Някой пробвал ли е 'електронна цигара' и има ли ефект от тях?

• 63 306
  • 802
  •   1
Отговори
# 135
      Тук някой беше написал ,че и тези цигари са канцерогенни  Rolling Eyes

# 136
  • София/Осло
Мъжът ми вече от 6 месеца пуши и такава цигара.
Доволен е ,намалил е другите до 5-6 дневно, а и пуши вече в къщи  Mr. Green
И аз съм доволна. Не ми мирише  Laughing

# 137
  • Бургас
      Тук някой беше написал ,че и тези цигари са канцерогенни  Rolling Eyes

Да имаше писано ,но като се замисли човек те и обикновените цигари не са безвредни ,а и идеята на тези е да спреш въобще да пушиш така ,че си мисля по-добре няколко месеца електронна отколкото години от другите , не ,че съм ги отказала  Embarassed ,но така по принцип .

# 138
Пуша вече 10-ти ден електронната.. Понеже съм балама, си взех само една батерия и се получава така, че през няколкото часа,когато се зарежда, пуша нормални. Една позната ми каза че съм пушила електорнната между обикновените  Laughing  но не е точно така.. вчера изпуших 5 обикновени, онзи ден 2-3 .. Чакам с нетърпение деня, в който ще съм пушила само електронната.. дано да е скоро, ама едно смукане падаа.. леле, завива ми се свят , явно съм си взела с малко съдържание на никотин. Иначе съм доволна ..
п.с. съжалявам много, но трябва да попитам.. усещам някакви като храчки,който се спускат по гърлото ми Embarassed  това от намаляването на цигарите ли ще да е ?

# 139
Renka,с колко никотин ти е цигарата?

# 140
Renka,с колко никотин ти е цигарата?
Карелията ми е с 0.6мг , течността и тя е 0.6 - средно съдържаие се води. Цигарата ми е Интелициг ( Английско прпизводство)

# 141
Може ли пак да помоля за съвет някой по-опитен с цигарите ...
Не знам аз ли правя нещо грешно ..слагам и пълнител, след като свърши да се появява дима, капвам 3-4 капки разтвор. Пуша 2,3 пъти по няколко вдишвания и отново трябва да доливам разтвор- дърпам плавно, рязко, силно, слабо.. опитвам се да хвана някаква закономерност кога ще има дим .. но не се получава
Може да съм сложила разтвор, да дръпна 1 път и пак да няма дим ..а батерия си има, не е прегряла от пушене, няма причина .
 ooooh!

# 142
  • Бургас
Не трябва да се дърпа последователно ,а с паузи и еднократно продължително  - така ми каза продавача.Може от това да е  Rolling Eyes

# 143
Добре, че я намерих тази тема. Пуша електронна цигара от 8 дни, и нещо последните 2-3 дни много

Та обяснявах как през първите 2 седмици тялото се адаптира към края на тютюнопушенето. Нормално е да се наблюдават следните симптоми:

- сухо гърло - пийте много вода, като цяло след преминаване на ел. цигари всички започват да пият
- лично аз забелязвам, пушейки силно никотинова течност, приемам повече никотин отколкото когато пушех цигари, но ако нещо ми отнема вниманието изобщо не чувствам онова старо чувство - "ще убия някой за една цигара" - незнам дали при другите хора е така

Полезен си,  но това звучи повече рекламно, толкова перфектно е изнесено.

Това в цитата е  много верно и  лично изпитано така :
- сухо гърло - пийте много вода, като цяло след преминаване на ел. цигари всички започват да пият повече вода от преди   -  не особено много- кашляне
- главоболие -  ДА
- световъртеж (ама голям)   - НЕ много
- дисбаланс  - да, средно
- болки в мускулите - всяка една клетка  от организма изживява промяната  - ДА
- при някой се наблюдава кихане   НЕ
- нощно изпотяване - организма се освобождава от вредните вещества и през нощта - Не особено
- АКНЕ - колкото и лошо да звучи, някой хора се изриват при промяната - НЕ, напротив
- повишен пулс
Да  често.

- повечето хора преминават отрицателните симптоми за около 1 седмица - НЕ,  повече от 2 месеца  при  пушене само на ел. цигара, без друг никотин.. но намаляващо във времето осезателно.
- лично аз забелязвам, пушейки силно никотинова течност, приемам повече никотин отколкото когато пушех цигари, но ако нещо ми отнема вниманието изобщо не чувствам онова старо чувство - "ще убия някой за една цигара" - незнам дали при другите хора е така       Абсолютно вярно.   Засищащо е , ако сванеш как точно да дърпаш пущината, че хем да не ти пуска течност, хем да е пълен кръговратът уста - нос - гърло. 
         С времето подменяш с нисконикотинови патрончета...   след още 3 месеца  разбъркваш 5 никотинови с 5 безникотинови патрончета и просто караш напосоки.               
            В един момент се оказва, че съвсем нормално дърпаш безникотинови и не се усещаш даже.
          После продължих на безникотинови/ ей така, да си държа нещо в ръката/ мъжОвете да не се подхилкват/  до Коледа 2009г.  Скапа ми се електрониката  на цигарата  и 15 дни ми беше на ремонт...
         И честито.  До днес съм изобщо без грам.    Още края  на лятото 2009  можех и без цигарата.   Носи ми беше кеф.
         На много хора някак си  не стана   и аз съм свидетел.    Но пък аз съм свидетел , че стана.  Явно ми е дошло времето да се спра.

И винаги ще казвам:  Аз не съм ОТКАЗАЛА  цигарите, просто не пуша от 1 година ./ това е от друг сайт , но ми хареса/

# 144
  Нещо запецнах и не мога да излезна от цитата, сори:-))

# 145
Вчера опитах електронна цигара.
Нещо не ми хареса...

# 146
Вчера опитах електронна цигара.
Нещо не ми хареса...

И на мен не ми хареса като за първи път запалих цигара...ама я да ме видиш сега как ги сецам  Joy

# 147
и аз тук да ви изчета Mr. Green

# 148
Ние имаме такава цигара.Мъжът ми си я взе , за да може да пуши по-малко истински цигари и да пуши където си пожелае.Това беше миналата година/или може би по-миналата/.Сега не я знам и къде е.
Той имаше 2 батерии , пушеше непрекъснато от нея-много повече от  обикновени цигари.Определено на него не му помогна, но той нямаше и ясно намерение да отказва цигарите.
На мен лично тази цигара ми беше неприятна за пушене.Аз лесно спирам цигарите.
Въпрос на нагласа е.
Като цяло мнението ми е, че дали с нея или без- трябва силно желание за спиране на цигарите, иначе няма ефект.

# 149
От поста на fiona ми идва на ум,че може би хората,които не ползват цигарите си може да искат да ги продадат.Има ли подобна тема?
...как зчучи само - Цигара втора употреба  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт