Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава сакрализирана шийка?
Защо бебетата имат различни размери и какво означава това за тяхното развитие?
Какво представлява "естествена клизма" по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава сакрализирана шийка?
-
Защо бебетата имат различни размери и какво означава това за тяхното развитие?
-
Какво представлява "естествена клизма" по време на бременност?
-
Какви са причините за болките и стяганията преди раждането?
-
Какво представлява цезаровото сечение и защо се извършва?

И аз съм на ЖК и ще питам няма ли да излиза бебчо вече.
. Питам го - е как ще ме оставиш първата вечер, която ще сме си вкъщи с бебето сама и той ми отговаря - е няма да си сама, нали сестра ми е тука (тя живее за сега вкъщи, ама това е друга история) 

съм.Все повече страх ме хваща
Като знам ква съм кекава и каква съм лигла, не знам изобщо дали ще се справя като се появи човечето! Като си помисля, че 3 години се борихме за това детенце и сега ме е страх и направо се чудя да се гръмна ли или да се обеся 

Викам аз за раждането си имам нощница искам още една за после да ми е удобна като кърмя в болницата.Пък тя пак-ми ти нали зимата си купи една ходи с нея.Ми тя е долнище и горнище, освен това е дебела.Абе...аман от акъли.
За капак на всичко една баба ме стресна като застана до мен и взе да ми нашепва, че момче съм щяла да имам,защото корема ми бил еди какъв си, имала ли съм друго дете и куп още глупости.Просто повече няма да излизам!Не мога да ги изтрайвам тия хора!