Клуб "Парфюмен Ценител" 18 - Любими аромати Agent Provocateur

• 27 321
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
  • някъде под слънцето...
Да, Мръсният англичанин е същата работа. Но аз пък приключих тотално и напълно с Джуси кутюр и всичките им производни и дамски, и мъжки.
При Орхидеите - ЕДТ е Цветния воал, а ЕДП е Черната орхидея. Няма как да се объркат, те и по миризма се различават.
и кутийките са разли4ни,  моя е в златиста,  воала  мисля 4е бе6е бяла или кремава  newsm78

# 76
  • Варна
Секси ми е класическия Пуазон...въобще каквото има сливи, ме вдъхновява особено.............сега според наблюденията, които правя върху моя мъж трябва парфюм с аромат на баница да има и тутакси ще е провъзгласен за секси. Grinning.

Значи и Мобусан в числото, заради сливите.
А за баницата - то хубаво, ама ти ще се чувстваш ли секси, обгърната от този аромат  Laughing

Вили, аз не възприемам Орхидеята като унисекс, а и Фрагрантика я дават дамска. Няма значение де, то си е въпрос на възприятие.
Кутийките също са различни, да

# 77
Да Mims-Mims и на мен не ми е унисекс, въпреки, че не е съвсем по моя вкус. Просто продавача така ми сподели, че честичко си я ползва   Mr. Green , въпреки, че е мъж. Grinning

# 78
За мен секси парфюм е Класическия Агент,по секси за сега не съм имала или срещала...толкова секси,че чак развратен.Има една особенна нотка в него-мръснишка,без предразсъдъци...знам ли Thinking трудно е да го обясня.
Орхидеята е секси,да...ама по друг начин.Тя е доминант,дълбоко чучувствена и завладяваща...като в  старите любовни романи дето любовта трае докато "смърта ги раздели"
Също секси бих нарекла Инсайд на Трусарди...самото име даже Mr. Green...но да оставя шегата настрани-парфюмът навява много нежни,топли,галещи интимни чувства...но не е толкова хард колкото горните два.
Много парфюми са секси по свой начин,зависи кой какво разбира под секси,как го възприема...а до някъде и от моментното състояние Peace

# 79
  • Варна
Ох, не мога да кажа, че Орхидеята не е трайна защото тестера беше на свършване и ми пръснаха доста пестеливо. Усещах я дълго време но наистина не толкова силно. Въпреки това съм жертва на аромата и, и вече си чака реда...

# 80
Секси ми е класическия Пуазон...въобще каквото има сливи, ме вдъхновява особено.............сега според наблюденията, които правя върху моя мъж трябва парфюм с аромат на баница да има и тутакси ще е провъзгласен за секси. Grinning.

Значи и Мобусан в числото, заради сливите.
А за баницата - то хубаво, ама ти ще се чувстваш ли секси, обгърната от този аромат  Laughing

Вили, аз не възприемам Орхидеята като унисекс, а и Фрагрантика я дават дамска. Няма значение де, то си е въпрос на възприятие.
Кутийките също са различни, да

О, да и Мобусан ми е хубав - но той е някак по-строг, с удоволствие го нося в офиса, всява си респект, от друга страна не е сухар, има в него доста топлина. Сега се сетих, че и въпросният ми "арабин" от сайта, който  ти препоръча има също слива - Дриймс оф Романча се казва моя и още не съм го разносила както трябва.Плътен е и дъхав, бих казала - няма никакви сапуни - сливи и доста цветя, върху ванилено-мускусна база...а за баницата - остави се - аз хич няма да се чувствам, ама много гладни хора имало по тая земя Laughing  chef.......орхидеите пусти много ми харесвт, но не мога да си намеря на прилична цена.......

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 12:17 от Bastet

# 81
Не за пръв път чувам, че Орхидеята на някои хора напомня на мъжки аромат. Не мога да го възприема това. За мен тя е греховна женска съблазън. От където и да я погледнеш.
На мъж би ми стояла... Rolling Eyes, за да не използвам зеленото емотиконче.

Оф, аз по повод тази така интересна тема с агентите и поради факта, че не познавам никой от тях искам да помоля за една пробичка от Класическия .. Praynig
Толкова много интересни и крайно противоречиви описания прочетох за него (последно Карън ме застреля с мухозол-ните си асоциации), че искам вече да го познавам.
Моооля ви!

# 82
Включвам се чак на 6-та страница, гласувах за класическия АП. Другите също ми допадат, но само този ми хареса наистина много! Peace
Съжалявам, че не пиша по-често, дори не сварвам да ви изчета...Но нямам възможност напоследък Sad
Тествах най-накрая Пойзън, само него не бях пробвала. Много ретро ми прозвуча в началото. Не ми хареса, дори ме отврати, биеше ми на лекарство. Само след 30 мин вече всички в офиса ме питаха на какво мириша. Разви се като сладко от сини сливи + нещо остро. След време става далеч по-поносим. Но все пак не е моята Отрова...

# 83
Здравейте момичета    bouquet

В този хубав следобед да ви почерпя по една нискокалорична и високоестетична тортичка за рязко покачване на кривата на настроението ...и апетита   Blush

Mims, права си за комплексното усещане за сексапил и за това, че ароматите са бонус към нашето персонално себеусещане   Simple Smile  Като че ли Орхидеята е набеждавана най-често за фатална изкусителка, което още повече ме настървява да се запозная с нея отблизо   Blush  Странно ми е, че нито една дама не посочи Coco Mademoiselle   Embarassed  За мен този аромат е синоним на дързост, граничеща с безотговорност. Когато го нося дори погледа ми се променя   Heart Eyes

Basted, сливи казваш в този Poison  Simple Smile И аз ги усещам в него много осезателно, но моя нос усеща сливи и в аромати, където не са констатирани, например в Gucci by Gucci- много и напечени на слънце, топли и дъхави, взимат връх в плодовия микс. А за аромата на баница, аз лично съм виждала есенция на отлежала луканка и  деликатесен шпек в малки стъкленички, та нищо чудно маркетолозите да решат, че има такава пазрана ниша и да ги пуснат в мрежата   Laughing

Мими 23, аз също харесвам  Trussardi Inside и наистина е секси, но за мен по един кротък и покорен, гушлив и ласкав начин, за мен това е много спокоен и пасивен аромат и наистина намирам в концепцията известна прилика с Charme на La Perla, но ми се губи дълбочината и интензитета в Перлата.

# 84
Много хубава тортичка - благодаря! Бих си хапнала.....пък сега се сетих да кажа , че на някои гладни мъжоря може да им харесат Трусарди Инсайд или Л"Ор дьо Торенте - то не са кафета вътре и прочие тортени (за моя нос) вкусни съставки.

ММ харесва не само баница , а и Долче Вита Simple Smile - току що се сетих.......вероятно по-скоро му харесва в преносен смисъл, ама карай - важното е състоянието на духа да се уцели.

# 85
Ами Vian, Коко Мадмоазел за мен лично никак не е секси.  Ох, как прозвуча. Парфюмът е страхотен, но посланието му е изискано, студено, делово. За мен Мадмоазелката е изцяло и само офисен аромат. Не бих го носила на море или на парти. Прекалено е стилна, просто - Шанел. За мен те нямат секси аромати, имат само чиста елегантност в бутилка.

Оф, тая торта е супер, а аз започвам ограничения в храненето, защото приличам на човечето на Мишлен  ooooh!

Намерих си парфюмна фея, която да ми прати проба на агента. Ще докладвам като го тествам.

# 86
Тъкмо мислех да се самопредлагам под формата на Агентова фея  Grinning

# 87
venush, благодаря ти !   bouquet
Чудесно е, че имаме толкова разнообразни възприятия за ароматите и усещаме нюансите им така широкоспектърно  Simple Smile
Колкото до Coco Mademoiselle, аз усещам много активно пачули-то в него, а съм забелязала, че всички аромати с пачули в базата, които познавам в дълбочина ги намирам за дръзки и кокетни, примамливи и сластни, приканващи, но и поставящи дистанция  Blush За Chanel те подкрепям с две ръце- да, офисни, класни аромати, но специално Мадмоазелката ми е огън, който ще ти разпали въображението до макс, но няма да те пусне да си сгрееш ръцете, само ще мине навръщане да види какви са пораженията от пожара  Heart Eyes  Аз я усещам точно така  Simple Smile

# 88
venush, благодаря ти !   bouquet
Чудесно е, че имаме толкова разнообразни възприятия за ароматите и усещаме нюансите им така широкоспектърно  Simple Smile

smile3521
Нали, винаги съм го казвала и аз... Радвам се дори на негативните описания на ароматите, те също ми дават много информация. Както за аромата, така и за автора на описанието.

Скорпионче, самопредложи се за Кабошарна фея. Искам и него да тествам. Ще ти драсна на лични.

# 89
Самопредлагам се  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт