ФЕВРУАРСКА МАМА ЧАКА,ТОЧИЦАТА ДА ПОКАЖЕ ЕХОГРАФА

• 15 792
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Аз съм от януарските мами, но искам да кажа на desivalko, че много съжалявам. Кураж и  Hug

# 136
  • Пловдив
И аз си видях днес сакчето, 19 мм, след 10 дни пак за сърдечен ритъм Simple Smile

# 137
Eлидам, и  при мен е странно с храните,  първия път не ми се гадеше, просто почнах да ям неща дето не съм и помисляла като лютеница или агнешко. Пък сега  все ми е лошо и ме избива на плодове и зеленчуци , нещо месо не мога да ям, а принципно се изхранвам най вече с това  Rolling Eyes
 Аз пак ще питам глупости Blush В коя седмица може да се гледа бебето на 4Д и в България само по предписание от лекар ли го правят или може по собствено желание. Примерно аз като се прибера, мога ли ей така да отида някъде да го видя newsm78 , много ми се ще.

# 138
В съседната тема прочетох какво се е случило на desivalko.Съжалявам много,миличка.Прегръщам те и ти пожелавам успех следващия път.

# 139
Аз съм от януарските мами, но искам да кажа на desivalko, че много съжалявам.
Виждам че вече си чакате бебчета, поздравления на всички.
От една януарска бъдеща мама, пожелавам ви лека бременност Hug

# 140
desivalko и от мен мнооого Hug  love001. Горе главата!

Ророана
, можеш да отидеш по всяко време на 4Д, естествено, най-добре е в периода 11/13 и 20 седмица. Но тъй като така или иначе това се плаща, едва ли ще те върне някой лекар.
Ние след 2 седмици се прибираме и аз мисля да отида там, все пак ще стоим 2 месеца.

Ох, за яденето на храни.. Първият път изядох 2.500 кг люти чушки за 2 седмици (а не обичам много люто) преди да разбера, че съм бременна...Ставах посред нощ да ям чушки с хляб #Crazy..аз, дето хляб не понасям и почти не ям..
Е, като разбрах, че съм бременна, спрях с тия люти чушки, но така ми се ядяха...Но това ми беше 'странното' прияждане за цялото време.
То и затова малкото ми е такова люто понякога hahaha.

Сега само сладолед ми се хапва, пък дано бебчо да е сладичко и кроточко Laughing.

Момичета, спокойно, бебчетата се развиват и то доста бързо. Трябва да не се притеснявате много, те усещат напрежението. Hug

Много весел и слънчев уикенд на всички!

# 141
Здравейте мами,честито на всички пресни февруарски мами.Реших,че е време и аз да се запиша при вас.След някой неприятности-трудно забременяване и скарлатина в 4гс най-накрая вчера си отдъхнах след като докторката видя жив ембрион със сърдечна дейност в 6гс,който напълно си отговаря на седмиците по изчисления.Термин 12.05.2010
Желая на всички лека и безпроблемна бременност и здрави и красиви бебета на финала.
За протокола-на 35г. съм и имам дъщеря на 8г.

# 142
Грешката е моя - термин 12.02.2010

# 143
Здравейте мами,честито на всички пресни февруарски мами.Реших,че е време и аз да се запиша при вас.След някой неприятности-трудно забременяване и скарлатина в 4гс най-накрая вчера си отдъхнах след като докторката видя жив ембрион със сърдечна дейност в 6гс,който напълно си отговаря на седмиците по изчисления.Термин 12.05.2010
Желая на всички лека и безпроблемна бременност и здрави и красиви бебета на финала.
За протокола-на 35г. съм и имам дъщеря на 8г.

Добре дошла при нас,nalika Hug.
Ехооооо,днес сте много НEактивни  Laughing
Да се оплача-гаденето се засили и то много,вечер не мога да спя,въртя се постоянно и посещавам WC доста редовно.
А сега да се похваля със сина си-днес след първи изпит по айкидо се сдоби с първата си черна черта на белия си колан.Много се гордея с него.Надявам се този път Господ да е с нас и да го даря с така жадуваното от него братче или сестриче,че и той много го изживя милия.Много си го обичкам.
Обичайте безпределно децата си-те имат нужда от това.Толкова са чувствителни и крехки,въпреки,че не го показват.Отнасяйте се с тях като със големи и равнопоставни хора,те ще бъдат щастливи и ще ви отвръщат с много любов и обич.

