Редуктил - тема 7

• 66 379
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
преди два дена ходих до Марешки да питам за цената на Линдакса и дали биха ми го поръчали.Казаха,че може от днес за утре.Не го поръчах и сега съжалявам,но утре ще отида пак и този път ще поръчам.Цената беше около 33лв за 15мг.

Така ли? Че има ли го в Марешки???? Аз имам още опаковка и половина, но...
Кажи дали си успяла да се снабдиш, моля те...

# 661
  • Варна
Ехооо....., къде се изгубихте всички! Никой ли не остана?
"Сам войнът е войн!"   Аз не съм се отказала, продължавам напред.
И понеже започнах да си позволявам да си хапвам по-вечко "позволени" неща, реших да комбинирам с 90-дневната диета.  По план трябва да приключа в средата на м.Май и с диетката и с хапчетата и  до тогава да привикна организма си към здравословно хранене, за да не си върна свалените кг.
Но имам нужда от стимул, не се крийте, а пишете ....
 Hug Hug Hug

И аз чух за тази 90-дневна диета. Една приятелка я прави и каза, че е доволна.
Наистина трябва хапченцата да се комбинират с диетка, че после много трудно става...

# 662
Здравейте!
Войнът Не е сам Grinning Има и други! Аз също продължавам, само последните 2 дена не съм пила хапчето, защото започнах да се разболявам и не се чувствах добре. Детето кара доста тежко грип и явно съм прихванала. Момичета, доколкото е възможно пазете децата от зарази, защото сегашния грип е много гаден. Горкото ми детенце се измори от кашлици, сополи и Т. Пие АБ и пу-пу-пу има напредък.

И сега нещо далеко от темата: Моля, подкрепете петицията за ЗАПАЗВАНЕ на закона за забрана на тютюнопушенето!!!
http://www.bgpetition.com/bez-tsigaren-dim/signed.html Аз съм върл противник на умишленото обгазяване по заведения и градинки. Допреди малко говорих с една приятелка на тази тема. Тя отказа цигарите преди повече от година, но продължава да твърди, че забраната за пушене на общ.места нарушава правата на човека. Е всеки с мнението си. Не ви натрапвам моето, просто който е ЗА нека има информация КАК да подкрепи закона. Предварително ви моля да не се разгори някакъв скандал по въпроса в тази тема.

# 663
Добра   много се радвам, че не съм сама. Подкрепих те, подписах петицията, защото не съм пушачка, всъщност никога не съм пушила и в моето семейство не се пуши.
Проявявам разбиране към пушачите, но нека и те проявят разбиране към непушещите. Не е приятно да седнеш някъде на чаша сокче и до теб да бълва дим като от комин.  Би трябвало да има специални сепарета с добра аспирация за пушещите и така всички да се чувстват  добре.
Високи токчета , 90 -дневната е много хубава диета, защото е балансирана. Не е тежка за спазване. Сам избираш кога, какво  и колко да хапваш, само се съобразяваш с правилата.
Надявам се да имам добър успех  - диетката + хапчетата.

# 664
  • някъде
Днес поръчах линдакса в Марешки /Търговище.Утре вечер ще го взема.Цената е 15мг за 33лв.

# 665
  • Варна
zhekova, благодаря много за информацията. Аз не съм правила опити да търся, защото мислех че няма, ама сега ще взема да потърся и аз в Марешки Линдакса... че и цената много добра... аз последния път взех Линдакса 15 за около 40 лв. Верно не от Марешки, но...
В момента пия Редуктил 10, после имам 1 опаковка Линдакса 15.... изобщо разнообразие цари Simple Smile

Червена роза, запали ме! Ще се разтърся за повече инфо за 90 дневната диета Simple Smile Успех!

По въпроса за пушенето-може би има отделна тема... Simple Smile Аз не пуша от почти 5 години, но няма да подкрепя забраната Simple Smile Но мотивите си ще ги напиша в тема по въпроса Simple Smile

# 666
  • Варна
Здравейте!
Войнът Не е сам Grinning Има и други! Аз също продължавам, само последните 2 дена не съм пила хапчето, защото започнах да се разболявам и не се чувствах добре. Детето кара доста тежко грип и явно съм прихванала. Момичета, доколкото е възможно пазете децата от зарази, защото сегашния грип е много гаден. Горкото ми детенце се измори от кашлици, сополи и Т. Пие АБ и пу-пу-пу има напредък.

