Любители на котки, тема 26

• 23 479
  • 421
  •   1
Отговори
# 330
Миг незабравим   Whistling да не ти е самотно в тоалетната а? Сладури.
Томето и той така ама има нещо сбъркано в това коте.....обича да се къпе ooooh! влизам в душ кабината той седи нещастен и воайорства, гледа през стъклото ако отворя да го видя се шмугва под течащия душ ooooh!.....и след като изляза от душкабината бързам да затворя, защото не се е изтекла водата в канала инак цоп-цоп Томето се търкаля вътре.. Whistling а за тоалетната /там му седи храната и водата/....вляза ли вътре и той там, започва да яде..изляза ли спира....и неще да яде сам бе....седя 10-15 минути за да се нахрани, пробвах да се измъкна спира да яде, вляза вътре яде Crazy компания си търси момчето..... hahaha hahaha hahaha
stefka.k защо не почерпи косматко с риба..... Whistling

хайде всеки да разкаже за чудатостите на своя косматко, да се посмеем и научим нещо повече.Вместо анкетка 'разказ' -"Чудатостите на моята котка" хахахах Simple Smile

# 331
Миг незабравим, тя и Зара така прави .Влизам да пишкам и тя по мен, да не изпусне дето викаш.И клекне на сифона и се изпишка и тя.В началото доста време пишкаше на сифона.Ама я отучих.Гледам, че напоследък влиза и вътре в тоалетната и се чуди за какво ли е  / в смисъл вътре в самата тоалетна/ Даже един ден я заварих да пие вода от там  Shocked Добре, че е чиста.

Чудатостите на Зари стават все повече.Но най-смешна ми е със сешоара.Тя нали все брани дребната, и ерешила че като и суша косата я наранявам.И като почна да я суша,оная ми ти котка се спуска веднага, сяда до детето и почва да се нахвърля на сешоара.Хапе струята, удря го и му скача отгоре.И с лапичките прегръща детето през врата, сякаш да го предпази.Докато не спра сешоара, не спира да се мятка отгоре му, без капка страх.Гледката е неописуема, направих и клип, ама нали така и не разбрах как се качва....... Blush   

# 332
  • In a surreal moment!
ох ..то ако можех и имах време да правя клипове....моментите са великолепни...но кратки
вчера леко заваля и аз прибирам прането , засили дъжда и аз започнах да си го сгъвам в беседката, а те си играят около мен - Боби под един изпран найлон , а Маша по гредите. Има една опъната тръба м/у гредите и тя реши да пресече по нея...гимнастичката ми , ама се плъзна и увисна на предните лапки...ококорила очички..мяу..и се превъртя един път , не успя да стъпи пак на тръбата , айде още веднъж ...ама точно като гимнастичка на успоредка...и накрая увисна на една лапичка и тупна на масата в/у прането ...стреса трая 1секунда и фукна пак..Simple Smile

Шуши обича да влиза след мен в банята , да сяда и да наднича с едно оче зад пердето(душа е отделен с найлоново перде), като пръска вода и той премигва , премигва.....щом спра водата и той пристига да се гали в мокрите ми крака  Simple Smile
Никога не е къпан и незнам как би реагирал.
Друга негова странност, е че много "говори", мяука , ръмка нещо си ...много особено и двамата винаги си водим диалог . Аз му говора и той ми "отговаря". Никога не съм имала такова коте.

# 333
Много забавни навици, признавам Joy
На прима виста какво се сещам...
Като излизам от банята - винаги идва да оближе капките вода по мен Thinking
Както си спи - събужда се мяукане/мъркане и се затичва бясно към купичките си, все едно е забравила да яде и в съня си се е сетила Crazy
Като види гълъби през терасата, уж ще ги лови, но отворя ли й прозореца да ги види по-отлбизо - скрива се моментално Laughing
Мрази водата и познава когато ще я къпя - познава звука от чкафа, където й държа хавлийката, да не говорим ако я види...по същия начин сме и с кутията за пътуване ooooh!
Като искам да й покажа нещо или да я извикам, казвам: Лиле, ела бързо, виж, виж - и то дотърчава с нетърпелив звук "рррр-рррр'' и бързо проверява какво аджеба има да й се покаже, като клюкарка е Simple Smile
Най-интересна ни е в момента, когато мъжа ми се прибере от работа - тя си го знае - почва да се глезоти, а той й казва: Кой ще го начешат сега, а?" И само като чуе думата начесване - вратка се където свари и чака да я начешат, като си има система от последователни начесвания - първо се почва под гушката, после по гръбнака, после малко по коремчето - и ако се наруши редът, удря с лапичката и си тръгва Shocked Сега сме й купили една четка с Мечо Пух - аз почвам да я чеша по гръбчето, а мъжа ми по главата - и се разтапя максимално, та забравя за системата Laughing

# 334
 hahaha  ох забвано е, продължавайте с разказите. Mr. Green

# 335
  • София
Stef, то като те чета на мен ми се ще да съм котка у вас Joy
Мери щото и се скарах одеве сега е гушнала дъщеря ми с лапите около врата и ме гледа от там гордо Wink

# 336
Ох, то не си само ти, понякога и на мен ми се иска същото Crazy

# 337
И аз това забелязвам - котето чак собствена хавлийка си има, на която е отделен със сигурност и специален рафт в шкафчето или дори може би цяло щкафче. Стеф глези писата, няма какво.

А аз на моя (нали рядко го къпя - веднъж в годината) не съм му отделяла специално кърпи. Избърсвах го с някакви дето са парцаливи и после хвърлях. Леле каква съм негрижовна!  Embarassed
Иначе и моят говори много. Винаги се обажда дори без да го викаш. Например прибирайки се и ако в стаята където стои е тъмно и той е сам, влизайки вътре веднага ми се обажда от най-горната част на гардероба къето обикновено се намества. Сякаш иска да каже "Тука съм. Ко стааа? Ядене ще дадеш ли да знам дали да слизам?"

Доника - според мен няколко дена няма да ти ги държат, то вече се води хотел за котки, а такова нещо не знам къде има. А и е толкова ужасно - държат животното в клетка, бутат му вода и ядене и това е. Аз ти предлагам една по една да ги кастрираш, процедурата трае 40 минути до час, после излизането от упойка е макс. 1 ден, дори с остатъчните ефекти. Хапчетата ги забрави, а инжекциите...уф, ако е много наложително - пак е по-малкото зло Confused
Доника, какво реши за кастрацията на котетата? И аз не съм чула в Пловдив да има такова със стационар.  newsm78

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 20:13 от stefka.k

# 338
Добре дошли на новооткрилите темата котколюбки  wavey

Наш Гарибалди като че ли се оправи - прояде и играе бясно. Този път мина много леко  Party Но не ме оставя да ви го похваля, защото напада ту едната ми ръка, ту другата, за да я изцоца  Joy

# 339
  • София
Добре дошли на новите попълнения   bouquet! Лили е много сладка! И каките на дребосъка са много хубави! Сега чакаме и малкия да го видим!

Когато взехме Мацо беше на около 1,5 месеца и доктора го обезпаразити - не помня как. След това трябваше да си купуваме Azipirin / за 10 кг  Mr. Green/ и да даваме съответнната частичка като за неговото тегло. Не мога и да си представя да бяхме чакали по дълго време за обезпаразитяване - да не ви описвам какви гадости излязоха от уличника  Mr. Green!

За кастрирането ни бяха казали да изчакаме до полова зрялост, а тя се разбира като започне да маркира котаракът. Не сме имали повече проблеми след операцията. Страшното при мъжките е да не стане навик маркирането, но то се получава след доста дълго време. Така че, galentinass , не бързай толкова  Grinning. Ще разбереш по миризмата  Mr. Green

stefka.k ,как може да наречеш спам тази весела историйка  Grinning. Точно това е най-приятното в темата - да четем такива неща. И другия път да дадеш от рибката и на двойника ни  Mr. Green, но ако и по това си приличаме - и Мъро не обича риба. А Мацо се побърква като усети миризмата и.

Миг незабравим, много се смях на историйките с Маша  Heart Eyes. Представям си как е висяла горката  Grinning!

Тед кат, много добра замяна - котки за карта на България. Хем леко си се разминала, хем и децата ще се ограмотяват  Mr. Green. Как е малкият след детската градина? Добре ли е?

blizna4e, Зари като си пийва вода от тоалетната нали няма WC ароматизатор? Че те както и дезинфектират...

rorrr, радвам се, че Гарибалди се е оправил!

За Мъро няма много забранени неща, но най- забраненото му е да стои пред вратата на брат си. За съжаление тази врата го привлича като магнит. Може да е тръгнал да прави нещо важно, но задължително първо проверява какво става там. От много бъркане под вратата са издълбали дупка отдолу и току се показва крайче на лапа с едни дъъъълги нокти, готови да докопат врага. И понякога успяват - разбира се по крясъците. Като видим Мъро там само с поглед и едно "хайде махай се от там" и той си знае и тръгва... Много са умни и всичко разбират  Grinning. А една нощ свекър ми забравил да се заключи и разбойника Мъро да влезе и да се сбият върху спящия дядо  Mr. Green.

# 340
Добре дошли на новооткрилите темата котколюбки  wavey

Наш Гарибалди като че ли се оправи - прояде и играе бясно. Този път мина много леко  Party Но не ме оставя да ви го похваля, защото напада ту едната ми ръка, ту другата, за да я изцоца  Joy
Явно е било от горещините.  Peace
Ние се изкъпахме...парфюмирахме,че да сме представителни утре. От няколко дни съм го забелязала,че повръща много косми  Confused и им взех една трева, но мн.особено се сади и ще видим какви съм ги свършила  Whistling

# 341
  • Варна
ДобрЮтру  bouquet
Много ви се смях на историите, тез маци умните бе Hug И Кетя е много приказлива, точно както Стеф казва, като я повикаш - припка и издава звук - ррррр, мрррр.
Аз пък да ви се похваля - вчера след работа ходихме с мъж ми да видим морето и се къпахмеееееее  sport027 Няма такъв кеф, водата беше приказна! Успях да се разпиша и аз на плажа Laughing Днес обаче се кани да вали, няма да можем пак да идем за съжаление.
Да ви покажа Кетя как се гали на стената Laughing

И тръшната на пода:
http://media.snimka.bg/3584/013422599.jpg
Сега седи под един стол на терасата - скрита ако завали Wink

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 11:53 от Месечинка виторога

# 342
  • Пловдив
Много одавна не съм писала ... Надявам се всички да сте добре ...

Ето ги и двата звяра:

# 343
Добро утро  Grinning
Изключително приятни историйки сте споделили, оправихте ми настроеното (което столична община развали рано сутринта Tired )
Танче, добре е малкия, пие си лекарствата, ходи на градина, ще живее  Mr. Green
Нико и Бени пък от няколко дни като си легнем започват една игра, едно гонене, като галопиращи коне. Понякога гонките се случват и посреднощ. Така наскоро... търчат те един след друг като стрели, обаче маршрута им минава през спящите Теди и Тони... и при поредното прегазване на краката ми (което не е никак приятно, и двамата са към 6 кила) аз се надигам бързо и уж да цапна някой от тях, а такъв шамар си забих на крака, че цяло съзвездие ми се разтанцува над главата  #Crazy
Пък тази сутрин, гледам някакви сини парченца по земята... хич не се усетих, че са тленните останки на гъбата за забърсване  Tired децата я разпознаха.

# 344
  • Пловдив

Пък тази сутрин, гледам някакви сини парченца по земята... хич не се усетих, че са тленните останки на гъбата за забърсване  Tired децата я разпознаха.

Оф, на мен ми изядоха гъбата за чинии ....

А с минаването през спящи хора докато си правят гонката ... просто не коментирам .... Мъро е над 6,500 кг. ... хубаво, че Буги е на половината му .... на няколко пъти се стоварваше дебеланкото върху мъжо, а той като го събуди някой е като ураган ... не е за разправяне ...

Да си покажа и единият дразнещ фактор, но вече не и обръщат внимание:

Общи условия

Активация на акаунт