АПРИЛската дружина нова радост в редиците си има!

• 14 814
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
ВаняМ, много съм сигурна, че си права за доки- заради хипохондрията е, ама аз я разбирам, то и писна на жената да вися пред кабинета с Бобката  newsm78
А пък, а дано , както е послъгала, така да стане  Peace

Ласси, много ранобудна е станала Емма, направо не ти завиждам. Ние минахме през един период, когато Боян се събуждаше в 6.00 всяка сутрин в продължение на 2-3 месеца. Ей, накаря бяхме като зомбита с мъжа ми, редувахме се през ден, който ще става да си играе с него  Simple Smile Дано при вас е единичен случай  Peace

МиленаГ, приятно кръщене ви желая, а пък за косата не го мисли - все ще се намеир от къде да я клъцнат  Peace Много е красив Коско, нищо чудно, че го бъркаха с момиче  Hug

Азваси, радвам се, че писа, дръж ни в течение, че и нас това ни чака  Hug Направо ме върна в спомените....ЕЕх, ама тогава бях в разцвета на силите си и това хранене на 2 часа хич не ме бъркаше, а пък сега , като съм недоспала от има няма 7-8 месеца, само за сън копнея, как ще се оправям незнам  newsm78
Ама, как така раждането не било по-лесно от първото, малеееее ужас. Добре,че си мина ти вече по реда, ние да му мислим  Praynig

# 46
Ох, ох - много се смях с всичките ви постове - едни са такива летни и завеяни...Аз съм със свеки в къщи - синът й е на "летене" Crossing Arms Прелест! Изпрах, изчистих банята и така...Бях 3 дни във Флорентиснко - хубаво е по онзи край, да ви кажа - ама у нас ми е по-хубаво...И като се върнах и като ме видя малкото и като ми се хвърли на врата - каква ти Флоренция, какви ти италианци...но, да си дойда на думата - исках да ви споделя - ама много хубави тез италианци бееее! Туй Лоренцо, Марко, Лука - все хубавци едни Sunglasses Италианките, както винаги, облечени ту мъч екстравагантно за моя вкус (ала Т-шърт с дънки)... Ама италианците - хубавци, отличниции молодци!!! Та така.
А аз днес първа ли се вписвам един вид??? Съвсем през просото я ударихте! И аз чакам с нетърпение снимки на Елена Азвасова:) А Васко Асин? Какво става с него? Целувки на всички бременни мами! Ай че свеки се събуди изоттатък и взе да ходи нещо  - да видя какво е положението.

...П.С. Иначе манипулациите на свеки минаха - за жалост, н се оказаха само диагностични - има си проблеми жнаа - направиха каквото можаха...Да е жива и здрава!

Ласси - къде са тез цели 7 престола?

# 47
  • Добрич
Привет дружина!

Както се знае моето дете не яде,вече и сиропа не помага ooooh!

Днес бях при Васето та се надържах и нагледах на малко бебе,чудна,прекрасна е тя! И мноооого малка.Те са добре и свикват една с друга.Ще чакаме Васи да я покаже на снимка.

Лека вечвер!

# 48
  • Стара Загора
Здравейте мами!

Много ме зарадва поста на Азваси, дано всичко върви по вода и нямам и аз търпение да видя снимки на малката Елена  bouquet

Едно въпросче към всички мами, минали през етапа детегледачка, било с това или с друго дете, че нещо много ме е напушило тези дни.
Като дойде лелята първите две седмици всичко изглеждаше много добре, но последните няколко дни като взе това дете да реве... Сутрин като наближи да излизам и като ми се вкопчи за врата и, а съм понечила да я оставя и започва един рев. В петък беше ужас просто, а и същата работа беше като се прибрах следобеда Sad По принцип обаче, това се случва все по време, когато вече й се спи, а днес въпреки, че лелята я нямаше пак ми рева по същия начин като й се приспа предиобед. Другото което си мисля, е че може би вече се усеща, че излизам и я оставям, а все пак досега само аз съм я гледала...откакто взе да идва жената е станала много по-любвеобилна спрямо мен, иска вечер аз да я приспивам, гушка ме, целува ме, постоянно ме търси... не знам вече какво да мисля Thinking
И на всичкото отгоре пък днес продавачката в магазина ми каза, че ходили при тях и лелята много грубо дърпала и говорела на Поли и съвсем ми подпали фитилите, макар, че на нея не мога да й вярвам на 100%
Направо не знам какво да правя и как да постъпя... много ще съм благодарна за съвет Hug

Днес било денят на бащата, сега чух по новините, честито на всички татковци!

# 49
Мусито, аз нямам никакъв опит с бавачки. Rolling Eyes Значи Лидия като тръгна на ясла също така ревеше в началото, обаче свикна. Но пък Поли след 2 седмици чак почва да реве... Туй е малко странно? newsm78
Дано да се държи добре с детенце, защото това е много неприятно! #Crazy Да я дърпа чак, я пусни 2-3 агенти да ги следят!  Twisted Evil

# 50
Здравейте,
musito, аz също не съм имала гледачка и нямам опит, но Петерчо, когато му се спи не приzнава никого освен мен и така ми виси на врата, макар преz останалото време да ходи само след баща си. Спи ли му се, гладен ли е, само мен търси.
Може и да тъжи zа теб. Те са още малки и раzдялата им се отраzява.
Не и вярвай на продавачката. Поговори с детегледачката. Питай я как си прекарват деня двете, тъжна ли е малката, весела ли е? Поиzчакай малко с предприемането на нещо.

Нана, zащо Борко не яде и какъв сироп не му помага?

Днес подстригах малкия Петьо. Рева много и после не искаше даже и да ме погледне. Баща му го държа. Той беше добрия, аz естествено лошата. Стана истински мъж. А и беz това много се поти. Не че тук в немско имаме лято де Wink, ама все пак. Днес е около 15 градуса Rolling Eyes

# 51
  • Варна
Здравейте, дами!

ЧЕСТИТА РОЖБА НА МАМА АЗВАСИ, МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Отдавна не съм писала, защото няма нищо ново при нас, с което да се похвалим, а и музата ми някъде се губи напоследък. Но ви чета най-редовно.  Гледам коментирахте хапването на децата - Малвина може да се каже че яде, не се оплаквам, но пък от известно време насам отказва всякакви плодове и зеленчуци - не иска банан, ябълка, череша, морков, краставица - както си е гризкала досега, но ако й дам слънчо, солета, сухал или нещо подобно, не отказва. Хич не ми харесва това пренебрежение на витаминете, та да видим до къде ще я докараме. Днес дори й настъргах ябълка в млякото с грис и едвам изяде половината  #Cussing out
За падането - наколенки нямаме, но да чукна на дърво добре си върви и не сме имали сериозни падания и рани досега.
Днес и ний направихме първата баня на Малвина, не се изплаши от водата, но не умира и от желание да влиза, все по край водата върви. Заигра се малко в пясъка, но повечето време беше в движение между хората на плажа  Laughing Ето малко снимков материал и от нас: http://picasaweb.google.bg/malvina160408/HRvryJ?authkey=Gv1sRgCL … 49868781664300594
За Хамомила 30СН доки каза да я давам по три пъти на ден по три гранулки, когато положението е сериозно и е много крива и раздразнителна. В други случаи й давам само вечер, ако не се трае.  Peace

Това е засега от нас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 52
  • Варна
Здравейте!  Simple Smile
Скоро не се бях включвала, но редовно ви попрочитам.
При нас новото е, че след като Рали най-накрая проходи, вчера и направихме питка и пристъпулник (така ли се пише?!). Доста гледа предметите преди да си вземе нещо (мисли преди да действа, умницата на мама) и после взе за малко гребена и го пусна, а после смело взе калкулатора. Красива банкерка може и дано да стане. Питката я правихме двете със свекърва ми. Стана питка и чудо, но понеже за първи път печем на нашата печка малко поизгоря отдолу. Бих ви показала и снимки, ама като не знам как.  Embarassed
В началото на седмицата заведох Рали на фризьор. Постригигахме я късо и сега прилича на момченце, но пък много се потеше, стоеше безформена прическата и и най-вече защото много си дърпаше ластичетата и ги лапаше.
Искам и аз да честитя рожбата на мама Азваси! Да ти е жива, здрава и много да ви радва!

# 53
Musi,настръхнах,докато ти четях поста! Като знам какви неща съм гледала тук с детегледачки...по телевизията ги даваха!Родителите се бяха усъмнили нещо и сложили камери в къщата,та после излъчваха кадрите...детегледачката биеше и хвърляше бебето в кофата за боклук!!! ooooh!А мъжът ми наскоро бил  свидетел в къщата на едни познати-българи как детегледачката (също българка),си приготвяла обяда за нея си,а до нея бил бебефона със спрян звук,но с камера на която се виждало уж спящото на горния етаж бебе(9 мес.),как се деряло от рев!!!Родителите естествено ги нямало в къщи,но после решиха да продължат да й се доверяват на тази жена!Както и да е.
Не искам да те шашкам много, но смятам,че трябва да се довериш на Поли и да провериш тази жена!Както е писала Лурдес,пусни някой агент,ако няма друг начин.А пък, ако е плакала само защото й се спи,още по-добре!Дано да е заради това!А,че ти й липсваш,това е сигурно,може и за това да плаче,но все пак...нали става дума за децата ни,които заслужават само най-доброто! успех ти желая и дано тревогите ти (ни),се окажат напразни! PraynigДръж ни в течение!

Аз днес също подстригах малко Калина.Само,че преди това и обясних какво представлява процедурата и на какво се дължи(на жегата),и й казах,че после ще бъде много хубава,и тя се съгласи,и даже почти ми съдейства. Laughing Сега е на къса черта и вратлето й диша!Много е хубава. Laughing

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 03:58 от anabana

# 54
Musito,аз бих направила така...понеже познавам всички майки в нашия парк,бих питала няколко независими една от друга как се държи детегледачката с детето ми,как му говори и т.н. Ти не ги ли виждаш двете заедно,как се държи Поли в нейно присъствие или тя веднага идва при теб и зарязва жената?Аз съм доста мнително....за момент и аз обмислях варианта детегледачка да гледа Дани,но така и не се престраших.Не мога да го оставя на чужд човек и това си е!

Народе от ВАРНА...искате ли да се видим тази седмица в морската?Защото аз искам.Има едно подходящо място там,където можем да ги пуснем да си играят децата,а ние да опънем кълки на сянка Grinning За любопитните къде е това....като дойдат ще разберат!Давам едно предложение,ако се удобри добре,ако не....пак добре  Peace
26 юни (петък) от 16 часа в Морската,горе на  пантеона

1.Сиса
2.
3.
4.

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 08:27 от *Сиска*

# 55
  • Варна

26 юни от 16 часа в Морската,горе на  пантеона
[/color][/i]

1.Сиса
2.Ясмина
3.
4.

само нека да е към 17 часа  Praynig

# 56
Цитат
само нека да е към 17 часа  
Ми нищо бе Янче,аз ще ида към 16 часа,друг пък ще успее да дойде към 16:30 ти в 17часа...имаме си телефоните ще се открием,пък тя морската колко е WinkСамо навити да има,ще се намерим  Peace

1.Сиска
2.Ясмина
3.aleks_love
4.
5.
6.

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 08:42 от *Сиска*

# 57
Ето я и моята беба на няма и 2 часа

За детегледачката- стискам ви палци да намерите сносен човек. И аз съм чувала много страшни неща, но когато човек няма друг вариянт... Макар че какво би си струвало оставянето на детето ти в ръцете на някой изверг?!?

# 58
ЗДравейте момичета,

не съм писала от сто години, но  ви  чета честичко.
Честито на мама АЗваси да й е жива и  здрава малката принцеса и  много  да  я радва.
Честито и  на всички  бременни мами пожелавам ви лека бременност.

Искам да  попитам мамите които  са спряли  да кърмят - имате ли още мялко   в смисъл като стиснете капе ли  още мляко, протича ли  ви  по една две капки от време на време.
защото  аз спрях преди  7 месеца но като стисна още капе и  от време на време протича едната гърда. Нормално ли  е?как  е при вас?

Има ли  дечица с пъпна херния? че на нас ни  щръква пъпа , ходихме на лекар но казаха че е много малък дефекта иняма смисъл от интервенция и  след 1  година пак да отидем и  тогава ще кажата какво  ще правим - дали операция или  просто  ще го  чакаме да се прибере.  А мен много  ме дразни като и  видя как стърчи пъпчето, а пък то и  напоследък май  изпъкна още. Дано  да се прибере сам да не се налага операция.

Alokazia Малвинка е страхотна.  А пък банския ви е супер и  аз ще и потърся нещо подбно  за плажа че август месец ще ходим на море.

Айде лек ден от нас и приятни  разходки

# 59
  Ето ви малко снимки за който има желание да гледа:

Самуил май ще е единственото морско чедо, дето не се кефи на морето....ами няма да се метне на гората я  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт