АПРИЛската дружина нова радост в редиците си има!

• 14 796
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАГИ!
[/color]  newsm51

asja и аз да ти кажа откровенно, моя Наско беше същия като твоя Васко, но ето вече е голям и пак е на същото дередже!Отиваме в парка и само едно дете реве,сърди се, хвърля и това е моя непослушник!Но да ми е жив и здрав такъв ще си го гледам палав. Simple Smile

galivo аз сандвичите му ги чупя на парченца и му ги давам или в ръката или в устата, като изяде 5-6 парченца му давам водичка и пак парченца сандвич. Имаме 8-ма зъба!

Мирка дано всичко да е наред с Габито! Praynig

Бисе ние ядем както сухари така и хляб! Сухарите ги троша в попарата, в яденето и супата, а хляба е обикновен бял и го ядем на принцеси. Simple Smile

# 196
ето ни.днес Оливия направи сефтето на асфалта-и сега сме с ужулени колене(не много ама плака милата).сега спинка и като стане ще излизаме.ама ако е сериозно за 17ч в грацката-ще дойдем-ама в кой край,че е голяма.и дано не вали много-последно кой ще идва-Асето,tanzen ....ми не помня кой писа още.а за Лаута и мен ми е удобно,че ми е на 15 мин. от нас.Вени-ние живеем до Каменица.е и грацката ми е близо.айде ще проверя после да видя какво става.

# 197
За срещата в Пловдив: Като гледам времето според мен ще вали по късно затова не ми се рискува да ходя чак до Градската градина вчера такъв дъжд валя ,та аз ще съм на кафето до Лаута такаче ако някой дойде да се обажда .Ние сме с червена количка на Пег Перего с още една позната с по малко бебе в синя количка  Peace

# 198
Хайде,ч естито на Оливия ожулването.

Ами аз ще дойда, пък да видим.
Предлагам около голямата площадка с катерушките да се срещнем, пък после ще се поразходим, то се знае  Mr. Green

п.п Кое е това кафе до Лаута? От страната на Екскалибур ли?

# 199
  • Временно
Муси и аз да се разпиша по твойто питане - за закуска яде - попара, овесени ядки ама с пасиран плод (този вашия вариант със сиренето ми звучи интересен ама мойто ще ме отсвири 100%), кисело мляко с бисквити, кус кус ама рядко и туй то...  Thinking

Абе хора я кажете с тия сандвичи, принцеси и тн, как ги давате? на парчета ли ги режете? колко големи? на табличката пред тях да си взимат ли ги оставяте или им ги подавате в устата? не им ли е сухо? не се ли давят? а тези мами дето децата им хапват такива вкусотии, колко зъба имат, че и това сигурно има значение? Мойто засега е само със 6 броя и все с това се оправдавам, че отказва да дъвчи по-едри парчета.

........ Аз се чувствам вече толкова затъпяла, ненужна, асоциална и т.н. две думи на място не мога да кажа....  ooooh!

Галка,супер добре те разбирам!И аз се чувствам по същия начин,а като се има предвид,че нямах постоянна работа когато забременях положението ми е още по-смотано. Confused
По въпроса ти за сандвичите - Сиана общо взето само това яде.И въпреки,че има 4 зъбчета отдолу,един преден отгоре и ...два кътника от двете страни горе по един..  току що пробили....не и представлява проблем да дъвче.Аз лично и късам хапки с ръце и ядем само обикаляйки из къщи.В този ред на мисли - има ли и други като нея,които вече не искат да се хранят в столчетата си,а само и единствено обикаляйки? Много ми е смотано,че така се налага да я храня,но ако искам да хапва нещо то това е единственият вариант.А като се замисля преди колко бях крайна и колко надъхано обяснявах как аз никога няма да си гоня детето,за да го храня. ooooh! Но както са казали хората"Голям залък лапни,голяма дума не казвай."

Ася,много се радвам че отново си сред нас!!!Васко е голям бонбон!!! Heart Eyes

# 200
Цитат
Ами аз ще дойда, пък да видим.
Предлагам около голямата площадка с катерушките да се срещнем, пък после ще се поразходим, то се знае  

п.п Кое е това кафе до Лаута? От страната на Екскалибур ли?
tanzen Неразбрах ти в Градската ли ще си?Да това е кафето точно до Ескалибур от дясно много е хубаво за малки деца такаче ако можеш ела там   Hug

# 201
Маги, ако само аз съм за Градската, ще дойда при вас. Другите мами съгласни ли сте??? Ася, cow, Вени?

ева-мери, какво да ти кажа, Аси също не иска да седи, но просто не го гоня. При нас е малко "кой е по-голям инат" - докато не седне, дори да е на земята, не му давам манджата ( не важи за междинни хранения и плодове). И той си знае - като огладнее, сяда, къде ще ходи - разшава ли се - яденето приключва. Имахме много труден период, бабите го бяха свикнали на циркове, докато се храни.... Но, слава Богу, преборихме се. Сега остава да се научи да не плюе храната, след като я сдъвче...  Mr. Green

# 202
ок.Лаута и на мен ми е добре,че е трева да падат на меко Wink-като стане Олито ще хапнем и тръгваме,пък ще се открием там.

# 203
  • София
Ало, Пловдив! Я си направете една отделна тема за appointments, че тука се изписаха толкова писания за една среща, колкото за трансгалактическата  hahaha

Милени, гледам че си на лайн-а Wink Ти нали беше споменала, че лятото ще го карате в Бургас? Така ли е? Дай подробности, плс...ако имате някой бизнес там (туристически имам предвид) кажи, че и без това още се чудя накъде да захващаме по морето след 10-ина дни?

# 204
И на мен ми е удобно на Лаута! В колко ще сте там? Аз мога към 5.30 ч.

И-и-и, хубуу, де! Няма да ви спамим тук, ще пишем на лични. С адашката се разбрахме, тя тръгва нататък, и аз ще тръгна по-рано, ще гледам в 5 да съм там.

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 16:32 от asja

# 205
  • In someone's dreams
Ваня, щяхме да ходим в Бургас, но се отложи за август месец заради Хриси. Нямаме туристически бизнес, зяпам и аз в нета за хотели, че ние сме с много претенции - да е на специално място /заради работата на нашия татко/, да е апартамент, да е хубав, пък и по-евтин .....  Laughing

# 206
  • Стара Загора
Привет

И мен ме устройваше на Лаута, ама да бях влезнала да прочета по-рано...ама като няма кой да ни плати нета, така ще е...  hahaha
Ние бяхме в Пловдив днес, но по-работа и за бързо, но като цяло там в района Simple Smile

Мерси много за отговорите, общо взето почти всички ядем едно и също. Аз само мляко не съм пробвала с бисквити, но предвид, че кисело мляко отказва под каквато и да е форма, е много съмнително дали ще се хареса.
Галка, филиите й ги чупя на парченца и й давам в устата, яде ги без проблем с 6 зъба.

Биси, в манджите й слагам сухар, хляб не съм й слагала още,че се притеснявам да не стане на тесто в коремчето, само принцесите правим с хляб от нашия. Но иначе сухара аз й го правя от обикновен хляб, препичам го във фурната нарязан на малки кубчета на 160гр до златисто и го счуквам после като галета.

# 207
Такаммм!
Отивам аз в 17.30 ч. в детския центъ на Лаута, обикалям, обикалям, ама не виждам нито мама с количка Пег Перего, нито адашката, нито Жана! Звъннах на Жана, а тя обеща, че идва, само да й дойде транспортът. Изчаках я, а после намерихме и Маги. Видяхме се за кратко, че моят малчо трябваше да яде, но пък беше много приятно. Габи и Аси са страхотни сладурчета. Докато Аси няма страх от нищо и търчи насам-натам, а майка му подир него, то Габи е една кротка душичка, гуши се в мама и гледа с онези големи очички.
Ето малко снимков матерЯл от моя телефон, че забравих фотоапарата:
http://i169.photobucket.com/albums/u224/asja78/Vasko/SP_A0209.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u224/asja78/Vasko/SP_A0210.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u224/asja78/Vasko/SP_A0211.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u224/asja78/Vasko/SP_A0212.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u224/asja78/Vasko/SP_A0213.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u224/asja78/Vasko/SP_A0214.jpg

# 208
Ейй, момичета, ама как ми оправихте настроението и Сиска и Маги и Ася. Айде и аз цоп и в тези редици да се впиша. Тука е мнооого интересно Grinning Днеска ми беше супер крив и ужасен ден направо не ми се говори. ..
Маги честит рожден ден, миличка, пожелавам ти ЦЯЯЯЛОТО щастие на земята.
Да нагушкаш малката сладка Габка и да я нацелуваш от нас с Веско, отдавна не сме се виждали Simple Smile С Ася и бебе Васко се видяхме скоро, ама какъв е сладурин пухкав..няма какво да ви разказвам виждате го на снимките. Днес нещо не ми е ден за писане, друг път повече, лека и усмихната вечер на всички!

# 209
С Ася и бебе Васко се видяхме скоро, ама какъв е сладурин пухкав..няма какво да ви разказвам виждате го на снимките. Днес нещо не ми е ден за писане, друг път повече, лека и усмихната вечер на всички!
Твоят щото пък не е! Айде да не показвам снимки на сладкото бебе Веско! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт