АПРИЛската дружина нова радост в редиците си има!

• 14 820
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
Честит имен ден на празнуващите   bouquet
Милени,дано Хриско никога повече да няма проблеми с очите!
Блонди,от днес започнах мацотенето с Xerial-10   само в проблемните зони,а иначе дерматоложката каза А-дермата да я продължавам и след 20-тина дни пак на преглед.Верно си е*ало майката с таз козметика  Whistling мляко 20-30лв.,крем за лице 20-30лв,душ гел 20лв,слънцезащитен 20лв. сега и този сумати и пари  ooooh! ма ко да го прая детитУ?!?Ще продължаваме да мажем докато не фалираме Crazy

# 121
Привет, стягаме се за море към края на седимцата , та по тоя повод да ви питам за гащите Либеро дето за море- взех на Ива М от 10 кг / щото нямаше други/ и като ги гледах днес се чудя имат ли предно и задно  newsm78 извинете за тъпия въпрос Моля ползвалите ги вече да прояснят Hug

# 122
Честит имен ден на Петя(ценителката),на Петти,на Поли на Муси,на Поли на Пролетната фея и ваобще на всички, които носят това име и празнуват днес,да сте живи и здрави.
Сисе аз също му се кефя на д-р Хаус,голем олигофрен е (ше ме извинявате за израза),няма такъв образ,то бива то може,ама това неговото не е човешко,тези който са създали този сериал -шапка им свалям,пък и той играе перфектно.
МИлени,бързо възстановяване на големия мъж,а на теб дано никога не ти се налагада преживяваш такива работи отново.
 Миленка Мимето много е порастнала,много променена и още по-красива ми изглежда,уф радвай се че не ти се рови в пясъка и не щще да влиза в морето,че Калина например като види пясък и подивява,а пък на плажа си представи гледката как я намазвам цялата в слънцезащитен крем и тя мигновено се отъркулва и се зарива цялата в пясък,търка си очите ,лапа си ръцете и това става за секунди,питай ме после как я оправих,мноооого трудно.
 За Маикъл Джексън Flowers Rose той беше и моята първа музикална любов,леле как си мечтаех за него,леле как слушах тия песни ,все едно никога не бях чувала музика,всъщност аз май от него започнах да слушам.и аз като Галка силно се надявах че един ден ще го видя и на живо и въпреки лошите истории, които се писаха по негов адрес,той винаги ще бъде Number One,.е Мадона май ще я пропусна,че и на сватба сме канени тогава,ама ....дано пък друга врата да се отвори по нататък,може да и хареса на жената и да идва по-често тук,като Deep Purple.
 Оф айде лека ви нощ.

# 123
  • Бургас
Милена1976 (прдполагаме, че е 1976 Simple Smile
Точно - набор - 76...  Blush
Хелън, ние диария нямахме, дори мога да кажа, че леко разредихме... Буренче, висока температура също не сме имали, максималното, което измерих беше 37.8. Аз също в началото много се притесних, че може да е шарка, но при нас по-скоро бяха петънца по личицето и малко пъпчици по телцето, които изчезнаха на втория ден, след като й давах капки Фенистил. Както и да е де, радвам се, че мина, а пък и поне на мен двама лекари потвърдиха, че не е шарка, та се успокоих съвсем  Grinning
Хей, сега видях, че съм първа, хайде да сложа веднъж и аз кафенце  Wink

# 124
Привет на всички ние се завърнахме от Банско беше страхотно там  Hug малко по късно ще ви пусна снимки .Хотела беше невероятен имаше и детски кът което на Габи най много и хареса.Бях купила от тези гащи бански на Хъджис да къпя Габи в басейна ,ама тя милата се разболя  Sad имахме 39.5 Т. кашляме и сополки водих я на д-р и сега пием многооо лекарства да се надяваме че скоро ще се оправи защото след няколко дена заминаваме на мореее  Mr. Green
Не съм ви чела назад че сега имам много багаж да оправям ,айде довечера пак ще се включа  Hug
Целувки на всички  от нас с Габи  Hug

# 125
Айде, здравейте и от мен!
Блудната дъщеря се завръща! Искам си при вас, пък! Опитах се да пиша при априлки 2009, ама нещо не става. Не ми отговарят на постингите, изобщо малко съм им чужда там, явно, защото започнах да пиша късно. И не ги познавам добре, а пък вас си ви знам.

