АПРИЛската дружина нова радост в редиците си има!

• 14 771
  • 297
  •   1
Отговори

134 МАЙЧЕТА    СМЕ СЕ ПОДРЕДИЛИ СЪС 137 БЕБЕТА ИГРИВИ !!!

Имаме си:

68 И  69

МАЛКО СТАТИСТИКА

Най-дълго бебе: Никол на krasitka  и Илия на ofeto- 57см
Най-голямо бебе: Елица на wonderful - 4600гр
Най-нетърпеливо бебе:Дарина на SLADKA MAMA - 83 дни преди термин
"Най-точно" бебе: София на bbub, Мартина на kiky, Милана Велика на airin555, Станислав на Barbie^girl - родени на термин
Най-бебеносен ден: 3 април - на бял свят са дошли 9 бебета
Най - мързеливо" бебе: Цветомир на Tiffany - 13 дни след термин

Първо "озъбено" бебче: Ава на Vercho

Първо проходило бебче: Марти на Hrisi Pisi и Кръсти на Гергина

EFP
6 от нашите априлчета вече чакат братчета или сестричета:EFP

1. Цветомир на мама Tiffany   Two Hearts
2. Полина на мама musito   Two Hearts
3. Мария на мама milena1976   Two Hearts
4. Александър на galivo   Two Hearts
5. Ема-Мария на мама Lassi   Two Hearts
6. Боян на VanyivanTwo Hearts

smile3504Нови попълнения в нашия отбор АПРИЛ 2008:smile3504
1. Сестричка Елена на батко Калоян на мама azvasi, 16 юни 2009, 3350гр и 50 см.    babyuu  

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СИ ИМАМЕ ШЕСТ АНГЕЛЧЕТА! ГОСПОДИ, ПАЗИ ГИ!
 09.11.2007 ангелче на Жабче Flowers RoseFlowers Rose
 27.11.2007 ангелче на msbilt Flowers RoseFlowers Rose
 03.04.2008 ангелче на pinit Flowers RoseFlowers Rose
 22.04.2008 ангелче на asja Flowers RoseFlowers Rose
01.06.2008 ангелче  Киара на hrispi (02.04.2008-31.05.2008)Flowers RoseFlowers Rose
 10.06.2008 ангелче Станислав на Barbie^girl (29.04.2008 - 10.06.2008)Flowers Rose  Flowers Rose

Три от нашите ангелски мами сбъднаха мечтата си [/size]

09.03.2009 - се роди Анна-Мария на pinit newsm32
26.03.2009 - се родиха Яна и Йоана на Жабче
 newsm32 newsm32
14.04.2009 - се роди Васил на asja  newsm32

smile3509
НАШИТЕ АЛБУМИ
ПОТРЕБИТЕЛ:aprilki2008
ПАРОЛА:2008

БЕБЕШКО АЛБУМЧЕ
ПОТРЕБИТЕЛ:aprilcheta2008
ПАРОЛА:2008

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Детски ясли на територията на гр. София и околностите
Частни детски заведения - гр. София
Държавни детски градини - гр. София
Обединени Детски Заведения на територията на гр. София и околностите
Детски млечни кухни на територията на гр. София и околностите
Детски ясли на територията на гр. Варна
Обединени Детски Заведения на територията на гр. Варна и околностите
Държавни детски градини - гр. Варна
Детски кухни гр. Варна
Детски градини и ясли – Пловдив
Детска млечна кухня  гр. Пловдив
Детски ясли-гр. Добрич  
Детски ясли и градини - обл. Габрово
Детски градини - гр. Русе
Детска млечна кухня - гр. Русе
Детски ясли и градини - гр. Велико Търново
Детски кухни - гр. Велико Търново

ЗА ДЕЦАТА:
Храни за ядене с пръсти І
Храни за ядене с пръсти ІІ
Как не трябва да храним детето
Рецепти за домашни пюрета и каши

Кога махнахте биберона?
РАЗДЯЛА С БИБЕРОНА-ЗАЛЪГАЛКА
Голямото пазене
За злоядите деца...
От кога се мият зъбките ?
Навиците
за проговарянето
Детския инат
Възпитание - от кога? как?
Съществуват ли универсални ценности при детското възпитание?
10 урока преподадени от детето
Стереотипи на възпитание
Как да говорим с децата?

Варицела
Херпес зостер
Рубеола
Морбили/Дребна шарка/
Инфекциозни заболявания

ЗА ЗАХРАНВАНЕТО
* Рецепти за домашни пюрета и каши*
*СПРАВОЧНИК: АСОРТИМЕНТ И СЪСТАВ НА КАШИТЕ  *
*СПРАВОЧНИК: АСОРТИМЕНТ И СЪСТАВ НА ПЮРЕТА *

*Homemade Baby Food & Baby Food Recipes

*АТОПИЧЕН ДЕРМАТИТ:

Атопичен дерматит-едно по различно мнение
Дерматит - атопичен, себореен, екзема...
Има те ли схема за захранване на дете с Атопичен дерматит?

Нашите теми:
1;2;3;4;5;6;7;8;9;10;11;12;13;14;15;16;17;18;19;20;21;22;23;24;25;26;27;28;29;30;31;32;33;34;35;36;37;38;39;40;41;42;43;44;45;46;47;48;49;49; 50

Най-доброто от нашата италианска фамилия: ТУК  и  ТУК

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 22:42 от ЛУРДЕС

# 1
 newsm65 Пу първа  :
Лурдес благодаря   bouquet
 Стефкеееееееее и аз много та обичам  bouquet
 Ваня (венииван) аз надничам от време на време из тия новите теми ,щото ми е любопитно кой са новите бременни мами,които не са се разкрили,не ми се бременее на мен все още .
Перла ма голеееми бански имате бе,страхотия,голям сладур е.
 Сисее и вие хубав плаж сте направили,ма защо си му скрила така прелестите на ДаниелчУ.
кво щях да кажа още аз докато напиша забравих-аа сетих се- абе тая мойта дъщеря ми отказва всякакъв вид ядене от няколко дни,в чудо се виждам,давайте съвети ако сте имали такива проблеми,че това ше почне само на фотосинтеза да кара.

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 22:29 от didimora

# 2
Пу втора!

Лудурес   bouquet благодаря за темата!

Моя син е ужасен само бели прави, днес изяде една шепа пръст и сега устата му е изрината! Cry После счупи една купичка и влезе в шикафа с препарати те ми! Cry Ще ме вкара в лудница това дете......! newsm77

# 3
Дидке, като започнаха първите големи жеги, в комбинация с никнененто на няколко кътника (които още не са се показала, с изключение на един), Боби отказваше да яде почти всичко и го карах на мляко - по-добре от нищо  Peace Сега малко по малко започна да му се възвръща апетита. Не съм го насилвала, само гледах да пие достатъчно течности да не се обезводни  Peace

# 4
Момичета, нещо не виждам част от картинките! Проверям ги и със си ОК!! newsm78 Също не виждам и подписите... Нещо май има повреда в моя телевизор. Mr. Green При вас как излизат? newsm78

# 5
  • Варна
Ха здрасти в новата тема  wavey

ЛУРДЕС чудесна тема!   bouquet  При мен не се виждат картинките от mamaibebe.com, може би има повреда в сървъра им.

Дидимора Невена също е в неящен период. То не, че е ядяла кой знае колко. Караме си на кърма, вода, домати и краставици.   newsm53 Може да не ядат от жегата, може да е от зъби, а може и от проклетия, да притесняват горките си майки  Mr. Green

neli84 Голям беладжия е твоя, да ти е жив и здрав  Hug

# 6
  • Popovo
Добър вечер.
Аз не пиша, не пиша пък сега два пъти в един ден.
Ясмина, май си права за проклетията  Mr. Green и Георги не иска тези дни да яде.

# 7
Здравейте в новата тема, Лурдес   bouquet ( аз не че давах зор, просто ей така да попитам)

Аси също е на зеленчукова диета от домати и краставици  Mr. Green особено доматите са бест-селър при него.

Нели, споко бе жена, нормално е да прави бели. Аз шкафа с препаратите съм го вързала, така че няма мърдане.Иначе като го знам ще изпие я омекотителя, я нещо друго...

Лека нощ  Hug

# 8
didimora, благодаря zа комплимента Laughing
давай течности, мляко..от zъбките е.

neli84, и моя прави много бели. Лепнат му ръчичките, откъдето мине. Заключвай, връzвай шкафовете с отровни вещества, че е опасно и му оставяй по някое чекмедже с пласмасови съдове, купи и други с които може да си играе.
Мен най ме е яд, когато бърка в тоалетната чиния или вzема четката zа тоалетна #Crazy

# 9
Диди дано прояде скоро Калинка Simple Smile А вие с колко зъба сте вече ? Нас ни почват кучешките и ще става страшно и аз подготвям за предстояща гладна стачка  ooooh!

Много хубави плажни снимки на бебоците- браво Simple Smile

Една песничка за поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=HZBUb0ElnNY&feature=related

# 10
Аквариелче, ти ли това бе душа? Hug Crazy Викам, я, нова звезда на хоризонта. Mr. Green

Леле, оспамих си темата. Млъквам Blush

# 11
Аз съм бе душо  Hug Hug Hug Нали знаеш че от време на време се меня , че ми писва едно и също име  Crazy  

Много извинявай, че съм такава блейка - благодаря, че се погрижи за новата ни темичка   bouquet  bouquet  bouquet

# 12
ЧЕСТИТО ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА АЗВАСИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ,И МАМА,И БЕБЕ,И БАТЕ,И ТАТЕ! ДА БЪДАТ ЩАСТЛИВО И СПЛОТЕНО СЕМЕЙСТВО!!!

Абе,как ги давате тези домати и краставици-настъргани ли?Защото мен много ме е страх,да не се задави,затова не й давам краставица нито ябълка! newsm78

Щях да отговарям на въпроси преди няколко дни,но Калина нещо настина-има само сополки,но искаше да съм постоянно до нея,ако не -започваше да мрънка и да ме търси.Мисля,че вече се оправя,но пък това това дето щях да пиша се обезсмисли...! BlushКакто и да е. Лека нощ ви пожелавам! Hug

ПС. Neli84, сетих се да те питам,ти като си от Павликени,знаеш ли стихотворението:
"Слушайте деца засмени,чуден град е Павликени....." Laughing Hug

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 03:32 от anabana

# 13
Добро утро!
Лурдес,Лурдееееееес /тука цъкам с уста/,ако не си ти...без тема ша останем!!!Линковете към мама и бебе ще се оправят,споко.
Анабана,специално краставиците му ги давам така...1.режа я на 2 или 4 и му давам да си я държи и гризе /не се дави/ 2.давам му едно резенче в устата,размер като за салата домати и краставици  Grinning /държи си го в устата и не се дави/

Тези ваши разкази,които прочетох за травмите на вашите деца ме накараха да озтръпна Rolling Eyes какви са тези кървища и перфорирани езици?!?Дани май е по цицините Thinking Е,онзи ден бяга в една градинка и е  на крачка да излезе от нея и какво се спъна сам в краката си,пльосна се и заби чело в загражденияето на градинката ,което е бетонно и такова като ръб.Плака много малко,да не кажа хич,но раната си беше сериозна.Искам да ви питам вие имате ли,носите ли си с вас по разходки нещо и КАКВО за почистване на рани /обелени,кървящи колене,порезна рана и т.н./ Демек-Имате ли подвижна мини аптечка и как я прилагате???

# 14
  • София

Мен най ме е яд, когато бърка в тоалетната чиния или вzема четката zа тоалетна #Crazy

....и започне да си я бърше в дрехите, да мие пода с нея или да я размахва като знаме  Sick И на мен това ми е най-омразната му беля.

А за неяденето - от 2 дни нищо твърдо не приема. Не само, че не иска да яде...не иска да вкуси даже първата лъжичка ooooh! Освен шунка, де ...цял калъп да му дам, цял калъп ще изяде  Peace Караме на кърма и на Нестле Джуниър. Това поне не отказва.
Диди, добре, че повдигна въпроса, аз се бях притеснила, ама нямаше да питам  Tired

Мобилна аптечка нямам...освен ако не броите мокрите кърпи за някакво такова средство Simple Smile

Краставица съм давала веднъж-дваж (мъжът ми му е давал, де...аз винаги съм била против). Не се е давил, но мноооого ме е страх и скоро едва ли ще му дам пак. Домати яде - или си отхапва от моя, или и аз като Сиска му давам парче от салата.

Лурдес,   bouquet

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 08:04 от ВаняМ

Общи условия

Активация на акаунт