АПРИЛската дружина нова радост в редиците си има!

• 14 809
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро ви,то ше стане добър ден след малко де,
 Ася ти винаги си била част от нас,няма що да те приветсваме,аз също те шпионирам от време на време да видя аджеба кво става с тая нашта луда глава Ася и малкия воин.Ма тоз  твоя принц е прекрасен,като го видях на оная снимка "дебели и мързеливи"-лелеее ма страхотен е бе,само за някоя реклама,егати колко е голям и пухкав да ти е жив и здрав и само да ви радваИ наистина прилича на баща си много,ама ти така си го поръча и аз помня.И кога ше го захранваш,колко е голям вече(за килата говоря) ,ще го водите ли на моренце,като го гледам май много добре си хапва,лелееее.ако го хвана ше го изям.
 За закуска- изобщо за ядене не ме питайте че с това мойто диване вече изппитвам ужас като дойде време за ядене,сутрин -евентулно- попара или прясно мляко с бисквити(комбинацията с кисело мялко хич не се харчи),някой път яде и сандвич,абе ако мое да караме само на солети и подобни боклуци най-добре ще е. да и данонино или кисело мялко,това никога не отказваме.
 Абе Хелън,Ваня(венииван) и тези който имат детеглледачки или ходят децата на ясла,абе как се чувствате вие,как реагират малките,вабще как е цялата ситуация,Калина ще я пускам от Септември ама от сега като се сетя и ми се къса сърцето,пък и тя  не ще да заспива с никой друг,да не говорим че ако забегна от полезрението и се почва рев,пищене и прочие,камо ли пък да и се спи.Незнам кво ше праим.
ОФ тоя моя овен така ми се е затръшкал ,че скоро време ше ми избият чивиите ,хайде ао за сега

# 151
  • Варна
Добрутро!!! То май ден стана вече! Hug Hug Hug
Asja, голям пухкав сладур си имаш. Да ви е жив и здрав, ще се радваме на твоята компания тук.   Peace
И аз съм в голяма чуденка със сутрешната и следобедната закуска. Сутрин въртим кус-кус, овесени ядки със сирене, попара  и каша й давам чат пат за разнообразие, принцеси не съм давала още  Confused Вий само принцеса ли давате, не им ли е сухо така??? И вече може ли да хапват и белтък? Аааа - и още един въпрос, още със сухари ли ги храните, и ако да - до кога смятате да е така. кога могат да си хапват обикновен хляб - аз като закъсам за сухари и препичам някой път от нашия, пречи ли?
За следобедна закуска - единствено крема или кисела от кухнята, мляко с бисквити или Данонино, плодове и плодови пюрета отказва напълно напоследък и се чудя и мая вече с кво да  я храня и да разнообразявам повече  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 15:36 от Alokazia

# 152
Привет от нас!

Първо да ви кажа, че съм си донесла от Атина домашни любимци ДЪРВЕНИЦИ  Crazy  еми да я помним почивката дълго. Сега всеки сантиметър в нас е напръскан, човека от фирмата дето викнах не пести материал, чинии, чаши, храна, всички дрехи и шкафове абе буквално всичко, а матрака  ни каза направо към боклука да го носим. Били много трудни за трепане, затова не трябвало поне 3 дни да мия препарата. После всичко да се изпере на 90 градуса, че на 60 не измирали гадовете, ми то май няма смисъл да си правя труда да пера, освен някой чаршаф не знам какво ще оцелее на такава температура. Сега си спим на земята затрупани с чували с покъщнина и чакам да дойде момента за голямото миене и пране и кълнем гръцко  hahaha

Муси, закусваме попара, кисело мляко с бисквити, кус кус, макарони със сирене, сандвич с кашкавал и шунка ми май това е

За памперсите-бански ето моя опит - сложих ги и малката взе, че заспа в количката, след 1 час се събуди с рев, какво да видя, в количката направо локва станала, нали и тя не пропуска вода уж, милото вир вода, гушнах я, а тя в знак на протест ме напишка  и мене hahaha

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 10:33 от nesinesi

# 153
  • Временно
Цитат
И ние заминаваме в събота на море. Обаче ме хвърлихте в музиката , защото и аз съм купила от тези памперси за басейн .Значи не стават , а     А с какво ги водите на плаж ???
milenag къде отивате на море?Може да се засечем някъде ние ще сме на Царево 11 дена заминаваме в петък, такаче ако някой е наблизо да свирка за да се видим  Hug

Маги , отиваме на Арапя , тъй че може да се видим.
milenag,Маги аз съм в Лозенец.Така,че може да се видим. Peace

Ася,добре дошла си отново!!! Hug

# 154
Ха, добър ви ден!
Lale32, с теб не се познаваме, доколкото помня от отчетната тема, но много се радвам да се запознаем! Hug
musito, целувам го, като ненормална, сигурно му писва на детето, ама какво да направя, като е толкова сладичАк и пуФкаФ! Rolling Eyes Само да намеря нещо голичко и мляскотя!
tanzen, кво шма прайш? Шма бийш? Нидей, ша пиша-а-а!  Mr. Green
Сиско-о-о, любов моя, знайш как ми липсваше? Няма ли дойдете до Пловдив някой уикенд? Искам да мачкам Дани на живо! Бай дъ уей, ти много си отслабнала, слънце! Що така и как го постигаш? Не е честно, аз след две поредни бременности съм бая дебелшка, да не говорим за коремът, който вече трети месец няма намерение да се прибира. И сега въпросче - може ли да кърмя и да спортувам - велоергометър, коремни... newsm78
Нана и Борко, с теб също не се знаем, ама ще се опознаем!
neli84, Васко е вече 7100 гр, но не знам, колко е висок. Към 63 см някъде... Но за тези килограми не изглежда много дебел, по-скоро пухкав. С мъжа ми сме с тежки кости и той явно се е метнал на нас.
.Маги., много ти благодаря! И ние с мъжа ми ходим на кафе на детския център до Лаута.
ася20, ние с теб сме много несериозни.  Crossing Arms Пък и други пловдивчанки си имаме, Жана и Юлето, например. Да вземем да си спретнем една срещичка, а? А, и .Маги. също.
milenaq, никога не мога да ви забравя, с вас споделях най-щастливите 7 месеца от живота си! И въпреки лошия завършек, аз пак си спомням с много любов за тези месеци, през които носих под сърцето си малкото ми ангелче. Уф, ще ревна, да не повдигам темата.
anabana, дядото е доволен.  Wink То всички роднини са доволни и този път нямаше никакви претенции за пола на бебето, животът им даде добър урок! А той дядото иначе е страхотен човек, много добър, ама плеснат през устата.
galivo, що така сте му изпуснали края? Е-е-е, хубава работа, за една година ще ви изпусна от око, и вие ще Фанете по лош път. Ще взема мерки, значи! Naughty
didimora, наш Васко добре хапва. Никога не отказва, докато не засмуче въздух от шишето. Може да се пръсне, но ще изяде всичко. Аз кърмя и дохранвам, защото въпреки неистовите ми усилия да увелича кърмата, не стана работата.През нощта и сутрин имам по 100 мл, по обяд 80, надвечер около 60, а вечер - 40 мл. Знам го със сигурност, защотоимам ел. везна вкъщи и го меря преди и след кърмене. Въпреки дохранването и може би благодарение на бибероните на шишетата на Авент, малчо не се отбива. Пу-пу! Иска си винаги първо да суче детето, ама пусто не му стига. Дохранвам с Хип 1, розовия. Иначе за увеличаването на кърмата ядох и пих какви ли не лайна, с извинение. Стрити семена от анасон и копър с мед  Sick, лактогонен чай, варено жито /никакъв ефект/, мляко, бадеми, ама си е все толкова. Е, поне не намалява, де. Ако рано ми спре кърмата, ще захраня на навършени 4 месеца, щото не вярвам, че само на АМ ще е добре.
Alokazia, каква кукла имаш само, леле-е-е!

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 10:56 от asja

# 155
Понеже доста от вас споменаха, че ще ходят в Гърция на почивка, все се каня да ви пиша много да внимавате с пътната им полиция, че на нас ни отвъртяха 350 евро глоба за превишена скорост. Както си пътуваме на връщане един полицай ни отби на един паркинг след Серес, където имаше спряни десетина български коли и нито една гръцка, и по ред на спиране на всички 350 евро глоба, няма ни радар нито ти показват къде с колко си карал дето се вика без съд и присъда. Взеха на Стиката книжката връчиха му глобата и никой нищо не ти обяснява.Говорят само на гръцки, добре че един от спрените българи говореше гръцки та ни обясни, че трябва да търсим пощенски офис да платим (в неделя вечерта)  и книжката ще си я вземем на другия ден от полицията. Имаше коли с малки деца и с бебета,много гадно. Добре, че попаднахме на един бивш депутат от СДС, който карал на автопилот заступорен на ограничението и не се примиряваше с глобата, защото няма как да е превишил скоростта, та с него направо в полицията. И след много голям скандал и заплахи ни казаха къде да платим, даже понеже платихме на деня глобата беше на половина и ни върнаха книжките, но само на двете коли, всички други останаха да чакат на другия ден. А понеже все пак се връщахме от почивка цяло чудо е, че събрахме пари за глобата. Имаше един чичко с една жигула дето не ти се вярва, че е в движение, направо му се ревеше на човека. И почти във всички коли имаше дечица. Незнам дали се сещате за "Две димящи дула " но Don't go to Greece

# 156
  • София
Nesinesi, сърдечно ти благодаря за информацията!!!   bouquet
Ще я използвам да покажа на мъжа ми черно на бяло колко съм права като постоянно всеки път като сме в Гърция му меля на главата да не превишава скоростта  Whistling

Сис, отговорът е "не успях"  Embarassed

# 157
Несинеси е абсолютно права, внимавайте много, веднага след границата пътищата са чудесни, широки, а ограничението е около 50 км  Rolling Eyes. СПА3ВАИТЕ ГО СТРИКТНО ДОРИ ДА НЯМА ПОЛИЦИЯ НАБЛИ3О

# 158
Alokazia аз от доста време си давам обикновен хляб ,защото Габи неискаше сухари въобще,немисля че трябва да се притесняваш давай и хляб смело  Peace

Цитат
ася20, ние с теб сме много несериозни.   Пък и други пловдивчанки си имаме, Жана и Юлето, например. Да вземем да си спретнем една срещичка, а? А, и .Маги. също.
Аз съм навита за среща винаги готова ,но ще е чак като се върнем  от морето защото в петък пътува  car003ме

eva_merry ще се видим задължително  Peace

nesinesi тея дървеници толкова ли са упорити не мрът лесно викаш,много гадно.А за полицията в Гръцко знам от една приятелка че спират почти всяко БГ кола и дръстят много здраво за пари

# 159
  • Popovo
Ася, много е хубав тоз Васко, да го изядеш направо. Връщате ме една година назад, ех спомени спомени.  И как посмя да си помислиш че сме те забравили, от априлки 2008 няма оттърване   bouquet
А и още нещо, не се притеснявай за кърмата, колкото толкова.
Ваня, ще събудя хлапето така се смях с вашите барабонки  Joy
Несинеси, май след тези премеждия в гръцко скоро няма да повторите почивката там.
Алокация, моето овне отказа сухарите още първия-втория път като му давах, затова сме с об. хляб.
Муси,  Гого закусва: супата от кухнята, попара, сандвич с масло и сирене, мляко с бисквити, кус-кус, кроасан, грис с мляко, сандвич с кашкавал.

А гащите за плуване поне тези на Хъджис, отпред имат панделка отзад не, това е разликата.
И да- не задържат течност или поне не много.

Днес  пристигнаха новите ни шкафове за ТВ и телефона. За телефона имахме малка СТЪКЛЕНА масичка, която Георги направи на СОЛ. Затова поръчахме голяма и масивна и днес пробвах да я съборя не успях. Но съм родила Херкулес ви казвам, как не го смаза не знам. Добре, че не падна отгоре му.

И нареждам защото съм от висшата власт  Mr. Green  всички болни да оздравяват веднагически и никакви болести повече.

Сега ви оставям и отивам да изпуша една цигара на спокойствие докато принца спи.

# 160
Маги-Асе и другите-да се стягаме в кръста и да измислим нещо! PeaceAlokazia -не се сърдя,ама пухкав сладур има адашката-само Ася!нямам нищо напротив и аз за един такъв-ама после,че сега зор виждам с Оливия.   bouquet

# 161
  • Варна
Маги-Асе и другите-да се стягаме в кръста и да измислим нещо! PeaceAlokazia -не се сърдя,ама пухкав сладур има адашката-само Ася!нямам нищо напротив и аз за един такъв-ама после,че сега зор виждам с Оливия.   bouquet

Сори, поправих се.

# 162
Ох, да ви почвам ли по ред на номерата, че класната нещо се спотайва, да не работи за две черти???

Такааа, Маги, айде тогава да се видим утре, искаш ли?

Така, обявявам Утре, четвъртък, 2 юли, лето Господне 2009-о среща следобяд в Градската градина - към 17ч. добре ли е? Плиииййййззз, елате, щот' ще ви намеря къде живеете и  #2gunfire За по час няма да спасите света от самоунищожение, така че елате , после ще се разпръснем по морета, балкани, хижи и паланки и отиде та се не видя... Имате ли ми телефона - който закъснее да врътне по една шайба.
И да заимствам европейския модел по обявяване на присъствие от Сиска и софиянките:
1. Жана
2........
3........

Ася, ще бия , и питаш още... За спорта - аз едва ли съм най-компетентния човек, но все пак изчакай още малко със силовите натоварвания. А за корема - какво да ти кажа, моят още не се е прибрал...

За памперсите - бански- бях доволна от Хъгис-а миналата година, тази взех някакви на ДМ (имате ли го този магазин, някакъв немски е), пък да видим.

Ние ще сме на море чак в Св. Влас, май няма да се засечем. Ама пишете за всеки случай...

Бисе, какво да ти кажа, с новата ни диета даже и сухари не мога да давам. Иначе си мисля, че може да се дава обикновен хляб, преди му давах филия с някакво намазано сирене, пуешко филе и резен домат - това винаги ме спасяваше, като не иска да яде, но..уви...сега давам само филето и домата  Mr. Green
Муси, Аси хапва каша на закуска (не,ч е има голям избор , де).

Кокетка, не разбрах, Гого новата маса ли счупи?

Неси, уауууу, какви преживявания сте имали. Ми няма да ходим в гръцко, тогава. И това с дървениците - наистина трудно мрат, гадините... Знаете ли, че през комунизма са ги ползвали да изтезават затворниците с тях - килиите са били фрашкани и не е било изобщо възможно да се спи (това става дума за затворените по идеологически убеждения, не убийците, те не са били толкова страшни, колкото вярващите...)

Айде, да приключвам вече със словоизлиянията.

# 163
Цитат
Такааа, Маги, айде тогава да се видим утре, искаш ли?

Така, обявявам Утре, четвъртък, 2 юли, лето Господне 2009-о среща следобяд в Градската градина - към 17ч. добре ли е? Плиииййййззз, елате, щот' ще ви намеря къде живеете и   За по час няма да спасите света от самоунищожение, така че елате , после ще се разпръснем по морета, балкани, хижи и паланки и отиде та се не видя... Имате ли ми телефона - който закъснее да врътне по една шайба.
И да заимствам европейския модел по обявяване на присъствие от Сиска и софиянките:
1. Жана
2........
3........

ок аз съм съгласна  Peace Дано и двете Аси са свободни за утре
1. Жана
2. Маги
3........

п.п Макар че аз предлагам да се срещнем  на детския център до Лаута че е по удобно за малките и има къде да играят .
tanzen  какво ще кажеш там удобно ли ти е? и8 другите и те да кажат
п.п cow виждам те че четеш темата айде и ти се включвай за утрешната среща не се крии  Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 18:39 от .Маги.

# 164
На мен на Лаута ми е по-удобно, че няма да се налага мъжът ми да ме кара. Става да 17.00 ч.

Общи условия

Активация на акаунт