плацента инкрета...страх ме е

• 103 720
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 465
Тинк, то място за спор тук няма.
Даже и в търсенето на решения и алтернативи е добре, когато човек се подготви малко, преди да се изкаже.

Извинете ме за отклонението от темата!

# 466
Моля ви, когато е готова дарителската сметка в БГ я публикувайте с големи и ярки букви, защото темата е динамична  и докато съм на работа, нямам възможност да следя всичко. Не бих искала да я пропусна между редовете.

# 467
По тази сметка BG55FINV915010BGN0KR - epay  казва че е невалиден IBAN-a

Пропуснала си две букви - YC накрая.
Номерът е следния BG55 FINV 9150 10BG N 0(нула) KR YC

# 468
Такси за преводи в рамките на Европейския съЮз не се плащат. За откриване на банкова сметка ще й трябва адрес, но пък това може да е удостоверение от живущ в Германия, че тя живее при него... По въпроса за дарителските сметки в чужбина не съм компетентна...

Поли, стискам палци всичко да завърши добре  Praynig Не ги мисли сега парите - правиш най-доброто за бебка и за себе си  Hug

# 469
Поли, моля се за теб и бебчето ви! Praynig Praynig Praynig

# 470
Преди 2 години превеждах дарение zа едно момиченце директно по сметката на болницата в Германия. В полето zа цел на превода се попълваха имената на детето и болницата така раzпределяШе сумите.
Дали не е въzможно неЩо такова да се органиzира zа превеждаЩите от Германия?  Thinking

# 471
Преди 2 години превеждах дарение zа едно момиченце директно по сметката на болницата в Германия. В полето zа цел на превода се попълваха имената на детето и болницата така раzпределяШе сумите.
Дали не е въzможно неЩо такова да се органиzира zа превеждаЩите от Германия?  Thinking

Не мисля че е практично. Натоварваме счетоводството на болницата и едва ли ще ни дадат всеки ден актуална информация, колко пари са постъпили вече.  Crazy
Освен това предвид факта, че превода до и в БГ е безплатен, не виждам смисъл  newsm78

# 472
По принцип си права. Написах го zаради дискусията zа таксите от българска страна.

# 473
По принцип си права. Написах го zаради дискусията zа таксите от българска страна.

За последен път.

ПИБ е сигурно единствената банка в България, при която НЯМА ТАКСИ при теглене от валутни сметки!

# 474
  • Ловеч
Поли,сега прочетох темата,и всичко ми мина катона филм..Искам да те подкрепя виртуално,а след това и финансово..
Възхищавам се на момичетата които така всеотдайно помагат и правят всичко възможно..Ще следяразвитието и се надявам на един щастлив финал,Поли вярвай в него...

# 475
Мамунка, не съм zапоzната с банковата система в България. Но в случая нямам предвид zа теглене от валутна сметка, а zа такса при постъпване на пари от чужбина. Знам, че някои банки си вzемат процент от постъпилата сума по сметката. Но в момента не помня zа коя банка точно става въпрос.

# 476
Здравейте  Hug Сега се връщам, мина половин ден, а нищо още не е свършено...Подадох си документите за европейската здравна карта, бързия срок е 3 седмици, добрата е новина е ,че може и друг да я вземе. Докато съм без карта взех времнно удостоверение, че яе имам такава , което важи 2 месеца. В момента мъжа ми е в Прокредит за да отвори сметка. Искаха епикриза, каквато аз нямам, защото това не е типично заболяпзване  сепикризи...но дано тий ги убеди. Ако не  в ОББ намерихме някаква връзка. В Шарите вече се ядосаха като звъннахме да попитаме за епикризата, която чакаме...та казаха да чакаме Simple Smile
За гласността и медиите - наистина и аз не мисля, че  е удачно, моля Ви.. Praynig
До след малко! Hug

# 477
Браво Поли, това с картата е много добра новина!  Hug

# 478
Браво Поли, това с картата е много добра новина!  Hug

Peace Praynig

# 479
Поли, силно те прегръщам и вярвам, че всичко ще бъде наред  Hug  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт