Отговори
# 390
  • В средата на времето
Все пак забравяме след това и годините прекарани в харема с принц Омар - знойните марокански нощи, потните тела тръпнещи и търсещи се..силните кралски ръце, заветното "Да" от страна на Лейла (Тейлър).. Mr. Green

# 391
Цитат
Все пак забравяме след това и годините прекарани в харема с принц Омар - знойните марокански нощи, потните тела тръпнещи и търсещи се..силните кралски ръце, заветното "Да" от страна на Лейла (Тейлър).
Явно гледаме различни филми...
Цитат
Аз мисля , че си говорим за опит в изневерите.
И тук Брук пак води първенството !   
Дали е опит в секса,свалките или изневерите,просто няма жена във филма,която да се мери с Брук!

# 392
красимира колко пъти да те питам кои изневери ?
Когха е била женена или с някой  и му е изневерила ?
Не не забрави че съм питала ти така или иначе пак не помниш  Sick
И какво мислиш е ставало докато е била при ОМАР Тейлърицата ? Плачела му е за Рик ли ?
А и сигурно е доста добра в леглото щом си прави тоя труд да я отвлича така .

# 393
Ох, Изидка, само дето нищо от това не е дадено - кое, как точно ...
Пак измислици и премислици  Laughing

А днес голям майтап .
Онова русото недоразумение , вечно незнаещо от кой мъж от родата баш е бременно, шиштее безпризорно от къща в къща  и се чуди на кой мъж да се сервира ... поновогодишно .
Хоуп натирена при Ник ... после на детегледачка на връх новата година, пък тя поиздокарала се (уж) с другото си дете ще празнува милата със семейството на бившия си мъж ...
Лелееееееееее няма такова подобна простотия  Peace
Сиреч,за едното дете ще има подаръци и смях , пък другото ще дреме у дома самичко с гледачката си.
Ах, каква грижовна майка само  Laughing

# 394
Цитат
Когха е била женена или с някой  и му е изневерила ?
На тоя въпрос вече отговарях...На Ерик с Рич,на Рич-с Ник...а да не говорим колко пъти е била третата в дадена връзка...Рич и Карълайн,тя трета...Рич и Тейлър,тя пак там,Дикън и Бриджит,мама пак на линия,Ник и Бриджит,мама не изостава,а,пропуснах Ерик и Стефани,кой там,яяя пак Брук се мъдри...ама тя е като гъби след дъжд,все изниква отнякъде...ама то това според вас не се брои,когато е любовница...там мъжете били виновни,че мислели с неподходящата глава.

# 395
  • София
Гледам за опит у Тейлърка си говорите...та се сетих, че има голям опит да лежи в леглото по бельо с чужд мъж, безумно влюбен в нея...и нито следа от съпруга. Не и е за първи път на докторката...

мис арк  newsm10, не забравяй, ако Ридж не получи писмото, търси го у Стефани!

# 396
  • София
Цитат
Когха е била женена или с някой  и му е изневерила ?
На тоя въпрос вече отговарях...На Ерик с Рич,на Рич-с Ник...а да не говорим колко пъти е била третата в дадена връзка...Рич и Карълайн,тя трета...Рич и Тейлър,тя пак там,Дикън и Бриджит,мама пак на линия,Ник и Бриджит,мама не изостава,а,пропуснах Ерик и Стефани,кой там,яяя пак Брук се мъдри...ама тя е като гъби след дъжд,все изниква отнякъде...ама то това според вас не се брои,когато е любовница...там мъжете били виновни,че мислели с неподходящата глава.

Как? Всичко се брои - Брук и Ридж - Тейлър трета,  Брук и Ридж - Тейлър трета, Торн и Мейси - Тейлър трета, Брук и Ридж - Тейлър трета...разбира се не включвам бъдещите "завоевания" - нали не е разрешено!

Имам въпрос - кога е изневяра, дайте да кажем точните критерии и да броим! Само секс, само целувки, флирт, женен, сгоден, необвързан, разделен с половинката?

# 397
И сега Брук ще повтаря номерата на Стефка - трябва да се знае истината, независимо дали ще пострада някой. Laughing

И ще има още един фен ако стане втора Стефка  Joy

# 398

мис арк  newsm10, не забравяй, ако Ридж не получи писмото, търси го у Стефани!

Какво писмо?  smile3506  Whistling Whistling

# 399
  • София

мис арк  newsm10, не забравяй, ако Ридж не получи писмото, търси го у Стефани!

Какво писмо?  smile3506  Whistling Whistling

Твоето!
...из ненаписаното писмо на Т до Рич, Париж, Франция....

...О, Рич, мили! Аз те чаках, а ти беше така непристигащ! Вечеря приготвих, свещи запалих, жартиерите закопчах...А този навлек Хектор взе, че влезе през незаключената входна врата/която бях оставила за теб, любов моя!/. Аз исках да го изгоня, ама не можах, защото той не разбира от дума...Отидох да си легна, а той нахлу в спалнята и ме нацелува! Аз опитах да се съпротивлявам, но все пак съм само една наранена жена, толкова слаба...А неговите ръце бяха така силни, че се предадох... Брук ли? ..Не вярвай на нито една нейна дума! Тя е виновна! Лоша, лоша Брук! И..такова...Честита Нова Година!"

# 400
Ох, Изидка, само дето нищо от това не е дадено - кое, как точно ...
Пак измислици и премислици  Laughing

А днес голям майтап .
Онова русото недоразумение , вечно незнаещо от кой мъж от родата баш е бременно, шиштее безпризорно от къща в къща  и се чуди на кой мъж да се сервира ... поновогодишно .
Хоуп натирена при Ник ... после на детегледачка на връх новата година, пък тя поиздокарала се (уж) с другото си дете ще празнува милата със семейството на бившия си мъж ...
Лелееееееееее няма такова подобна простотия  Peace
Сиреч,за едното дете ще има подаръци и смях , пък другото ще дреме у дома самичко с гледачката си.
Ах, каква грижовна майка само  Laughing

Ох, Джинджи, много си права и сега гледай как ще се извъртят пак нещата към Тейлър. Ами тя свободна жената бе, Рич я осовободи от присъствието си, тя освободи децата, да легне и да мре ли на връх НГ  Grinning

Peace

# 401
  • София
...Ами тя свободна жената бе, Рич я осовободи от присъствието си, тя освободи децата, да легне и да мре ли на връх НГ  Grinning

Peace

Ами че да - по-добре да се гушка с пожарникарчето! Или ти за някой друг говореше?  Crazy

# 402
...Ами тя свободна жената бе, Рич я осовободи от присъствието си, тя освободи децата, да легне и да мре ли на връх НГ  Grinning

Peace

Ами че да - по-добре да се гушка с пожарникарчето! Или ти за някой друг говореше?  Crazy

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 403

То е ясно, че с него ще се случи същото, каквото и с първото...Тоест направо забравих за него. Затова  въртя така умислено очи... Joy Joy

# 404
На кой още не му стана ясно, че Рич е помолил Брук да заведе Ар Джей не е нейна инициативата ?

Общи условия

Активация на акаунт