Правили ли са ви хороскоп?

• 699 585
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 2 415
Sotis, какво се има предвид под кармични причини?

# 2 416
Sotis, какво се има предвид под кармични причини?

Причинно-следствени връзки, свързани с минали опитности, както и задачите на Душата в настоящата инкарнация.

# 2 417
Здравейте. Преди 2 месеца ходих при нумеролога - Поля Денева, във Варна. Честно казано останах много доволна и ми обърна много голямо внимание. Има ли други хора, които също са ходили при нея?

# 2 418
Астрологът вижда дадености ( талант) , но малцина могат да предвидят избора на душата - как и до колко нативът ще полага усилия -лични и осъзнати. Именно от тях много зависи как ще се разгърнат и претворят аспектите.
... колко е важен избора ни и колко е важен личния ни труд. Разбира се, и съвета на светлите хора, а също и поуките, които Бог праща на всеки един от нас. Само трябва да сме будни и да не ритаме срещу ръжена.[/spoiler]
Но доста астролози се пънат да познаят точната дата, вероятно с цел да впечатлят клиента. Резултатът е друг обаче – клиентът се филмира, живее в очакване и накрая нищо не се случва на въпросната дата.  Laughing
Това последното не го разбирам с филмирането.
Не знам дали е вярно, но казват, че животът на човека е около 70% предначертана съдба и 30% свободен избор. Предполага се, че астролозите "четат" това, което е предначертано и е сигурно, че ще се случи. Мен този въпрос за съдбата и свободния избор живо ме интересува.

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 13:49 от dandree

# 2 419
Не знам дали е вярно, но казват, че животът на човека е около 70% предначертана съдба и 30% свободен избор. Предполага се, че астролозите "четат" това, което е предначертано и е сигурно, че ще се случи. Мен този въпрос за съдбата и свободния избор живо ме интересува.

В античната астрология дори и 30% свободна воля не дават, там всичко е предопределено. Но аз се въздържам от такива крайности и категорични заключения. Понякога виждаш нещо, но трябва по някакъв начин да го смекчиш, а друг път и да спестиш. Особено когато те питат нещо друго, когато анализът има друг фокус. Тогава няма нужда от сензации, да "зашлевиш" човека с неприятна констатация. Но ако има проблем и директно те питат за него, тогава трябва да се каже истината. И пак има начини за смекчаване. Това вече зависи от подхода – всеки астролог има някакъв маниер, по който поднася информацията на клиента.

# 2 420
Драги мадами, пише ви 21 годишна госпожица, която от близо 3 години бае сама на себе си и смята, че е време да й баят професионално. В тоя ред на мисли, препоръчайте адекватен по ваше мнение астролог в София, който да посетя в най-скоро време !

# 2 421
В темата са многократно препоръчвани и обсъждани, просто трябва малко да се почете.  Simple Smile

# 2 422
В темата са многократно препоръчвани и обсъждани, просто трябва малко да се почете.  Simple Smile

Четох,четох ,четох, в крайна сметка писах на Илиана Магерова. А някой от вас запознат ли е с Ванеса Виденова?

# 2 423
  • София
Много съм любопитна дали ще ти отговори Магерова.

# 2 424
Много съм любопитна дали ще ти отговори Магерова.

Тук само личният й фейсбук профил беше споделен, дано поне не стресна жената с това съобщение от нищото Grinning и все пак защо си любопитна? рядко отговаря или?

# 2 425
  • София
Преди доста време й писах, прочела е съобщението ми, но нямам отговор. Не съм звъняла на телефон.

# 2 426
А някой от вас запознат ли е с Ванеса Виденова?

Тя не е професионален астролог, просто записва клипчета.

Моля ви се, бъдете малко по-избирателни. В социалните мрежи сега е пълно с шарлатанки.

# 2 427
  • в 1001-та нощ
На Илиана се звъни по телефона.

# 2 428

В античната астрология дори и 30% свободна воля не дават, там всичко е предопределено. Но аз се въздържам от такива крайности и категорични заключения. Понякога виждаш нещо, но трябва по някакъв начин да го смекчиш, а друг път и да спестиш. Особено когато те питат нещо друго, когато анализът има друг фокус. Тогава няма нужда от сензации, да "зашлевиш" човека с неприятна констатация. Но ако има проблем и директно те питат за него, тогава трябва да се каже истината. И пак има начини за смекчаване. Това вече зависи от подхода – всеки астролог има някакъв маниер, по който поднася информацията на клиента.

По този въпрос и аз съм се главоблъскала. Много.
Това беше и един от катализаторите за причина, заради която преживях нещо, което ми беше "предопределено ", т.е. предсказано от моята бивша астроложка че ще преживея и за което се бях изсмяла най -сърдечно, години преди това, съвсем осъзнато заявявайки, че е абсурд да ми се случи. Малко като ап. Петър дето бил сигурен, че няма никога да се отрече от Христос, но се оказало, че се отрекъл дори цели три пъти. И трите пъти пропял петела.
Не се сравнявам с него, да не си помисли някой. Но Христос е знаел, че ап. Петър ще се отрече.
Та така. В Укито има за предопределеността. В Библията /Светото Евангелие има на не едно място за предопределеността, дори самата дума е употребена. Мога да дам цитати, но темата тук  е е за това. На няколко пъти съм имала порив да пусна тема в бг мамма. За предопределеността. Но съм се отказвала.
Бях писала мейл на един български свещеник (който пък се оказа наша "звезда " без да знам) в период, в който имах спасителна нужда от изповедник, като го питах за предопределеността. Той ми писа, че това било чуждо на християнството, като учение.
Да, обаче, като се разрових в книгите, се оказа, че не е точно така. Самото пророкуване за последните времена и идването на антихриста нима не е предопределеност?
Когато имах желание да обсъдя този въпрос с астроложката, която считах за професионалист и я попитах нима всичко е толкова "обречено " и нали има свободна воля...нали има вяра, надежда и любов,  чудейки се къде всъщност отива надеждата......тя ме прати на психотерапевт, заявявайки, че нищо не съм вдянала до сега от обясненията й за Божествената наука астрология. Simple Smile

# 2 429

Когато споделих за Трифон, че не ме зашлеви, ми направо ми отнесе мозъка с неприятната си констатация, за неща, които не бях питала въобще!, разсъжденията ти бяха в малко по-различна посока.

Скрит текст:
На клиент е трудно да угодиш, особено на български клиент. Затова избягвам да имам активни интеракции. Една ще е недоволна, ако не си познал. Друга ще е недоволна, ако си познал, но е нещо, което не отговаря на нейните очаквания. Ако кажеш нещата по-директно, в прав текст, някой по-чувствителен или внушаем може да се почувства засегнат, наранен. Ако се опиташ да закодираш негативните отговори и да не кажеш категорично "не, няма да стане", ще те изкарат, че си говорил общи приказки. И на всичкото отгоре, ако може, на безценица да минем или по-евтино, отколкото при някой друг, но да получим в пъти повече. И все пак съм имала късмет да попадам на интелигентни, осъзнати, възпитани и широкоскроени хора. Но има и такива, от които няма да чуеш и едно "благодаря" и все ще им се струва малко това, което са получили. Това не важи само за астрологични консултации, отнася се до всички сфери от живота, където има намесени взаимоотношения.

Много е труден балансът в отношенията астролог/клиент. Някои успяват с по-общи приказки и минават за добри професионалисти. Други се престарават и пак има недоволни. Стигам до извода, че един астролог, за да е успешен, трябва да бъде и добър психолог, а понякога, дори бих казала често, и добър манипулатор.

Цитат
Има астролози, от старата школа, които се придържат към това правило и така обучават учениците си. Не казвай на клиента това, което той не пита.

Не разбирам твоята позиция, защото си противоречиш с изказаните мнения.

Но доста астролози се пънат да познаят точната дата, вероятно с цел да впечатлят клиента. Резултатът е друг обаче – клиентът се филмира, живее в очакване и накрая нищо не се случва на въпросната дата.  Laughing
Това последното не го разбирам с филмирането.

И аз не го разбирам това с "филмирането".

Значи, предопределено ти е нещо, вижда се категорично в картата, казва ти го астролога, ти се "филмираш" и то не се случва. Никаква логика не виждам аз в това. Да не кажа, че звучи несериозно.

Общи условия

Активация на акаунт