90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №60

• 82 099
  • 444
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета, нещо съм изпуснала да се запиша в новата тема и тя много бързо е набъбнала.
спазвам си режима съвсем стриктно, тия дни ще се кача на кантара. Така или иначе имама адски много за сваляне и 2-3 кг са твърде малко, за да им се радвам.

# 136
Pety много професионални снимки. Мислех че са правени от фотограф. Относно рецептичките в никаккъв случай не ги махай. Аз ще си позволя още един въпрос. Къде е твойто местожителство? Виждам 1 час разлика от БГ.

Току що си хапнах лозови сърмички и ми се поуспокои душицата.

# 137
Отивам да ви чета Shocked

# 138
Pety много професионални снимки. Мислех че са правени от фотограф. Относно рецептичките в никаккъв случай не ги махай. Аз ще си позволя още един въпрос. Къде е твойто местожителство? Виждам 1 час разлика от БГ.
Не съм с 1 час ,а с цели 8 часа  разлика с БГ.В Чикаго съм(предградията). Simple Smile

Те снимките са правени от фотограф - любител. Wink

# 139
Pety, радвам се да те видя тук.

Маленна, да не би да правиш голям интервал между храненията и да ве4еряш прекалено късно. Аз от други диети знам, 4е не е добре, но неак по-компетентните да кажат как е за тази диета.

Другите моми4ета, още ви опознавам, но скоро и поименно ще мога да изброявам и коментирам.

Жабка, леко ти завиждам и искам и аз да стигна до момента, в който няма да искам да отслабвам пове4е. Знам, 4е си го постигнала с много упоритост Hug
-------
Аз след в4ерашния свински ден, не съм ка4ила. Днес ми е плодов, малко май-прекалих с ядките(между 100-150г), но общо взето съм доволна. За първи път, по4ти седмица да издържа на диета. С колата още се боря, но от другата седмица съм стриктна.
-------
Как стои въпроса с авокадото? Позволено ли е? В кой ден? Заради високия % мазнини да се избягва ли? Любимо ми е и си похапнах тази седмица в салатите, но се замислих дали е разрешено. Мерси!

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 06:12 от benson10

# 140
Бенсън и аз се радвам да те видя тук,не знаех че и ти диетуваш.

# 141
  • София
Здравейте фиданки. Чета ви от месец а от 4 дена слабея с вас. Успех на всички.  Grinning

# 142
  • София
Надявам се да приемете една бъдеща фиданка Heart Eyes

# 143
Ехооо ... здравейте и от мен!   love001 Пак бях ви поизпуснала дирите, но донякъде наваксах - досега четох тази тема от-до  smile3529.
Поздравления за всички с минусчета и много  Hug. Има доста нови фиданки, но няма как да ви изброя поименно - добре дошли на всички и лесно постигане на целта!  Hug
При мен всичко е повече от добре.  Peace Изключително съм доволна, че го карах този режим, а сега ми се отразява отлично. Онзи ден ви писах, че кантарът ми показа 60 кг, а това ще рече вече 4-ти свален килограм след приключване на режима. Имах съмнения, че няма да го задържа, но съм си толкова вече няколко дни и съм мнооого щастлива.  newsm44 Храня се обаче наистина в малко количество, знам че не е много добре така, но нямам никакъв апетит. От ден на ден се нахъсвам да си задържа поне теглото и може би и затова е така.  Thinking Плодови дни не съм правила доста време и трябва някой ден и това да сторя.  Crazy Спортувам си нормално  newsm39, пред ден-два гледам да не пропускам. Никога не съм изглеждала по този начин и непрекъснато получавам комплименти от хора които познавам и от такива, които не чак толкова. Аз се чувствам за момента много добре, но иска се още малко.  Praynig

Понеже вече е почти сутрин и ще се възползвам от момента да ви сервирам кафенце и закуска, малко да ви разглезя, още със ставането да са готови.  hahaha

# 144
  • Габрово
 izkusitelka ,благодаря за кафенцето.Първа ще си пийна.Както обикновено съм първа,ама не защото съм много ранобудна,а по принуда - на работа съм.Приятен ден на всички  Hug Hug Hug

# 145
 Тук съм Hug Изкусителка пийвам си кафенце с вас  Hug  Hug
  Чухте ли за смъртта на Майкъл Джексън  Cry огромна загуба
    ще пиша по късно Peace

# 146
 Добро утро и от мен!
smile3525
Вече 10 дни спазвам този режим на хранене и много ми допада.
Вчера бях на варива, но хапнах и пуканки. Дали не сбърках.......  smile3516

# 147
Добро утро и от мен!Изкусителка много си раннобудна Simple Smile,Благодаря за кафенцето Hug

Аз днес ще съм на въглехидрати  Wink

Желая на всички хубав и слънчев ден  bouquet

# 148
добро утро
ще се  възползвам  от кафето и аз

# 149
добро утро, пия го вече кафенцето, а закуската ми беше една нектарина...

днес ми е бобов ден и за обяд имам ориз, а довечера мисля да си опържа картофки, че ги обичам ама отдавна не съм хапвала...
на това му казвам аз режим, хапваш разнообразно и здравословно, а отгоре на това и килата се топят... е при мене става доста бавно, и с този кантар почти не мога да усетя разликите, но съм се зарекла независимо от невъзможното му поведение  #2gunfire че ще изкарам режима до край  Hug пък той нека си ми показва вариращи показания  Crossing Arms

Hug Привет на новичките  Hug и успех в начинанието   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт