Twilight/Здрач- сагата- тема 19 (за напреднали)

• 34 282
  • 439
  •   1
Отговори
# 90
Записвам се...
Гласувах за Здрач Hug

# 91
  • Разпиляна във въображението
Аз гласувах за "Здрач". Много ми е любима. Там започва всичко Peace

# 92
# 93
Спойлер Зазоряване Аз го оправдавам за това. Помисли си през какво преминава. Винаги е искал за Бела всичко човешко. Цял живот е гледал как Розали се измъчва именно за това . Виждал е Есме след превръщането когато човешките спомени все още са ярки как е непримирима за детето си. Вижда Бела как обича това същество ... и вижда че ако е негово Бела страда й умира бавно. Не иска да я лиши от нищо дори да я подели с някой за който знае че я обича почти колкото него. Незнам аз го разбирам даже ми е жал за агонията която е в душата му тогава.

# 94
Спойлер Зазоряване Аз го оправдавам за това. Помисли си през какво преминава. Винаги е искал за Бела всичко човешко. Цял живот е гледал как Розали се измъчва именно за това . Виждал е Есме след превръщането когато човешките спомени все още са ярки как е непримирима за детето си. Вижда Бела как обича това същество ... и вижда че ако е негово Бела страда й умира бавно. Не иска да я лиши от нищо дори да я подели с някой за който знае че я обича почти колкото него. Незнам аз го разбирам даже ми е жал за агонията която е в душата му тогава.
Спойлер Зазоряване По никакъв начин не го оправдавам, напротив, звучи ми извратено - все пак съществуват инсеминации и ин-витро, а и семейството му може да си го позволи. Плюс това Бела никога не би се съгласила, а така само дава на Джейк повод да се измъчва още повече, представяйки си как би могло да бъде, само за да бъде отново отхвърлен от Бела.

# 95
Бтв официално потвърдено е от Съмит - бутнало го е леко такси, но нищо му няма.

"Robert Pattinson is fine. The reports are exaggerated, and the accident was not caused by fans. Production continues."

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 22:29 от Dеничка

# 96
Спойлер Зазоряване По никакъв начин не го оправдавам, напротив, звучи ми извратено - все пак съществуват инсеминации и ин-витро, а и семейството му може да си го позволи. Плюс това Бела никога не би се съгласила, а така само дава на Джейк повод да се измъчва още повече, представяйки си как би могло да бъде, само за да бъде отново отхвърлен от Бела.

Спойлер Зазоряване О повярвай ми джейк си е мислил че с неговите деца нямаше да се получи така  Naughty
Ох много влезнах във Фен Фикса Simple Smile извинете ме Simple Smile  hahaha Оправдавам го. Дори и сега този изратен и мазохистичен лъв мисли първо за агнето Simple Smile Ако мога така да се изразя.

# 97
Роб го е бутнало такси, бе хора, а вие си обсъждате книгата спокоййййно Mr. Green

# 98
Роб го е бутнало такси, бе хора, а вие си обсъждате книгата спокоййййно Mr. Green

Е нали ужким го е бутнало такси , докато ужким са го гонели фенки , та и  аз ужким се притеснявам за него !  Mr. Green

# 99

Е нали ужким го е бутнало такси , докато ужким са го гонели фени , та и  аз ужким се притеснявам за него !  Mr. Green

Потвърди се вече, че не е ужким Wink
Нелепото е, че гардовете са го бутнали в трафика.
Уволнете ги!

От Робсесд:

Цитат
According to RobPattzNews:
NY UPDATE: Cab incident is confirmed. Story is true. But he's fine, "not hurt at all."

An eye witness account from twitter:

Tweet right after the incident: anniecm : Rob Pattinsons security just walked him into oncoming traffic and got him hit by a cab! Fire them!
Or maybe let him see where he's goinggg

Tweets after we announced the news: anniecm : @ROBsessedBlog There was only one pap and about 6 girls there - his security guard led him into the street too fast and the cab bumped him.

anniecm : @ROBsessedBlog It was the paparazzi snapping pix, Robs face covered by hood/umbrella, tryin to get away -into oncoming traffic

ROBsessedBlog: @anniecm So he wasn't running away from anyone? It was the over eager bodyguard?

anniecm@ROBsessedBlog They were rushing him, but no fans were doing anything. There was one crazy paparazzi and about 6 girls trailing behind him

# 100
Аз съм на 12 и съм луднала по тоя филм , имам книгите , ... Всички в училище ми се подиграват , тортата за рожденния ми ден беше със снимка на робърт  патисън,цялата ми стая е в плакати... Какво да правя - няма втора луднала като мен !Знам всичко за него ! Обичам го !!!

# 101
Оу,Кристен е с поне 8 кила отгоре, как я мисли тя?Нали от август пак трябва да Бела? На диета!!!

Как ги измери Wink?
Крачетата и са все така клечести, и да е напълняла, не намирам да е фрапиращо.
и на мене ми се вижда да е качила малко, ама може да не е от ядене / чист намек за нови жълти клюкини  Mr. Green Laughing /  и не е задължително да качва навсякъде  Mr. Green

Ох момичета много пишете, а аз едвам сварвам да ви изчета с мойто "spider monkey" не ми остава време да се разпиша по темите, но не ви изпускам. Гласувах за Новолуние- разтърси ме тази част от сагата, може би защото има повече драма  newsm78

Много ми е мъчно за Роб и за нападението на  фенките. Стискам му палци да издържи, незнам до кога ще може, но имам чувството че никога не му е било по-трудно  Tired

Лека вампирки  Hug

# 102
Лека нощ момичета , до утре !  Hug
Ето малко снимчици за сладки сънища !  Peace

# 103
Добро утро здрачни Simple Smile Кой днес е с Роб и кафето  Hug  bouquet
Новини от мен Simple Smile Главата с първата им целувка днес влиза в редакция Simple Smile Суровия материал го видяха 4-и човека и лягайки си ми казаха, че ще сънуват Едуард   Joy Joy Joy
Така, че мисля , че се получи много добре. Ако успеем до довечера утре ще имате нова глава от Фен Фикшъна.  Hug

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 08:42 от WomanitKa

# 104
WomanitKa,
страхотна новина!
Фенка съм ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт