БЪДЕЩИ МАМИ ЮЛИ 2ОО9 - ТЕМА 57

• 16 913
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро момичета!

Докато погледна и сте направили нова тема, и сте изписали 5 страници! Страхотни сте! Simple Smile
Аз снощи бях на запис на тонове, както цяла бременност ми говореха, че бебето е със седмица назад, така вчера видеозонът показа 15.7 при термин 23.7. Тези машинки ни правят диви и щастливи вече. Така или иначе потвърдихме дата за плановото секцио - 15.7 (може да ме впишете в деня на Карелия и Радина Simple Smile) и дано няма предварителни изненади Praynig
Започвам всяка седмица да ходя вече, така трябвало в девети месец и другата седмица пускам и изследванията за операцията - кръв и урина. И ..... чакаме, то си дойде ....

# 76
  • София
Здравейте момичета,

много се радвам за Джиджито и за това че малката Стелла си спинка сладко.
Деянова, както и останалите момичета казаха второто е доста тъжно, аз също много се натъжам от тази за съжаление истина.
Емили и Юлско бебе, не им се ядосвайте. И без това на финала всички "изпушваме" и такова отношение още повече дразни, защото изглежда, че все едно не им пука. Сигурна съм, че не е така. Нашия татко въпреки, че е много грижовен и внимателен и той ме ядосва. Онзи ден му казвам "Ела да ти покажа кое е за изписване. Приготвила съм два варианта за много топло и за не толкова", а той ми отговори "Чакай, къде си се разбързала. А, като се чуем по телефона тогава ще ми кажеш"... Да, ама като повечето мъже помни до три и след това минава на вариант "забравих". Така, че мисля да направя като при Ками - всичко готово и пакетирано и само дя му кажа вземи "еди кой си плик".
Усмивка123, този тест явно е доста успешен, щом средното ниво, което са достигнали е 5 месец  Joy

Хубав ден на всички и стиснати палци на тези, които имат нужда най-много от тях днес!!!

# 77
Здравейте мами

Днес все още съм в бременният отбор.  Peace

Fortune, имаш едни стиснати палчета от мен. Hug  И аз съм на ЖК и ще питам няма ли да излиза бебчо вече. Mr. Green

Джиджи, много ме зарадва  Hug  Стела е бебе за пример!

# 78
Емили, Юлско бебе да си не помислите, че само вашите мъже са изперкали. Моя следващата или по - следващата седмица ще има другарска среща по случай 10 години завършване на училище, която ще бъде в друг град. И му викам - кво ще правиш ако се падне точно този ден да изписваме бебето. И нашия хубавец ми вика - е кво те да не ги изписват през нощта бебетата  Shocked Направо ми идеше да го застрелям  #2gunfire . Питам го - е как ще ме оставиш първата вечер, която ще сме си вкъщи с бебето сама и той ми отговаря - е няма да си сама, нали сестра ми е тука (тя живее за сега вкъщи, ама това е друга история)
Явно колкото по наближава Момента, толкова по откачат тези мъже.

Ох чакайте да ви разкажа и една друга изцепка на моя мил мъж. Ама това поне не беше на сериозно, по скоро под влиянието на биричката. Нали и сестра му е бременна и разправя, че иска момиче, щото нейния много иска момиче. И моя като се изцепи - Кажи му да е спокоен, ако излезе момче, аз ще му подаря моето моиче и ще взема момчето Shocked Shocked Shocked

# 79
  • Видин
Добро утро и от мен! Все още си нямаме бебоче за днес, но все пак деня тепърва предстои  Flutter
Аз снощи такъв рев без причина му дръпнах, че не беше истина  Joy За пръв път ми беше, а и едни такива хубави сълзи ми идваха  Crazy
Джиджи, много се радвам, че писа!Браво на твоята госпожица.Все такава добричка да е и чакаме снимки скоро  Hug Hug Hug Колко още ще ви държат? Rolling Eyes
Евита, честита дата и дано устискаш до тогава  Hug
Fortune  fingerscrossed
Карелия, дано Кари се оправи по-бързо  Tired Hug
Миласара, браво на вас, вие ще вземете да изкарате до термин  Heart Eyes
Чочо сан, и мен аватара ме плашеше, ама не смеех да си призная Embarassed
Аз да ви кажа каква   animal085 съм.Все повече страх ме хваща smile3557 Като знам ква съм кекава и каква съм лигла, не знам изобщо дали ще се справя като се появи човечето! Като си помисля, че 3 години се борихме за това детенце и сега ме е страх и направо се чудя да се гръмна ли или да се обеся  bash
Берушка,  Joy търговия с бебета ли ще прави твоя мъж  Mr. Green Явно всички изперкват!Понеже вчера гладих една блузка от племенницата ми с мечета - панди.В неутрален цвят е, с нищо не личи че момиче я е носило и моя ми обяснява, че била дамска Mr. Green Момчетата не носели панди.Викам му ми кви мечета носят, стръвници ли  Grinning Grinning Grinning

# 80
Добро утро!

Лилчо мен май не ме  е търсила за телефон, така че... Thinking
Джиджи -  Hug Hug Hug

Момичета, мисля си - тези които сте близо до моята дата, 13 юли - май е по-добре да вземете телефонче на някой друг, за вестител, защото аз поне 5 дни ще съм в болницата, а все още не знам дали ще има интернет. Дори и да има, надали ще мога веднага първия ден да влезна във форума...така че за по=-сигурно се преориентирайте Thinking

Не знам какво е това форумско съвпадение, но снощи май всички сме ревали Shocked

# 81
  • София
beru6ka  аз мисля (99 %), че те се шашкат много повече от нас, а същевременно показват пасивност.

# 82
Да се запиша и аз. Hug
Вчера бях на разходка със зълва ми и децата и да ви кажа много изнервящо ми подействаха.Вече не мога да трая много хората.Влизам аз в магазина да си търся нощница за болницата, пък тя ми вика за какво ти е нощница-иди да раждаш с роклята. #CrazyВикам аз за раждането си имам нощница искам още една за после да ми е удобна като кърмя в болницата.Пък тя пак-ми ти нали зимата си купи една ходи с нея.Ми тя е долнище и горнище, освен това е дебела.Абе...аман от акъли. #Cussing out За капак на всичко една баба ме стресна като застана до мен и взе да ми нашепва, че момче съм щяла да имам,защото корема ми бил еди какъв си, имала ли съм друго дете и куп още глупости.Просто повече няма да излизам!Не мога да ги изтрайвам тия хора!
Чакам днес хубавите новини, че малко а ми се повдигне настроенето! Heart Eyes

# 83
Пак съм аз, само да предам рапорт от Сиси: добре са с малкия, той суче много добре засега, дори е нямала нужда от помпа Grinning Спи и ака както трябва, с две думи - всичко е наред. Утре ги изписват и отиват в Пазарджик, при първа възможност ще пише. Поздравява всички Hug

# 84
  • Canada
Stef права си... Ще трябва да вземем по някое телефонче на вестителка с по-далечна дата...
Евита, добре дошла на нашата дата!!! Hug

# 85
Добро утро !
Да се запиша и аз в новата тема .
Отивам да гладя бебешорски дрехи , а толкова много ми се спи.

# 86
  • Canada
Вирджинити, благодаря за идеите за лекарства. За сребърната вода и аз съм чувала положителни отзиви, може би ще пробвам други япът...

# 87
Добро утро! Пожелавам на всички лек ден!
Много стиснати палчета за Галето!!! Чакаме добрата новина.
Много се радвам за мишлетата на Сиси и Джиджи!!! Все така да папат и да са послушни!!!
На моят мъж вчера му вадиха зъбче и сега се е надул и пие някакви антибиотици и обезболяващи.Лежи и твърди, че е пред умирачка. И аз нося сок, вода, каквото ми кажат.

# 88
  • Силистра
Здравейте!
Честито на Деси, за малкия мъж, да й е жив и здрав!

На мен ми почнаха болки отзад, отпред, отвсякъде, да видим какво ще излезе накрая.

Хубав ден от мен   bouquet

# 89
Здравейте и от мен! Не съм се включвала от много време, ама доскоро бях на работа, и съм изпуснала много теми, ще се опитвам да наваксам  Simple Smile
Е сега вече съм си вкъщи и ще се включвам по-често Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт