АПРИЛската дружина нова радост в редиците си има!

• 14 800
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Цитат
Освен това май ще ходим на логопед, /тази седмица педи ще каже/ тъй като Габи не иска да дъвче , а тук http://www.pumpelina.eu/new_html/12-18.html пише че трябва, супер ми е притеснено казвам ви. Едиственно ме успокоява факта че дълго кърмените бебета се учели по- бавно да дъвчат и тн/ което не знам колко е вярно/
кАКЪВ логопед тя не е ли още малка за да може всичко да дъвче ,айде сега и на мен ми вкара някакви филми и започвам да следя мойто дети как дъвче ooooh!

Цитат
Сега, някакъв разнобой има тука. Избрах градската, защото е в центъра и на всички е еднакво отдалечено, а 17ч, защото по туй време чаветата са се наспали. Другия вариант е към 11ч, но ще е за малко, защото в 13 вече им се спи (а и някои кухня имат да взимат.) Така че, все пак смятам следобяда в градската за най-подходящ.Кажете кой е за това време?
ок мен така ме устройва за следобед  Peace

# 181
  • София
Маги, Честит рожден ден !!!! Всичко най-най-хубаво ти пожелавам!!!

newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook  bigdance2 dazzler1 dance  ura  Party Time  costumed034 Tada

# 182
Привет банда! Hug И аз се рея из форума, щото тамън се зачета и дечко ревне от другата стая... Rolling Eyes Изкарахме и още доизкарваме розеола! Почна като вирусно, Т, зачервено гърло и вчера наизбиха едни пъпчици... Аз честно казано си помислих да не е варицела, ама и тоя път не я прихвана, хем имаше преди време в яслата болно от варицела детенце.

Да кажа на Ася, добре дошла отново! Много красив тоя Васчо! Пу-пу! Hug  bouquet

Милени, браво на детенце, че се е държало геройски и операцията е минала добре! Hug

Лале32, големи перипетии, хубаво е, че всичко е завършило добре! Simple Smile

Мусито, нашата закуска сутрин от много време е мляко с бисквити, които пие в колата на път за яслата. Събота и неделя яде попара, но напоследък яденето вкъщи е малък ад - точно сяда на столчето и изведнъж почва да мрънка, почва да се дърпа назад, иска да хвърля лъжички, панички.... Или иска да си играе като рови в паничката. Отделно няма никакъв апетит и основно на мляко караме. #Crazy Също и кроасан яде понякога, запечена филийка с кашкавал (гуда) яде на вечеря, когато отказва пюретата. ooooh!

Алокация ,от доста време й давам от нашия хляб. Само за попарата ползвам сухари. Peace

Неси, леле каква почивка сте имали! Византийци Crossing Arms

Мире, ще ти е мъчно в началото, ама после се свиква. И на мен като оставихме Лидия на ясла си викам - аз нещо не съм добре, толкова малка, ама като се налага... Hug

# 183
Цитат
Премести я за сутринта / стига да не вали/ ние ще сме там!!!! 13,30 добре ли ще ви е??? / аз сигурно и по рано ще дебаркирам  / на голямата площадка / щото нали сме с кака и бати/
ася20 аз съм изпуснала твоето преместване в П-в , в кой квартал сте ?
veni-b под сутринта мислех че имаш предвид 10-11.часа,на мен 13.30 ми е късно защото Габи яде и спи по това време
Съжалявам че ви подведох.... имах в предвид 10,30  Embarassed Rolling Eyes много съм бързала с писането явно и не прочетох.... уффф Ася, няма как да се домъкна в 13,30 , дори и да не е жега на големите им е време да починат малко, иначе Ива спи в количка без проблеми.... а за утре следобет, аз специално имам други планове от преди...... сори..... ако не вали може да ни намерите сутринта на голямата прощадка / към 10 Wink/  
/ забележете само в кой час пиша.... така е Ива ме събуди преди 1 ч. , сега спи блаженно , ама майка и - нъц /

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 03:31 от veni-b

# 184
Вени, и из будувам посред нощ, че бясчето реши да яде тази нощ в 4.30, вместо в 5.30 ч. Нищо, де,  него приспах, ама мен няма кой. Таткото не се сеща  Wink,хърка и той.

Ваня, аз съм по-склонна да повярвам на Диди, щото и моят е в отбора на трудните за гледане. Ти просто имаш късмета Коско да ти е кротък. Васко все едно е правен в града на беса,а не на любовта. Вчера се видяхме с една приятелка, на която синът е с месец по-голям. Детенцето е кротичко и добричко, гука си, пее си, радва се на играчките. Ето снимки:
Васко се хили на Веско:

Васко рита Веско:

На снимката е зълва ми, не аз!

# 185
Алоха, мучос се радвам да "видя" Ася в нашите редици-дет се вика умиране има-оттърване няма!!!! Асе, не го мисли детето, то ще е добре и ще си расте. Ти само го наглеждай да не стане неконтролируем  Wink.
 Мирка, що тъй бе душа? На работа А? Щом се налага-нИдей са корка. Евритинг уил би олрайт!!!! (ама как му разбирам на тоз английски, усещате ли???)
 Айде бе Пловдив-срещнете се най-накрая, няма само варненските майки да сме несериозни  Rolling Eyes.
 Несинеси, доста гаднен завършек за една почивка (дано поне тя е била хубава). Аз пък съм бясна на нашите полицаи (БГ)-няма път когато да не сме тръгнали да пътуваме и да не са спрели моя мъж и всеки път, ама ВСЕКИ!!!! му се рааминава и остава за следващия. 'Начи тъй да ме дразнят тия хора, следващия път като го спрат аз ще изляза да настоявам да му треснат актче с подобаваща глоба!!! И без туй се извинява с мен или детето м**а му стара, последния път като пътувахме за СЗ и го питаха къде отиваме и той обяснява, полицая го пита кой е от там, той казва-жената и полицая се хили на мъдрата си приказка..."аааа от където е жената-там е и родата" и се хилят и двамата темерути....само дето не отидоха да пият ракия някъде  #2gunfire.
 Сумуилий е лекинко неразположен. Излезе му гърления секрет-има бактерия, доки не поясни каква (по телефона), но каза да му давам стафилококцинум, което ме навежда на мисълта за стафилококи, та сега требе да ги трепем тия гадове, само дето нещо го простудихме на последното пътешествие и сега е със запушен нос (ама якатаааа) и кашля и е много крив.

ЧРД на Маги!!!!!    bouquet   bouquet   bouquet

Та тъй де, стига толко' от мен.

# 186
Добро утро!
Блонди,гледаш ли какво става Crazy Полудяха тез женоря!Дали Ася има принос не знам,ама темата ще се пръсне Grinning Аз няма да те лъжа Асе и ще ти кажа,че по-лесно няма да ти става,но по интересно със сигурност.С всеки изминал ден/месец Дани ми става все по забаван,игрив,любвеобилен.Трудното е сега в началото,лично за мен след 6-тия месец ми беше една идея по-леко,защото той вече можеше да стои седнал,заиграваше се сам с играчките,започна да се изправя сам и така...и ние първите 4-5 месеца само се носехме на ръце,в къщи навън само на ръце!Просто потрай още малко!Само ако знаеш какви интересни моменти те очакват Hug С времето ще се влюбиш в това момченце,повече от колкото в баща му Wink ааа,виж сега ...на Дани баща му е един-Владо се казва.Блонди,ако искаш мъжко,русо,светлооко....да ти кажа къде живея Wink
Ася /пак/ не знах,че се познаваш с Мариана.Ми прати й много поздрави като се видите Wink А и още нещо...с времето ще свикнеш с това,че имаш по-буйно и своенравно дете,не го сравнявай с другите Naughty Радвай му се,че е такъв живичък!

Ние вчера пак бяхме на плаж,на това мойто много му харесва във водата бе,добре,че беше топла.Не излезе от там.На някоклко пъти се далдиса,пийна обилно морска вода,но нали е пич...гък не каза!Даже се хилеше.А в нас в банята ако случайно му "минеш" с душа през лицето  ooooh! рев,писъци!Голяма игра,голям кеф на морето Grinning

Маги,,честит рожден ден   bouquet
ПЛОВДИВ айде вижте се бе,не разбрахте ли,че МагитУ се натиска по едно сокче да ви почерпи Wink

П.П. На ви един клип от вчера да я видите маймуната как се размаза от кеф във водата Crazy
http://sisee2008.multiply.com/video/item/88/88

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 08:29 от *Сиска*

# 187
Добро утро
 Честит рожден ден на Маги-бъди жива и здрава и много щастлива  bouquet
Сисоо къв е тоя плаж бе братче,тука ше ни удави,за незнам кой ден подред,слънце не съм виждала от има няма две три седмици,на всичкото отгоре и днес се е паднала една мъгла,все едно сме ноември.
 Аре бе пловдивчанки,не стига че сте 5 човека ,не може и да се организирате,до довечера да сте изкарали снимки.
 Елицо много си задобряла,ти след некой друг урок на англииски ше почнеш да ни приказваш. За полицаите с колко му се разминава на дъ мен.Оф аз изпитвам ужас братче от тия наште полицаи,ебаси тръгнат ли да се заяждат направо книжката ще ти вземат,и требе да жулиш,ма то веднъж дваж добре ама системно да ги черпиш еееее - аз да не съм Рокфелер. Айде бързо ти оправяне на СУмо бакртериус.
 Алоказия ния ядем хляб от многооо отдавна,не помня вее,ама нямаше годинка Peace
 Айде чао,явно днес ще съм с постоянно присъствие ,при това време.

# 188
Благодаря ви  Hug Hug Hug
да ви почерпя послучай Рожденния ми ден  Hug
,
п.п  asja и аз незнаех ,че се виждате с Марианка  ,защото несвиркате и ние с нея се познава ме и отвреме на време се срещаме  Peace

# 189
  • Временно

Честит рожден ден,Маги!!!Желая ти здраве,щастие и дълголетие!!!Нека се сбъднат мечтите ти!!!

# 190
честит рожден ден Маги. Да си  жива и  здрава  и много  щастлива.   bouquet

Ако срещата остава за градксата следобед бройте и мен ако не вали де

аз имам на Ася тел ако  не ви  намеря ще звънна 

# 191
Asja казах ти аз, че ще разбуниш дълго дремалите духове  Wink Браво, браво, само така!!!  smile3501

Несинеси за тия дървеници  Sick, пък за братята гърци, то бива, то може, ма те за световна криза не са ли чували мамка им!  #2gunfire
Не стига, че им крепим от няколко години туризма, ми ше ни и гонят кат таквоз... Е, са верно е, че със сигурност има и джигити, които се правят на пилоти по техните пътища, ама се съмнявам, че тия хорица с дечурлига са се правили на Фитипалди, че да ги санкционират  Crossing Arms

Asja за Васко, и аз кат другите откровени, ше споделя, че и мойто се пръкна с характер и до ден днешен си е такова... Демек все такъв палав ще е, но разбира се с израстването, както е писала и Сиса, ще стане донякъде по-самостоятелен. Така, че просто си е до дете, натура, темперамент и пр. Ако позволиш един съвет от мен - оставяй го до колкото ти е възможно да го гледат и други хора - татко му, баби, дядовци, лели... Така хем ще релаксираш и ти, хем като се прибереш ще му се радваш два пъти повече, хем пък той няма да е залепен кат гербова марка за теб, ще свикне да бъде сред други хора и ще го приеме да за нормално...  Peace Ти винаги ще си номер 1 в неговите очи, така, че не се притеснявай, че любовта му към теб в резултат на гледането от други ще намалее или нещо такова... че на мен и такива мисли ми минаваха през главата  Mr. Green

Муси и аз да се разпиша по твойто питане - за закуска яде - попара, овесени ядки ама с пасиран плод (този вашия вариант със сиренето ми звучи интересен ама мойто ще ме отсвири 100%), кисело мляко с бисквити, кус кус ама рядко и туй то...  Thinking

Абе хора я кажете с тия сандвичи, принцеси и тн, как ги давате? на парчета ли ги режете? колко големи? на табличката пред тях да си взимат ли ги оставяте или им ги подавате в устата? не им ли е сухо? не се ли давят? а тези мами дето децата им хапват такива вкусотии, колко зъба имат, че и това сигурно има значение? Мойто засега е само със 6 броя и все с това се оправдавам, че отказва да дъвчи по-едри парчета.

Тук ми идва мисълта на думите на Кашая, Мирке що решихте душо, че детето е за логопед? Я кажи, че ни утрепа тука с тия мисли? И ко стана тъй скорострелно, че реши на бач да се връщаш? Да не са те изкушили с някакво ново предложение за работа а?

На мен да ви кажа така ми се работииииии.... Sad Хич не ме свърта вече у нас.... Вчера бях в нашия офис и се заредих за няколко часа с яко енергия, ми то кипи живот, дейност, хората си лафят, хилят се, социализират се.... ooooh! Аз се чувствам вече толкова затъпяла, ненужна, асоциална и т.н. две думи на място не мога да кажа....  ooooh!

P.S. Маги за малко да те забравя ....  Embarassed
Честит Рожден Ден!  newsm59 Много здраве, щастие, любов и семейна хармония ти пожелавам!  Hug

# 192
Алоха, мучос се радвам да "видя" Ася в нашите редици-дет се вика умиране има-оттърване няма!!!! Асе, не го мисли детето, то ще е добре и ще си расте. Ти само го наглеждай да не стане неконтролируем  Wink.

Тъй, тъй, лесно не мож` се оттървете от моята персона. Достатъчно си починахте една година! Mr. Green

Блонди,гледаш ли какво става Crazy Полудяха тез женоря!Дали Ася има принос не знам,ама темата ще се пръсне Grinning

Е, мнол ясно!  smile3503

Аз няма да те лъжа Асе и ще ти кажа,че по-лесно няма да ти става,но по интересно със сигурност.С всеки изминал ден/месец Дани ми става все по забаван,игрив,любвеобилен.Трудното е сега в началото,лично за мен след 6-тия месец ми беше една идея по-леко,защото той вече можеше да стои седнал,заиграваше се сам с играчките,започна да се изправя сам и така...и ние първите 4-5 месеца само се носехме на ръце,в къщи навън само на ръце!Просто потрай още малко!Само ако знаеш какви интересни моменти те очакват Hug С времето ще се влюбиш в това момченце,повече от колкото в баща му Wink

Знам и когато не съм изнервена, много му се радвам, дори и на капризите, ама снощи нещо ми избиха нервите и реших да ви се оплача.
След като хапна в 4.30 ч. Васко заспа и спа до 8.10 ч. Като се събудихме и видяхме, колко е часът, направо  Shocked Наспахме се нощес

# 193
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАГИ! Желаем ти много благословени дни, изпълнени с любов.  Hug Hug Hug

Да разбирам ли че остава следобяд в градската? Ася, можеш ли да звъннеш на Юлето?

Галка, що така бе, затъпяла си била... То както ти се очертава скоро май няма да се върнеш на работа, но радвай се на този момент, като пораснат дечурлигата, все ще работиш. Или за теб важи поговорката "Залудо работи, залудо не стой!"? Щото за мен е в пълна сила и добре че има къде да си изразходвам излишната енергия.

Сандвичите - Аси има 12 и 1/2 зъба и си ги гризе сам, аз му държа филията, а той отхапва точно като куче - със замах. Би искал сам да си държи, но ще направи всичко.... ooooh! Аз не му треперя много -много, като видя че трудно преглъща, му давам малко вода, но като цяло се е научил да дъвче всичко.

# 194
Добър ден Simple Smile Маги Честит Рожден Ден, да си жива и здрава и всичко най-хубаво !!! newsm59  bigdance2 Tada

Ние не сме решили че ще я водим на лого, просто в този сайт, пишеше да се обърнем към логопед, ако детето на тази възраст отказва да върши дадените неща. Тази седмица сме на консл и педи ще каже какво да правим, но според мен не е толкова страшно положението. Лошото при нас е че Габи отказва да дъвче, направо преглъща, като и поставя резенчета с храна за гризкане- почва да я хвърля и се нерви, по никакъв начин не мога да и дам в устата парченце храна /ако не е от лъжица/. Ако с лъжица и дам по едра храна, примерно кус кус , почва повръщане, ако има непасирани частици- повръща, ако е по- гъста храната- повръща. Разбирате ли, просто е много гадно Sad Не иска да си взима нищо сама Sad Преди гризкаше бисквити и ябълки и манго, сега отказва всичко, бсиквитите ги хвърля и не иска да ги гризе....ето защо си мисля, че може би имаме проблем, защото освен гладко пасирана храна Габи отказва да яде всичко друго, което за възраста и не е нормално според мен. Имаме една приятелка на 11 месеца в парка, която има 2 зъба отдолу и пред мен изяжда по 2-3 фурнети, кифли с шоколад и филий с кашкавал, като майка и и къса едни големи хапки и и ги слага в устата и тя ги дъвче с венците  Shocked  А ако посмее майка и да яде пред нея без да и даде почва да се кара и тн, при нас такива неща никога не е имало Sad ЗНам че е до дете, но пък да отказва дори кус кус, ми се вижда странно вече Sad Както и да е, педи ще каже какво да правим. Сори за дългия пост Simple Smile

А за работата- да предложиха ми хубаво място, даже и по-хубаво предложение имаше, но не е за майка с дете. Но с тези "огромни" майчински и с тая криза, реших че ще се върна малко на работа, поне да си позволим на море да отидем таз година Simple Smile
ЛУРДЕС ти си ми за пример, само за тебе си мисля сега, като знам колко рано даде Лидийка на ясла Sad А сега се сетих че скоро не си слагала снимки на малката, дай да я видим че ни домъчня Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт