Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява чертата на корема по време на бременност?
Какви са причините за появата на коремната линия?
Какви фактори влияят върху появата на чертата на корема по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява чертата на корема по време на бременност?
-
Какви са причините за появата на коремната линия?
-
Какви фактори влияят върху появата на чертата на корема по време на бременност?
-
Какви са типичните симптоми на чертата на корема?
-
Какви са някои често срещани погрешни схващания и факти относно линията на корема?

Но следобед с палечко се гушваме и наваксвам.
) и дори ходих да взема една приятелка от Крапец с нейния син на година и 3 месеца. Драмата настана след като решихме в 5 часа да ходим до Крапец аз с двете майки и двете бебета за да се изкъпем за по-сигурно в хотела. Нищо лошо в идеята, само че трябваше да свършим до 7 защото приятелката ми имаше ангажимент след това. И настана една суматоха с багажи и чудесии! По пътя ни спряха ченгета и умряха от смях - бременна кара 2 майки с 2 бебета в едно Туинго пълно с кво ли не! И аз да бях от страни и аз щях да се смея!
,яко имаше емотиконка как си трия сълзите от смях...и нея щях да сложа....много забавен преразказ на трагикомичните ви 3 дни море....аз специално чакам продължението
готова .....Удхаус ряпа да яде...много добре си описала случките

Като ви чета, мамите, които имат вече дечица сякаш нямат този проблем.
) и така.
Това много го тормози моя човек. 

.
.От една страна по добре да спрем градината за 2-3 мес.докато позакрепне и позаякне беба ,че едно ких и може да се разболее малката душица,а то колко им трябва....плевмонии лесно правят ,от друга страна септември ще се формира групата на Мони,и е добре да си направи контактите още в началото.....а не след 2-3 месеца ,когато вече децата са си сформирали групичките и приятелчетата......та как ще процедирате вие ?