ФЕВРУАРСКА МАМА ЧАКА,ТОЧИЦАТА ДА ПОКАЖЕ ЕХОГРАФА

• 15 788
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Здравейте и от мен. Още не съм изчела цялата тема, прегледах я само отгоре, отгоре и бързам да се запиша при вас  Grinning.

Добре дошла при нас. Аз съм майка на балерина. И ние обичаме балета. Разкажи ни повече на лични за тази своя любов.

А сега да се похваля със сина си-днес след първи изпит по айкидо се сдоби с първата си черна черта на белия си колан.Много се гордея с него.
Честито на детенце!
Да се похваля и аз, че моето дете се завърна от балетния фестивал с две златни отличия. И аз много се гордея с нея.

# 151
Харем, Нарцис,
Честито на дечицата! Да са ви живи и здрави и още много поводи за радост и гордост!

Добре дошли на новодошлите.

На мен един ден ми е добре, на другият нямам никакви сили и ужасно ми се спи..а дребосъка не ме оставя много Sad.
От няколко дена ми е ужасно студено..то че е хладно тук, хладно е, но до скоро ходех разсъблечена, а сега се обличам като cold..

За казването..казахме на родителите и аз на някои приятели. Първият път пак казах доста рано.
Аз и доста рано започнах да купувам дрешки и играчки.. Много ми харесваше да обикалям магазините и с такава радост си гледах и подреждах дрешките Laughing. Но всичко бече ново и толкова вълнуващо. Сега пак се радвам и притеснявам, но още ми е 'пресен' спомена и не съм толкова емоционална на тази тема.

Лек ден на всички и успешна, пълна с положителни емоции седмица Hug  love001

# 152

А сега да се похваля със сина си-днес след първи изпит по айкидо се сдоби с първата си черна черта на белия си колан.Много се гордея с него.
Честито на детенце!
Да се похваля и аз, че моето дете се завърна от балетния фестивал с две златни отличия. И аз много се гордея с нея.

[/quote]

Да са ви живи и здрави сладурковците и да донесат още много медали и награди Simple Smile

# 153

Цитат

Честото на малката балерина.

Аз днес пак дойдох на работа,че не ми се стоеше сама у нас.Малкия отиде на село,а мъжа ми караше сватба.Сега го чакам да ме води на разходка-обеща да ходим на Златни пясъци.

Момичета,вие пиете ли деган (за гадене и повръщане)?

# 154

Момичета,вие пиете ли деган (за гадене и повръщане)?

Не, не пия и съветвам всички да се избягва приема на лекарства, особено в нашия период. Частично помага сухар или обикновена бисквита сутрин преди изправяне от кревата. Ако някой знае други хитринки, нека да ги сподели  Peace

# 155
И аз съм студентка редовно, ама мисля че с помощта на бабите няма да се налага да прекъсвам  Wink А относно казването казахме на родителите, на брат ми, на сестра му и на някой съвсем близки наши приятели. Казах и на такива от който ми трябваше инфо, а не знаех кога ще ги видя пак. По принцип не съм много от суеверните, ама да видим, днеска една циганка нещо ме изпрокле че й казах да се разкара и не искам да ми гледа на ръка  Laughing И тя нещо си измърмори ....ама на нейния си език  hahaha

# 156
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
На мен не ми се гади, но деган не бих пила за нищо на света. Тава съм го давала на малката и аз съм пила преди години. След това поне пет дни съм била в ужасно състояние. Имам чувството, че направо в мозъка ме удряше. Такова беше и поведението на детето ми. Мисля, че някои хомеопатични продукти като едни капки Вомитосхил (не съм сигурна дали точно така се чете) или едни хапченца Коколино (пак не съм на 100% сигурна) са по-добър вариант.
Иначе аз си имам винаги едни малки бонбонки с вкус на различни плодове в чантата и си хапвам по цял ден и не ми се гади.

# 157
  • София
Не сте ме разбрали-прекъснах една година по други причини и сега на есен няма мърдане. Wink Живот и здраве дано карам по-леко бременността..хубавото е,че сесията е януари,а бебока е абониран за февруари месец.Добре,че не е обратното-току що родила на изпити да ходя...  Момичета досега апетита ми беше даже намалял,но от днес сум постоянно гладна и нз какво да ям вече! Crazy От всичко си хапнах,а не ми се яде едно и също... Sick

# 158
Здравейте на всички!

Първо да честитя на всички които ще си имат бебче февруари месец. Желая на всички лека бременност. Hug

Аз също се включвам във вашата групичка на очакващи февруари месец. Термина мие на 26.02.2010 г. вчера следобед си направих тест и беше положителен  EFPмакар и много бледа чертичка. Тази сутрин направих нов и той също беше с бледа но по ясно от вчерашната EFP. Закъснението мие малко(само 4 дена), но признаците са много - първо преди две седмици гърдите ми се напълниха и бяха доста болезнени, после дойде и гаденето. И вчера просто казах на мъжа ми да си направя тест. Довечера ще говоря с док да си договоря ден и час кога да отида.

Казвам се Ралица на 33г.съм имам едно момченце на 3 и половина год.

# 159
Добро утрооо  Heart Eyes

Добре дошли на новите мамчета! Даже и адашка си имам, добре дошла и на теб, Рали  Hug
Браво на дечицата ви, още мнооого успехи да имат и да сте най-гордите майки!   bouquet

На мен ми се гади ужасно от вчера, да видим дали по цял ден ще съм така, дано не...Вчера преди обяд бях доста зле, но и аз никога не съм можела да повръщам. Знаех си, че ще стане така след 2те седмици закъснение... Ще се боря някак и ще си ходя на работа.
Вчера казахме на родителите ми, страшно се зарадваха  Heart Eyes

Дано денят за всички ни е сравнително лек   bouquet  bouquet  bouquet

# 160
  • София
Здравейте мамчета,

Добре дошли на новите мами!!   bouquet
Харемче, честито за сина ти!!  Hug Да му мислите след следващите колани  Wink
Като си говорим за гадене - днес реших да не ходя до офиса.  Sick
Събота пътувахме до Велинград и вчера сутринта се прибрахме. Целият ден бях като парцал, постоянно ми се гадеше.
Хора, мразя си хладилника, тоалетната, банята, кухнята... нявсякъде ми мирише на нещо гадно. Обонянието ми е обострено и от всичко ми се гади.
В момента ненавиждам зеленчуци, месо, сирене.. всъщност не зная какво ми се дояжда. Мога да хапвам сладко и плод по малко. Супички с много оцет и така.

Днес следобяд съм на преглед при моя доктор, който обаче не следи бременност.
Трябва най-накрая да се спра на лекар, който да ме следи и да родя живот и здраве при него.
Избрахме си болница Токуда и се чудя между 3-ма от докторите там.

След прегледа ще пиша. Надявам се,че всичко ще е наред  Hug

Хубав ден и много усмивки за всички вас.  Heart Eyes

# 161
  bouquetПРИВЕТ НА ВСИЧКИ МАЙЧЕТА!И АЗ СЪМ НА "ТИ" С МИРИЗМИТЕ.УСЕЩАМ ГИ НАВСЯКЪДЕ И КАТО ЧЕ ЛИ ПОВЕЧЕТО НЕПРИЯТНИ.ЧЕСТО УСЕЩАМ ЛЕКО ПРИДЪРПВАНЕ В КОРЕМА НИСКО,ГЪРДИТЕ МИ СА КАТО ГЮЛЛЕТА(ТЕ И БЕЗ ТОВА СА МАЛКО ГОЛЕМИЧКИ) АМА ТЪРПИ СЕ.АЗ ЩЕ ХОДЯ ЧАК ДРУГИЯ МЕСЕЦ В НАЧАЛОТО НА ГИНЕКОЛОГ, ЗАЩОТО ЛИЧНАТА НЯМАЛА НАПРАВЛЕНИЯ ,САМО ЗА СПЕШНИ СЛУЧАИ.НЕ ЧЕ МИ Е СПЕШНО ,АМА КАТО ТИ КАЖЕ ЛЕКАРЯ ,ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД ТИ Е ПО-СПОКОЙНО .ЧЕСТИТО НА СИНЧЕТО НА ХАРЕМ,НЕКА ДА ИМА ОЩЕ МН.ПОБЕДИ.ОТ СПОРТА ПО-ХУБАВО НЯМА.ЗНАМ ГО ЗАЩОТО МОЯ СИН ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ СЕ ВЪРНА ОТ ФРАНЦИЯ С КУПАТА ОТ ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНАТ ПО ФУТБОЛ.ЛЕК И УСПЕШЕН ДЕН ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ  love001

# 162
  • София
Момичета, едно голямо  Hug от мен. Аз съм от таз годишните февруарки и с носталгия влязох във форума ви,за да ви пожелая късмет,леко бременеене и догодина по едно здраво бебче  Praynig  Hug

# 163
Хелоууууу, мацки,
Нещо много слаба активност през почините дни, но се надявам, че ще събирали сили за новата седмица Heart Eyes

Ние в събота мързелувахме цял ден вкъщи, а в неделя ходихме на басейн в Белово. Ама там е станало много гот....басейните големи /не че аз плувах/ има и тревичка и цаца....ех живот. Гогчо се пуска с баща си по пързалката....стархотно си изкарахме. Днес обаче цял преди обед чистене и пране #2gunfire

На новопоявилите се мамчета да са ми добре дошли Hug

На мамите, на танцуващите и спортуващите, само радости и медали да ви носят малките слънца Peace

Хайде за сега ви оставям, че имам още малко домакинска работа  Confused

# 164
Момичета,на мен пък днес ми е добре.Единствено не мога да ям.Малко като хапна и имам чувството,че съм изяла кит.А в същото време съм гладна.А корема ми е подут като в 4-ти месе.Абе шашава работа.
Да ви кажа аз днес казах на майка ми.Малко ми е мъчно,но нямаше много емоция в нейната реакция-все едно,че и казах,че съм си купила нова маса.Но аз го очаквах. Cry
Нито ме попита нещо-кога ти е термина,в коя седмица си-нищо.Само каза "ааааааа браво" и това беше.Нямаше прегръдки и целувки,нямаше емоция,но то нашата история е дълга и тягосна.
Ще ми мине,нали си имам прекрасните мъж и едно детенце.То на каката още не сме казали,защото ще ми скъси живота с въпросите "ама кога ще се появи бебето",но таткото пък много се радва.И на две приятелки съм казала,които бяха до мен през всичките месеци докато се мъчих и ходих по доктори за да стане реалност бременността.Те поне са много щастливи за мен.

Общи условия

Активация на акаунт