Хайде стига с уроците от "по-възрастните мами" Joy.Утре да сте по-активни,защото почивам и ще ми е скучно иначе.

# 144
Ето Харем щом искаш тук съм  Laughing Е не точно когато ме искаш...ама важното е че съм тук.
Мен ме е страх да се похваля, но нали при мен единствения симптом беше умората, постоянната нужда от сън, ей такова отпаднало. Та мина за 3-4 дни и сега си се чувствам нормално. Пак в жегите не ми е активно, ама си е различна умора от онази която чувствах преди няколко дни  Wink Вече в 7г.с. без гадене и повръщане, дано остане така до финала   Rolling Eyes

# 145
На мен ми е зле през ден-един ден ми се гади,един ден не.Лошото е,че не мога да повръщам,от край веме съм си така.Иначе много ми се спи,ужасно е,само като седна някъде и почвам да се прозявам,ако пък си полегна пред телевизора-кра,не ме търсете повече.Странни са ми тези нещо защото с първата бременност не съм имала никакви симптоми и сега ми пречат.

# 146
 Здравейте и от мен. Още не съм изчела цялата тема, прегледах я само отгоре, отгоре и бързам да се запиша при вас  Grinning.
---------------------------------------------------------------------------------------------
 Аз съм на 31 години, бременна за втори път. Не съм ходила още на лекар. Имам 3 дни закъснение и два положителни теста  EFP . Интересното е ,че попринцип съм с 32 дневен цикъл и всеки месец ми закъснява, но сега веднага разбрах, че съм бременна, още преди тестовете. Калкулатора на БГ МАМА ми смята термин - 22.02.
---------------------------------------------------------------------------------------------
 Много, много искам да си говоря с вас, но сега отивам да се поогледам за подходяща лентичка  newsm03
Виждам, че сте обсъждали много теми- цигари, тегло, неразположения и обещавам да се включа по-късно. Само искам да кажа на кърмещите мами, че често ще се допитвам до тях, защото с първото не се справих с тази процедура, но с второто, живот и здраве, съм твърдо решена да кърмя максимално.
Целувки засега на всички ви.  love001

# 147
  • София
Добро утро,момичета!  Hug
Днес пак станах в 8.30  Crazy Като ви чета вас май трябва да се радвам,че все още само това ми е симптома(заедно с болките ниско долу) Надявам се така и да си остане ,а на вас да преминава по-бързо.Гадното е,че и жегата допълнително утежнява нещата,но няма начин. Hug Приятен ден ви желая засега!  Wink
А да,щях да забравя: В петък не издържахме и казахме на по-близките! малко се притеснявах,защото съм студентка(прекъснах 1 год.),наесен ме чака унито и не знаех как ще реагират...Но всички много се радват и въпреки че им казах засега да не казват на друг, нз колко ще удържат.Кажете вие казахте ли и притеснявате ли се в този ранен етап(не че има гаранциии и после не дай Боже) повече хора да знаят?  newsm78

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 11:34 от Пеперудка

# 148
И ние още не сме казали.Като мине прегледа в петък,ако всичко е ок ще кажем.

Пеперудке,и аз бях студентка с първата си бременност,но не прекъснах,а минах задочно обучение.Сега даже на мами студентки,редовно обучение изплащат еднократна помощ от 2880 лв. след раждането.А 1998 г. нямаше такива екстри.

# 149
  Добър ден ,мами!  bouquet
И аз да се пооплача малко Simple Smile Почти всеки ден ми се гади ,успях да повърна само веднъж досега и също имам болки ниско долу,само от дясната страна.Спи ми се малко повече от преди Simple Smile Но иначе се чувствам добре.Желая ви хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт