Някой пробвал ли е 'електронна цигара' и има ли ефект от тях?

• 63 310
  • 802
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Може в Продавалника да продават .

# 151
така, от днес и аз съм собственик на такава цигара. пуша много и до 2 кутии на ден, но днес изкарах само на нея и не ми беше толкова трудно. само, че имам въпросчета. появи ми се някаква тежест в гърдите. май, в тази тема бях чела, че и друг е имал такъв проблем, ще се радвам ако сподели дали е нормално и оправя ли се. второ, искам да си купя течност, като я капя в пълнителя, това значи ли че с един пълнител мога да изкарам, докато свърши течността. ще се радвам, ако ми отговорите. благодаря.

# 152
Asioula,Честито първо   bouquet
Какъв модел си взе,и един пълнител колко време те изкарва,т.е. на колко цигари се равнява?
Някой беше споменал за тежестта в гърдите,дано да ти отговорят по въпроса.
Да не би прекалено навътре да дърпаш. Rolling Eyes На мен и при нормални цигари ми се случва да ме свива корем,сърце,тежест в гърдите...
Ще следя отговорите,успех  Peace

# 153
  • Бургас
 На мен от сайта ми отговориха ,че може памучето да се изпира и изсушава на пълнителя и така да се ползва по-дълго време един пълнител- това в случай,че се използва течност.

# 154
Здравейте и Христос Воскресе,
влизам да споделя няколкодневният ми опит от е-пушенето, пък може да е полезен на някого. за съжаление, моята цигара я купих преди да попадна на стойностните форуми на е-пушачи и без да съм наясно с нещата, за което сега съжалявам. но, пък вече знам какво трябва да правя. 5 дни без истински цигари ми се отразиха много добре,това дето казват, че почваш да дишаш и усещаш мирис и вкус е вярно да знаете. вече не мога да си и помисля да запаля истинска цигара, но сега пък съм зависима от дигиталната. купих я от български сайт, не знам дали мога да го напиша тук, но е една от най-скъпите на бг пазара. исках да е скъпа, за да съм сигурна, че поне ще е малко качествена, но сбърках. едно че дойде с развалена батерия, но всъщност истинските е-цигари не се продават у нас. но могат на половината цена от тази, която взех да се поръчат от китай. имам сайтовете, но не знам дали пак мога да ги публикувам. е-цигари се произвеждат единствено в китай и имат доста добри, но не тези, които се предлагат у нас. после разбрах, че на електронната цигара всички части са и консуматив. батериите свършват за 2-3 часа, атомайзерите за няколки дни-месец, пълнители трябва да си купуваш често, което излиза скъпо или да си поръчаш празни и течности за тях, което е евтино, но става пак от братски китай. за да пушиш сериозно и да заместиш аналоговити цигари по цял ден в движение, ти трябват всъщност няколко цигари, пълнители, течности, устройства за зареждане на батерии. докато свикнеш е доста сложно и често ти идва да му теглиш една и да посегнеш към карелията. което направих веднъж-два пъти и с ужас установих, че аз този боклук не мога не само да го пуша, но и да го мириша. сега, на петия ден мисля, че ми хванах цаката, и специално за мен си заслужава. но, да знаете инвестират се бая пари, поне първоначално. ми, май това е засега
P.S. сетих се да предупредя - внимавайте с никотиновата течност. аз за малко да хвърля топа, единия пълнител го бях напълнила калпаво и сумати течност ми влезе в устата, а тя си е баш тровна в големи количества. два часа ми беше лоша и замаяно.

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 22:35 от Asioula

# 155
  • София
Здравейте, да ползвали сме и сме твърдо за. Специално мъжът ми пушеше по близо 2 кутии на ден. От септември миналата година е с електронна цигара и от около 3 месеца е и без нея. Успя. Е,да трябва и желание. Сега аз я подръпвам от време на време. Доволни сме от intellicig. Вижте им сайта в нета. Успех  Peace

# 156
  • София
Аз използвам електронна цигара от няколко месеца. Изключително доволна съм. Опитах доста течности и в момента редувам няколко вкуса. Като се замисля определено има повече плюсове, отколкото минуси. Няма я тази неприятна миризма, обонянието се изостря, можеш да пушиш на много места. И първоначалната инвестиция и консумативите около електронните цигари изобщо не са много, особено ако вземем под внимание цените на цигарите към днешна дата.
Опитах тютюнева цигара след като бях използвала електронната някакво време и не само не успях да я допуша, а чак се изненадах колко неприятен вкус, следвкус и мирис има.

# 157
Е,да трябва и желание.
Според мен само и това и е достатъчно.Моята теория е , че който може да откаже с ел. цигара може и от раз да откаже цигарите.КОйто още не е достигнал до етапа на вътрешно убеждение да  ги спре  ,никаква е-цигара, лепенки, дъвки или каквото и да било не могат да му помогнат.Най-малко пък забраните и законите.

# 158
от къде си купувате празни пълнители и течности с вкусове от бг, че не винаги ми се чака да допътуват от китай. благодаря

# 159
  • София
Аз купувам от магазин в София. Мога да дам адрес на лични, за да не правя реклама.

# 160
Ако е възможно, ще съм много благодарна

# 161
така, от днес и аз съм собственик на такава цигара. пуша много и до 2 кутии на ден, но днес изкарах само на нея и не ми беше толкова трудно. само, че имам въпросчета. появи ми се някаква тежест в гърдите. май, в тази тема бях чела, че и друг е имал такъв проблем, ще се радвам ако сподели дали е нормално и оправя ли се. второ, искам да си купя течност, като я капя в пълнителя, това значи ли че с един пълнител мога да изкарам, докато свърши течността. ще се радвам, ако ми отговорите. благодаря.

Здравей, аз съм от тези с болки в гърдите  Laughing Но вече са минало, поне при мен проблемът беше като пуша пълнители с вкусове, различни от тютюн. По-точно, появиха ми се от вкус на банан и ябълка, други вкусове и не посмях да си купя, сега съм на тютюн и си ми е добре. И тъй като на втората ми цигара, на пълнителите не пише вкуса (аз сама си го усетих), е много важно изрично да искаш тютюн, дано са честни и не ти набутат нещо друго. Пробвай, и сподели после как си, че може и от нещо друго да е, а вкусът да е бил само съвпадение, знам ли... newsm78

# 162
Ох, аз колкото бях ентусиазирана, сега съм толкова объркана. Пет дни пуших цигарата и бях много доволна, истински цигари не пушех, пушех само слабоникотинови, даже последния ден минах на съвсем безникотинови пълнители. Чувствах се много добре с изключение на лек световъртеж отвреме на време и сухост в устата. Но вчера щях да умра буквално. Получих страшно сърцебиене, втресе ме зверски, световъртеж, кървене от венците, размазано зрение, абсолютна неспособност да се концентрирам.Първо помислих, че е никотиново отравяне, но точно вчера пуших само безникотинови пълнители. Тръгнах да ровя по западните форуми и изчетох сума ти хора, които имат ужасни странични сиптоми от тези цигари. От вкъщи мога да издиря форумите и да ги дам, ако някой се интересува. Може да е и алергия към някоя от съставките, не знам. От вчера не съм я пушила, запалих една-две нормални и сиптомите бавно отшумяват, но още не съм съвсем наред, но значително по-добре. Не знам точно какво се случи, но засега не бих посмяла да я запаля отново.

# 163
  • В сърцето на живота!
Аз с един глупав въпрос се включвам.
Всички цигари ли са дебели или има и тънки?
И ако има тънки,може ли линк?

# 164
  • Бургас
Има и по-тънки и по-дебели,по-къси и по-дълги .Аз като разглеждах и най-тънките бяха по-дебели от слим цигарите.Бяха ми казали от сайта ,че имат някакви нови по-тънки,но нямали още отзиви за качеството.

В крайна сметка избрах сравнително тънка и дълга цигара ,с добра издръжливост на батерията и с тяхна препоръка за качеството.

Поръчах от този сайт,като преди това разпитах подробно по имейл.
http://e-cig.lom.bg/index.htm

Общи условия

Активация на акаунт