Ася ти винаги си била част от нас,няма що да те приветсваме,аз също те шпионирам от време на време да видя аджеба кво става с тая нашта луда глава Ася и малкия воин.Ма тоз твоя принц е прекрасен,като го видях на оная снимка "дебели и мързеливи"-лелеее ма страхотен е бе,само за някоя реклама,егати колко е голям и пухкав да ти е жив и здрав и само да ви радваИ наистина прилича на баща си много,ама ти така си го поръча и аз помня.И кога ше го захранваш,колко е голям вече(за килата говоря) ,ще го водите ли на моренце,като го гледам май много добре си хапва,лелееее.ако го хвана ше го изям.
За закуска- изобщо за ядене не ме питайте че с това мойто диване вече изппитвам ужас като дойде време за ядене,сутрин -евентулно- попара или прясно мляко с бисквити(комбинацията с кисело мялко хич не се харчи),някой път яде и сандвич,абе ако мое да караме само на солети и подобни боклуци най-добре ще е. да и данонино или кисело мялко,това никога не отказваме.
Абе Хелън,Ваня(венииван) и тези който имат детеглледачки или ходят децата на ясла,абе как се чувствате вие,как реагират малките,вабще как е цялата ситуация,Калина ще я пускам от Септември ама от сега като се сетя и ми се къса сърцето,пък и тя не ще да заспива с никой друг,да не говорим че ако забегна от полезрението и се почва рев,пищене и прочие,камо ли пък да и се спи.Незнам кво ше праим.
ОФ тоя моя овен така ми се е затръшкал ,че скоро време ше ми избият чивиите ,хайде ао за сега