БЪДЕЩИ МАМИ ЮЛИ 2ОО9 - ТЕМА 58

• 15 982
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте  Hug

Скарабей, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Много здраве, щастие и любов ти желая!!!
Kukumiavche, ЧЕСТИТ СВАТБЕН ДЕН!!! Желая ви много любов и хармония в брачния живот и много, много дечица!!!

# 151
Скарабей,ЧРД!!!  newsm59 Желая ти много здраве,щастие,любов и едно прекрасно бебче
Кукумявка,Честит Сватбен Ден!!!Желая Ви мнооого семейно щастие и винаги да се обичате и да се усмихвате-както в днешният Ви ден!!!
Аз също някой път си лежа по гръб-но за около 15-20мин.
А снощи не можах да спяяяяяяяяя  smile3515 smile3515 не че имах болки,но не мога да си намеря мястооооо

# 152
Кротки сте, чак да не повярва човек Laughing

Юлско бебе - студено ли е в София Shocked Тука днеска пак е смрад...а снощи беше хладно, чак студено. Приятно прекарване на сватбата Hug
Скарабейчо - честит празник, мила, жива и здрава, а скоро да гушкаш здраво бебче Hug Засега този подарък ти стига Grinning Между другото, аз имам рожден ден в понеделник - близичко сме с тебе Heart Eyes
Аманита - и аз имам обрив, пъпки де, от бръсненето, и така ме сърби...страх ме е как ще мине операцията, ако се обрина там долу, просто не знам, ще трябва да се консултирам Rolling Eyes
Светли - какви са тези настроения...дано ти мине скоро, че не е хубаво така Confused Предполагам е някаква депресийка, може от хормоните да е, химически дисбаланс един вид - щом няма очевидна причина за състоянието ти...пожелавам ти бързо да излезнеш от дупката, че малкото бебе ще има нужда от свежа мама Hug
Кукумявче - то и аз преди си ги мислех същите работи като тебе, ама реално сега пак мога да си нарамя чукалата, какво ме спира Mr. Green Честно казано, след дълго съжителство на семейни начала, сватбата при нас не оказа никакво влияние, освен може би емоционално, а, и че вече се наричаме "съпругът/съпругата ми" Laughing
Ем - недей да лъжеш, че не си била на дискотека, видях те снощи Mr. Green Друг е въпросът какво съм правила и аз по баровете Whistling Шегичка Mr. Green

Ние днес водихме котанката да я постригват...милото, докато му сложат упойка, как се бореше, аз се разревах в кабинета, мъжа ми остана да я държи...после като си я взехме, още не беше адекватна, сега се влачи по пода и направо ми се къса сърцето Cry Много ги мразя тия упойки, да му се невиди, ама няма друг начин, то не седи да го острижат, не е като при кучетата...поне сега няма козинка (прилича на остригано агънце) и ще му е леко в жегите.

Вчера гладенето много ме умори - то било много пипкава работа това! Днес продължавам...

# 153
Онзи ден при доктора докато ми измери разни параметри на бебето \ на ехограф\ и таза лежах по гръб. Като понечих да стана такава зверска болка ме преряза ниско долу, че имах чувството че направо мога да си остана там и да раждам  Shocked Rolling Eyes
Направо не мога да си представя да лежа така повече от две минути, да не говорим че и бебето почва да буйства, явно и за него е неудобна позата.
Мислех да ходя на козметик тези дни, ей така за малко удоволствие и повдигане на духа, но няма да издържа със сигурност... жалко...
Явно ще си остана само с оскубването  Laughing, ако не родя до тогава  Crazy

Stef ти бебешките нещица ли гладиш - наистина е супер изтощително. Аз дори се чудя дали да ги гладя. Все пак като минат през сушилнята.... пък и прани... какво толкоз има да им се глади. Само чаршафчетата, за да се изпънат. Embarassed

# 154
Stef, времето е ужасно променливо, ту грее слънце, ту вали и гърми, ту е хладно, ту е тежко и задушно, ту е приятно хладно, ту чак към студеничко го избива и така е цял ден. Изобщо не знаеш с какво да се облечеш. Все едно и врмето е в хормонален дисбаланс като нас Joy. За котето не се притеснявай, погледни го от забавната страна. Нашата маца, като я оперираха беше толкова смешна, като си я взехме. Главата и се клатеше, като кученцата, които ги продават по сергиите, ходеше, и изведнъж се тръсваше на земята и заспиваше, след млако пак ставаше и пак падаше, беше много сладка, а пък при вас само са ви постригвали.
Линет, дано да се оправи и да излезеш, а ние да не сме като мокри кокошки на сватбата. Мен пък така ме домързя нещо, наядох се, окъпах се и сега искам да си легна Joy

# 155
nqkoi moje li da mi kaje po kakvo se poznava 4e rajdaneto nablijava?

# 156
Честит рожден ден да скарабей! Жива и здрава да си и да гушкаш едно прекрасно бебе!   bouquet
Кукумявче, пожелавам ти да си прекараш незабравимо днес. А с мъжа ти много години да се обичкате, слушкате, подкрепяте и пълна къща с деца!!!  Heart Eyes
Миласара, ти найстина си герой! Как се справяш с толкова мъже у вас ?!
Крис-крос, денят не е свършил още и не можеш да знаеш дали няма да родиш днес!  Hug
Юлско бебе, ще стискам палчета времето да е хубаво и да си изкараш супер!

С моят мъж снощи си коментирахме как след две седмици най-късно ще сме родители. И сутринта към 10 часа като отиде за цигари се върна преди малко. Тъкмо бях яхнала метлата, че пак се скътава от почистване, а нашия отишъл до Вис Виталиса и накупил резарвно матраче, още спални комплектчета, рокличка, гащеризончета и памперси  ooooh! Ошашкал се е нещо!!!

# 157
toni4ka_86 Гледам че сте пазарували от Вис Виталиса - доволни ли сте от качеството на нещата от там, защото една приятелка ми каза, че купила от там камизолки, на които след първото пране им паднали връзчиците.
Та съм разколебана дали изобщо да ходя до там newsm78

# 158

По изтичането на водите,по честите контракции
Виждам,че си от Русе-кога,къде и при кого ще раждаш?

# 159

По изтичането на водите,по честите контракции

Също така и по падането на тапата. Тапата прилича е нещо слузесто и полутечно \напомня на начало на МЦ\ - с розово- червеникав цвят.
Но при всеки е различно.
На някои има пада тапата и си ходят седмица така, при мен и двата пъти след падането на тапата раждането настъпи в рамките на 24 часа. Но и с двамата водити ми ги пукаха в предродилна зала

# 160
Лени - аз камизолките още не съм ги пуснала да се перат, но от изпраните досега неща (ританки, бодита, блузки, потничета и т.н.) всичко си е запазило формата. Ще видим, живот и здраве, след употреба как ще е. Между другото, както вече ви бях похвалила фирма Суни Кидс - пловдивска е - е няма база за сравнение между дрешките от Вис и техните, материята на Съни е къуде къде по-естествена и мека, просто си личи разликата дори без да пипаш. Така че ако намерите дрешки на Суни Кидс, няма да съжалявате ако вземете, малко по-скъпи са от Вис, но си струва. Имат сертификат за качество с международно "признание" така го кажа Crazy
А за гладенето забравих да ти кажа - да, дрешките гладя, всъщност всичко, което съм изпрала минава през ютия - и после в шкафчето. Уж за дезинфекция се прави, макар че каква дезинфекция, като от прах не можеш да ги опазиш дрешките, въпреки че са в шкаф...изнервям се от факта, че макар че се чисти всеки ден вкъщи, пак има прах все едно не е чистено 2 седмици ooooh!  Но това е положението, няма да се втелясвам, в стерилна среда никой не може да вирее Crazy

Юлско бебе - да, наистина са смешни като се клатят, ама мене ми се свива сърцето като гледам как си влачи крачетата, като премазанко Cry Сега вече се осафери, даже си поиска ядене, ходи до тоалетна 2 пъти - до час-два ще е вече ок. И после трябва да я къпя - което ще е за капак на днешните й преживявания Blush

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 14:46 от .:.Stef.:.

# 161
Здравейте и от мен!
При нас днес отново е жега.
Страаааааашно завидях на хората по плажа.  Crossing Arms
Да ти е под носа, а да не можеш да се топнеш. Ама то или кола няма да имам или пък ще имам много работа, а днес и утре съм сама с детето, че таткото е на работи и отново няма да мога дори пръста си да топна. Малкия е див и ще иска да влиза във водата, ще трябва да го гоня и нося.........не се наемам сама.  Naughty

Направихме само една немалка разходка въпреки жегата и сега съм размазана от умора.
Отивам да легна малко, докато спи. Ех, да живеят яслите! През седмицата ми е доста по-леко.  Blush

# 162
Включвам се само да ви поздравя. Не че нямам време от бебчо, но все се занимаваме с нещо, гости, пазар.... и не остава време...
Прегръщам ви  Hug  Hug  Hug

# 163
Днес защо нямаме бебета още  newsm78. Нещо Куко пак ми се загуби от погледа. А и Тан каза,че има болезнени контракции- и тя не е писала. newsm78.
Това за симптомите е много относително.При някои даже тапа не пада - чак в болницата и не я виждаш. Майка ми казва " ние навремето защо не сме били занапени"  Laughing
Много се извинявам,че не запомних кое майче каза преди няколко странички как е родила и после се извини ,че досажда- напротив- нека всяка да споделя това,че да сме наясно .То при всеки различно но все пак като прочетох,че болките й били само 30мин и ми стана хубаво-моите с Петя бяха близо 10 часа  ooooh!

# 164
Лени, аз камизолки не съм взимала от там. Подариха ми няколко и не съм купувала още. Но с другите неща и аз като Стеф нямам проблем. Като започне експоатацията ще се види.

Стеф, а на тази фирма Съни Кидс къде мога да намеря дрешки? В София не съм видяла никъде до сега.

Общи условия

Активация на акаунт