АПРИЛската дружина нова радост в редиците си има!

• 14 810
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
asja  Hug Hug Hug малкия е такъв сладур

musito
веднага да пуснеш снимка на новата количка  Simple Smile
tanzen положението е все същото кашляме си и сополите текат  Mr. Greenдано се оправи а и нали казват че морето лекува такива работи та да видим като идем  Peace
Цитат
както ти дойде ги слагай!Аз бая се пулих и така и не разгадах загадката!Вече писах,но тез памперс-бански са егати боклука!Не разбрах каква работа вършат
Сиска защо така че нали тея памперси уж непропускат вода ?

# 136
  • София

Цитат
както ти дойде ги слагай!Аз бая се пулих и така и не разгадах загадката!Вече писах,но тез памперс-бански са егати боклука!Не разбрах каква работа вършат
Сиска защо така че нали тея памперси уж непропускат вода ?

Ами, не пропускат  Rolling Eyes По-скоро не попиват и не набъбват тройно като другите  Peace Целта им според мен е да пазят дупетата от опесъчаване и морето от замърсяване  hahaha Да си призная, аз понеже не ползвам такива гащи за Косьо, та...докато се усетя и...на***хме на гърците морето  Embarassed И аз патка с патките, като видях какво става пуснах детето, за да му събирам "бомбичките", че и щях да го удавя  Embarassed
Изобщо, напоследък съм достойна за рубриката "Мила мамо, мила мамо, понякога си зло голямо"  Laughing

Милени, в предишния си пост пропуснах, понеже много се зарадвах на Ася, но сега искам да ти кажа, че много се радвам, че с Хриси всичко е наред! Иначе майките сме за това - да се притесняваме, та чак до припадък... Но най-важното е в крайна сметка всичко да е на 6!  Hug

# 137
здравейте.адашке-много е сладък дребния-много да те радва.а с теб кога ще се срещнем?

# 138
Цитат
здравейте.адашке-много е сладък дребния-много да те радва.а с теб кога ще се срещнем?
еее а мен къде ме забрави за срещата ааа  Mr. Green самоче ние сега сме малко болни та май след като се върнем от морето ще да е  Hug От снимките гледам че посещавате и нащо кафе тук до Лаута   Peace

ВаняМ благодаря за разяснението  Hug за памперсите

# 139
Здравейте , момичета !!!

Ася , вече си мислех , че си ни забравила  Laughing Laughing Пиши при нас , много е сладък малкия дангалак .

И ние заминаваме в събота на море. Обаче ме хвърлихте в музиката , защото и аз съм купила от тези памперси за басейн .Значи не стават , а  newsm78 newsm78  А с какво ги водите на плаж ???  По памперс или по бански само  newsm78 newsm78

Милени , радвам се за вас с Хриси  Hug Hug

# 140
Цитат
И ние заминаваме в събота на море. Обаче ме хвърлихте в музиката , защото и аз съм купила от тези памперси за басейн .Значи не стават , а     А с какво ги водите на плаж ???
milenag къде отивате на море?Може да се засечем някъде ние ще сме на Царево 11 дена заминаваме в петък, такаче ако някой е наблизо да свирка за да се видим  Hug

# 141
Asja,много добре си решила!Ами ти си си една от нас! HugВаско е прекрасно бебче! Heart EyesПиши си ти тук най-добре,споделяй ни,питай ни,а пък ние ще помагаме с каквото можем Laughing Я кажи,сега дядото на твоя мъж доволен ли е на "мъжко" Mr. Green ooooh!
Lale32,големи авантюристи сте вие-с тази вила без ток... Laughing
Neli84,всеки път,като напишеш колко му е паднал хемоглобина на сладура и ми се свива сърцето! ooooh!
Milena1976,Мимето е голяма красавица! Hug
Маги,бързо оздравяване ви желая! Hug

Хе-хе,аз също бях фен на Майкъл Джексън в 6-ти клас,след като гледах филма "Лунен пътешественик" на големия екран! Laughing Тогава събирах негови значки и плакати,помните ли,а? Mr. Green Майтапа настрана-човекът е направил страхотни песни!И до ден днешен някои от тях са из между любимите ми(от по-късното му творчество Laughing)

Като се събуди детето,смятам да отидем до плажа,че тук са едни жеги,не се диша!Затова ви оставям,да ходя да се приготвям,докато още спи звяра Laughing

Milenag,първо я пускам по бански,но след като и той се напълни с пясък(неизбежно е),го махам,и я оставям голичка.И без това тук всички малки дечица са голички.С памперс е до плажа и след това до в къщи. Peace
Milenni, Hug

