90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №60

• 82 096
  • 444
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря на всички за подкрепата   bouquet аз ви оставям, отивам да зубкам  smile3511 smile3529
Утре ще пиша дали има - или + при мен, че така като чета по колко хапвате в плодов ден... аз се бях запасила с много, не можех да изяждам всичко, но хапнах общо май 4 пъти - първо малко череши, след 2 часа останалото ми количество череши от предното хранене, после малко диня, после един фреш от портокал и накрая преди 30 мин и 5 кайсии  newsm03 май съм попрекалила, а по-рано днес като не можех да изяждам всичко си мислех, че е малко newsm12

# 121
Оооооо Жабче наистина "лоши "работи ти се случват.Аз се радвам че дънките от преди да забременея ми стават само корема ми има странна форма и структура Joy Joy Joy абе не мога да го обясня

# 122
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Оооооо Жабче наистина "лоши "работи ти се случват.Аз се радвам че дънките от преди да забременея ми стават само корема ми има странна форма и структура Joy Joy Joy абе не мога да го обясня

Прежалих сЪ някак си , то все до някъде ще се стигне и ще се спре.  Peace
Лелеее не съм вярвала , че ще почна да се оплаквам , че не щЪ да слабея повече от това.  Mr. Green

# 123
Здравейте мои съкровища, виждам много сте дейни във форумчето.
Мелиситка днес се сетих за теб, и си викам какво стана с нашето бъдещо сватбарче /те са две във форумчето/. Радвам се, че при теб всичко е наред и честито ключе на апартаментчето. Поне знаете, че си е за вас и ще си го направите както си поискате, за да ви е удобно на вас самите.
Жабче на теб мацко ти е позволен свободен режим. А това за ръбенето на чаршафа лошо, Краси старши да не те подложи на диета за напълняване, ако вземе да му ръбиш много  Wink Иначе по - често да ти се случват такива "лоши работи" с дрехите  Praynig
joanina хайде миличка, искам да се похвалиш скоро, че всичко е наред. Явно си те мъчи нещо, знаеш с теб сме и те подкрепяме на 100%  Hug Heart Eyes
Краси стига бе миличка, моля ти се появи се не ме притеснявай така, незнаеш какво ми е  Hug
puppet немаш грижи бе мило, идвам у Видиня аз ще дундуркам Илийката  Hug , то е ясно ще се пътува до Видин да видя племенника, че той много гръмогласен по телефона и много ми приказва.
Та Жани вземам те с мен като Жабка ми подпише командировъчното за Видин. Може пъ ми излезе късметЯ там  Joy
Петкооооооооооо не така с този тон във форума, виждам че си се извинил. Айде чакаме те в петък да се разпишеш, т.е. утре.
Нати миличка, при теб как са нещата. Айде стискай килцата че чакаме снимка по банския, който си взе за морето  Hug
Виржи, ти как си бе душицо  Hug
To Mery успех на изпита, ще се справиш няма как  Peace
Тео хапвай миличка че носиш втора душичка в себе си. Може да не караш класически плодов, а може и салатки и млечни продукти.
Поли не би трябвало да те боли главата от режима, дано сега си по добре и да си изкарваш супер на гостито.
Дани как си ти мило, аз ти споменах за Диане 35 не искам да го чуя, а камоли да го видя. И видях страхотно място за почивка, дано си изкарате супер и да разказваш и показваш снимки  Hug Кога ще ходите?
sisimisi70  сладурана  Hug
Кирова, честит празник в къщи. Нека детенце е живо и здраво безгрижно детство му пожелавам и много да Ви радва.
Мушмороче не си за завиждане с такава палавница като твоята в къщи, айде като ти остане временце се поразпиши повечко, че твоите постове много свежарски, и все ни карат да се разсмиваме  Hug
Гали стискам палци миличка, всичко с твоите мъже относно намирането на работа да е успешно, и стискам палци да може да си позволите едно скромно море  Hug
Роси, martin4e, verabel /страхотно – 1,500 кг. браво/, anita zd, буболече /малко плодове си хапнала, можеше и повече само не гладувай/, tutupif, kami ch, benson10Anna 8612, svetla @, Emili*, ana74, , ili-ana / никакво отказване, тук да си стоиш /,RamEli   bouquet Hug
Ох стига толкова, аз още три дни и постите ми свършват. От понеделник, по график продължавам с белтъчен ден. Дори незнам какво ми се яде, а тук в нас има печено пиленце. Аз днес по график съм белтъчна, ама само по график де.
За новичките да поясня, аз съм на режима, но за момента постя и затова го спазвам на 50%.
Сега ви оставям, и утре много минуси да отчетете.

# 124
Ели , позволявам си и аз , че имам едно килце до целта ,
но на сантими го докарах.  Peace Краси нема да го огрее ако иска дебеланка ,
така знаеш ли кво ми е готино и съм със самочуствие , бе вирнах носО и Я.  Joy
Ти кво направи с изследванията , че може да съм пропуснала?  Hug

# 125
Жабче не си пропуснала душа нищо, още не са готови изследванията и нали знаеш колкото повече чакаш, толкова по си фантазираш. Незнам кви изследвания правят, ама то вече минаха три седмици, какво чакат и аз незнам.
А относно фигурата и килцата, напълно те разбирам как се чувстваш и аз бях така като отслабнах  Peace

# 126
Момичета надявам се да приемате и нови диетуващи.Днес ми е първия ден. Simple Smile

# 127
Благодаря ви за пожеланията момичета. Hug

# 128
Pety е как добре дошла си  Peace Успех и се разписвай тук редовно, да помагаме ако трябва с някое съветче  Simple Smile Ама с тия рецепти в подписа ти  ooooh! сега ще почна да ги чета, и страхотни снимки има там  Peace

# 129
Pety , добре дошла и успех.   bouquet
Позволих си да разгледам снимките - страхотни са ,
а за рецептите....- мммм вкусотийки.  Hug

Ели , не му мисли много , надявам се да е всичко наред.  Peace

# 130
Какви изследвания Ели болна ли си????Аз нали съм от скоро,пък и съм лаборантеска и ме заинтригува Rolling Eyes

# 131
Ехооо мацки и аз да ви кажа Добър вечер най-сетне.

Голямо разместване, голямо чудо до ей сега с мъжо и мойте родители сме местили из къщи мебели, а по между тях и с детето да се оправям. Ей са успявам да седна пред компа, даже още не съм вечеряла. Програмата ми днес беше пълна а и за утре се очертава същото. Ще идват и климатици да монтират та ще гледам утре да бегам с детето навън.
Еличка мила тук съм.  Hug Не знам как съм, ама ще се оправя. Гледам ти си затрупана през деня от работа. Дано скоро да свърши тая лудница при теб. Ти как си? Какво става с постенето, кога свършва?
Pety Добре дошла и успех с диетката. Страхотни снимки, а рецептите не смея още да ги чета че не съм вечеряла. Между другото ако е удобно да питам - някой познат ли ги е правил тези снимки? 
Аз днес на варива имам малки прегрешения сутринта и слетобяда. Ама за семтак на това количеството храна беше малко. Laughing

# 132
Момичета аз ви казвам лека нощ.Многоооо ми се доспа изведнъж Hug

# 133
Момичета благодаря много сте мили.   bouquet

За рецептите ,ако кажете ги махам от подписа.Готвя за децата и половинката.

Pety Добре дошла и успех с диетката. Страхотни снимки, а рецептите не смея още да ги чета че не съм вечеряла. Между другото ако е удобно да питам - някой познат ли ги е правил тези снимки?  

virdjinia разбира се ,че е удобно - снимките са на мъжа ми.Фотографията му е хоби. Simple Smile

# 134
Eли,  не си мисли  лоши неща, мила  Hug
днес  бях затрупана с  работа,   свърших с  заплатите, горивата,  утре  едни резервни части ме чакат, но ...  ще  оправя и  тях  и  после  2  дни ще  дишам и хайде новия  месец   дошъл  ooooh!
аз  не стига че  една седмица не  мръднах  кантара  а   днес  и   един хубав  + ми отчете  при режимен  белтъчен  ден,  но  чакам да  изпратя   мц-то и после  ще  видим  дали  везната сама  ще се размърда или  аз  ще  я  мръдна   #2gunfire
Жабче,  ти  ще се  стопиш  бе мила Naughty
Нати, скачай в  банския  и  photo
Pety ,  welcome
Дани,  незабравима  почивка  ви желая   grinning039
Роси,  при теб   свободния  режим как   се  отразява, скъпа
днес  от  работа ни пратиха  на  прегледи  профилактични  - всичко ми е на  6,  Ели    ти  резултат   имаш  ли

Общи условия

Активация на акаунт