Отговори
# 405
Брук:                                                                                 Тейлър:

Рич                                                                                                    г-н Хейс                    
Ерик                                                                                                  Рич
Грант                                                                                                 Джеймс
Конър-там имаше ли нещо?                                                             Омар                                                          
Торн
Рич-него всъщност колко пъти да го впиша?
Дикън
Ник
Ерик
За какво сравнение изобщо става дума?!

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 14:16 от Анонимен

# 406
  • София
На кой още не му стана ясно, че Рич е помолил Брук да заведе Ар Джей не е нейна инициативата ?

На мен! Може ли подробно обяснение, ако може и с картинки...и със запис на разговора им, иначе не мога да повярвам!

Брук:                                                                                  Тейлър:

Рич                                                                                                    г-н Хейс                   
Ерик                                                                                                  Рич
Грант                                                                                                 Джеймс
Конър-там имаше ли нещо?                                                             
Торн
Рич-него всъщност колко пъти да го впиша?
Дикън
Ник
Ерик
За какво сравнение изобщо става дума?!

Това какво точно показва  Thinking

# 407
Ох, Изидка, само дето нищо от това не е дадено - кое, как точно ...
Пак измислици и премислици  Laughing

А днес голям майтап .
Онова русото недоразумение , вечно незнаещо от кой мъж от родата баш е бременно, шиштее безпризорно от къща в къща  и се чуди на кой мъж да се сервира ... поновогодишно .
Хоуп натирена при Ник ... после на детегледачка на връх новата година, пък тя поиздокарала се (уж) с другото си дете ще празнува милата със семейството на бившия си мъж ...
Лелееееееееее няма такова подобна простотия  Peace
Сиреч,за едното дете ще има подаръци и смях , пък другото ще дреме у дома самичко с гледачката си.
Ах, каква грижовна майка само  Laughing

Изкривяваш нещата. Брук нямаше да празнува с бившия си мъж.
Пък дори и да приемем , че е така  , все пак ще празнува с бившия си , не с чуждия .......  hahaha

Ако си представим пък , ако не беше влезнала в спалнята Брук , ами Томас или близначките.......... ай, каква грижовна майка само биха видели те ..........

# 408
  • В средата на времето
Щом при Брук го включваш Ридж няколко пъти, включвай го и при Тейлър Wink И понеже виждам ,че си вписвала и мъже, за които Брук не е била омъжвана, току що бройката на Тейлър се увеличи с още трима - Ерик, Торн и Хектор

И аз да се повторя - Ридж е казал на Брук да заведе Ар Джей в новогодишната нощ в неговата къща. Дано пък и някой друг да го прочете! Simple Smile

# 409
  • София
Ама аз тоя списък не разбрах какъв е!

Щом при Брук го включваш Ридж няколко пъти, включвай го и при Тейлър Wink И понеже виждам ,че си вписвала и мъже, за които Брук не е била омъжвана, току що бройката на Тейлър се увеличи с още трима - Ерик, Торн и Хектор

Сторм, Грант, Омар и Пиърс - само така си ги споменавам между другото - симпатяги бяха!

И аз да се повторя - Ридж е казал на Брук да заведе Ар Джей в новогодишната нощ в неговата къща.

Искаш да кажеш, че Брук не е решила сама да се натресе на някой новогодишно....а не, това не може да е така. Нещо не сте разбрали...измислила си е, а и сигурно е проследила Хектор... Да не говорим, че в количката имаше 3 самуна хляб, и никакъв АрДжей - това беше предтекст да развали на Тейлър сюрприза.

# 410
В тая класация към Тейлърката що липсват - Торн и Омар, Хектор, Ерик, щом в Брукиния са включени разни други?? ?

# 411
Ами Данте  Blush

# 412
това беше предтекст да развали на Тейлър сюрприза.
Ами не си криви душата РАЗВАЛИ й вечерта  Joy
Щеше да я прекара много по приятно, а не бягайки до къщата на Брук да й обяснява какво е видяла ама всъщност не е видяла.  hahaha

# 413
  • София
Което ме подсеща, да кажа нещо в защита на Хектор, че гледам изведнъж и той се оказа много виновен за всичко - та не беше ли Тейлър, тази която му обеща, че ако Ридж не се върне за НГ, Хектор ще получи целувката в полунощ? Човекът си търси обещаното!

# 414
  • В средата на времето
Е как Омара аз забравих
и в списъка не го поставих Shocked  Wink

Абе там при Тейлър и Хектор е такава мацаница от страна на докторката, че направо разбирам Тейлъристките що не им се коментира ми хапват пак от познатото.. Crazy Simple Smile

# 415
Включила съм само мъже,с които са имали секс-отношения...и опити за брак.
Тейлър не се е канила да се жени за Торн,Ерик или за Омар...и секс с тях не е имало ,не са давали и не са намеквали дори...
При Брук-бракове,секс,деца...от всичко.  

# 416
Ами Ридж е казал да заведе Арджей да...а не да обикаля из стаите на къщата му.....и най-вече в спалнята им.Ама то за това се иска малко дискретност,ама къде ти..... Нахлуваш в къщата на бившия си съпруг.....какво като не е било заключено.....те нямат ли звъннци или там дето се чука по врата....ама не,че и из спалните взе да обикаля.... ooooh!И защо ще и разваля вечерта нещо вие съвсем взехте да се самонавивате.....наистина започвам да се съмнявам, че гледаме един и същи филм Rolling Eyes.....или толкова сте съсредоточени да охулите с нещо Тейлър,че дори и да премигне ще кажете аааа ето смигна на някого..... Whistling

# 417
 smile3555 doh newsm09 Стига бе....вие седнахте да сравнявате Брук и Тейлър..... кой с кого е спал...... ooooh!Е направо нямам думи..... smile3505Къде Брук.....къде Тейлър.....за какво говорим...... smile3506

# 418
  • В средата на времето
Абе Тейлър не се ли беше омъжила за Омар първия път..и какъв е този критерий "..с опити за брак"? Crazy Опитите за брак какво показват в случая?..Ааа разбирам, искаш да подсилиш теорията си, колко развратна е Брук като надуеш списъка и с повтарящи се имена и измислени критерии.. Whistling

# 419
Включила съм само мъже,с които са имали секс-отношения...и опити за брак.
Тейлър не се е канила да се жени за Торн,Ерик или за Омар...и секс с тях не е имало ,не са давали и не са намеквали дори...
При Брук-бракове,секс,деца...от всичко.  

Тейлър не беше ли сгодена за Торн?
Тейлър не беше ли влюбена/увлечена в Ерик?
Тейлър не е ли увлечена по Хектор?
Тейлър не живя ли с Омар?

С Грант Брук не е имала нито секс отношения , нито опити за брак.
С Конър не е имала секс отношения и брака й беше фиктивен.

Що ми се струва , че мериш с крив аршин?

Общи условия

Активация на акаунт