ФЕВРУАРСКА МАМА ЧАКА,ТОЧИЦАТА ДА ПОКАЖЕ ЕХОГРАФА

• 15 742
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета май ще си сменям доктора, като ви гледам всички които са видяли плодно сакче са ги пратили за след 2 седмици пак на преглед, за да се види тупкащо сърчице, а този моя каза да отида на 20.07, та това е след 5 седмици, няма да мога да издържа толкова много. Ако от сега е толкова незаангажиран, не знам как ще е по нататък.

Иначе вече съм 21 дена без запалена цигара  Grinning , кафе не пия, преди пиех капучино сутрин ама заради цигарите. И сутрин ми си гади съвсем леко, ама това е май от глад, като хапна и ми минава.

Хубав ден на всички   bouquet

# 76
Браво, значи 4 се оказахме с термин 14.02  Heart Eyes

# 77
Момичета май ще си сменям доктора, като ви гледам всички които са видяли плодно сакче са ги пратили за след 2 седмици пак на преглед, за да се види тупкащо сърчице, а този моя каза да отида на 20.07, та това е след 5 седмици, няма да мога да издържа толкова много. Ако от сега е толкова незаангажиран, не знам как ще е по нататък.

Иначе вече съм 21 дена без запалена цигара  Grinning , кафе не пия, преди пиех капучино сутрин ама заради цигарите. И сутрин ми си гади съвсем леко, ама това е май от глад, като хапна и ми минава.

Хубав ден на всички   bouquet

Миличка, аз не ходя с направление, а си плащам за всеки преглед. Доки има сметка да ходя по-често, за да ми взима паричките и ме обгражда с изключително внимание. Аз дори съм решила там да си следя бременност, а на редовна консултация по здравна каса да се запиша в болницата, в която ще реша да раждам. Така че ще ви кажа в събота дали е имало смисъл от по-ранното ходене или всичко е било за паричките Simple Smile

# 78
 Леле че сте бързи станали, много пишете  Grinning
И аз вече си имам  първа снимка само че остана в мъжа ми и сега се чудя какво точно сме видели ембрион или сак, каква е разликата  newsm78 А някой знае ли как се казва тая джаджа дето се гледа плода ама отвътре, а не от корема , тва дето на корема те мажат е ехограф нали, много съм некомпетентна. И с кое се чува сърцето  newsm78? Аз сърце не чух, ама малкия ревеше отвънка и много не слушах доктора. Чух само "Ето го ембриона, всичко изглежда много добре" и после спрях да му обръщам внимание  Crazy
 Иначе съм доволна от лекаря който избрах и от кабинета му - Дъртичък, усмихнат и учтив, не те претупва за 10 мин като предишния ми, пък и в чакалнята направили кът за игра на децата. Даде ми някакви листа да чета , ама всичко остана при половинката и незнам за какво бяха. Но най важното не съм чакала и една минута, а бях 10 мин преди часа, това никога не ми се е случвало тук ,а и на познатите ми също, най малко 30 мин си чакаш и си доволен даже  Rolling Eyes. Написа ми  бележка за изследване на кръв и урина и каза след една или две седмици, като станат да отида пак на преглед, че да ми издаде паспорта.
 Забравих обаче да питам за тези изследвания дали трябва да се правят на гладно рано сутрин или е все едно, вие знаете ли?

# 79
Ро, този път е нямало премеждия Wink
Урината, първата след ставане. От аптека трябва да си купиш стерилно контейнерче......и си пишкаш в него лепваш му хартиено туксо или лейкопласт и си пишеш името. После направо си го носиш в лабораторията.
Кръвта задължително на гладно, изследват кръвната захар. Може да си носиш бутилка с вода, че на много хора им става лошо като им вземат кръв Simple Smile

# 80
  • Пловдив
Roroana, това отвътре с което те гледат е вагинален ехограф  Laughing

# 81
  • София
Аз да ви се оплача,днес ходих до Св.София да си запиша час за преглед и на регистратурата ме изгледаха малко странно за какво идвам едва ли не,нямало свободни доктори...Дори не се постараха да ми обяснят кога мога най-рано да се запиша,а вика 'ми то няма часове'.това една акушерка и една докторка бяха.После се оказа,4е за тази сущата имало свободни часове и аз си записах час за понеделник.После се поразрових за д-р Шишенкова май беше и само лоши работи видях... Tired И така утре съм в Торакс при д-р Нинова и това е.За нея поне прочетох добри отзиви.Само ме притеснява цената на прегледа и всички изследвания...То за 1 път добре,ама натам..да попитам Спин задължително ли е да се прави при положение,че си сигурен в резултата? Всички изследвания наведнъж ли се правят или  първо само кръв и урина ?тези изследвания и нещо ме объркват...Последно-какво покрива ЗК?  Thinking

# 82
а на кое казват ултразвук newsm78 Тук му казват ultrashall на това та се обърках съвсем

# 83
здравейте аз от време навреме надзървам в вашата тема може би защото моя син трябваше да е февруарче -но е януарче а сега се подготвям за мартенче( fingerscrossed)но нищо чудно да се включа при вас ПРМ ми е на 26.05

# 84
Добър вечер,мамии!   bouquet На 5 юни видях първия си  EFP тест.На 15.06.09 бях на генеколог и си имам ембрион  Party След 3 седмици пак съм на преглед Simple Smile Неприятното е ,че имам болки ниско долу от вчера и лекарката ми каза да пия 3 по 2 но шпа. Иначе не ми липсват признаците на бременност - сутрин-гадене,отпадналост,около обяд има чувството ,че ще заспя права и постоянно съм гладна. Забравих да кажа предполагаем термин : 11.02.2010г. от мен приятна вечер и лека бременност на всички мами.

# 85
Пеперудака, да знаеш, че и при Щерев се преглежда с направление. Или поне така са и казали на моя приятелка, която отново е бременна. Обади се там и поразпитай - по-добри са и пак ще ти е близо Peace

# 86
  • София
Пеперудака, да знаеш, че и при Щерев се преглежда с направление. Или поне така са и казали на моя приятелка, която отново е бременна. Обади се там и поразпитай - по-добри са и пак ще ти е близо Peace
Много благодаря slyn4ogled ! Hug хем знам за тази клиника,но не ми е минавало през ум за там.Сега поразгледах и утре сигурно ще звънна за час. дано само има по-ранни дати... bouquet

# 87
Аз да ви питам мога ли да вземам калций разтворими таблетки без лекарско назначение? Просто смятам че не приемам достатъчно калций с храната, а съм с проблемни зъби и ...абе мисля че не е лошо? Вие знаете ли нещо по върпоса?
Иначе да кажа аз вече видях ембриона  Hug

а на кое казват ултразвук newsm78 Тук му казват ultrashall на това та се обърках съвсем

Ами според мене е едно и също, просто едното е начина -с ултразвук, другото е самия уред - ехограф  Wink

# 88
Добро утро момичета.

Аз да ви питам мога ли да вземам калций разтворими таблетки без лекарско назначение? Просто смятам че не приемам достатъчно калций с храната, а съм с проблемни зъби и ...абе мисля че не е лошо? Вие знаете ли нещо по върпоса?

За калция според мен трябва да се консултираш с твоя лекар, доколкото знам той е доста коварен, отлага се в бъбреците и може да ти направи беля. Мен преди няколко години ми правиха една ортопедична операция и ме караха да пия таблетки с калции, в резултат на което си докарах жестоки бъбречни проблеми и доста на брой камъни.
Иначе ако хапваш сирене, мляко, киви и краставици ще получаваш достатъчна доза калций от полезни и естествени храни.

Аз днес от 18 ч. съм на първия си преглед и ми е много напрегнато.

Пожелавам ви лек ден.

# 89
Добро утро мами,
да ви се оплача още рано сутринта...от днес си имам нова придобивка - сутрешно гадене, дано да е само сутрешно, а не цял ден, че от 6 часа до сега съм като парцал.

Пожелавам ви лек ден без неразположения  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт