Симпатични коремчета ни растат,до НОЕМВРh

• 16 874
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Значи да ви кажа какво ми каза моят лекар,че бебето усеща бащата.Когато по натам почне да подритва повечко и бащата си сложи ръката и то се успокоява.Те усещали бащите си по по различен начин...биополета бре newsm78 Wink
Аз се реших да се мажа с кремчето на Дева,така или иначе си зависи от кожата дали ще се нацепи...така че,пък и много сум доволна добре ми облажнява кожата,стой мазничко.Аз много мразя да се мажа с мазила,кремове,плажни масла..ама сега като трябва свиквам. Wink
извинете ен помня коя мацка пусна линк за 10 хубави мисли за бременноста Embarassed но много ми харесаха. Hug
Момичета предлагам да си направиме при нащия ноемврийски албум,папка в която да слагаме снимки на покупките за бебоците-какво ще кажете?

# 211
Определено идеята ми допада! Peace

# 212
пак сyм аз ама Mария като заговори за сбирка,та се сетих че като хвърлях оче на другите месечни мами,те си организират форумска среща.А ние по квартали неможем още да се оганизираме Thinking я да се засрамим Hug

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 15:08 от mia_aurora

# 213
Момичета, благодаря ви!
Кселита, пожелавам ви незабравими моменти!
Искам да пожелая и поздравя отделно поименно, но нямам времето, защото малката вече се катери навсякъде.
Чувствайте се така, чета ви редовно и съм постоянно с вас  Hug
Мария, май откачаш  Wink  Mr. Green Шегувам се, разбира се  Laughing
marieta8225 това са две коренно различни места  newsm78
Аз определено искам да съм в Шейново, но ако исках да отида на хотел бих предпочела Токудата. Други предпочитат да раждат в частна, всеки има различно мнение и едва ли можем да ти препоръчаме  newsm78
Според мен най-добре отиди там, където си по-сигурна и ще бъдеш спокойна.

За архива аз съм в Драгалевци   Simple Smile

# 214
ДА ,харесва ми  Grinning
За стриите,зехтин,палмърс,сега бебешко олио на джонсън...каквото ми попадне май май  Mr. Green
Момичета,да ви позанимая сега малко с моите щуротии  Crazy Нали ви казах за снимките...,та ако искате да видите ХУБАВИТЕ,професионални снимки от подписването.... Ето тук са  Heart Eyes

# 215
Благодаря на Миралюба, че сподели тези прекрасни мисли.   bouquet

maria.krumova и аз си слагам слушалките на коремчето, но за сега няма признаци. Дори не съм го усетила бебо още. Мъжа ми ми се смееше, но преди 2 дни ме помоли и той да послуша.  hahaha

Аз ще раждам живот и здраве във Вита, само защото там е моята лекарка.

Brittany и на мен ми се случва абсолютно същото, когато си мия зъбите. Дори последния път като видях, че връщам доматите беше една вечер. Салата от домати бях хапнала на обяд и много се уплаших как така повръщам храна, която съм приела преди повече от 8 часа при положение, че бях яла поне 2 пъти след това.  #Crazy

Честит рожден ден на празнуващите!  newsm59

На всички ви благодаря за прекрасните пожелания, които отправихте за имения ми ден.   bouquet

# 216
Боянка снимките са ти страшно сладурски smile3521 Искам да ти кажа че си много сладка така като си качила някое друго килце(понеже съм виждала твой снимки преди да забременееш,от албумчето ти)Дано не ми се разсърдиш,но така си по женствна,ного си сладка HugИ редовният ми въпрос кой ти е фотографа Embarassed Много сте сладки,харесва ми рокличката ти,сандалките...изобщо всичко.Обичам нежните неща,а ти не си с някоя префърцунена рокля,много нежно си гримирана..браво.Аиде че се поувлякох smile3506

# 217
Благодаря , mia_aurora  bouquet 
Да,8 кг. хич не са си малко  Laughing не,не се сърдя...факта си е факт.
Николай Попов http://www.nikifoto.com/, той прави снимките миналата година за годежа ни и останахме изключително доволни  Peace

# 218
Днес сигурно ви омръзна от мен ама така е ...е ако пък много досаждам леееекичко ме поизритайте smile3533 smile3506 hahaha
Искам само да кажа че направих в албумчето ни папка-Нашите покупки.Може там да качвате снимките с покупките Hug
Дано Василенка и комикс не ми се расърдят за това,че не ги питах ама Embarassed

# 219
Боянка чашите са страхотни .... и пак тези халки, божеееее очите ми останаха на тях, колко парички ви страваха?  Flutter  Hug

# 220
Момичета, много благодаря за паролата и името на албумчето  Hug Сега остава и да се наканя да кача снимки и от нашето семейство там.  Simple Smile

Boyannа, много красива и страшно слънчева булка си била   bouquet Много си отивате с бъдещия татко!

maria.krumova,  Laughing разсмя ме с тези слушалки. Аз с първата си бременност си купих от онези апаратчета за слушане на бебето- ей богу- до края така и не го чух това бебе с тях, ама то пък и какво се очаквало да чудя се чудех- да ми пее ли. Ама така сме майките- любопитки  Laughing

За среща аз също бих се опитала да се класирам, ама от към организация съм много смотана  Embarassed

Стрии- за мой ужас ми се появих от страни на корема  Shocked Мажа се, клепам се, но според мен самата ми кожа нещо е откачила този път. Първият път имах огромен корем и нито една стрия на него, а сега....пфу...Тогава само на бюста ми се появиха. сега не ми се мисли там какво ще се случва, след като и без това той има добавен обем  Thinking

ПП. mia_aurora, не съм комиксчето или василена, но си мисля, че надали някой ще има желание да ти трепе ентусиазма за тези неща.  Laughing Идеята и без това е добра и тепърва ще е полезна тази част от албума- най- добре е в нея да се пише и какво е въпросното снимано нещо като марка поне, за да може да го ползват като идея и другите.
ПП2- по въпроса с албумчето- обмисляли ли сте да го направим за разглеждане с парола, не че кой знае колко секретен, а защото нямате идея колко болни хора из форума и не всички гледат с добро око из темите...Само идея за размисъл, основана на това, че от нашата ноемврийска тема 2005 една от майките вече се опари, като някаква луда жена беше използвала снимка на нейното дете като свое, че и на аватар си го беше сложила  Tired

# 221
  • Пловдив
Хипхихи, Борянка,  мой бивш колега те е снимал. Laughing Наистина е много добър.
Честит рожден ден на празнуващите.

# 222
Борянка ,снимките са страхотни,ти беше споменала ,че искате да пътувате за Девин ,но пътя е лош.И аз искам да ходя ,но това с пътя хич не ми хареса ,ще ми кажеш ли повече...може и на лични ако  е отегчително за другите мами...

# 223
  • гр.Добрич
Личи си, че за първи път повечето ще стават мами. Такъв ентусиазъм ви е обхванал. Радвам ви се много. Hug
Бебетата ни ще бъдат есенно-зимни, така че не купувайте плътни бодита с къс ръкав, а с дълъг, но от по-тънък памук. Аз като купувах за баткото все взимах най-малкия размер, но той се роди 2850 и всичко му беше много голямо. Повечето дрешки ги носеше до 6 и повече месеци.

# 224
забравих да отбележа, аз ще раждам  в Майчин Дом,София при Димитър Гунев, май още някои ходеше при него ...

Общи условия

Активация на акаунт