Белгийски мами в очакване на лятото - 16

• 17 787
  • 298
  •   1
Отговори
# 270

Съжалявам, ако съм засегнала някого, Reni. просто сравнявам с други форуми тук имам впечатления от години в бг-мама.  Peace  Hug Пък тук след като питах, имаше два постинга, които коментират нещо по-напред от моя постинг и въобще нито дума по въпроса ми (според мен по-добре беше да кажеш, че не знаеш направо)...  Простете, ако съм прекалила.

Може би ,ако беше се представила по - обстойно би получила по -бърз отговор

# 271
  • Overijse, Belgie
Като стана въпрос за хомеопатията - и ние сме така. Хомеопатът ни е в България (той пише във подфорум Хомеопатия). Чуваме се по скайп и така.
За зъболекаря нищо не мога да кажа. Ние се прибираме в България на 6 месеца и там ходим при моята зъболекарка, която се занимава с моите зъби от 20 години!
Ние утре заминаваме! Стискайте палци да уцелим хубаво време и да сме здрави и четиримата!

# 272
Да се представя по-обстойно? Какво по-конкретно искате за знаете, shakira?  Shocked  Хайде стига - в този форум анонимността е препоръчителна, а личните запознанства стават на срещи на живо.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 01:17 от шамЕнет

# 273
Здравейте мамчета, да са ви честити учениците, да имат спорна година. Ние ще започваме в понеделник, малката много се вълнува и вече иска да си ходим. Е, то и без това свърши - утре си летим.

Новаа, какъв фитнес? Я се виж какво си гадже  Wink  А принцеската ти е кукла.
Шакира, а ние почваме ли с теб?

Блонди, значи се решихте на операция. Ще стискаме палци Praynig

Шаменет, наистина нищо незнамем за теб. Ние тук си знаем и кътните зъби. Не че е задължително да ни разказваш, ама по принцип тук си изливаме душата и ни е хубаво. Предполагам че Шакира те е попитала с добро чувство  Hug

За хомеопатията - имам много добър доктор. Ако искате координати ще ви дам.

# 274
шемнет ,не съм ти поискала цялата биография ,просто с 2 ,3 думи можеше да се представиш  както се прави по всички теми във форума(особенно във чужбинския) ,а това ,че държиш на анонимност си е твое право ,никой не ти е поискал адреса или телефона или банковата сметка  тн .
ето Ще ти дам пример ,може да не се познаваме лично всички пишеЩи тук ,но си имаме представа кой седи зад съответния ник .Та така  малко сме и си знаем и кътните зъби ,както казва Бони  Laughing

Бони ,завръЩам се в понеделник и я почваме Laughing ,първо дано намеря място някъде за малката(уж имам няколко варианта та Ще  видим)  ,че в края на месеца  започвам курсовете по

Джъст успех 

Как са учениците ,как мина първият учебен ден

Блонди как е Криско ж бг ли Ще го оперирвате ,или тук в белгия ?

Поздрави  от нас  bouquet

# 275
Бонни, аз исках координати за хомеопат, но си запазвам правото за по нататък, като дойдем....
Шакира, бройте и мен за фитнеса Wink
Блонди, стискам палци за операцията на Криско дано да мине бързо и безпроблемно.
Днес имах ужасно изморителен ден, бях в командировка на един обект на Банско. Дребното сутринта на тръгване увило ръчички около вата ми ..."мамо няма да те пусна...не отивай...прочети ми една приказка" ....едвам се разделихме. Мисълта че като се прибера ще го гушна ме крепеше, а като се прибрах вече спинкаше сладко сладко. Понякога когато прекарвам деня си без него се чувствам много зле, сякаш сърцето ме боли. Това направо ме плаши. На вас случва ли ви се такава болезнена привързаност? Е излях си душата както казва Бонни, надявам се не съм натоварила някого излишно.

# 276
Приват и от мен , чета ви редовно , но нямам време да пиша  Sad
И на мен ми е много мъчно за малкия и на всичкото отгоре май сега ще се наложи да викаме жена да го гледа за около 20 дни ще е зор още , не мога да си представя  как някой друг ще ми го гушка.Мъжът ми ще почва да работи другата седмица и ми е доста притеснено , но няма как.
Иддея  вие в Белгия ли сте , в кой град ?

# 277
Жеже, все още сме си в БГ. Трябваше вече да сме заминали за Белгия..... мъжа ми работи в белгийска фирма, но имат проекти и в БГ и той пътува постоянно затова още не се е регистрирал в Белгия....но скоро и това ще стане пък после и ние с детето. Аз в момента работя по един доста голям проект в БГ така че отлагането на заминаването ни е добре дошло. Мъжа ти много бързо си е намерил работа .....браво поздравления., а какво ще работи ....ще се оправя ли с езика?

# 278
шамЕнет, стилът ми на писане е такъв, че ако нямам какво да кажа по дадена тема просто си мълча, досега не се бях замисляла, че може да изглежда пренебрежително Simple Smile рядко отговарям с "не знам" ако не знам нещо.

Жеже, а какво ще работи мъжът ти? И ми е любопитно български език говори ли? Аз все се мъча да науча моят, но засега имаме слаб напредък Laughing май покрай децата научи повече отколкото покрай мен.

Иначе да споделя ние заминаваме на 18-ти този месец, вече е окончателно. Сега стягаме багаж, чистим къщата и я готвим за освобождаване. Нищо, че няма да съм в Белгия пак ще пиша при вас, защото ми станахте много близки за последните 2 години Hug нищо, че така и не се видяхме наживо Laughing

# 279
Ренка, ще те чакаме да пишеш  Hug

Много пъти съм си мислела за езиците - някакси мъжете се чувстват по-привилегировани - жената е длъжна да научи езика им, да го говорят и децата, но той нейният - почти никога  Rolling Eyes Не знам защо е така, но ми се струва доста гадничко. И ми прави страхотно впечатление когато и двамата говорят езика и на другия. Така е и правилното все пак  Peace

шамЕнет, неуредици, разбира, се има. Винаги казвам - идеално няма никъде. И тук не е идеално, но сравнено с България и поне с големите градове и като цяло - е милион пъти по-добре  Simple Smile

Шакира, Бони, добре е, благодаря ви  Hug Тук ще оперираме. Здрав е, днес бяхме на анестезиолог, който само попита на колко е години и колко кг е  Joy И аз мога тогава да я работя тази професия  Laughing Във вторник преди операцията ще видим доктора и ще имаме последни въпроси  Crazy

Бяхме вчера в един магазин за едро на двд-та и сд-та и продават на Андреа сингъла. Облещихме се и се чудим - откъде ни е позната тази  Thinking hahaha

От 15-ти сега идва брат му на Себ да учи в Антверпен за 6-7 месеца и ще живее при нас, та ще е весело  Grinning

# 280
Мъжът ми не говори и дума български , но аз си мисля че сега като почне работа иска не иска ще го научи , това е единственият начин според мен , да опре ножа в гърба.Той по цял ден гледа детето , готви му , разхожда го и няма как да отдели време за учене .Ние почваме наш си бизнес , ще си имаме служители т.е той няма да има пряк контакт с клиента , като сме готови ще ви кажа и какво ще е  Mr. Green
Моят малкия пък е с много големи сливици / каза последният път докторката / , какво означава това и аз не знам  Sad

# 281
Здравейте и от мен на местна почва. Прибрахме се и сега се подготвяме за училище. Страдаме за слънчицето в БГ, не можем да си разходим тена  Sad

Жеже, успех с новия бизнес!

Момичета, дайте да направим една среща, докато Рени е тук и не се е скофтило съвсем времето. През седмицата го дават хубаво.

# 282
Хайде на среща  Party

Моят малкия пък е с много големи сливици / каза последният път докторката / , какво означава това и аз не знам  Sad

Жеже, сливиците се делят на първа, втора и трета степен. Трета е когато са допрени. Тогава се махат веднага без опити за лечение. Първа е нормална, втора се водят уголемени и се преприема лечение и ако се наложи - вадене. Криско е с втора към трета степен.

# 283
 bye Хайде, И ние се прибрахме  след 3 дена път с камили.Изживяхме една ужасна температурна разлика, преди 2 дни в Сърбия на обяд беше 39 градуса, а вчера сътринта в Германия беше 8 градуса Shocked Сега всички кашляме, кихаме, суполи  Confused   Ще поотложим градината на Филип с някой друг ден

Джъст, весела почивка  Hug
Жеже, успех на мъжа ти в бизнеса  Hug езикът едва ли ще му е проблем, всички говорят английски ..

Кажете за среща.. Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 17:58 от MariaF

# 284
За срещата, аз съм на линия. Когато кажете.

Ужасно е наистина с температурната разлика. Ние излетяхме на 32 градуса и кацнахме на 17. Много ми е мъчно за хубавото време  Sad

Общи условия

Активация на акаунт