АПРИЛската дружина нова радост в редиците си има!

• 14 805
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
  • Popovo

Кокетка, не разбрах, Гого новата маса ли счупи?

Счупи старата и затова поръчахме нова, която той днес събори, без поражения за него слава Богу.

# 166
Ох, да ви почвам ли по ред на номерата, че класната нещо се спотайва, да не работи за две черти???

Такааа, Маги, айде тогава да се видим утре, искаш ли?

Така, обявявам Утре, четвъртък, 2 юли, лето Господне 2009-о среща следобяд в Градската градина - към 17ч. добре ли е? Плиииййййззз, елате, щот' ще ви намеря къде живеете и  #2gunfire За по час няма да спасите света от самоунищожение, така че елате , после ще се разпръснем по морета, балкани, хижи и паланки и отиде та се не видя... Имате ли ми телефона - който закъснее да врътне по една шайба.
И да заимствам европейския модел по обявяване на присъствие от Сиска и софиянките:
1. Жана
2........
3........

.
Премести я за сутринта / стига да не вали/ ние ще сме там!!!! 10,30 добре ли ще ви е??? / аз сигурно и по рано ще дебаркирам  Crazy/ на голямата площадка / щото нали сме с кака и бати/
ася20 аз съм изпуснала твоето преместване в П-в , в кой квартал сте ?

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 03:21 от veni-b

# 167
Цитат
Премести я за сутринта / стига да не вали/ ние ще сме там!!!! 13,30 добре ли ще ви е??? / аз сигурно и по рано ще дебаркирам  / на голямата площадка / щото нали сме с кака и бати/
ася20 аз съм изпуснала твоето преместване в П-в , в кой квартал сте ?
veni-b под сутринта мислех че имаш предвид 10-11.часа,на мен 13.30 ми е късно защото Габи яде и спи по това време

# 168
п.п cow виждам те че четеш темата айде и ти се включвай за утрешната среща не се крии  Simple Smile
Ц-ц-ц явно съм разконспирирана  Simple Smile Като гледам, обаче, има разнобой в нашите редици както обикновено. Мен пък ме устройва градинката на Енергото независимо по кое време. Това е шегичка. Ще се опитам да дойда на градската, ама кажете кога по-точно, че от 13,30 до 17 има доста време. Peace  Ще се радвам да се запозная с всички. За Лаута - прекалено далече ми е, никога не съм ходила там.

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 21:44 от cow

# 169
И да заимствам европейския модел по обявяване на присъствие от Сиска и софиянките:
1. Жана
2........
3........

Значи станахме:
1. Жана
2. Veni-b
3. Ася20
4. Ася
5. cow
6. .Маги.

Пропускам ли някой?

Ще звънна и на Юлия /jul/.

Става и в Градската, но трябва да е към 13.30 ч.

# 170
Цитат
оф на мен 13.30 въобще не ми е удобно нека и другите кажат ама ние спим точно тогава  и гледам да сме в нас иначе на вън в количката много се буди.Аз съм за среща преди 13.00 или след 16.00ч. независимо къде дали в Градската или до Лаута

# 171
Цитат
оф на мен 13.30 въобще не ми е удобно нека и другите кажат ама ние спим точно тогава  и гледам да сме в нас иначе на вън в количката много се буди.Аз съм за среща преди 13.00 или след 16.00ч. независимо къде дали в Градската или до Лаута

На мен ми е удобно и прези 13.00ч., но не по-рано от 11 ч.

Уф, тва мойто дяти беше си наумило да ме побърка тази вечер. Дра се от 6 до 8 ч. Дойде и майка ми /живее над нас/ уж да го вземе да го успокои, та аз малко да релаксирам, ама не стана. На два пъти го приспа, но той се събуждаше след 10 мин. Направо бях пред нервна криза. Майка ми го изкъпа в 8 ч., нахраних го и го сложих да спи. И се успокои, слава Богу.

Сиска, аз се върнах малко назад, да видя Дани как е бил на възрастта на Васко, и стигнах до следното заключение - тез наЩе дЯца един баща ще да ги е правил! Laughing Зат`ва ся признавай - или си се възползвала от моя мъж и си злоупотребила нещо с него /знаех си аз, че не трябва да пускам негови снимки тук, прелюбодейка такава  Mr. Green/, или някакси съм спала с мъжа ти, без да разбера. BTW аз много харесвам силно руси и синеоки мъже. Обаче Васко се развива точно като Дани. Същото мрънкало, лаком до повръщане, пухкавичък, абе всичко. И затова, моля те, кажи ми, че ще се кротне с времето. Плииз!  PraynigЩото вече изперквам, макар че мъжът ми е от началото на април съкратен и си е вкъщи, та помага оттук-оттам. Като остана сама с Васко, направо си отивам в лудницата, няма нужда да ме карат насила. Диваненцето спи сутрин до 5.30 ч., хапва и поспива до към 7. И от този момент до 10 ч. вечерта спи не повече от 2 пъти по 30 мин, както и на разходките евентуално. Буден ли е, постоянно хленчи да го вдигам и да го разхождам из стаите. А съм седнала, а е врякнал! А пък с неговата снажна снага от над 7 кг направо ми скапва ръцете. Играчките грам не ги признаваме, само една пееща въртележка, която е интересна за около 15 минути, след което ни изнервя и зареваваме. А, също и едно плюшено цвете, наречено от мен Цеца, но и на него му се хилим 5-10 минути, после му се караме и ревем. Кажете, какво да направя, та поне малко да се заиграва сам и да не се носим по 15 часа на ден?!

# 172
Ехооо здравейте и от нас! Simple Smile

Ася миличка много се радвам че си пак сред нас, страшно ми е готино да те чета. Васко е много хубав, заплюваме си го за зет, ако може де  Laughing Laughing Laughing  Ася ще се кротне ще видиш, само нерви да имаш и търпение,  ето Габи беше много кротка, много спеше, ела сега да видиш ква е калпазанка -луда ме прави Simple Smile

За закуска давам - овесени ядки с плод, грис с мляко и плод, кус-кус, прясно мляко с бисквити и плод, кис.мляко с плодове Simple Smile

Бис само сухари давам, има едни с лук вътре които са божественни Simple Smile

Неси ужасна история- уф тез гадни гърци, знам що за стока са  Tired

Аз се поизгубих, НО настанаха обрати и затова Simple Smile Първо в петък почвам работа, второ баба свеки ще гледа Габа за 2 месеца, после или аз ще си я гледам пак или на ясла. Криво ми е , тъпо ми е, искам да съм с Габи, мъчно ми е, и дори нямам време да приема раздялата ни. /а вие знаете че с нея не сме се разделяли за повече от 2 часа, никога Sad/ Уф ще видим , трябва да мине и това, няма начин да сме все като сиамски, ама ми е криво до небесата, затова и не ми се пишеше  Cry

Освен това май ще ходим на логопед, /тази седмица педи ще каже/ тъй като Габи не иска да дъвче , а тук http://www.pumpelina.eu/new_html/12-18.html пише че трябва, супер ми е притеснено казвам ви. Едиственно ме успокоява факта че дълго кърмените бебета се учели по- бавно да дъвчат и тн/ което не знам колко е вярно/

ПП-сега се присетих– Еленче, Кашая е вид индиански език, има и такъв парфюм на Кензо, на мен ми харесва как звучи и затова Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 23:20 от Kashaya

# 173
Aquariel, хубуу, че видях снимката на Габка-гъбка, та веднага се сетих, че си ти. Чак след това видях, че си си написала стария ник под новия... ooooh! И за теб много се бях затъжила, айде здрасти!
Понеже Габи е много готина, няма да придиряме за ЕГН-то и ще се вземем! Или, както се казва в един от любимите ми филми "Опасен чар" - сго-ди-хме се! Ама няма да нареждаме гостите роднина-милиционер, роднина-милиционер, а роднина-съфорумка, роднина-съфорумка.
Абе, всяко дете си се развива различно, Габи ще се научи да дъвче, няма накъде. Ще се раздъвче, че чак ушите й ще плющят! Ама да не дъвче много, че да е стройна снаха!  Party Това последното е майтап, аз най-малко имам право да говоря за килограми със сегашното ми килограмоположение! Blush
Тва с работата сигурно е кофти. И аз смятам да тръгвам на работа, когато Васко навърши 1 година. Майка ми ще го гледа до 2 години, а после на ясла. Сигурно ще ми е много криво, ама няма как, майчинството след първата година е крайно недостатъчно, а и в моята професия не мога да си позволя да отсъствам за повече от година, че ще изостана от новостите в работата.

asja, caradchova, helenblondy, milena1976 и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
 Crossing Arms

Helenblondy, айде, де! Нали уж си ми приятелче, не ме оставяй сама да си пиша. Като лудите...

# 174
Ох Ася липсваше ми много твоя оптимизъм, благодаря ти за подкрепата и успокоителните думи и хумора, имах нужда. Искренно ме разсмя с подредбата - роднина-съфорумка  hahaha Joy Joy Joy Ако се е метнала на бащичко и да и плющят ушите ще е стройна, ама ако е на майка си, а е хапнала малко шоколад, а е качила на д-то веднага ... Tired Tired Tired   Хубаво е че се върна  Hug  Много бързо растът тез деца  да знаеш, ще видиш как ще се врътне една година Sad  ooooh! Wink

ПП-Абе какви килограми, хич да не ти пука, важното е сега Васко да си цока кърмичка и да има силна и здрава мама, пък кг се свалят бързо да знаеш- не ги мисли Simple Smile

# 175
На мен пък утре ми е удобно на "Копчето"  Joy (май само това знам от Пловдив...) Joy Я теглете жребий за час и толкова - а-маха!!! Ооо, Несинеси - супер тъпа история тази с глобите - представям си как "тъпкано" ни го връщат гърчолята - нали си забелязала,  че и по нашите пътища доста честитчко спират  "чужди" коли, в т.ч. и гръцки - но поне тук "пощенският офис" си е винаги до теб hahaha - на една ръка разстояние дето се вика Simple Smile и без значение неделя ли е или какво - всичко се изчиства до 10-на минути...Ние пък с автобус имахме друго премеждие - на връщане на границата ни показаха 6-7 снимки за превишена скорост от престоя ни...поне имахме снимки-не сме като вас! Шофьорът на бус-а сигурно е бил брат на този твой шофьор с жигулата-почти припадна в ръцете ми...ужасТ беше! Най-накрая събирахме целия автобус пари, защото човечецът просто нямаше толкова и трябваше да си откараме на границата ooooh! А иначе приятели-гърци а ми казвали дори и да не намеквам за подкуп, защото можело и в ареста да се събудя (ако заспя изобщо - ако и там има дървеници...?!)!
Асе - виж каква еуфория предизвика появата ти! Ще се сетиш ти!!! Аааа, виж само каква свежа кръв вля тук! Дано не ти мине бъро меракът за писане де  Hug Иначе май с много точни хора не се познаваш Hug Пиши, ние като едни "препатили" ще помагаме с каквото можем!!! Много, много ти се зарадвах, наистина - сигурна съм , че всички много ти се зарадваха и че на всички ни стана много, много мило че отново си си тук, на мястото си!!! Ти с черна коса ли си още? не бе, не за друго, ама се чудя, ако се боядисам тъмно (и стана хелънбрюнет) дали ще прихвана едно момченце? А,а??? Стига Иван да го излъжа де (за втори път Joy) - ти кво викаш - твойто дЯте на Сиса мъжа ли го е правил или обратното? Уточнете се де! Да разбера аз кой е майстор по момчетата и натам да с ориентирам!!!
ВаняМ - ами мисля, че направо си трябва да му поискаш на твоя мъж ПОНЕ 350 Евро! В смисъл - ти толкова чесъо си му го повтаряла това да кара бавно - той само веднъж ако беше превишил щяха да ви ударят с 350!!! Така че, можеш и няколко по 350 да му поискаш, ама като за начало пробвай с 350...не ставай алчна де!!!
Диди - за детегледачката - аз, момичета, съм много, много доволна и спокойна с детегледачката си! СТрахотна жена сие ставай алчна де!!!
Диди - за детегледачката - аз, момичета, съм много, много доволна и спокойна с детегледачката си! СТрахотна жена си намерих. На 62 е, много спретната и чиста жена. Сериозна, делова, не е някакв демонстративна лигла, е фамилиарничи...аз нали ви писах...или не... newsm78 Купих си нова прахосмукачка (преди около 3 месеца) и почнах на всички да се хваля, че е страхотна и  като изчистя държи около 1 седмица чисто, а после разбрах каква е работата - тя детегледачката всеки ден минавала с моп-а bowuu и се сетих за ВаняМ - не е от моп-а, а от тоз, който чисти WinkИначе Елица реве, като разбере, е излизам - затова гледам някой да я занимае и таа. През деня често ме търси - викала м,е, обикаляла стаите - ама какво да направя...тъжно ми е естествено...пърите сни ми беше неописумо гадно - постоянно се т

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 23:58 от helenblondy

# 176
Мирка, ще се оправи детето бе... Милата ти, ...на работа, ама знам, ще се справиш.

Сега, някакъв разнобой има тука. Избрах градската, защото е в центъра и на всички е еднакво отдалечено, а 17ч, защото по туй време чаветата са се наспали. Другия вариант е към 11ч, но ще е за малко, защото в 13 вече им се спи (а и някои кухня имат да взимат.) Така че, все пак смятам следобяда в градската за най-подходящ.Кажете кой е за това време?

# 177
ох, нещо напоследък не мога да редактирам - има ли вече ограничения за дължина на постове - излиза ми в полето само това, което се събира в полето - по-дългото от това, което е по-долу в полето само ми премигва и не мога да редактирам - в резултат на това си изтрих половината пост...сори...копирах, пействах и така...Айде лека нощ - бях питала Кашая в предния пост дали целувки на кашайски е Кашайки??? Хайде по една кашайка на всеки!!!

# 178
Айде добър ви вечер,
 Хелън бреее викам аз ли нищо не разбрах първия път или ти нещо се обърка,ма после се поправи,ми така е като пишеш веднъж у седмицата нема да ти стига местото,стига си се опрадавала. Wink Hug благодарско за споделеното  Hug
 Мирка,що така от петък на работа бе душа,кво стана,нали до 2 годинки щеше да си стоиш у дома,оф има ли некой където не са му се объркали плановете питам аз.А за дъвченето да вземеш да ми се разкараш от главата,на логопед ше води детето,ми и мойто манджа не дъвче,ма виж солети,салами и секви глупости бута бута некой да не и го вземе,и филия хляб яде така ,отхапва си и дъвче,ама ядене,божеее ела да видиш сливиците ше и излезнат от напъване да го изплюе,Овен бе Овен (що нема емотикона овца бееееее)
 Малиии Неси,какви са тия преживявания -то гръцки катаджии,то дървеници,аз мисля че понеже българите масово се юрнаха от миналото лято да ходят по гръцко и тия ше си помислят че ние тук сме се опаричили hahaha,и разбираш ли що па да не ги одрусаме,ние нали така гледаме на румънците,малиии задминаха ни и те по стандарт ,или другия вариант да знаят как караме и затова ooooh!
 Ася  и Сиса да си признават без бои ,кой оака работата ,некой се е отчел два пъти да казва кой .А Асе аз да ти кажа че нема да ти става по-леко,не че нешо ама поне откровенна да съм,и аз силно се надяввах ,и всички вкупом се надявахаме ,ама уви,ше видиш кво е чудо после,като почне да стиска тия уста като все едно отрова искаш да му набуташ ,а то просто варена тиква,като иска да пипне всичко и като почне да ти се тръшка около годинка и ше се чудиш,абе не е ли много малък да ми се тръшка бе,като иска да ходи ,па не може,и  уф стига няма да продължавам.
 Айде лека ви нощ

# 179
  • София
Хелън, не 350, а 3500 евро би ми дал моя мъж...само и само да млъкна веднъж! Но няма как да му се отвори парашута, де...Сама си знам, че прекалявам, ама ... немам спирачки  Embarassed И с яденето съм така  Tired
Диди:
1. НЕма да плашиш Ася! Повредата може да е в твоя телевизор Wink Аз оплаквания от Косьо нямам (пу-пу). Всичко е в границите на нормалното  Peace Плюс това и Васко е правен в града на любовта (Ахтопол, бе...вие да не си помислихте за Флоренция  hahaha) като него, така че може и в това отношение да си приличат  Peace
2. За яслата - Косьо е записан от септември и до преди няколко седмици бях на 100% убедена, че ще го пускам, ама вече едни червейчета ме гризат  Tired Струва ми се много малък...и ме е страх  Tired За протокола ще кажа, че и двете каки на по 1год и 2 месеца вече са били "ученички" и тогава ми се струваше повече от нормално, а сега...обратното ooooh! И после 'що свекървите били лоши ?! Ами защото техните момчета все малки си остават за тях ...Момичета, аз за това не съм се сватосвала досега с вас - няма да си разваляме отношенията, я  hahaha
За гледачка...не знам  newsm78 Някак не ми идва отвътре чужд човек да ми се разполага в къщи...ама това с бърсането на пода ми звучи като контра аргумент Wink
Не, сериозно....добре, че не ми се налага да мисля целодневен вариант за гледане на Косьо. Честно, не знам какво щях да правя  Whistling Макар, че като работя от къщи, в много случаи нямам време за него...

Уф, и още нещо бях наумила да пиша, ама музата ми убягна.

Хайде лека и от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт