Правили ли са ви хороскоп?

• 699 587
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 2 400
Аз преди около година си правих нумерологична прогноза при Надя (astro.velida),за две години и сумата от 100 лв (2x50).Но абсолютно нищо не позна...поне засега.Направи ми го чрез email,след като предварително и изпратих данните си.
Интересно, че аз и дъщеря ми  от пет години си правим  хороскопи, всяка година при нея и до момента 90% от прогнозите се случват.

# 2 401
Също така зависи как човек си "живее" хороскопа. Някои живеят в очакване нещо да се случи. И когато се съберат повече предпоставки за случване, те просто чакат и не действат, не предприемат нищо. В това отношение хора със силни на пръв поглед хороскопи на практика може да имат съвсем посредствени постижения и в живота да не оставят никаква следа.

# 2 402
Също така зависи как човек си "живее" хороскопа. Някои живеят в очакване нещо да се случи. И когато се съберат повече предпоставки за случване, те просто чакат и не действат, не предприемат нищо. В това отношение хора със силни на пръв поглед хороскопи на практика може да имат съвсем посредствени постижения и в живота да не оставят никаква следа.
Аха, демек вината е в клиента. Типично по български. Laughing

# 2 403

Има и глуповати клиенти, това защо Ви учудва?
Но по-горе съм изброила и обяснила евентуалните причини, моля да не ми се изопачават думите.

# 2 404
Има и карти, които трудно се разчитат и трудно може да се предположи как ще се завъртят нещата Simple Smile даже и от добри астролози.

Давала съм пример за себе си - казаха ми нещо, което не се случи, а имаше много предпоставки за това.
Дадох обратна връзка на астроложката, че “не е познала” и тя самата беше доста изненадана.

# 2 405
И на мен не са ми познавали, с изключително прецизен час. Все уважавани и утвърдени астролози. Да не казвам какви общи приказки съм чувала от много известно и прехвалено име. Срещам и такива коментари. Прогноза за бебе – гледаме 5 дом, неговия управител, транзит на Юпитер през 5 дом – и прогнозата е готова! Някой може би ще се сети на кого е този почерк. Просто, както казах, се случва и да те претупат. И не винаги е свързано с недостатъчни знания и опит. Напротив, при известни и опитни консултанти се случва, които работят с много натоварен график и на поточна линия. Има и нещо друго – знаещи и учени астролози има достатъчно, но се броят на пръсти такива, които са с истинска дарба, а тя е ясновиждане.

Ако обаче никой нищо не ти е познал, според мен има някакъв проблем с хороскопа и ректификацията. Освен това има различни астрологични школи и в предиктивната част някои от тях имат слаб резултат. Особено ако някой седне да ти прави прогноза с Ерис, Седна, Карма и пр.

Дадох обратна връзка на астроложката, че “не е познала” и тя самата беше доста изненадана.

Защото твърде много са повярвали в собствената си безпогрешност като астролози, това е техният проблем.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 фев 2018, 17:10 от Sotis

# 2 406
За две години имам направени четири различни хороскопа от най-коментираните астролози тук, които като човек и характер ме описват много точно, но относно познаваемост все още не мога да кажа, че има такава. Това го отдавам на трите ректификации, който са със съвсем различен час или, че просто трябва да си науча всичко по трудния начин Simple Smile За последните две прогнози са правени скоро и трябва да мине време за да преценя.

# 2 407
Като цяло прогностиката е по-пипкава, там се използват повече методи, повече алгоритми. Но и за един по-задълбочен натален прочит са нужни повече техники, а не едно към гьотере. Натален прочит не означава да се разгледат само характерът и темпераментът, а посоката на съдбата като цяло, потенциалът на натива по различни теми – професия, социален статус, семейни отношения, брак, деца, здраве и т.н. Това също е предиктивна (юдициарна) астрология, която в основата си не е психологическа. И при такава конкретика също се допускат грешки – при оценка на рождения потенциал, а не прогнозиране.

# 2 408
dandree, няма нищо общо с " българското ".
Сигурно си чела притчата за талантите. Тя дава кристален  отговор защо при все заложеното в една карта, резултатът може да не бъде очаквания.
Астрологът вижда дадености ( талант) , но малцина могат да предвидят избора на душата - как и до колко нативът ще полага усилия -лични и осъзнати. Именно от тях много зависи как ще се разгърнат и претворят аспектите.

Скрит текст:
Един млад човек силно вярвал в Бог. Казал на изповедника си (човек свят и респективно -прозорлив) че след военното училище ще отиде на Атон. Силно мотивиран да стане монах. Толкова горяло сърцето му по Бога.
Да, обаче, изповедника му казал, че за спасението му е добре да остане в света и да води благочестив живот, да се ожени и да има семейство. Младият мъж бил тотално съкрушен. Душата му се  възпротивила. На волята Божия. Изповедникът обаче, го предупредил - не е за теб монашеския живот, ще бъдеш 5 години ревностен, а след това, ще се откажеш и ще напуснеш Атон. Ще бъде срамно за близките ти да те приемат, работа няма да можеш да си намериш.....и ще почнеш да пиеш. Това ще е твое падение и няма да се спасиш.
Младият мъж бил много натъжен и решил да тръгне за Атон. Минала една гара, втора гара.....стигнал до някъде и се сетил за думите на своя духовник. Върнал се, оженил се и бил търговец. Водел благочестив живот и така живял угодно Богу до края на дните си.
Разказвам тази истинска история, защото тя идва да покаже колко е важен избора ни и колко е важен личния ни труд. Разбира се, и съвета на светлите хора, а също и поуките, които Бог праща на всеки един от нас. Само трябва да сме будни и да не ритаме срещу ръжена.

# 2 409
А ако полагаш усилия, имаш нужните способности и таланти, но все удряш на камък, това също може да бъде видяно в хороскопа. Добрият астролог ще види житейските обстоятелства и с пречки от какво естество ще се сблъска нативът. А някой още по-добър ще види и кармичните причини, обуславящи дадено поведение и избор на Душата, оттам и външните обстоятелства, които среща.

# 2 410
А ако полагаш усилия, имаш нужните способности и таланти, но все удряш на камък, това също може да бъде видяно в хороскопа. Добрият астролог ще види житейските обстоятелства и с пречки от какво естество ще се сблъска нативът. А някой още по-добър ще види и кармичните причини, обуславящи дадено поведение и избор на Душата, оттам и външните обстоятелства, които среща.
Съгласна съм. Flowers Rose Ама де го тоз приказен астролог InnocentWink

# 2 411
Катеричке, това се вижда в по-високите варги, не е толкова трудно. Стига часът да е много прецизно ректифициран (и доказано работещ) и правилно да четеш картите. Ама де ги тия астролози, дето работят с варги.

# 2 412
Катеричке, това се вижда в по-високите варги, не е толкова трудно. Стига часът да е много прецизно ректифициран (и доказано работещ) и правилно да четеш картите. Ама де ги тия астролози, дето работят с варги.
Казвала ли съм ти как предизвикваш у мен  голяма топла усмивка, когато те чета? Flowers Bouquet

# 2 413
Благодаря  bouquet

То и всяка варга да тълкуваш е изкуство. Има отделни статии и книги за тези техники, с импровизации не става. Ако искаш да си все "познал" и да нямаш недоволни клиенти. Но знае ли човек, понякога има недоволни и поради това, че си познал. Не можеш на всички да угодиш.  Simple Smile

# 2 414
И не бива. Угаждането (тоест, човекоугодието)   не е Богоугодно.

Да обичаме, не означава да угаждаме. Колкото и да е болезнено, по - голяма обич е да се казва и да се живее в Истината.
Но ти тези неща ги знаеш. Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт