Велико Търново и региона се гласи за среща-гореща

• 16 151
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета. Искам да попитам има ли някой телефона на д-р Кьорчева и знаете ли дали работи в събота? newsm78 Предварително благодаря за инфото.

# 121
Здравейте, момичета. Искам да попитам има ли някой телефона на д-р Кьорчева и знаете ли дали работи в събота? newsm78 Предварително благодаря за инфото.

Заповядай! 0888891882  Peace

# 122
Благодаря   bouquet

# 123
  • Stuck in a moment
Кьорчева работи в събота, но предполагам вече си се свързала с нея.
Нас един път и в неделя ни прие.

# 124
Здравейте аз се казвам Надя от пишмана съм.Имам две дечица на пет и седем години и скоро очакваме номер три.Надявам се да ме приемете при вас.

# 125
Добре дошла мони-аги!
Аз изпуснах срещата,дано на следвашата се калсирам.Ще разказвате как мина.Е поне се засякох с Веси и Усмивчица Peace в началото  на срещата.

# 126
  • Stuck in a moment
Здравей МониАги Simple Smile
Добре дошла  Hug
Как мина срещата, момичета?  Flutter

# 127
Срещата мина добре.Като среща Joy.Беше чудно и най ми хареса синът ми като заспа и ме остави да си изпия кафето. Laughing

А и забравих искам снимки. Naughty

# 128
Май само аз пиша в темата.Нищо.Сега се сетих да ви питам някой да има излишни мечета на Памперс.Трябват ми около 10. ooooh!

# 129
Качвам малкото снимки и ще ви дам връзка...Ох, извинявайте, ама аз малко като полезно изкопаемо гледах и не успях да се запозная с всички...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=396415
Готова съм...Сиска и тя прави малко снимки, ще чакаме нейните... Simple Smile
И една голяяяяма  Hug за МониАги! Браво на теб!Аз с две се оправям трудно понякога, а пък с 3 не знам как е....Ще споделяш! Mr. Green
Щастлива мама, ние отдавна не ползваме памперси на Pampers, че не знам и даже какви са тези мечета...

# 130
Пак съм аз....току що видях, че вече се поръчват тениски, потничета и тем подобни на кърмаческа тема....Има ли желаещи да се обедним? Ако не сте чували.....ето тази е темата.... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=408701.0
Аз имам време само в понеделник, че нали заминаваме на море и ако има някой, който да иска, да се запишем заедно и да оставя парички евентуално...

# 131
  • Stuck in a moment
Чудни снимчици Simple Smile
А пък за мечета на Памперс..., съжалявам и аз не ползвам.

# 132
  • Велико Търново
denitcheto, аз съм си поръчала от кърмачеките нещица. Няма проблем, ще дадем моя адрес за доставка, а парички защо да оставяш, те нали по банков път се превеждат? Миналия път с Весето се бяхме обединили Simple Smile Пиши на лични, ако искаш да се доразберем  Peace

А пък срещичката беше много готина, доволна съм Simple Smile Предлагам да я превърнем в традиция! Преслава ви изчака да си тръгнете всики и заспа.

# 133

А пък срещичката беше много готина, доволна съм Simple Smile Предлагам да я превърнем в традиция! Преслава ви изчака да си тръгнете всики и заспа.

Aз съм ЗА. Peace Peace Peace

# 134
  • Велико Търново
Дени, къде са  ти къдриците?  newsm12
Едва ли щях да те позная, ако те срещнех някъде по улиците.... smile3534
Каката ти е одрала кожата  Hands Clap , а малкият бебок е достоен "наследник" на баща си   superuu
Да са ви здрави и умни  yes , само радост и любов да ви носят  family

Общи условия

Активация на акаунт