Правили ли са ви хороскоп?

• 702 896
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 195
По-голяма глупост не бях чувала, че Бог искал да сме зависими от него! Shocked
Не, иска да сме свободни Mr. Green

# 196
Откъде знаеш, че Той иска да сме зависими от Него?

1. Защото това е най-доброто за нас. Защото единствен той иска най-доброто за нас и го иска за всеки един.
2. Защото знае всичко, от това къде какво се е случило, до това кой какви мотиви има.
3. Той знае какви дарби ти е сложил и с какви неща можеш да се справиш.
4. Защото в неговите ръце са всички Вселенски закони, включително и движението на планетите.
5. Защото Той може да променя събития (спасявал е живота на мен и на децата ми мноого пъти).
Има и още много ...

А иначе мога да те зарина с цитати от дебелата черна книжка но не мисля, че това е целта.

ani27, ако не зависиш от доброто, ще зависиш от злото Wink

ПС. Всъщност повечето хора, запознати отблизо с астрологията, смятат всичко това просто за един мит. 

Избиването на хиляди деца не е нещо което едни добри астролози няма да знаят, още повече предречено около 600 години преди това. Wink
Много хора мислят тези неща за мит, но има и такива които дръзват за опитат, дали пък не е истина. Wink

# 197
Откъде знаеш, че Той иска да сме зависими от Него?

1. Защото това е най-доброто за нас. Защото единствен той иска най-доброто за нас и го иска за всеки един.
2. Защото знае всичко, от това къде какво се е случило, до това кой какви мотиви има.
3. Той знае какви дарби ти е сложил и с какви неща можеш да се справиш.
4. Защото в неговите ръце са всички Вселенски закони, включително и движението на планетите.
5. Защото Той може да променя събития (спасявал е живота на мен и на децата ми мноого пъти).
Има и още много ...

А иначе мога да те зарина с цитати от дебелата черна книжка но не мисля, че това е целта.

ani27, ако не зависиш от доброто, ще зависиш от злото Wink

ПС. Всъщност повечето хора, запознати отблизо с астрологията, смятат всичко това просто за един мит. 

Избиването на хиляди деца не е нещо което едни добри астролози няма да знаят, още повече предречено около 600 години преди това. Wink
Много хора мислят тези неща за мит, но има и такива които дръзват за опитат, дали пък не е истина. Wink

Направо ми прозвуча, като фанатична проповед #Crazy
Той, Той, Той............. Stop
и аз вярвам в Бог, ама твоето избива на.......
Дайте да си говорим за астрология и хороскопи!
Пусни си тема за вярата отделно Wink

# 198
Цитат
 Защото единствен той иска най-доброто за нас и го иска за всеки един.

Ако Той искаше да сме зависими , нима е трудно да го разберем ясно и недвусмислено? Има причина да се е скрил...
 То не, че сме независими от Него, просто не всеки го осъзнава, а и тези, които го осъзнават, могат да го разбират по различен начин. И смятам, че не е уместно да се налага/натрапва едно разбиране на други. Едно е да се сподели гледна точка, друго е да пратиш всички, дето не мислят като тебе да горят в... Според мен не е подходящо да се очаква другите да вярват като теб, много слабо вероятно е да стане.

Правилното е да сме свободни. Но за тази свобода има условия. Само да искаш свобода може да не е достатъчно. Хората не са равни. Това е факт. А астрологията може да помогне за разбирането кой какво носи и какво трябва да коригира в себе си. Решиш ли правилно урока си, ще имаш развитие. Това са практически въпроси. Дeйствайте по вашия начин, щом ви харесва, факт е обаче, че има и други. Предполагам, че може да се преживее този факт (без закани и предупреждения за Justicia Final...)  bouquet

и наистина темата е за хороскопи...  bowuu

# 199
Цитат
 Защото единствен той иска най-доброто за нас и го иска за всеки един.
Предполагам, че може да се преживее този факт (без закани и предупреждения за Justicia Final...)  bouquet

Това къде го написах? И къде написах, че си налагам мнението?
 На фона на толкова много теми в които се вкарва езотерика  и окултизъм, един християнин като се изкаже и това вече е натрапване на мнение?
И напротив хората са равни при своето раждане, различни ги правят изборите които те правят в живота си след това.
Да аз говорех за хороскопи.

# 200

Това че се раждат равни хората просто фактически не е така. Равни пред кое, пред Наказателния кодекс, с липса на криминално минало ли?
Има и други...параметри...
И напротив хората са равни при своето раждане, различни ги правят изборите които те правят в живота си след това.
Да аз говорех за хороскопи.

Правят ги различни не само изборите в живота след това, някои неща са различни за много хора още преди да могат да правят някои сериозни избори в живота си - за това има причини - а хороскопа  може да отрази донякъде тези причини. Но това касае и неща, в които някои християни не вярват или които не са им известни (по едни или други причини).
А продължаването на "информирането" ни с вашата гледна точка доколко се отнася към натрапване...преценете сами

# 201
wandering, проваля ти се бизнеса ли?  Joy

# 202
wandering, проваля ти се бизнеса ли?  Joy
Naughty мога въобще да не ви обръщам внимание, не ми пречите  Joy

# 203
  • Sofia
migito когато стана досадна предпочитам да ми се направи забележка
Приличаш ми по-скоро на сектантка,отколкото на християнка
Явно и в тази тема няма да се влиза вече,аман от бози Tired

# 204
migito когато стана досадна предпочитам да ми се направи забележка
Приличаш ми по-скоро на сектантка,отколкото на християнка
Явно и в тази тема няма да се влиза вече,аман от бози Tired

Peace
Досадна си е меко казано Twisted Evil
Айде не ни разваляй темата, моля, вече прекаляваш с агитациите #Cussing out
Направи си тема и пиши там колкото си искаш, тук си говорим за астрология не за Бог. Ок?

# 205
  • София
migito, думите ти са доказателство колко отживяло  нещо са религиите и че освен за манипулации и  тиха лудост  друго приложения нямат Simple Smile

# 206
Язък за хибавата тема!

# 207
migito, думите ти са доказателство колко отживяло  нещо са религиите и че освен за манипулации и  тиха лудост  друго приложения нямат Simple Smile

Страха кога да ти се роди детето, че да е под "щастлива звезда", кога да предприемеш промени в живота си, кога да се омъжиш... то е проява на здрав разум.  Laughing
Хайде със здраве!

# 208
моля ви, интересува ме само темата за хороскопа и не ми се ни слушат, ни четат проповеди.
някой ако може да ми помогне и да каже какво е dat-recorder за skype? неонходим ми е за хороскопа/за записа/.

# 209
моля ви, интересува ме само темата за хороскопа и не ми се ни слушат, ни четат проповеди.
някой ако може да ми помогне и да каже какво е dat-recorder за skype? неонходим ми е за хороскопа/за записа/.

http://callgraph.biz/download?f=CallGraphSetup.exe

Общи условия

Активация на акаунт