И сега нещо далеко от темата: Моля, подкрепете петицията за ЗАПАЗВАНЕ на закона за забрана на тютюнопушенето!!!
http://www.bgpetition.com/bez-tsigaren-dim/signed.html Аз съм върл противник на умишленото обгазяване по заведения и градинки. Допреди малко говорих с една приятелка на тази тема. Тя отказа цигарите преди повече от година, но продължава да твърди, че забраната за пушене на общ.места нарушава правата на човека. Е всеки с мнението си. Не ви натрапвам моето, просто който е ЗА нека има информация КАК да подкрепи закона. Предварително ви моля да не се разгори някакъв скандал по въпроса в тази тема.

направих такава тема, за цигарите ако искате там да говорим за това: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=474788.0

# 667
Червена роза и аз съм тук,следя ви но не пиша,след всички опити да си намеря линдакс или редуктил( и тука и в Бг) за съжаление неуспешни,нещо съм се отчаяла и имам един блистер,като свърши няма какво да пия.Един застой съм ударила ни нагоре ни надолу,ама не се и старая много де,мойто ебаси късмета тъкмо намериш подходящия метод за борба с килограмите и те вземат че ти секнат мераците,като свърша окончателно ще се измеря и претегля и ще съобщя
 Hug Hug Hug

# 668
високи токчета , ето линк към  90-дневната.
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=473416.new#new
 Там са една огромна група диетуващи, едва смогвам да ги изчитам.
Аз съм болничка и силно се съмнявам, че ще смъкна нещо. Един вирус ме е налегнал вече  трети ден и не ме оставя на мира.Ама ще му дам   #2gunfire да се разбере, кой командва парада!  Laughing

# 669
  • Варна
високи токчета , ето линк към  90-дневната.
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=473416.new#new
 Там са една огромна група диетуващи, едва смогвам да ги изчитам.
Аз съм болничка и силно се съмнявам, че ще смъкна нещо. Един вирус ме е налегнал вече  трети ден и не ме оставя на мира.Ама ще му дам   #2gunfire да се разбере, кой командва парада!  Laughing

Много ти благодаря за линка. Веднага се залавям да чета.
Внимавай с вируса, вземай мерки!

# 670
 че и цената много добра... аз последния път взех Линдакса 15 за около 40 лв. Верно не от Марешки, но...

[/quote]

Да, в Марешки всички лекарства са много по-евтини. И без рецепта ми ги дават. Линдакса 10 са 28 лв и някакви стотинки

# 671
Здравейте!!!
Войни къде изчезнахтееееее  Hug
Аз си зобам сибутрамин. Не съм се вталила до изчезване  smile3535. При мен свалянето е изключително бавно. Стартирах с диета от 2та седмица на годината. Започнах да се тегля и да записвам от 16 Януари. Редуктила подхванах чак на 6 Февруари. Дотук "-2,7кг" тотал  smile3507
Да живеЙЙ живеЙЙ труда! Продължавам смело... пък лятото като стана една фина ...   smile3508

# 672
Аз съм тук, на бойното поле. Днес лунувам, утре плодово-зеленчуков ден. Пък да видим кантара какво ще каже.

# 673
и аз съм тук , но за съжаление няма с какво да се похваля
дерзайте момичета , много, много минусчета  Peace

# 674
Жени,    убедих се, че е необходимо и диетка, за да може да си в релси и да не се хапват ненужни неща. Диета, но съобразена със здравословното хранене, къде организма не се лишава от нищо.
Това са разделното хране, 90-дневната, може би има и други, но за тези се сещам.
Избери си нещо и вкарай храненето в режим, а хапчетата са за по-добър резултат.
Истината е, че само с хапчета не се отлабва - трябва и хранителен режим!

Общи условия

Активация на акаунт