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 16:30 от anabana

# 142
  • Стара Загора
Един въпрос набързо Blush

С какво храните децата за закуска сутрин? че на мен нещо репертоара ми взе да се изчерпва, а й като ми откажат съответната храна и съвсем ми призлява Sick
Ние караме основно на принцеси със сирене и яйце, това е любимото в момента, кускус и овесени ядки със сирене, принцеси с кашкавал от време на време. Попарата категорично се плюе от първата лъжица...
Ама то на мен ми писна едно и също да й приготвям, пък не знам детето, дето ги яде всяка сутрин, и се чудя с какво да разнообразя newsm78

Ваня-М, много се смях като си представих как си пуснала детето да гониш другите неща Joy

# 143
Цитат
С какво храните децата за закуска сутрин? че на мен нещо репертоара ми взе да се изчерпва, а й като ми откажат съответната храна и съвсем ми призлява
Ние караме основно на принцеси със сирене и яйце, това е любимото в момента, кускус и овесени ядки със сирене, принцеси с кашкавал от време на време. Попарата категорично се плюе от първата лъжица...
musito при нас пък положението е че Габи освен кус-кус друго непризнава и всеки ден си ядем едно и също  Peace аа и ако някъде сме на път съм и правела и каша за закуска това е

# 144
Цитат
И ние заминаваме в събота на море. Обаче ме хвърлихте в музиката , защото и аз съм купила от тези памперси за басейн .Значи не стават , а     А с какво ги водите на плаж ???
milenag къде отивате на море?Може да се засечем някъде ние ще сме на Царево 11 дена заминаваме в петък, такаче ако някой е наблизо да свирка за да се видим  Hug

Маги , отиваме на Арапя , тъй че може да се видим.

# 145
  • In someone's dreams
Момичета, страшно много ви благодаря за милите думи!

За закуската - напоследък закусваме десерта от кухнята. Иначе редувам кус-кус със попара, а ако се събуди по-рано АМ.

Иначе и ние се сдобихме с памперс бански, дано всичко е наред и август месец да ги изпробва малкия човек.

За сега толкова, приятна вечер мами!!!!

# 146
Asja-аааааааааааааааааа!!!!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Добре дошла отново в отбора душо!  Hug
Хич даже не сме те забравили, как пък го измисли  Naughty
То добре, че се появи ти, че да раздвижиш малко темата, че съвсем беше замряла работата... Mr. Green Ха дано повлечеш крак и пак да почнем да пишем като преди, че и бисери да създаваме, че останаха само спомени за ония китни времена  Crazy Напоследък хич ни няма...  Crossing Arms
Васето е страшен сладур  Heart Eyes и наистина е одрал кожата на баща си... ти нали така искаше? Виж как ти се сбъдна мечтата - детенце красиво като баща си...
Да ти кажа до ден днешен шапка ти свалям за смелостта, силата на духа и борбеността мила  Peace Само ти си знаеш какво си преживяла, но искам да знаеш, че твоя пример често ми дава сили в трудни моменти да продължа   Hug
Много целувки от мен на малкия шишко и на теб!  Hug

# 147
Рано,рано да се разпиша!
Маги,ми уж не попиват много вода.Аз като надникнах вътре в него /банския/ му се беше събрала една дълбока локвичка на чурката Crazy С две думи..беше подгизнал!
Ваньооо  hahaha излови ли ги мизерниците?
milenag,купих му бански-боксерки,като на голям Peace
Муси,закусва...
1) кус кус
2) кис.мляко с банан
3) плодово пюре
4) плодово кис.мляко
Такива сандвичи не съм му правила.

# 148
Добро утро!

Муси Наско закусва:попара, кис. мляко, супата от кухнята, сандвичи с кайма и кашкавал, форнети със сирене или с кашкавал.

# 149
Цитат
еее а мен къде ме забрави за срещата ааа  Mr. Green самоче ние сега сме малко болни та май след като се върнем от морето ще да е  Hug От снимките гледам че посещавате и нащо кафе тук до Лаута   Peace

ВаняМ благодаря за разяснението  Hug за памперсите
не съм те забравила  bouquetза закуска давам попара със сирене,сандвич със салам и пие сок или боза,бисквити с кис.мл. или с прясно ама слагам плод.пробвах юфка ама неще Mr. Green,още не съм пробвала да дам принцеска-ама какъв хляб давате-обикновен бял или от тостерния(че му са по-тънки филийките) newsm12.Оливия снес скочи в 7ч и сега си играе в коша.след малко я обличам и газ в парка-до после.

Общи условия

Активация на акаунт