Германска нова медицина - 4 част

• 79 575
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Някой попадал ли е на какво се дължат симптоми подобни на синдрома на хроничната умора в сетлината на ГНМ?
Сънливост, постоянна умора, липса на концентрация, раздразнителност.

Това по принцип e характерно за лечебната фаза.

# 571
Някой попадал ли е на какво се дължат симптоми подобни на синдрома на хроничната умора в сетлината на ГНМ?
Сънливост, постоянна умора, липса на концентрация, раздразнителност.

Това по принцип e характерно за лечебната фаза.
При мене бяха симптоми на хидронефроза 4-та последна степен, бъбрек без никаква работеща тъкан , който се възпали изведнъж ужасно (никога преди не бях имала симптоми) и беше отстранен по спешност Peace

Иначе това са симптоми на какво ли не. Sad

# 572
ОФФ

Мег, какви са тези изследвания? Колко време се препоръчва да се изчака след установяване?

Четох преди доста години, преди да забременея с това бебе, когато все още се подготвях за раждането. Не мога да цитирам или да дам линкове поради тази причина, но ако имаш интерес съм сигурна, че ще попаднеш на същите неща с ключове дуби в Гугъл...

# 573
dalil, много ти благодаря! Всичко съвпада!

# 574
Ох ,аз отново да споделя  с вас и да попитам за съвет.
Детенцето ми продължава да се оплаква от стомахчето ,а днес след обед започна неиствоо да плаче за около две минути.Каза ми ,че го боли коремчето.Доста се беше напрегнал.Заведохме го в бърза помощ ,където отхвърлиха вероятноста от инфекция ,урината беше чиста.Но на около всеки кръгал час плаче ,след което бързо се успокоява.Дори преди малко се събуди от сън ,пак плака и се напряга .Сторими се ,че  не може да се изака.Макар ,че днес ака два пъти сутринта.Но при него редовно е да ака и следобед.
Притесняваме това ,че доста често се оплаква от стомахчето си ,а е много активно дете ,почти неболедува , а и няма никакви външни признаци ,че нещо не е наред.
Забравих да пиша ,че и на няколко пъти така се уригва ,сякаш ,че ще повръща ,но не повърна.Възможно и на храна да се дължи ,но това което яде днес ,не е нещо ново.

# 575
Защо не го заведете при специалист?

# 576
  • София
Може ли да ми обясните какво означава Германска нова медицина?
Исках да причета 1-ва тема, но не се отваря, изтрита е.
Благодаря!

# 577
Може ли да ми обясните какво означава Германска нова медицина?
Благодаря!

Eто тук: http://gnm-bg.com/
Накратко и надълго Simple Smile

# 578
Ох ,аз отново да споделя  с вас и да попитам за съвет.
Детенцето ми продължава да се оплаква от стомахчето ,а днес след обед започна неиствоо да плаче за около две минути.Каза ми ,че го боли коремчето.Доста се беше напрегнал.Заведохме го в бърза помощ ,където отхвърлиха вероятноста от инфекция ,урината беше чиста.Но на около всеки кръгал час плаче ,след което бързо се успокоява.Дори преди малко се събуди от сън ,пак плака и се напряга .Сторими се ,че  не може да се изака.Макар ,че днес ака два пъти сутринта.Но при него редовно е да ака и следобед.
Притесняваме това ,че доста често се оплаква от стомахчето си ,а е много активно дете ,почти неболедува , а и няма никакви външни признаци ,че нещо не е наред.
Забравих да пиша ,че и на няколко пъти така се уригва ,сякаш ,че ще повръща ,но не повърна.Възможно и на храна да се дължи ,но това което яде днес ,не е нещо ново.

Да не би да е апандисит? Защо не заведете детето в Пирогов? виждам, че това се е случило снощи. Как е детенце?
Що се касае до такъв тип болка и ГНМ аз не бих могла да дам насоки. Все още уча.

# 579
Темата не е изтрита!
За момента има технически проблем при прехвърлянето на старите теми в архива, но ще бъде оправен.

Най-важното от първите три теми е в линка ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ на първа страница.

# 580
Детенцето вече е по-добре ,има само Т ,около 38.5.Водихме го днес и при педиятъра ,гледахме коремчето на видиозон ,няма
възпален апандисит.Прегледа го обстойно ,нямало място за притеснение.Но и той днес не е плакал от коремчето ,на два пъти се оплака че го боли .Първия път се изака ,втория пръцна.
Мисля ,че всичко се дължи на уплаха.Преди две седмици ,лелята във фитнеса ,го наказала ,тъй като се сбил с друго детенце,да стои сам в стаята за бебета.А тази седмица ,баща му го наказа като му скри любимата играчка,при нас обясненията не винаги помагат,с доста буен нрав е.
Когато го питам ,къде точно го боли ,ми сочи мястото ,където е слънчевия сплит.Прави ми впечетление ,че при детенцето ми ,че причинно-следствената връзка не е точно  според таблицата" конфликт-засегнат орган" . Или може би аз не го тълкувам правилно.
Но веднъж цял месец хърка ,през този месец баща му не беше с нас.Когато баща му се завърна хъркането спря.
Наскоро и аз имах проблем ,които се изрази в депресия,отпадналост и усещане на неприятна тежест в областта на слънчевия сплит.Но успях да си намеря проблема ,който няма как да разреша за момента.За сега е назаден план.Но мисля ,че при този конфликт,трябваше да се отрази на други органи .

Благодаря за загрижеността   bouquet

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 21:53 от samuin

# 581
не е  по ГНМ, но все пак реших да го напиша....
samuin, слънчевият сплит/трета чакра/ е свързан с егото, самооценката и чувството за собствено достойнство. Това е много чувствително място и е чакрата, която се възстановява най-бавно и най-дълго. Детето, макар и буйно, явно е доста чувствително. Потърсете други начини за въздействие, които да заменят наказанията. Знам, че не е лесно, но има решение. На мен много ми помогна тази книга

На о/о 12 год. имах страхотна криза с жестоки болки в слънчевия сплит. Нямам никаква идея какво толкова се е случило, че да ги предизвика. За около седмица 4 пъти викаха Бърза помощ и една нощ стоях в отделението на системи. Никой не можа да разбере какво ми има. Накрая, от немай къде ми сложиха диагноза "гастрит". Болките бяха наистина страшни - почти припадах - и не се повлияваха от нищо.

по ГНМ проблем със стомаха може да е конфликт от вида "не мога да смеля нещо". На мен ми се връзва с вашия случай. Thinking

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 22:28 от agneshka

# 582
agneshka много ти благодаря.  bouquet
Детенцето наистина е много чувствително ,въпреки ,че е труден характер,чувството му за собствено достойноство е доста силно.Веднъж се подразни от едно по-голямо момченце и започна да му крещи "Аз съм човек",така го казваше ,сякаш ,че напълно го осъзнаваше.Напълно го зачитаме и уважаваме като личност , с баща му ,но все пак неможем да му позволим да бърка в контакта с отверката.
Възможно да не е успял да преглътне наказанието си .

# 583
Цитат
При хората също – бременността има абсолютното предимство от третия месец нататък – рак не се развива, докато има бременност!"
Явно има и изключения,гледах предаване в което разказваха за жена с две деца и бременна с трето в 6-ия месец и откриват рак в седмия предизвикват раждане за да могат да я спасят и няколко месеца по-късно жената умира.

# 584
А знаеш ли какъв е бил тумора и къде? На много състояния народа казва рак.

Общи условия

Активация на акаунт