Тъй, де, ни мой така да не ми обръщат Фнимание /нъл съм си зодия УВСЪ, искам да съм най-лична и да ми се обръща внимание/ Joy Laughing

Истината е, че не мога да свикна с тях, както си бях свикнала с вас. Вярно, че мина доста време и повечето вече сте ме забравили, а сигурно има и нови, но ще се опитам... Е, вярно, че моето бебе е цяла година по-малко от вашите, ама пък да ви кажа не му личи да е малък, такъв е дангалак, че все мислят, че сме поне на 4 месеца. После ще приложа и снимков матрИЯл. А и гледам, че някои бебешори вече очакват брачтета или сестрички, та с тези мами ще си пишем за бебета. Честито на мама Азваси, да й е жива и здрава рожбата!

Хич да не сте посмяли да ме гоните, щот на повечето от вас съм била вестителка!  Naughty Laughing

# 126
  • София
Ася,  Hug

Как можа да си помислиш, че сме те забравили ?!?!?!?! Сигурна съм, че не само, че те помним, но и повечето от нас тайничко надничат в другата тема, както и на сайта на Васко, за да му се радваме Simple Smile Поне аз го правя  Embarassed
И много, ама наистина много му се радвам ! Прекрасен е ! Както и ти  Laughing

# 127
Добро утро, у дома е паднала бомбата, пране, чинии, деца, папагалчета всичко чака мен...

Имахме приключение, спукахме гума на колата в неделя следобед високо горе в планината, мъжа ми е наемател от много години насам на малка хижа там, 8 квадрата, бе3 електричество и екстри, строена е 1932  Wink и ... останахме да ностуваме с децата  ooooh! А3 и малката спахме в колата, а той и Георг се приютиха в хижата, дъжд се ля почти непрестанно. На другия ден дойде човек от местен серви3 и ни донесе гума, с която стигнахме до долу, после колата беше на серви3 и чак вечерта се добрахме до дома.  Whistling Crazy

# 128
ВаняМ, благодаря!  Hug

Ето малко снимки:
Васко заспа, докато сучеше:

Малчо обожава да го къпем:

Айде и ние в отбора на дебелите и мързеливите:
/Как беше - храня гос черпак? Ми, да, с черпак, щот обичам бели и дебели бебета... Joy/

Васко прилича на татко си:

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 11:18 от asja

# 129
Ася, прекрасен е твоят бебок, човек се умилява и ра3мечтава като го гледа...

# 130
  • Стара Загора
Ама много съм смотана, писах, писах и накрая кво направих и ивсичко изтрих hahaha

Та сега по-накратко Mr. Green

Ася Hug Много се радвам да те видя тук, а още повече ще се радвам ако пишеш при нас Heart Eyes Малкия е страхотен бонбон, да го нацелуваш много, много, много....

Лале, големи премеждия сте имали...добре, че всичко е завършило благополучно Hug
Маги, дано бързо оздравява малката...

Аз пък влизам да ви се нахваля /че, вече не остана друг покрай мен неразбрал Mr. Green/ - преди малко ни дойде новата количка  newsm44. Мнооого съм доволна, страшно ми харесва като я видях и на живо вече. Нямам търпение да става 18ч и да отиваме на разходка с нея...

Айде бягам да работя, целувкииии

# 131
Ехоу, чавето откърти, сега е ред на майка му да рИлаксва.

Ася, ама той верно мнооого голям и пуфкаф, много готин! И сега смей да се разпишеш пак след 100 години, глей кво ще се случи....

Муси, дай малко снимков мат'рял на возилото. За колко време ти пристигна?

Лале, вие като по филмите, такива ситуации само там се разиграват.

Маги, как е Габи?

# 132
Цитат
щот обичам бели и дебели бебета...  
И аз..и аз Mr. Green Макар да е лято моя все още е бял и въпреки,че вече не е чак такова бебе още си е пухкав.Ти значи си шпионирала редовно,щом го знаеш т'ва с черпака,а,а,а (да не бъркаме в стари рани)?!?Ма много го харесвам тоз твоя Васко,връща ме назад във времето...остави ги ти реколта 09-та,ний сме по-хубави Mr. Greenостанахме малко в редиците за съжаление,но пък все наши хора!Пиши редовно!Ама наистина редовно!
veni-b,както ти дойде ги слагай!Аз бая се пулих и така и не разгадах загадката!Вече писах,но тез памперс-бански са егати боклука!Не разбрах каква работа вършат newsm78
Жанче,я гледай каква снимка си сложих в подписа Wink

# 133
  • Добрич
Привет мили другарчета!

Малко се позагубих,малко нямах желание да пиша,ама ви четох Wink

Ася,прекрасни сте!!!

Някой беше питал нещо ,ама като го изровя ще пиша.

# 134
Ася Васко е много сладък и много голям/колко килограма е/!
.Маги. дано Габи се оправи по-бързо,че морето ви зове! Hug
Lale32 голямо приключение! Cry

Общи условия

Активация на акаунт