LaughingКАКТО И ДА Е .ГЛЕДАЙТЕ ДА СИ СЪЗДАВАТЕ МАКСИМАЛНО УДОБСТВО И СПОКОЙСТВИЕ ,ДРУГОТО ЩЕ СЕ НАРЕДИ.ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЛАВЯМ ЗА РАБОТА ЗАТОВА ЧАО ЗАСЕГА ОТ МЕН Heart Eyes

# 174
Привет на всички бъдещи майчета. От доста време ви чета и ето,че реших да се запиша във вашите редици. Вчера бях на док за 3-ти път Whistling и най-сетне видяхме ембрионче със сърдечна дейност отговарящо на 7г.с и 3 дни въпреки, че по изчисления съм в 8г.с и 5 дни. Всички калкулатори ми дават различен термин Thinking Едните ми показват края на януари другите началото на февруари. Доктора също не ми определи термин засега. И аз реших да се запиша във вашата темичка ако нямате нищо напротив Embarassed
За протокола казвам се Албена на 28г. съм от София, втора бременност.

Желая леко бременеене на всички и само положителни емоции да си споделяме Hug

# 175
  • София
Добро утро и от мен, момичета  Hug

Първо искам да се похваля, че вчера видяхме ембрионче и сърчице. Толкова се развълнувах! Heart Eyes Praynig Hug
Само заради тези няколко минути щастие си струва цялото това гадене и неразположение.
Исках да ви питам дали освен гаденето и силното обоняние имаете и учестен пулс. На мен снощи пулсът ми беше 100, а сутринта 90. Нямам и никога не съм имала сърдечни проблеми.
От време на време си усещам и сърцето. Четох в нета, че било нормално по време на бременност. И исках да попитам и вас дали сте имали подобни усещания.

raycheva, и на мен ми се гади и едвам стоя в офиса. А и в къщи не ми се стои. Няма угодия.
Единия ден мога да хапна нещо, на другия вече само като си помисля за него и ми се гади  Sick
Но честно да ви кажа просто не ми се иска да се отпускам, защото това е доста демобилизиращо. Аз като цяло винаги съм била много дейна и бездействието като цяло не е силната ми страна.  newsm78

Поздрави за всички  bouquet

# 176
Браво, Elidam ! Много се радвам!

Сърцебиенето си го имам нон стоп почти, нормално е  Peace
Гаденето и то ми е постоянно, не съм от щастливките само със сутрешно такова  Sick И аз не знам какво ми се яде, но огладнявам по често и ям по малко, че иначе ми става още по-лошо. Много плодове ям, нямам насищане за тях, ама аз по принцип съм си така  Heart Eyes

# 177
Честито ти тупкащо сърчице Elidam  Hug

За ускорения пулс аз лично нямам засега, но знам,че в този период е нормално.
За неразположения освен ужасно болезнените гърди нямам други и слава богу. Миналия път също бях така.
Сутрин има някакво леко гадене за кратко, но го отдавам на това, че си пия фолиевата на гладно.

Лек ден ви желая момичета и много усмивки Grinning

# 178
  • София
Благодаря ви, момичета!  Heart Eyes Hug
Не можете да си представите каква подкрепа сте ми  Hug

Дано да си бременеем леко и безпроблемно и да се радваме на хубавите моменти!!  Praynig Peace

vabeni, ще е чудесно, ако останат само болезнените гърди като неразположение и нямаш други.
ralipo,  и аз съм целодневно с гадене. Само при мисълта или миризмата на някои неща и вече  Sick

Много усмивки момичета!   bouquet

# 179
Привет, момичета newsm08

Стар и Бени, добре дошли! Радвам се, че темичката се пълни с нови попълнения Wink

На, Радост и Елидам, честити тупкащи сърчица smile3521

Налика, важното е, че вие с мъжът ти се радвате  smile3525

Ванилка, и ти ни липсваше Hug Ще стискаме палци за четвъртък Peace А партито в някое клубче ли мислиш да го правиш newsm78

Хайде толкова от мен! Усмихнат следобед  newsm08

Общи условия

Активация на акаунт