Германска нова медицина - 4 част

• 79 273
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Самуин,
Виждам,че са ти отговорили.По принцип кризата трябва вече да е отминала.Как е брат ти?

Грейс,
Не зная отговор.Но мисля,че закодираната латералност се запазва вьпреки опитите да я променим.

Лолита,
Това на снимката е истински кьрлеж.Наблюдавайте мястото известно време. Peace

# 61
Lolita  защо не помислиш за някакъв репелент.

Ние живеем насред полето и сме по цял ден навън. Това би озна4авало да я мажа всеки ден, което не ми допада. Надявам се скоро да нямаме други такива слу4ки.

Лолита,
Това на снимката е истински кьрлеж.Наблюдавайте мястото известно време. Peace

Поглеждам го. Ако не знаех къде е бил, ве4е няма как да го намеря мястото.

Да ви споделя. Бях писала в предната тема, 4е малката имаше много брадавици. Сега ве4е има само още една на ръката. Другите станаха като гнойни пъпки и си отидоха.
Така се радвам 4е 4рез вас открих ГНМ. И спокойствието което тя ми носи.

Christian, смяташ ли 4е мога да отида на лекция на Pilhar с малката (19 месеца)? Или е по-добре да из4акам да порасне още малко.

# 62
  • Виена
Christian, смяташ ли 4е мога да отида на лекция на Pilhar с малката (19 месеца)? Или е по-добре да из4акам да порасне още малко.
Само да споделя личен опит... Тъй като не мога да оставям детето си на никого, направих опит да отида на лекция на Пилхар с него. Не се получи, понеже синът ми (тогава на 18-19 месеца)упорито се опитваше да надговори Пилхар  #Crazy Нямаше как да го укротя и чаках пред залата да свършат. А беше един студ...  ooooh!

# 63
Лолита,
Зависи как ще се "дьржи" детето.Мисля,че говориш за семинарите на Пилхар нали?Те са цял ден,по 8 часа и едва ли детето ще издьржи.Отиди на Studienkreis някьде около вас и прецени,винаги можеш да си трьгнеш и не струва пари. Peace
Много се радвам,че проблема е изчезнал. Heart Eyes

# 64
здравейте ,искам да попитам има ли конфликт при алергичен ринит?
може ли да ми обясните как става излекуването на дадена болест,след откриването на конфликта-нещо не мога да схвана... Embarassed

# 65
Крис ,благодаря ти ,че се отзова.
За съжаление няма подобрение .Преди два дни спря обезболяващите и отново имаше болка.Сега пак ги пие,но палеца не е надут.Само болка и зачервяване.Говорихме и го посаветвах ,че е по-добре да на взима обезболяващите ,той също не обича много лекарствата ,но болката явно е доста силна .Брат ми е доста издържлив на болка,но тази не му понася и доста го изнервя,тъй като работи и не прие съвета ми да си вземе отпуск.
Незнам дали е добра идеята да се обърнем и към хомеопат ,поне за обезболяващо.

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 15:24 от samuin

# 66
  • България
Много се извинявам, знам че беше обсъждано, но не мога да го открия. На какъв конфликт се дължи схващането и болките във врата и горната част на гърба. От няколко дни се чувствам така и не мога да открия причината. Благодаря ви  Hug

# 67
Самуин,
Какви обезболяващи пие точно?
Да болката е нетьрпима,знам.
При синдром симптомите са по продьлжителни.Трябва му почивка и трябва да си я наложи.
От хомеопатия не разбирам Peace

нано,
След откриването на конфликта човек трябва да се опита да го реши.Ако успее,настьпва оздравяване.

Рени 27,Схващането може да е от отворен прозорец през ноща. Wink

# 68
Цитат
нано,
След откриването на конфликта човек трябва да се опита да го реши.Ако успее,настьпва оздравяване.
добре-изживяваш стрес-разболяваш се-сещаш се,че може да в резултат на този стрес/примерно е починал някой/ и после...?

# 69
нано,
Това е вече четвьрта тема.Ако искаш разгледай основите на ГНМ и ще ти стане ясно.

# 70
  • България
Рени 27,Схващането може да е от отворен прозорец през ноща. Wink

Естествено, че може да е , само че аз отдавна спя на отворен прозорец , а и на комп-а не съм висяла повече от обикнивено.

# 71
Не е задьлжително да е конфликт.
Костите са конфликт на АЗьт.Но предполагам те болят мускулите,а не костите.

# 72
  • България
  bouquet

# 73
Reny27 ,тъй като намирам много сходни неща между  Германска нова медицина и таблицата със заболяванията която Луиз Хей има в книгата си"Излекувай живота си"Ще цитирам какво пише тя за твоя пробле(между другото имам същия проблем и аз от известно време).
Врат-Представлява гъвкавостта.Умение да се видим какво има зад нас.
      -проблеми:Отказ да се огледат всички страни на въпроса.Непреклонност.Липса на гъвкавост.
      -схванат врат:Непреклонен инат.
Скованост-Непреклонно,сковано мислене.
Гръб-Представлява опората на живота.
Гръб,проблеми:Горна част-Липса на емоционална подкрепа.Усещане че не сте обичан.Възпиране на любовта.

# 74
Крис, обезболяващите се казват "deksofen".Вчера пак му бил подут крака ,днес вече не е , и няма болка ,последно е взел  обезболяващо снощи вечер.
Диагнозата ,която му поставили преди година ,поради болки в сърдечната област , е пролапс на митралната клапа,но му казали ,че е само козметичен дефект.
Кръвната картина върви към нормализиране ,само холестерола още е висок.

Благодяря Крис   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт