АПРИЛската дружина нова радост в редиците си има!

• 14 790
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Приветт  Simple Smile
asja да махнеш тая първата снимка че изглеждам като идиот на нея  Mr. Green ,да се надяваме че другия път ще имаме повече време да си полафим .
musito душо защо неказа че ще идваш ,няма нищо то Стаза Загора е близо някоя събота може и да отскочим до там да се видим  Hug
MMariana   Hug Hug Hug

Аз тая вечер се стягам за морето и оправям багажа ужас най мразя да опаковам и разопаковам багаж само като си помисля колко нещо е и ми става зле  ooooh! Оф толкова много ви завиждам на Варненки че живеете там и аз искам ,много искам ...Днес се замислих ние май от Бургас в наща Априлска дружина няма никой нали ?Все си мисля че ще забравя нещо за морето уж всичко съм взема ама,то не са басейни,то не са топки ,играчки леле незнам ВИЕ другите дето сте с повече от едно дете как пътувате на някъде ,колата побирали ви целия багаж,аз съм се замислила за по голяма кола   Thinking Отивам да слагам сега и манджата на Габи да се готви че утре няма кога айдеее оставям ви утре преди да потегля пак ще ви хвърля едно око  лека на всичкиии
 smile3524

# 211
Маги, честит рожден ден и от мен! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!!! newsm59  bigdance2 Tada

# 212
Здравейте ви ,
 ей Пловдив все пак успяхте да се съберете макар и в малък състав,Ася само теб не видях на снимките,а другата Ася не можа ли да дойде-Ася 20---еееееее? Ама той Васко така в количката изглежда голям колкото двамата големи малчугана Hug
 Магиии има няколко момичета от Бургас,яяя да видим сега кой не чете,-МИленка1976,Голди (къде се изгуби бе жена) и ако не се лъжа и Вен Джи,ама тя пък съвсем избяга.ПОзнавам ги лично и са страхотни момичета,така че и там няма пропуск Wink Хайде приятно изкарване на морето,абе вие нямаше ли да ходите края на август или пак съм в ронг даирекшън.Няма значение да си изкарате добре.
 Лекааа

# 213
Аз пак тук още не съм се намоткала да лягам  smile3506
didimora оо май съм заблеяна  Whistling малко имали сме значи от Бургас.Да ние щяхме края на август да ходим ,но на мъж ми малко му се промениха плановете в работата и се наложи да си издърпаме почивката юли месец  Peace Еййй нямам търпение да се топна в моренцето   grinning039

Благодаря отново на всички за пожеланията  newsm51

# 214
момичета-хиляди извинения,но на път за Лаута спряхме на нашия парк за малко и Олито така падна,че ходихме до лекарката.много си удари главата отзад,правихме снимка......сега е добре.др.път съм с вас-обещавам.

# 215
Оле-е-е, Ася, горката кукла! Дано е добре! Другият път ще се видим, то и без това този път беше много за малко.

# 216
Милата Оливия, ние си помислихме,ч е сте се отказали заради времето Simple Smile

Ася, искам и аз такъв телефон, той прави по-хубави снимки от моя фотоапарат  Mr. Green

Диди, и ти си задобряла с английския , като гледам, с Емма да не сте се наговорили нЯщУ?

Айде, отивам и аз багаж да стягам.....

# 217
Ася, искам и аз такъв телефон, той прави по-хубави снимки от моя фотоапарат  Mr. Green

Да ти кажа, телефонът ми е Samsung U600 и изобщо не е скъп, но пък е много красив и наистина прави хибуви снимки на всякаква светлина! Ако си спомняте, ми беше подарък от мъжа ми за Св. Валентин през 2008 г.
Давай снимки и от твоя апарат! Grinning

# 218
Здравейте момичета !!

Да дам отчет от вчерашната консултация - за 3 месеца +1300гр (общо 11640гр ) и +3см ( общо 81см )

Хайде и аз отивам да оправям багажа. Добре , че имаме ван , че толкова багаж съм приготвила.

Ще ми бъде мъчно за вас , ей  Hug Hug Hug Дано успеем да се видим на морето с някои от вас.

# 219
  • София
MilenaG, приятен път и още по-приятно прекарване  Hug

Да си починете и заредите с положителни емоции  Hug

# 220
MilenaG, приятен път и още по-приятно прекарване  Hug

Да си починете и заредите с положителни емоции  Hug

Благодаря ти  Hug

# 221
ето ни и нас.Оливка е добре,таман хапна кайсии с кис.мляко и дивее в кошарата Joyама ще се видим пак то нашето няма да избяга.сега ще я обличам и пак навън ама накъде незнам Thinking-че тоя асфалт много ме е страх.с още две падабия днес коленете са ни и сини Blush-ще взема да купя едни наколенки да не я боли поне много Laughingприятно прекарване на всички,които заминават на морето.

# 222
Сис - тоооолков хубави кличета на Дани... Hug Peace И аз най-искрено и неискрено ви завиждам, че сте там, на морето...не знам, дали осъзнавате какво е за нас, извънморската провинция МОРЕТО - то е лятото, спомените, детството със замъците и водните колела, пионерските ( Wink) лагери, студентските компании...и още, и още, и още...веднъж с един младеж се задявахме нещо на морето...няма да забравя последния ден - галеше пръстите ми под пясъка Heart Eyes  ...
Пловдив - страхотни снимки - Ася, Васко наистина е един малък гушанчо - нацелувай го от всички!!!

АЛО, СОФИЯ - УТРЕ ЕДНО ЗОО ДА НАПРАВИМ, А??? Аз поне ще съм там - ако поне някой реши да си наруши съботния релакс и да  се замъкне със своето зверче при другите - уелкъм, дет се вика...мисля да се замъкна след 17, но ако има и др желаещи с други часови пояси на разположение - он-лайн съм!!!

МиленаQ - и Елица е наддала цяло кило и 100 за 3 месеца и се чудех дали не й е малко множко на сантиметрите - ама то мноо на душманите, както е казал мъдрият БГ народ!
.Маги. - честит празник със закъснение - пожелавам ти да си здрава и много бързо да (раз)опаковаш багажи!!! Hug

Целувки!!!

# 223
Здравейте мацки и дечурлига !
Ние се затрихме яко от нета,но не се спираме на едно място.Бяхме на балкан,а сега с малката фея сме на гости на сестра ми в Перник .
Васи,много ти е хубава Елена ,да ти е жива и здрава !
Ася, много се радвам,че си отново при нас, нали беше и моя вестителка,та си ми слабост  Hug Да нацелуваш красавеца Васко от нас ! Heart Eyes
Милени,мила, радвам се,че всичко при вас вече е наред, да нацелуваш малкия юнак !  Hug Heart Eyes
Аз спирам за сега ,че имам да влизам още в час с новините,които съм пропуснала Simple Smile

# 224
  Хм, искам от отдавна да се изходя по темата за морето и хората живеещи "на" него! Аз като един виден представител на неживелите (едно време)и на сега-живеещите на море мога с ръка на сърцето да споделя, че нещата изобще не са такива каквито изглеждат  Mr. Green!!! За последните 3 години дали съм отишла 3 пъти на плаж и аз не знам. Някак си се обезсмисля всичко като ти е до задника. Да, разбира се че е много хубаво, но няма нищо, повтарям н-и-щ-о общо с тръпката от едно време, когато живеех едва ли не само заради това пусто лято и ходенето на море-първо с родителите ми, после на лагери(е, не пионерски, ама пак се броят  Wink), а след това и само женска компания на квартири или хотели. Това му е хубавото-очакването, нетърпението, събирането на багаж, първия полъх на морето като стигнеш там където си тръгнал, първото топване на краката.....и въобще цялото усещане, че си на почивка. Ето това прави ходенето на море хубаво. а когато е ежедневие......въобще не е кой знае какво. И съм сигурна, че и ако вие живеехте тук донякъде щяхте да споделяте моите "убеждения"  Peace.

П:С: Това разбира се не важи за всички морско-живеещи.

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 09:53 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт